johny_pl Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 χωρίς τον επίσημο τρόπο της huawei αρα δεν έχουν το imei του, οπότε αν το κλειδώσει ξανά, που λένε ότι γίνεται, τότε περνάει την εγγύηση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Α, οκ. Τότε (για μένα τουλάχιστον) ισχύει το PS μου. Προσωπικά δεν έχω και κανένα λόγο να το κάνω. Και έτσι όπως είναι το τηλέφωνο πάει άψογα, ούτε έχει όλο αυτό το σκουπιδιαριό της Σάμμυ, για ξήλωμα. Μόνον οι διαφημήσεις είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να το ρυψοκυνδηνέψω. Συν του ότι δεν γουστάρω να δίνω το ΙΜΕΙ του κινητού μου σε "άγνωστα" site στο διαδίκτυο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω μια απορία. Έχω και το Ρ8 και το Ρ9 αγορασμένα από εξωτερικό. Για πιο λόγο θέλετε να κάνετε root τις συσκευές. Το έχω μεγάλη απορία. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Α, οκ. Τότε (για μένα τουλάχιστον) ισχύει το PS μου. Προσωπικά δεν έχω και κανένα λόγο να το κάνω. Και έτσι όπως είναι το τηλέφωνο πάει άψογα, ούτε έχει όλο αυτό το σκουπιδιαριό της Σάμμυ, για ξήλωμα. Μόνον οι διαφημήσεις είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να το ρυψοκυνδηνέψω. Συν του ότι δεν γουστάρω να δίνω το ΙΜΕΙ του κινητού μου σε "άγνωστα" site στο διαδίκτυο. Για τις διαφημίσεις βάζεις το adguard που δεν χρειάζεται ρουτ και είσαι κομπλέ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2958895 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Εγω ξεκλειδωσα το δικο μου καθως ηθελα international rom... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω μια απορία. Έχω και το Ρ8 και το Ρ9 αγορασμένα από εξωτερικό. Για πιο λόγο θέλετε να κάνετε root τις συσκευές. Το έχω μεγάλη απορία. adaway, titanium backup, wakelock detector.πέρα από το ρουτ εγώ θέλω xposed οπωσδήποτε για το gravity box, έχει ωραία πράγματα μέσα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω μια απορία. Έχω και το Ρ8 και το Ρ9 αγορασμένα από εξωτερικό. Για πιο λόγο θέλετε να κάνετε root τις συσκευές. Το έχω μεγάλη απορία. Για τις διαφημίσεις και για titanium backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 κι οχι μονο ολα αυτα τα καλουδια,υπαρχουν και αλλα καλουδια για αλλα πραγματακια. αν δοκιμασει καποιος root επι πληρωμης και ειναι κι ευκολο ας γραψει γνωμη και τροπο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 κι οχι μονο ολα αυτα τα καλουδια,υπαρχουν και αλλα καλουδια για αλλα πραγματακια. αν δοκιμασει καποιος root επι πληρωμης και ειναι κι ευκολο ας γραψει γνωμη και τροπο Δεν ειναι το ρουτ που πληρωνεις αλλα το ξεκλειδωμα bootloader. Εγω το εχω κανει στο mate8 εδω κ μηνες. Dcunlocker λεγεται το προγραμμα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν ειναι το ρουτ που πληρωνεις αλλα το ξεκλειδωμα bootloader. Εγω το εχω κανει στο mate8 εδω κ μηνες. Dcunlocker λεγεται το προγραμμα και δεν εχεις θεμα ετσι?με εγγυηση εννοω. αν θελεις γραψε μας τον τροπο και μετα την διαδικασια του root Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 και δεν εχεις θεμα ετσι?με εγγυηση εννοω. αν θελεις γραψε μας τον τροπο και μετα την διαδικασια του root Οπως ειπα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος καθως καταρχας εχω κινεζικη συσκευη αρα θεωρητικα η εγγυηση δεν ειναι και ΤΟΣΟ σημαντικη (στην περιπτωση μου ειναι λιγο περισσοτερο καθως το εχω παρει απο κινεζικο μαγαζι αλλα η υποστηριξη ειναι για 2 χρονια στην Ισπανια, καθως πληρωσα ενα μικρο ποσο για αυτο), αλλα και παλι πιστευω οτι εφοσον γινεται αυτο που περιεγραψαν τα παληκαρια στο xda οτι δεν ειμαι εκτος εγγυησης. Αν δω τα σκουρα το πολυ πολυ το ανοιγω και καιω την πλακετα LOL... Tον τροπο τον ειχα ποσταρει στο thread του mate8 πριν καιρο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6601001#post6601001 Βεβαια αυτο ειναι η διαδικασια αν εχεις κινεζικη συσκευη πως να βαλεις international rom. Οι ηδη με international κινητο πολλα βηματα δεν χρειαζεται να τα κανουν καν. Αλλωστε αυτο που ζητας ειναι τα αρχικα βηματα για το ξεκλειδωμα του bootloader. Μετα απλα μπαινεις σε adb commands και γραφεις και εισαι κομπλε αν θελεις μονο root, recovery κτλ. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μάλιστα.καλώς. Ασε και θα δείξει η πορεία. Πρόσθεσα μερικές ακόμα φώτος στο άλμπουμ. Θα ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά. Δεν την βλέπω πάντως άσχημη την κάμερα. https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μάλιστα.καλώς. Ασε και θα δείξει η πορεία. Πρόσθεσα μερικές ακόμα φώτος στο άλμπουμ. Θα ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά. Δεν την βλέπω πάντως άσχημη την κάμερα. https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τα δικά μου δεδομένα ειναι παρα πολύ καλή. Απο αυτά που βλέπω έως τώρα τουλάχιστον. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Για τα δικά μου δεδομένα ειναι παρα πολύ καλή. Απο αυτά που βλέπω έως τώρα τουλάχιστον. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Καλές είναι, βέβαια καμία σχέση με s7 και s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πάντως μεγάλο μπασιμο στην ελληνική αγορά της Huawei με το p9. Όπου και αν κοιτάξω βλέπω διαφημίσεις της. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πάντως μεγάλο μπασιμο στην ελληνική αγορά της Huawei με το p9. Όπου και αν κοιτάξω βλέπω διαφημίσεις της. Kαλο αυτο, μπας και μαθει ο Ελληνας καμια μαρκα περα απο Apple και Samsung. Οσοι φιλοι εχουν δει το τηλεφωνο, με θεωρουν χαζο που το πηρα, επειδη ειναι "huawei". Eιμαι σιγουρος οτι το galaxy s duos advance 6 που πηραν απο τον Γερμανο, στην προνομοιακη τιμη των 450 ευρω, ειναι τρομερο επειδη ειναι..Samsung. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλές είναι, βέβαια καμία σχέση με s7 και s6 Νομιζω οτι έχουν δυνατότητες για ακόμη καλύτερα. Στο χέρι τους είναι να δώσουν την απαραίτητη σημασία σε επόμενες αναβαθμίσεις. Επέτρεψε μου να μην μπω σε λογική συγκρίσεων. Δεν είναι το κατάλληλο νήμα. Πάντως είναι πολύ καλές! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το καμία σχέση με s6,s7 είναι σχετικό. Για τις αναβαθμίσεις τώρα,ευελπιστώ η εταιρεία όντως να δώσει την κατάλληλη σημασία στην συσκευή και να έχει γρήγορες και σωστές αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά για βοηθήστε λίγο με κανένα sot και τι χρήση κάνετε; Πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει η μπαταρία; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά για βοηθήστε λίγο με κανένα sot και τι χρήση κάνετε; Πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει η μπαταρία; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk περιπου 1 ωρα κλησεις την μερα. 3-4 μηνυματα. Πολυ χρηση fb. viber. 2 περιπου ωρες ανοικτα δεδομενα,οχι παντα στανταρ αυτο. Λιγες φωτο. Πολυ χρηση tapatalk. το 5ωρο ειναι στανταρακι κι εχω δει και μεχρι 6 ωρες οθονη. δεν εχω μετρησει σε ποση ωρα φορτιζει,εχω την εντυπωση για 2 ωρες με υπολειπωμενη μπαταρια 25-35%. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 περιπου 1 ωρα κλησεις την μερα. 3-4 μηνυματα. Πολυ χρηση fb. viber. 2 περιπου ωρες ανοικτα δεδομενα,οχι παντα στανταρ αυτο. Λιγες φωτο. Πολυ χρηση tapatalk. το 5ωρο ειναι στανταρακι κι εχω δει και μεχρι 6 ωρες οθονη. δεν εχω μετρησει σε ποση ωρα φορτιζει,εχω την εντυπωση για 2 ωρες με υπολειπωμενη μπαταρια 25-35%. Πολύ καλά στατιστικά! Έχει κάποιο quick charge?ή Όχι; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 περιπου 1 ωρα κλησεις την μερα. 3-4 μηνυματα. Πολυ χρηση fb. viber. 2 περιπου ωρες ανοικτα δεδομενα,οχι παντα στανταρ αυτο. Λιγες φωτο. Πολυ χρηση tapatalk. το 5ωρο ειναι στανταρακι κι εχω δει και μεχρι 6 ωρες οθονη. δεν εχω μετρησει σε ποση ωρα φορτιζει,εχω την εντυπωση για 2 ωρες με υπολειπωμενη μπαταρια 25-35%. Καλημέρα, επειδη ειχες και το s7 συγκρίνονται οι φωτογραφίες του p9 με το s7 σε φωτισμο δωματίου. Απο αποψη ευκρίνειας. Ευχαριστώ Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 2 ώρες για φόρτιση είναι πολύ δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) πάρα πολύ είναι όχι απλά πολύ.το g3 που είναι 2 χρονών κινητό από 15 ως 100% κάνει 1.30 ώρα. γενικά νομίζω αυτό το qc 2-3 είναι παπατζηλίκι.όλοι γράφουν για πάνω από 1.30 ώρα σε πολλές συσκευές και με μπαταρίες 3.000 και κάτω Edited June 4, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Από ότι έχω καταλάβει, το τηλέφωνο υποστηρίζει fast charging, αλλά ή συσκευασία δεν έχει fast charger φορτιστή. Οπότε θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά τον συμβατό φορτιστή. Επίσης δεν λειτουργεί με οποιοδήποτε fast charger. Της Samsung πχ. Θέλει της Huawei για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts