Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Σπίτι έχω τον speed port του ΟΤΕ, δεν έχω ούτε μια ακούσια αποσύνδεση. Αλλά και σε αλλά hotspot δεν έχω δει κάτι.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με το WIFI και συγκεκριμένα τα saved networks. Ξαφνικά αποσυνδέεται απο το δίκτυο το οικιακό και στην καρτέλα WIFI δεν υπάρχει κανένα αποθηκευμένο δίκτυο & με σάρωση δεν βρίσκει τίποτα. Τι προτείνεται?

Το έχει κάνει και το δικό μου αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Το μόνο που έκανα κάποια στιγμή είναι το σβήσιμο των αποθηκευμένων δικτύων και μετά λειτούργησε αλλά κάποια στιγμή το ξανακάνει.

Αν και είναι νωρίς, ξέρουμε αν το κινητό μας θα πάρει το Android O ;
Πιστεύω οτι θα το πάρει αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα πρέπει να το βάλουμε.

Ένα σωστό και bug free nougat είναι σαφως καλύτερο απο ενα ψιλό-προβληματικο Oreo, για να τελειώσει την καριέρα του.

Ε και δεν θα έχει και τίποτα το επαναστατικό το Oreo. Τουλάχιστον απο αυτά που διαβάζω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

.. επανεκκίνηση το κινητό (ίσως και τον router) :cool:

Δεν φαίρνει κανένα αποτέλεσμα...δυστυχώς!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Σπίτι έχω τον speed port του ΟΤΕ, δεν έχω ούτε μια ακούσια αποσύνδεση. Αλλά και σε αλλά hotspot δεν έχω δει κάτι.

Συνήθως το κάνει μόνο στο οικιακό δίκτυο με το συγκεκριμένο router, ενώ εκτός παίζει μια χαρά. Επίσης το κανει μόνο με την συγκεκριμένη συσκευή απο όλες που παίρνουν IP ασύρματα...μήπως παίζει κάτι με DHCP, δεν ξέρω!

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχει κάνει και το δικό μου αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Το μόνο που έκανα κάποια στιγμή είναι το σβήσιμο των αποθηκευμένων δικτύων και μετά λειτούργησε αλλά κάποια στιγμή το ξανακάνει.

Και τι κάνεις δηλαδή...? Είναι bug του P9?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνήθως το κάνει μόνο στο οικιακό δίκτυο με το συγκεκριμένο router, ενώ εκτός παίζει μια χαρά. Επίσης το κανει μόνο με την συγκεκριμένη συσκευή απο όλες που παίρνουν IP ασύρματα...μήπως παίζει κάτι με DHCP, δεν ξέρω!

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και τι κάνεις δηλαδή...? Είναι bug του P9?

Μπαίνω στο wi fi στις σύνθετες ρυθμίσεις και σβήνω μερικά αποθηκευμένα δίκτυα αλλά μάλλον για bug μου κάνει.

Όταν συνέδεσα έναν tomson ρουτερ στο ADSL μου με το xiaomi μου όταν πήγαινε να συνδεθεί έτρωγε κοκομπλόκο ο ρούτερ (κολλούσαν τα πάντα). Τελικά υπήρχε firmware για τον router που του έβαλα και όλα έφτιαξαν.

Στην περίπτωσή σου αν δεν υπάρχει τέτοιο απλά δοκίμασε άλλο σύστημα κρυπρογράφησης πχ από WPA2-AES κάν'το WPA-TKIP (που είναι και ο απλούστερος) και ίσως παίξει. Ισως χρειαστεί θα κάνεις forget το δίκτυο στο κινητό σου να ξανασυνδεθείς από την αρχή (αυτό γίνεται με παρατεταμένη πίεση στο όνομα του δικτύου μάλλον)..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

σκέφτομαι σε αγορά του κινητού.

Είμαι κάτοχος του nexus 5x,αλλά μιας και έπεσε bootloop και είμαι 33μέρες χωρίς τηλέφωνο,δε ψήνομαι να το χω άλλο..

Αξίζει η αγορά του p9?

Το βρίσκω https://www.kaizer.gr/huawei-p9-32gb-titanium-grey-eu

και βασικά αξίζουν αυτά τα έξτρα 30€ για έξτρα ασφάλιση;

- - - -

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι καλύτερο μιας και στο θέμα της τιμής είναι ίδια περίπου. Θα μου προτείνατε το huawei p9 ή το huawei p 10lite? Έχει διαφορά στην κάμερα ή στην ταχύτητα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχην οι καμερες τους ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικες...του P9 ειναι σαφως καλυτερη απο του P10 lite!

Γενικα το P9 ηταν η ναυαρχιδα περισυ της εταιριας ενω το lite το λεει κ η ονομασια,κατι πιο μικρο αλλα που τα κανει ολα πολυ καλα,χωρις ομως να ειναι ισο με την ναυαρχιδα!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Παιδιά μια ερώτηση το αρχείο που κατεβάζει για την αναβάθμιση πχ 500mb μετά την εγκατάσταση διαγράφετε η μένει μέσα στην συσκευή και πρέπει να την διαγράψω εγώ και αν ναι πως το κάνω ευχαριστώ είμαι με huawei

Καλημερα σε ολους.

Μπορει να μου θυμησει καποιος πως σβηνουμε την cache μνημη;

Ειχε ανφερθει και παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι τον συνδυασμο πληκτρων.

Ευχαριστω.

Να κάνω μία ερώτηση, αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει.

Αλλάζω συσκευή από lumia 640 σε Huawei P9 και ταυτόχρονα τη κάρτα Sim, από μία τριετίας σε μία εντελώς καινούργια.

Νομίζετε ότι μπορεί να βελτιωθεί το σήμα που έχω μέχρι τώρα μέσα στο σπίτι (2 γραμμές);;;

Θα βελτιωθεί. Αλλά όχι λόγω της κάρτας. Λόγω του ότι τα Huawei έχουν τρομερούς δέκτες.

Μιλάω απο υπόγεια που τα υπόλοιπα κινητά απλά δεν βρίσκουν κανένα δίκτυο! Ουτε κλήση ανάγκης στο 112 δεν μπορούν να κανουν.

θα βελτιωθεί (ή πιο σωστά ενδέχεται να βελτιωθεί) επίσης αν "διατάξεις" το κινητό να συνδέεται πχ μόνο 2g.

Γιατί αυτό; Πολλές φορές το σήμα 2Γ είναι πολύ καλό και το 3Γ (ή 4Γ) είναι κάκιστο σε ένα σημείο. Παρόλα αυτά το κινητό θα επιλέξει 3Γ/4Γ (ακόμα και μία γραμμή) για καλύτερα δεδομένα κτλ.. Αν όμως του πεις 2Γ με το ζόρι που το σήμα είναι καλό σε αυτό το σημείο θα έχεις 5 γραμμές (μπορεί) και θα μιλάς άνετα και καθαρά. Όταν βγαίνεις έξω μπορείς να το "γυρίζεις" σε 3Γ/4Γ. Για γρήγορη εναλλαγή υπάρχουν toggle buttons (μικροεφαρμογούλες) συντομεύσεις στην αρχική οθόνη. Συμβαίνει αρκετά συχνά το σενάριο που αναφέρο και ισχύει και για το σπίτι μου με wind. Από τότε που το εφαρμόζω (χρόνια και με άλλα κινητά) έχω καθαρό σήμα και μιλάω καλά.

Αν δε σε απασχολούν τα mobile data σπίτι σου (έχεις wifi), δοκίμασέ το. ;)

Θα βελτιωθεί. Αλλά όχι λόγω της κάρτας. Λόγω του ότι τα Huawei έχουν τρομερούς δέκτες.

Μιλάω απο υπόγεια που τα υπόλοιπα κινητά απλά δεν βρίσκουν κανένα δίκτυο! Ουτε κλήση ανάγκης στο 112 δεν μπορούν να κανουν.

θα βελτιωθεί (ή πιο σωστά ενδέχεται να βελτιωθεί) επίσης αν "διατάξεις" το κινητό να συνδέεται πχ μόνο 2g.

Γιατί αυτό; Πολλές φορές το σήμα 2Γ είναι πολύ καλό και το 3Γ (ή 4Γ) είναι κάκιστο σε ένα σημείο. Παρόλα αυτά το κινητό θα επιλέξει 3Γ/4Γ (ακόμα και μία γραμμή) για καλύτερα δεδομένα κτλ.. Αν όμως του πεις 2Γ με το ζόρι που το σήμα είναι καλό σε αυτό το σημείο θα έχεις 5 γραμμές (μπορεί) και θα μιλάς άνετα και καθαρά. Όταν βγαίνεις έξω μπορείς να το "γυρίζεις" σε 3Γ/4Γ. Για γρήγορη εναλλαγή υπάρχουν toggle buttons (μικροεφαρμογούλες) συντομεύσεις στην αρχική οθόνη. Συμβαίνει αρκετά συχνά το σενάριο που αναφέρο και ισχύει και για το σπίτι μου με wind. Από τότε που το εφαρμόζω (χρόνια και με άλλα κινητά) έχω καθαρό σήμα και μιλάω καλά.

Αν δε σε απασχολούν τα mobile data σπίτι σου (έχεις wifi), δοκίμασέ το. ;)

Σας ευχαριστώ και τους δύο...Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας!!!

Σήμερα την έκανα την π@@@@@α ,και μου έσπασε η οθόνη. Γνωρίζεις κάνεις φίλος το κόστος αλλαγής?? Αξίζει τον κόπο??

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα την έκανα την π@@@@@α ,και μου έσπασε η οθόνη. Γνωρίζεις κάνεις φίλος το κόστος αλλαγής?? Αξίζει τον κόπο??

Αν είσαι στο πρώτο τρίμηνο έχεις εγγύηση .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Όχι Δυστυχώς. Τότε ήμουνα προσεκτικός..καινούργιο κοσκινακι μου!!

Όχι Δυστυχώς. Τότε ήμουνα προσεκτικός..καινούργιο κοσκινακι μου!!

Πόσο καιρό το έχεις ??

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις αξίζει να το φτιάξεις σε κάποιο από τα δύο επίσημα σέρβις.

Σίγουρα θα είναι πιο ακριβη η επισκευή , αλλά δεν θα χάσεις το υπόλοιπο της εγγύησης σου .

Πάρε ένα τηλεφώνο και ρωτάς τους.

Follow the White Rabbit....

μην ανησυχείς δεν έχεις samsung... :lol:

η οθόνη έχει 20Ε σαν ανταλλακτικό και άλλα τόσα πιστεύω θα βρεις μάστορα να σου το αλλάξει αν του πας το ανταλλακτικό.. :cool:

Από ευρώπη λίγο πιο ακριβά αλλά και πιο γρήγορα..

Πόσο καιρό το έχεις ??

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις αξίζει να το φτιάξεις σε κάποιο από τα δύο επίσημα σέρβις.

Σίγουρα θα είναι πιο ακριβη η επισκευή , αλλά δεν θα χάσεις το υπόλοιπο της εγγύησης σου .

Πάρε ένα τηλεφώνο και ρωτάς τους.

ναι,θελω.

ειναι πρωτη φορα που ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο κινητο!! το εχω 15 μηνες, και πιστευω οτι κανα χρονο ακομα θα το κρατησω.

ποια ειναι τα επισημα servise??

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η οθόνη έχει 20Ε σαν ανταλλακτικό και άλλα τόσα πιστεύω θα βρεις μάστορα να σου το αλλάξει αν του πας το ανταλλακτικό.. :cool:

ευχαριστω!! καλη λυση!!

μακριά, καμία σχέση αυτές οι οθόνες και τα digitizer με αυτή που φοράει το κινητό σου. 123,77€ με ΦΠΑ έχει από το επίσημο service.

Ξέρουμε τελικά αν το κινητό μας θα πάρει το Android O και αν ναι, έχουμε χρονοδιάγραμμα;

μακριά, καμία σχέση αυτές οι οθόνες και τα digitizer με αυτή που φοράει το κινητό σου. 123,77€ με ΦΠΑ έχει από το επίσημο service.

123 ????? πολλα μου φαινονται.

θα το κρατησω ετσι μου φαινεται!!

• The title was changed to Huawei P9