pexths Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 παιδια εχει φαει κανενας απο το συγκεκριμενο γυραδικο??? http://www.pitagiro.gr πηρα χθες γυρο κοτοπουλο. ανωστος, αγευστος, αδιαφορος. το δελεαρ ηταν η δωρεαν σαλατα στο σαντουιτς. το θετικο ηταν οτι φεραν το σαντουιτς σε χρονο dt. κατα τα αλλα δεν λεει καθολου. υπαρχει ακριβως απεναντι το γυραδικο ποιος ο λογος να παραγγειλεις απο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 πηρα χθες γυρο κοτοπουλο. ανωστος, αγευστος, αδιαφορος. το δελεαρ ηταν η δωρεαν σαλατα στο σαντουιτς. το θετικο ηταν οτι φεραν το σαντουιτς σε χρονο dt. κατα τα αλλα δεν λεει καθολου. υπαρχει ακριβως απεναντι το γυραδικο ποιος ο λογος να παραγγειλεις απο αυτο? εγω πηρα σημερα μερικα τεμαχια....κοντεψα να κοιμηθω μεχρι να τα φερει....εκανε λαθος την παραγγελια κ μετα αλλη τοση ωρα να φερει τα σωστα....το μονο καλο της υποθεσης ηταν το γλυκο που μου εφερε για την συγνωμη κ το σουβλακι που ηταν πολυ καλο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 εγω πηρα σημερα μερικα τεμαχια....κοντεψα να κοιμηθω μεχρι να τα φερει....εκανε λαθος την παραγγελια κ μετα αλλη τοση ωρα να φερει τα σωστα....το μονο καλο της υποθεσης ηταν το γλυκο που μου εφερε για την συγνωμη κ το σουβλακι που ηταν πολυ καλο.... θετικο οτι αναγνωρισε το λαθος του. την τουρτα των 400 γραμμαριων σου εφερε?την δινει δωρο με παραγγελια ανω των 20 ευρω. θεωρω οτι τι γυραδικο επερεχει σε ολα. ταχυτητα, ποιοτητα, γευση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 θετικο οτι αναγνωρισε το λαθος του. την τουρτα των 400 γραμμαριων σου εφερε?την δινει δωρο με παραγγελια ανω των 20 ευρω. θεωρω οτι τι γυραδικο επερεχει σε ολα. ταχυτητα, ποιοτητα, γευση. ναι αυτη μου εφερε...καλουτσικη ηταν....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 αγαπητα γειτονακια τουμπιωτακια...η γνωστη σε εσας πιτσαρια ρομεα, δινει πλεον δωρο πιτσα. παραγγειλαμε χτες 2 γιγας και μας εφερε ακομα μια δωρο! (οποιος ενδιαφερεται ειναι στο ψυγειο) οταν το ειδα,νομισα πως εγινε λαθος,και του ειπα του πιτσα μποι "2 παραγγειλαμε" μου ειπε πως επειδη ανεβηκαν οι τιμες(κατα 70 λεπτα/πιτσα) κανουν μια δωρο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 αγαπητα γειτονακια τουμπιωτακια...η γνωστη σε εσας πιτσαρια ρομεα, δινει πλεον δωρο πιτσα. παραγγειλαμε χτες 2 γιγας και μας εφερε ακομα μια δωρο! (οποιος ενδιαφερεται ειναι στο ψυγειο) οταν το ειδα,νομισα πως εγινε λαθος,και του ειπα του πιτσα μποι "2 παραγγειλαμε" μου ειπε πως επειδη ανεβηκαν οι τιμες(κατα 70 λεπτα/πιτσα) κανουν μια δωρο! δηλαδη με 1.40 παραπανω τους συμφερει να κανουν δωρο μια πιτσα γιγας?ωραιο. Δεν ειμαι πολυ φαν της πιτσας,ειναι καλη η πιτσα ρομεα?σου εχω εμπιστοσυνη στο θεμα φαγητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 ε δοκιμασε μια φορα και αν δεν σ αρεσει μην ξαναπαιρνεις. προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο της ρομα. θα σου στειλω τηλεφωνο με πμ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 ε δοκιμασε μια φορα και αν δεν σ αρεσει μην ξαναπαιρνεις. προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο της ρομα. θα σου στειλω τηλεφωνο με πμ. Freak κανε ενα κοπο και δωσε και σε μενα το τηλ να το δοκιμασω γιατι δεν εχω βρει καμια αξιολογη πιτσαρια ακομη..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 2310 949282 μ.μποτσαρη 84 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 τα παγωτα fregio απιστευτα. σημερα δοκιμασα γευση baileys. απλα τρελα. εχει γευση κανταιφι και νουτελα. πρεπει να τα σπανε οι δυο τελευταιες? freak of nature παπαναστασιου ειναι το κοντινοτερο μας καταστημα και ανατολικης θρακης στην ανω τουμπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Οποιος παει Ηρακλειο και τυχει να επισκεφτει το Ταλως να παει στο Häagen-Dazs! Οι καλυτερες κρεπες που εχω φαει! Ειδικα μια συγκεκριμενη με Σοκολατα - καραμελα - μπανανα μιαμμμμμμμμμ!!! :happy: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 τα παγωτα fregio απιστευτα. σημερα δοκιμασα γευση baileys. απλα τρελα. εχει γευση κανταιφι και νουτελα. πρεπει να τα σπανε οι δυο τελευταιες? freak of nature παπαναστασιου ειναι το κοντινοτερο μας καταστημα και ανατολικης θρακης στην ανω τουμπα πραλίνα αμυγδάλου και κρέμα νουτέλα... απλά φοβερές γεύσεις απο fregio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 τα παγωτα fregio απιστευτα. σημερα δοκιμασα γευση baileys. απλα τρελα. εχει γευση κανταιφι και νουτελα. πρεπει να τα σπανε οι δυο τελευταιες? freak of nature παπαναστασιου ειναι το κοντινοτερο μας καταστημα και ανατολικης θρακης στην ανω τουμπα Aνατολικης θρακης???εισαι σιγουρος??μηπως μπερδευεσαι με λαμπρακη?? στης παπαναστασιου εχω κατσει,αλλα πριν κανα χρονο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Aνατολικης θρακης???εισαι σιγουρος??μηπως μπερδευεσαι με λαμπρακη?? στης παπαναστασιου εχω κατσει,αλλα πριν κανα χρονο. γρηγοριου λαμπρακη,δικιο εχεις.λαθος εκ παραδρομης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Καλό πατσά στην Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που θα βρούμε; (κατα προτίμηση Κέντρο, Όλγας) thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Καλό πατσά στην Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που θα βρούμε; (κατα προτίμηση Κέντρο, Όλγας) thanks :) στην Αγιου δημητριου και στην Μποτσαρη(προς τα χαμηλα) δοκιμασες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Καλό πατσά στην Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που θα βρούμε; (κατα προτίμηση Κέντρο, Όλγας) thanks :) Επισης ολυμπου 78 στον τσαρουχα.. δοκιμασα κοτοσουπα και ηταν πραματικα υπεροχη. εστιατιοριο "η κυρα της σμυρνης " σχεδον απεναντι απο το νοσοκομειο Παναγια. νοστιμοτατα πιατα,σχετικα φυσιολογικες μεριδες. 9 ατομα=340ε αλλα φαγητο μεχρι σκασμου. αριστο σερβις,μας κερασαν και ενα κρασι και ενα γυρο αναψυκτικα,γλυκακι και παγωτο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Επισης ολυμπου 78 στον τσαρουχα.. δοκιμασα κοτοσουπα και ηταν πραματικα υπεροχη. εστιατιοριο "η κυρα της σμυρνης " σχεδον απεναντι απο το νοσοκομειο Παναγια. νοστιμοτατα πιατα,σχετικα φυσιολογικες μεριδες. 9 ατομα=340ε αλλα φαγητο μεχρι σκασμου. αριστο σερβις,μας κερασαν και ενα κρασι και ενα γυρο αναψυκτικα,γλυκακι και παγωτο Για 40 ευρώ το άτομο σε ταβέρνα απορώ που δεν φέρανε και κανέναν να σας κάνει αέρα ή μασάζ ενώ τρώτε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Επισης ολυμπου 78 στον τσαρουχα.. δοκιμασα κοτοσουπα και ηταν πραματικα υπεροχη. εστιατιοριο "η κυρα της σμυρνης " σχεδον απεναντι απο το νοσοκομειο Παναγια. νοστιμοτατα πιατα,σχετικα φυσιολογικες μεριδες. 9 ατομα=340ε αλλα φαγητο μεχρι σκασμου. αριστο σερβις,μας κερασαν και ενα κρασι και ενα γυρο αναψυκτικα,γλυκακι και παγωτο Καλά τι πήρατε να φάτε; Πήγε φίλος μου με παρέα και πλήρωσαν 13€ το άτομο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 καθε ατομο δικη του μεριδα,αλλα πηραμε πολλα ορεκτικα και σαλατες.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ουζομεζεδοπωλείο Γλυκάνισος. Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Πυλαία. όλα τα πιάτα που δοκίμασα πάρα πολύ ωραία αλλά ξεχώρισα το γαύρο σαγανάκι( δε φαντάζεστε πόσο ψωμί έφαγα ). Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ,σχετικα φυσιολογικες μεριδες. 9 ατομα=340ε αλλα φαγητο μεχρι σκασμου. αριστο σερβις σε ταβερνα 37,7 το ατομο.:ninja:..:ninja:. Φαγκρι τρωει η παρεα με τοσα λεφτα,οχι μπινελικια.Εφτασε η οικονομικη κριση και στη Σαλονικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 "Ο Θεσσαλονικιός" είναι το καλύτερο γυράδικο που έχω πάει.. Μεγάλες πίτες, πολλά πράγματα μέσα (κρέας, πατάτες κ.α) και τιμές λογικές. Το μαγαζί μπορεί να είναι μικρό, αλλά κάνει θαύματα..! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Για παγωτα...απλα Ben And Jerry's......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!! Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 προτεινετε βρε τουμπιοτακια κανενα καλο γυραδικο εκτος απο πρασσα,μακη και γυραδικο...ανεβηκε κανενα καινουργιο στην πιατσα που να συνδιαζει ποιοτητα και ποσοτητα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts