Jump to content

Τα καλύτερα στη Γεύση


ahill2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πεινιρλι ο Λάμπρος στην Δροσιά....

κιμάς,αυγό,μπέικον...

να γλείφεις τα πόδια σου!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ARNI KAI MOYSKAR ME LEYKO KRASI?

NOTHNXBYE :P

 

Και όμως... Να 'ναι καλά ο sommelier... :wink:

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε: :ρ

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Παρέλειψες το λογαριασμό όμως :p Μη βρεθούμε εκεί και πλένουμε πιάτα με θέα την Ακρόπολη :)

 

Χμ, πράγματι... :) Λοιπόν, ήταν στρογγυλά 200 ευρώ με το φιλοδώρημα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Χμ, πράγματι... :) Λοιπόν, ήταν στρογγυλά 200 ευρώ με το φιλοδώρημα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!

 

BeKo τι δουλειά κάνεις;:p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!

 

BeKo τι δουλειά κάνεις;:p

 

Δεν δουλεύω Xourxou... :p

 

Μην φανταστείς πως πάω κάθε μέρα σε τέτοια εστιατόρια... 2-3 φορές το χρόνο, σε ειδικές περιπτώσεις. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Χμ, πράγματι... :) Λοιπόν, ήταν στρογγυλά 200 ευρώ με το φιλοδώρημα.

 

 

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να βγαίνει να φάει και από τον ενθουσιασμό του να κάνει και posts με το πώς ήταν, τί έφαγε και πόσο πλήρωσε. Έλεος!

 

Αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=fNpYoZ7Wf5I

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να βγαίνει να φάει και από τον ενθουσιασμό του να κάνει και posts με το πώς ήταν, τί έφαγε και πόσο πλήρωσε. Έλεος!

 

Αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=fNpYoZ7Wf5I

 

Αα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

 

Μόνο που δεν έκατσα να γράψω πως ήταν, τι έφαγα και πόσο πλήρωσα από τον ενθουσιασμό μου, αλλά πολύ απλά έγραψα κριτική για το εστιατόριο ούτως ώστε όποιος σκοπέυει να το επισκεφθεί να ξέρει μερικά πράγματα. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να βγαίνει να φάει και από τον ενθουσιασμό του να κάνει και posts με το πώς ήταν, τί έφαγε και πόσο πλήρωσε. Έλεος!

 

Αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=fNpYoZ7Wf5I

 

Ναι, θα επρεπε απλα να κανει Post: "St. George Lycabettus: Γαματο. Σκασαμε στο φαϊ". Θα μας βοηθουσε περισσοτερο. Αλλωστε που παει και το postαρει ο αχρειος. :rolleyes:

 

Υ.Γ: Για τον λογαριασμο τον ρωτησαν, αλλα νομιζω και αυτο στα συν της κριτικης ηταν.

 

Υ.Γ 2: Για να προλαβω τυχον σχολια, δεν ειμαι ο δικηγορος του, αλλα ημαρτον πια που θα κατακρινουμε και τα πληρη και βοηθητικα σχολια.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

"St. George Lycabettus: Γαματο. Σκασαμε στο φαϊ"

 

:rotfl: :rotfl: :lol: :respect:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Ηρεμία..Το thread έχει να κάνει με προτάσεις ανάλογες με αυτή που έγραψε ο VeCo η οποία παρεμπιπτόντως ήταν πολύ σαφής και ολοκληρωμένη.Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά κι εγώ θα έλεγα χαρά στην υπομονή του Veco που κάθεται και τα γράφει τόσο αναλυτικά και μπράβο του. Και για το λογαριασμό ρώτησα γιατί όταν λες όλα αυτά, ε λές και πόσο πάει το άτομο να ξέρει ο κόσμος ;) :)

 

Πάντως λύσσα και τάραμα το συγκεκριμένο. Γενικά όπου έχουν θέα και ειδικά Ακρόπολη την ενσωματώνουν στην τιμή. Στην περιοχή (αλλά χωρίς θέα) και συγκεκριμένα στην Αρματωλών και Κλεφτών υπάρχει κι άλλο ένα high εστιατόριο που φέρνει και σεφ από εξωτερικό για ειδικές βραδιές. Νομίζω λέγεται 38. Το σίγουρο είναι ότι είτε 38 είτε 48, παίρνει το όνομά του από την αρίθμηση του δρόμου.

KCB
Link to comment
Share on other sites

"Χορευοντας με τους Γυρους"...

οπως πιανεις απο την αρχη την αλιμου(αργυρουπολη) στα 30 μετρα στο δεξι σου χερι..μη σας παραπλανα το παρακμιακο ονομα και οτι ειναι σαν αρχαια παραγκα,εχει ωραιο σουβλακι.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως λύσσα και τάραμα το συγκεκριμένο. Γενικά όπου έχουν θέα και ειδικά Ακρόπολη την ενσωματώνουν στην τιμή. Στην περιοχή (αλλά χωρίς θέα) και συγκεκριμένα στην Αρματωλών και Κλεφτών υπάρχει κι άλλο ένα high εστιατόριο που φέρνει και σεφ από εξωτερικό για ειδικές βραδιές. Νομίζω λέγεται 38. Το σίγουρο είναι ότι είτε 38 είτε 48, παίρνει το όνομά του από την αρίθμηση του δρόμου.

 

Εννοείται πως πληρώνεις και την θέα... Πάντως γενικά στην Ελλάδα τα εστιατόρια είναι πολύ πιο ακριβά σε σχέση με το εξωτερικό (ακόμη και την Κύπρο, όπου τα καλύτερα εστιατόρια είναι με το ζόρι 50 ευρώ το άτομο - άνευ όμως αστεριού Michelin).

 

Επί παραδείγματι, στο βαθμολογημένο ως καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, η Σπονδή, το δείπνο έρχεται γύρω στα 100 ευρώ το άτομο...

 

Αναφορικά με το 48, το έχω επισκεφθεί, είναι πολύ καλό εστιατόριο, με υπέροχο χώρο και σχετικά λογικές τιμές. Έχει επίσης επιλογές finger food στο μπαρ, συνοδεία εξαιρετικών cocktails...

 

Η αρχή με τους chefs από το εξωτερικό είχε γίνει το 2004 όταν είχε έρθει ο πασίγνωστος Joel Robuchon, σε ένα δείπνο με τιμή 500 ευρώ το άτομο... Από τους τελευταίους που ήρθαν ήταν και ο Ferran Adria, o chef του κατά πολλούς καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο, El Bulli...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

E Αθηνα, παραλειψης μου.:O

ρεμπεταδικα

στα νοτια προαστεια ντο μινορε αγ δημητριος κ μαλιστα καποιος μ πε οτι πληρωνεις μονο φαγητο κ κρασι τσαμπε,ιστοριες φαληρο,ρακαδικο αλλα οχι live,εν λευκο π.φαληρο.

στο κεντρο ειχα παει στο στεκι της ελενης πισω απο το γηπεδο παο στην λεοφωρο αλεξανδρας.

ψυρη ειχα παει στην κεντρικη πλατεια σε ενα γνωστο εκει- ροδακιο - αλλα ισως να υπερβαλαμε κ σκασαμε 400ε,ειχε μονο μπουκαλια κρασι δικια τους ετικετας..

 

τον καναδο στον ασυρματο αγ.δημητριου τον ξερετε?ρε δεν πανε καλα περιμεναν ουρα για να κατσουν κ μαλιστα σε ασχετη μερα!στυλ λαδοκολλα μπιφτεκια,πατατες,λουκανικο,χοιρινο,κρασι πρεπει να χει μονο..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ένα πολύ συμπαθητικό εστιατόριο που έχω εντοπίσει τελευταία είναι οι Κόκκινες Κουτάλες στην αρχή της Μεσογείων. http://www.kokkineskoutales.gr/

 

Επίσης αν και στα όρια του offtopic διαβάστε αυτό http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_18/11/2007_249080

KCB
Link to comment
Share on other sites

απο τα καλυτερα εστιατόρια με ζυμαρικά που ξεφεύγει από τα τυποποιημένα τύπου la pasteria είναι στην καστέλλα το Tony Bonano's

 

σε όποιον είναι μακαρονάς το συνιστώ ανεπιφύλακτα :D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

απο τα καλυτερα εστιατόρια με ζυμαρικά που ξεφεύγει από τα τυποποιημένα τύπου la pasteria είναι στην καστέλλα το Tony Bonano's

 

σε όποιον είναι μακαρονάς το συνιστώ ανεπιφύλακτα :D:D

 

Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαρεθεση με σενα φιλε μου,θελω να σου πω ναι ξεφευγει απο τυποποιημενα αλλα ειναι και λιγο ακριβουτσικο για αυτα που προσφερει...

Κακως συγκρινεις με παστερια μιας και ειναι απο τα χειροτερα ιταλικα που εχω φαει και το λενε παρα πολυ οχι μονο εγω

Link to comment
Share on other sites

Για γύρο/σουβλάκι

 

Στο ... Ψητό (στην Καμάρα)

 

Το νησί της αφροδίτης (περιοχή Καλαμαριάς/Βότση)

 

Ειδικά η διπλή πίτα γύρο,μεγαλουργεί :)

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαρεθεση με σενα φιλε μου,θελω να σου πω ναι ξεφευγει απο τυποποιημενα αλλα ειναι και λιγο ακριβουτσικο για αυτα που προσφερει...

Κακως συγκρινεις με παστερια μιας και ειναι απο τα χειροτερα ιταλικα που εχω φαει και το λενε παρα πολυ οχι μονο εγω

 

απόψεις ...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Για γύρο/σουβλάκι

 

Στο ... Ψητό (στην Καμάρα)

 

Το νησί της αφροδίτης (περιοχή Καλαμαριάς/Βότση)

 

Ειδικά η διπλή πίτα γύρο,μεγαλουργεί :)

 

Φίλε στοίχημα τώρα πέρασες Θεσσαλονίκη...

Γιατί αυτά που λές σε σχέση με τι έχουμε είναι για τον **τσο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...