Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα βάλεις κάρτα sim και μετά θα εμφανιστεί.. Εγώ το έχω αφήσει στην τελευταία 6άρα (2 updates) γιατί για την 7 κάποιοι λένε έχουν χειρότερη αυτονομία το οποίο είναι βασικότερο από τις μικροβελτιώσεις του 7.0 (και ποιες είναι αυτές; μία κουρτίνα; )

Η Nougat το P9 το μεταμορφώνει προς το πολύ καλύτερο με εξαιρετική αυτονομία και πολλές αλλαγές στο EMUI 5.0.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα! :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Nougat το P9 το μεταμορφώνει προς το πολύ καλύτερο με εξαιρετική αυτονομία και πολλές αλλαγές στο EMUI 5.0.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα! :)

Ειρωνικά το λες;

Με την μπαταρία τι γίνεται ρε παιδιά; Τη βγάζει τη μέρα με νορμάλ χρήση; Όχι παιχνίδια και τέτοια. Ίντερνετ, ομιλία κτλ.

Έχω διαβάσει κι εδώ αλλά και σε ξένα φόρα, ότι έχει πάρει την κατιούσα μετά την 7.0

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειρωνικά το λες;

Με την μπαταρία τι γίνεται ρε παιδιά; Τη βγάζει τη μέρα με νορμάλ χρήση; Όχι παιχνίδια και τέτοια. Ίντερνετ, ομιλία κτλ.

Έχω διαβάσει κι εδώ αλλά και σε ξένα φόρα, ότι έχει πάρει την κατιούσα μετά την 7.0

το έχω γράψει σε προυγούμενο post μου. Προσωπικά με την (ειδική) χρήση που του κανω μου πάει 4-5 μέρες με μία φόρτιση με την έκδοση 6.0.

Τι κάνω; Έχω ένα widget στην οθόνη κουμπια on/off και ανάβω τα wifi, mobile data, bt, 2g/4g κτλ μονο όταν τα χρειάζομαι. Κάνω την δουλειά μου (καιρό, google news λίγο, fb lite, κανα σαζαμ) με τα δεδομένα και μετά τα σβήνω. Επίσης βγάζω και κάποιες φώτο την μέρα (ας πούμε 3-4). Το μήνα μιλάω 400-600 λεπτά περίπου (εισερχόμενες εξερχόμενες) δλδ 12-20 λεπτά τη μέρα. Το φορτίζω από 7%-100% βράδυ με 1000mΑ κοινό φορτιστή και όχι με τον δικό του ταχυφορτιστή. Τη φωτεινότητα την έχω (από προτίμηση) χαμηλά σχετικά (παίζει μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση). Αν είμαι χαλαρή (λίγη) ομιλία μόνο σε 2g πάει και.. 7!

Θεωρώ ότι με "νορμαλ" χρήση (των περισσότερων) βγάζει τουλάχιστον 2 μέρες.. Έχει πάρα πολύ καλή διαχείριση ενέργειας (δεν ξέρω για έκδοση 7.0 δεν την έχω βάλει αλλά δεν περιμένω μεγάλες διαφορές).

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ειρωνικά το λες;

Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Η μπαταρία στο τέλος της μέρας είναι στο 30% με καλή χρήση. Όποιος σήμερα στο P9 του δεν έχει nougat απλά είναι 5 χρόνια πίσω...

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα σχηματίσω άποψη σιγά σιγά γιατί από χθες το βράδυ το έχω στα χέρια μου.

Κάτι άλλο τώρα. Η τρέχουσα έκδοση είναι η Β391. Βλέπω ότι υπάρχει ενημέρωση και για την Β394. Την εγκαθιστω κανονικά, ετσι;

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Η μπαταρία στο τέλος της μέρας είναι στο 30% με καλή χρήση. Όποιος σήμερα στο P9 του δεν έχει nougat απλά είναι 5 χρόνια πίσω...

θα μου πεις τι χάνω εγώ με την περσινή έκδοση 6.0 και είμαι.. 5 (!) χρόνια πίσω? :lol: :p

Μόνο μια κουρτίνα έχει διαφορά (που χάνει και κερδίζει ανάλογα πάλι) και το app draw (που δεν το θέλω). Τα οποία και τα δύο τα κάνω με μια δωρεάν εφαρμογή από το appstore άμα θελήσω. Τι άλλη (σοβαρή) διαφορά έχει η nougat; :O :cool:

Όσοι από εσας χρησιμοποιούν το zedge, ενδεχομένως να μπορούν να βοηθήσουν.

Μπαίνοντας λοιπόν στην εφαρμογή κι επιλέγοντας το ringtone που θέλω, διεπίστωσα ότι δε με αφήνει να το σώσω στη συσκευή. Δε μου δίνει με λίγα λόγια την επιλογή "save to device" που μου δίνει στο p10 ή στο g6 που είχα πριν λιγες μέρες.

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια σας και από μένα.Μια ερώτηση και όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει..Ψάχνω για tempered glass που να καλύπτει όλη την οθονη.Οποια εχω παραγγείλει δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια.Μηπως κάποιο nilkin?Σας ευχαριστω

Γεια σας και από μένα.Μια ερώτηση και όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει..Ψάχνω για tempered glass που να καλύπτει όλη την οθονη.Οποια εχω παραγγείλει δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια.Μηπως κάποιο nilkin?Σας ευχαριστω

Δεν το έχω ψάξει τελευταία αν και πρέπει σιγά σιγά να αλλάξω TG γιατί αυτή που έχω ξεφτίζει στις γωνίες και έχει ραγίσει σε 2 3 σημεία....Αλλά από ότι θυμάμαι το έψαχνα πολύ και δεν υπήρχε καμία μεμβράνη TG που να καλύπτει όλη την οθόνη...Επίσης η nilkin δεν έχει adhesive σε όλο το τζάμι αλλά μόνο στις άκρες με το απαίσιο μαύρο/άσπρο πλαίσιο, δημιουργώντας το γνωστό "rainbow" effect....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ηλπιζα ότι κάποιο θα υπήρχε.Οντως είναι ένα θέμα με τις 2.5D οθονες αλλά είμαι λίγο απρόσεκτος οπότε το γυαλί μου είναι απαραίτητο..

Πάντως το ανταλλακτικό να επισκευάσεις μία σπασμένη οθόνη είναι φτηνό για το κινητό μας (καμία σχέση με samsung). Αρχίζει από 20€ μια ανταλλακτική οθόνη (και όσα πάρει ο μάστορας). Δεν το λέω για να μην βάλεις προστατευτικό (να βάλεις) απλά να μην αγχώνεσαι και πάρα πολύ.

105 χρόνια μετά την ανακάλυψη του μπισκότο OREO στην Αμερική δεν νομίζω ότι είναι λόγος για να διαφωνήσουμε σε ένα τέτοιο θέμα..Εγώ μια φορά πάντως, δηλώνω αισιόδοξος. :) Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum...το λέω απλώς για να ευθυμήσουμε και λίγο λόγω εορτών. :rolleyes:

Εκπληκτικό το 4G+ της cosmote αλλά και το κινητό μας είναι κανόνι, έτσι;:D

thumbnail.jpg

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορείς. Έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ τον ήχο της αρεσκείας σου.

Εγώ έχω κατεβάσει το zedge κι επιλέγω από εκεί ήχους για κλήσεις, μηνύματα, ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το Huawei P9 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξέρει κάποιο παιδί να μου πει αν μπορώ να βάλω δικούς μου ήχους στο ξυπνητήρι εκτός αυτούς που έχει;

Αν δεν υπάρχει ήδη δημιούργησε στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου έναν φάκελο με το όνομα "Alarms", ό,τι ήχο θα βάζεις εκεί μέσα θα εμφανίζεται στην λίστα με τους ήχους ξυπνητηριού.

Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε.

Υπάρχει και άλλος τρόπος νομίζω

Αφού κάνεις edit (επεξεργασία) το ξυπνητήρι μπορείς να δεις στο "ήχος ξυπνητηριού" εκτός από τις προεπιλογές δίπλα την καρτέλα "μουσική" όπου σου δείχνει όλα τα τραγούδια που έχεις. Εμενα μου τα δείχνει όλα (βέβαια είναι πολλλλααα και πρέπει να βρω το κατάλληλο).

Καλησπερα παιδια. Περιμενω την συσκευη να μου ερθει αυριο προερχομενος απο Windows Mobile και θα ηθελα τα "φωτα" σας. Υπάρχει τροπος να συγχρονίσω τις επαφες outllook στην συσκευη?

Καλησπερα παιδια. Περιμενω την συσκευη να μου ερθει αυριο προερχομενος απο Windows Mobile και θα ηθελα τα "φωτα" σας. Υπάρχει τροπος να συγχρονίσω τις επαφες outllook στην συσκευη?

Δύο τρόποι. Ο πρώτος πιο δύσκολος αλλα θα σου μίνει αντίγραφο στο δίκσο (καλό είναι αυτό)

1. χρησιμοποιόντας έναν η/υ (πχ laptop) θα συνδεθείς στο λογαριασμό σου outook. Θα πάς στις επαφές και θα τις κάνεις export (.vcf αρχεία, ενεργοποίησε να βλέπεις καταλήξεις αρχείων αν σε βοηθάει από τις προτιμήσεις του file explorer).

Αυτά τα vcf είναι επαφές. Τις στέλνεις σε android. πχ με bt αν έχει το laptop και το κινητό τις αποδέχεται ή τις αντιγράφεις κάπου μέσα στη μνήμη του τηλεφώνου και τις ανοίγεις με κάποιο file explorer του android ενώ ίσως υπάρχει και import στις επιλογές στις επαφές.

2. Αλλιώς μπαίνεις από η/υ στο gmail που θα βάλεις στο android σου και πας στις επαφές εκεί τις εισάγεις (επαφές-περισσότερα-εισαγωγή) από outlook.com.

Μετά το android κινητό σου συγχρονίζει με gmail και τις έχεις.

Καλημέρα σε όλους.

Να ρωτήσω κάτι; Η VIP εγγύηση της huawei με τον ένα επιπλέον χρόνο, προηγείται της κανονικής εγγύησης;

Δηλαδή ξεκινά πρώτα ο ένας χρόνος της VIP και μετά ακολουθεί η 2ετής εγγύηση;

Ευχαριστώ και Καλές Γιορτές.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχω ψιλοξενερώσει με την αγορά από το ebay του P9 και εδώ και καιρό σκέφτομαι τρόπους να αλλάξω την rom. Δηλαδή από την κινέζικη να περάσω την Ευρωπαική. Προσπάθησα με το SDK tool αλλά μάταια. Υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος να περάσω στη καλύτερη περίπτωση την beta έκδοση την Ελληνική;

• The title was changed to Huawei P9