trancer13 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εφαγα σημερα το απογευμα σουηδικο berger. στην ναυαρινου. τρομερο παρα πολυ νοστιμο αλλα ηταν μικρο. θες τουλαχιστον 3 για να πεις οτι κατι εφαγες. τι διαφορα εχει απο το κανονικο burger? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 πολυ καλυτερο στην γευση. πιο νοστιμο. καταλαβαινεις την διαφορα. με τον ιδιοκτητη που μιλησα μου ειπε πως ολα τα κρεατα ερχονται απο την σουηδια. τπτ δεν ειναι ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 στην ελλάδα πάντως είμαστε της ποσοτητας και δίνουμε πάντα έμφαση στις μεγάλες μερίδεςπροσωπικα προτιμω να υπερτερει η ποιοτητα της ποσοστητας...αλλα αν ενα μαγαζι συνδυαζει και τα δυο,τι το καλυτερο..οχι οτι τα τρως ολα...ο ελληνας(οπως λες κι εσυ) θελει να βλεπει το πιατο γεματο,να χορταινει με το ματι πρωτα εφαγα σημερα το απογευμα σουηδικο berger. στην ναυαρινου. τρομερο παρα πολυ νοστιμο αλλα ηταν μικρο. θες τουλαχιστον 3 για να πεις οτι κατι εφαγες.που το εφαγες αυτο;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 εδω τις μεριδες τις εχουν μονο κ μονο για οικονομια... ακομη κ στις μεγαλες αλυσιδες ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εξωτερικο οποτε τι να λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφέρει κανείς τον Γιάννη στην Κόρινθο. Ψαροταβέρνα... Λογικότατες τιμές, για να μην πω χαμηλές. Μεγάλες μερίδες... Και τέλος γευστικότατα όλα!!! Κάτι γαρίδες σαγανάκι, καλαμαράκι γεμιστό... Μου άνοιξε η όρεξη :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 που το εφαγες αυτο;; οπως κατεβαινεις την ναυαρινου απο εγνατια περνας το πρωτο στενο ειναι στο αριστερο σου χερι στη γωνεια ακριβως. ειναι μικρο μαγαζι. εχει κ ενα στους αμπελοκηπους αλλα δεν ξερω που ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 πολυ καλυτερο στην γευση. πιο νοστιμο. καταλαβαινεις την διαφορα. με τον ιδιοκτητη που μιλησα μου ειπε πως ολα τα κρεατα ερχονται απο την σουηδια. τπτ δεν ειναι ελληνικο. οπως κατεβαινεις την ναυαρινου απο εγνατια περνας το πρωτο στενο ειναι στο αριστερο σου χερι στη γωνεια ακριβως. ειναι μικρο μαγαζι. εχει κ ενα στους αμπελοκηπους αλλα δεν ξερω που ακριβως. μόλις ανέβω πάνω, θα τα δοκιμάσω :p τα burgerakia είναι η αδυναμία μου :ninja::ninja::lol::lol: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καφέ Μέντα, στην Κηφισιά. Υπέροχος χώρος, εξαιρετικό φαγητό, μέτριο σερβίς. Τιμές πολύ καλές, συστήνω ανεπιφύλακτα. :) :happy: Έχω πάει 1-2 φορές για καφέ αλλά δεν ήξερα ότι έχει φαγητό. Σάντουιτς και σαλάτες κυρίως? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 πηγα το μεσημερι αθωνος δια ταυτα,απλα απαραδεκτο :mad: πλαστικο μεσα στο παγωτο και λουκανικο χειροτερο απο πλαστελινη,καλυτερο ειναι το γατισιο....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 κ υποτιθεται οτι το δια ταυτα ειναι το καλυτερο απο ολα εκει. κριμα:( κ πηγαινα συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 πηγα το μεσημερι αθωνος δια ταυτα,απλα απαραδεκτο :mad: πλαστικο μεσα στο παγωτο και λουκανικο χειροτερο απο πλαστελινη,καλυτερο ειναι το γατισιο....:confused:αυτο ειναι το γωνιακο;;; αυτο το μαγαζι ποτε μου δε το συμπαθησα...μια φορα πηγα κι αυτη με το ζορι..απο τον κραχτη τους μεχρι το φαγητο τους ολα "μυριζουν":( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Έχω πάει 1-2 φορές για καφέ αλλά δεν ήξερα ότι έχει φαγητό. Σάντουιτς και σαλάτες κυρίως? Αρκετά είδη σάντουιτς και σαλάτες, πίτες (λ.χ. κοτόπιτα που την πήραμε και ήταν εξαιρετική) και μερικά πιάτα με μακαρόνια. Ο σεφ είναι φίλος, για όποιον γνωρίζει τα της Κηφισιάς, εργαζόταν στο Sotto Voce προτού κλείσει. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αρκετά είδη σάντουιτς και σαλάτες, πίτες (λ.χ. κοτόπιτα που την πήραμε και ήταν εξαιρετική) και μερικά πιάτα με μακαρόνια. Ο σεφ είναι φίλος, για όποιον γνωρίζει τα της Κηφισιάς, εργαζόταν στο Sotto Voce προτού κλείσει. καλα που μου το θυμισες , τελικα το sotto-voce γιατι εκλεισε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 καλα που μου το θυμισες , τελικα το sotto-voce γιατι εκλεισε?? Αυτός που είχε το Sotto πλήρωνε αρκετά χρήματα για ενοίκιο και αποφάσισε να ανοίξει ιδιόκτητο στο Χαλάνδρι, στη Βασιλέως Γεωργίου κοντά στην πλατεία. Το οποίο αναμένεται να ανοίξει εντός εβδομάδος, σύμφωνα με τις τελευταίες info... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 τα πιο νοστιμα κριτσινια με καλαμποκαλευρο,στην πτολεμαιδα,στην οδο κονδυλη 5:food: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 οσοι βρεθουν στην Βεροια και θελησουν προφιτερολ ας περασουν απο το ζαχαροπλαστειο ΕΛΙΤ στο κεντρο της πολης... πραγματικο προφιτερολ σοκολατας,οχι με κακαο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Στην Θεσσαλονίκη δυτικά, 'στα καλά καθούμενα' πανσέτα με μέλι και μανούρι με μέλι.Απίστευτός συνδιασμός.Έχει και άλλα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Και καλές τιμές, για 3 άτομα με 3 πιάτα και κάτι ορεκτικά,συν το κρασί 40€ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 οσοι βρεθουν στην Βεροια και θελησουν προφιτερολ ας περασουν απο το ζαχαροπλαστειο ΕΛΙΤ στο κεντρο της πολης... πραγματικο προφιτερολ σοκολατας,οχι με κακαο! Οντως ειναι φοβερο.Πηγαινω πολυ συχνα Βεροια και περναω και μια βολτα και απο εκει. Στην Θεσσαλονίκη δυτικά, 'στα καλά καθούμενα' πανσέτα με μέλι και μανούρι με μέλι.Απίστευτός συνδιασμός.Έχει και άλλα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Και καλές τιμές, για 3 άτομα με 3 πιάτα και κάτι ορεκτικά,συν το κρασί 40€ Στην Πολυχνη δε λες????Αυτο το φαγητο δε το δοκιμασα αλλα εχω δοκιμασει κοτοπουλο μεσα σε κρεμα,σε πυλινο που ειναι και αυτο πολυ καλο.Οσο για τις τιμες ειναι παρα πολυ καλες συν οτι μας κερναν αλλες 2-3 ρετσινες αφου ειδη εχουμε κατεβασει μισο κιβωτιο. Απο γλυκα στη Θεσσαλονικη πολυ νοστιμα ειναι τα τριγωνα πανοραματος του Ανδρεα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Αυτό λέω. Επίσης ξέχασα να πώ και την πικάντικη τηγανιά.Και εμάς μας κέρασαν ρετσίνες... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Έχει πάει κανείς στο ''Τζάκι του Τζαβέλλα'' στη Μπιφτεκούπολη; Έχουμε κλείσει για αύριο μεγάλη παρέα απ' τη σχολή και θα ήθελα να μάθω τι παίζει από τιμές και φαγητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Έχει πάει κανείς στο ''Τζάκι του Τζαβέλλα'' στη Μπιφτεκούπολη; Έχουμε κλείσει για αύριο μεγάλη παρέα απ' τη σχολή και θα ήθελα να μάθω τι παίζει από τιμές και φαγητά. Κάνε μία βόλτα από το Αθηνόραμα, το πιθανότερο να βρεις ότι ζητάς. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Έχει πάει κανείς στο ''Τζάκι του Τζαβέλλα'' στη Μπιφτεκούπολη; Έχουμε κλείσει για αύριο μεγάλη παρέα απ' τη σχολή και θα ήθελα να μάθω τι παίζει από τιμές και φαγητά. Το καλυτερο στη γευση ειναι η Λουκανικουπολη που σου σερβιρουν τα φημισμενα Αγγλικα λουκανικα απο εκλεκτο κρεας με τη πασιγνωστη μαυρη παλιοσαλτσα....μμμμμ....πεινασα! :dance: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 στο 157 στη κουσκουρα ο πανω οροφος εγινε ταβερνα(ας το πω) με μαρμαρινα τραπεζακια κτλ,μια χαρα μου φανηκε,Μεαπολα λεγεται.. επειδη γινοταν χαμος τη πεμπτη και αθωνος καθε...ηταν κεντρο,και γενικα εβλεπες κατω οτι ηθελες..καταλιξαμε εκει..το φαγητο πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 στο 157 στη κουσκουρα ο πανω οροφος εγινε ταβερνα(ας το πω) με μαρμαρινα τραπεζακια κτλ,μια χαρα μου φανηκε,Μεαπολα λεγεται.. επειδη γινοταν χαμος τη πεμπτη και αθωνος καθε...ηταν κεντρο,και γενικα εβλεπες κατω οτι ηθελες..καταλιξαμε εκει..το φαγητο πολυ καλο! Και αυτό έγινε μόνο και μόνο για να μην τα σπάνε αυτοί που τρώγαν sandwich. Τι άλλο θα ακούσουμε :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 η μπιφτεκουπολη κ η λουκανικοπολη(1η φορα το ακουω) για θεσ/κη λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts