g_kor Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα , Οντως έχω ορίσει το Textra σαν default αποστολέα μηνυμάτων. Δεν γίνεται και αλλιώς μιας & λόγω λειτουργικού σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς μόνο μια εφαρμογή για αποστολή SMS. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν ξέρει κάποιος, στην στοκ εφαρμογή dialer Όταν κάνω αναζήτηση ένα όνομα δεν μου βγάζει κάτι, ενώ υπάρχουν τα ονόματα.τι γίνετε; είναι κάποιο bug ; .δε. Θέλω να βάλω άλλον dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Το κατέβασα το textra , το έβαλα αλλά δεν κάνει αποστολή μνμ... Δεν βγάζει καν την επιλογή να επιλέξεις απο ποια sim θες να γίνει η αποστολή.. Απορρίπτει την αποστολή αμέσως.. Θέλει καποια extra ρυθμιση ?? Με άλλες εφαρμογές τα sms φεύγουν κανονικα εχεις καταχωρημένο το νουμερο του κεντρου μηνυμάτων; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ξέρει κάποιος, στην στοκ εφαρμογή dialer Όταν κάνω αναζήτηση ένα όνομα δεν μου βγάζει κάτι, ενώ υπάρχουν τα ονόματα.τι γίνετε; είναι κάποιο bug ; .δε. Θέλω να βάλω άλλον dialer. Μηπως εχεις να μην φαίνονται όλες οι επαφές;Πχ να σου δειχνει μονο αυτές που είναι περασμένες στο κινητό ενώ εσύ ψάχνεις κάποια που την εχεις στο gmail λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 εχεις καταχωρημένο το νουμερο του κεντρου μηνυμάτων; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως εχεις να μην φαίνονται όλες οι επαφές;Πχ να σου δειχνει μονο αυτές που είναι περασμένες στο κινητό ενώ εσύ ψάχνεις κάποια που την εχεις στο gmail λογαριασμό σου. Αυτό που το κοιτάω; αν και το έχω ρυθμίσει να δουλεύει με της google λογαριασμό.Τελικά κατέβασα το dialer της Google και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trumprocks Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά,έχει βρει κανείς λύση για το χαμηλό επίπεδο ήχου του ηχείου?Ειδικά με τα ακουστικά που με ενδιαφέρει πιο πολύ. Επίσης QR scanning που έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μου ηρθε σημερα απο bangood σε ακριβως 13 ημερες. Το κινητακι τα σπαει απλα. Η οθονη του αψογη. Πολυ γρηγορο,δεν κολλαει και χωρις ζορια. Μεχρι τωρα εχει εξαιρετικη διαχειριση μπαταριας,το σκαλιζω απο τι πρωι και ακομη δεν τελειωνει με τιποτα. Για τα 100 περιπου ευρω που εδωσα,δεν υπαρχει. Το scrolling ειναι θεμα συνηθειας,μετα απο μια ωρα το εχεις ξεχασει. Το fingerprint reader ενταξει ειναι λιγο γτπκ,αλλα ειλικρινα δεν συμμετεχει καθολου στη κατα τα αλλα εξαιρετικη λειτουργια του κινητου. Sent from my thor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Έχουμε κανένα κουπόνι για έκπτωση ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δεν χρειάζεται, στο gearbest αν επιλέξεις warehouse hk-2 το έχει στα 106 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για εμένα ο λόγος που δεν πήγα σε xiaomi το οποίο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην τιμή του(είναι φοβερό τηλέφωνο) είναι τα λίγο παραπάνω χρήματα και η 800αρα μπάντα που ήταν βασικό κριτήριο γιατί ούτε στο άλλο τηλέφωνο έχω 800αρα.Κάνε σύγκριση μας ενδιαφέρει. Nαι, δεν υπαρχει συγκριση, Redmi 3>>>>> Vernee Thor. Δεν ξερω τι λετε εσεις για το σκρολινγκ, εγω τσιπης για 30€ δεν γινομαι. Θα ηταν αποδεκτα (καπως) ολα τα προβληματα/ελατωματα του Thor αν δεν υπηρχε το μεγαλυτερο, δλδ το αθλιο σκρολινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Ρε παιδια ειστε σοβαροι? Θα παρετε κινητο (οπως το Redmi3) που δεν υποστηριζει την 800αρα στο LTE?ΕΓΚΛΗΜΑ! (Ειδικα η Wind,σχεδον ολο το 4G της ειναι στα 800 Η μπαντα αυτη,οντας η πιο φτηνη, ειναι η "βαση" ολης της LTE υλοποιησης και των 3 εταιρειων. Και αντε στην Αθηνα,πολλες φορες λειτουργει συνεπικουρικα στις αλλες μπαντες,στην επαρχια σχεδον ολο το 4G ειναι στα 800. Κινητο που δεν λειτουργει με ολες τις διαθεσιμες υπηρεσιες εδω ειναι αχρηστο. Edited July 29, 2016 by tutuyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ρε παιδια ειστε σοβαροι? Θα παρετε κινητο (οπως το Redmi3) που δεν υποστηριζει την 800αρα στο LTE?ΕΓΚΛΗΜΑ! (Ειδικα η Wind,σχεδον ολο το 4G της ειναι στα 800 Η μπαντα αυτη,οντας η πιο φτηνη, ειναι η "βαση" ολης της LTE υλοποιησης και των 3 εταιρειων. Και αντε στην Αθηνα,πολλες φορες λειτουργει συνεπικουρικα στις αλλες μπαντες,στην επαρχια σχεδον ολο το 4G ειναι στα 800. Κινητο που δεν λειτουργει με ολες τις διαθεσιμες υπηρεσιες εδω ειναι αχρηστο. Σωστο και αυτο, προσωπικα ομως δεν με νοιαζει καθολου με τι ταχυτητα κανω τσατ και browsing, if u get my point. Οταν μας δωσουν δεδομενα για utube και αλλα, το βλεπουμε το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μην μπαίνετε σε διαδικασίες να συγκρίνεται κινητά διαφορετικής τιμής,νομίζω δεν υπάρχει νόημα. Αν είναι ετσι να λέμε γιατί να πάρω το thor με τα 100 και να μην πάρω το αλλο με τα 130; Ε οκ και γιατί να δώσεις 130 και να μην δώσεις 160 να πάρεις ενα καλλίτερο. Στο θέμα μας τώρα. Θα το ρουτιασουμε και να βάλουμε καμία κοστομ ρομ η οχι; Εμπειρίες γνώμες υπάρχουν; Επίσης ισχύει ακόμα οτι με σκέτο ρουτ και την μαμα ρομ χάνουμε τα update η το προσπεράσαμε αυτο το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μα δεν υπαρχει συγκριση... Το Thor σε αυτα τα λεφτα,με αυτα τα χαρακτηριστικα,το "καθαρο" android και την out-of-the-box λειτουργια του ειναι το απολυτο VFM. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος, ολα τα υπολοιπα υστερουν. (εκτος και εαν υπαρχει αλλη τετοια συσκευη που δεν εχει πιασει το ρανταρ μας) Εδω πλεον υστερουν και μοντελα πιο ακριβα, που παρολο που ειναι πιο ακριβα,εχουν βασικοτατες ελλειψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλημέρα εγω παντως ενω ειχα το thor και το έδωσα απο βλακεία μου να δοκιμασω κατι άλλο πριν δυο μερες το ξαναπήρα καινούργιο..Παιδιά στα 100 ευρω τόσα καλα χαρακτηριστικά μαζεμενα δεν υπάρχει άλλο..Και σε παραπανω χρήματα δηλαδή αλλα επειδή το σωστό ειναι να συγκρίνουμε ιδιες τιμές λεω για την τιμη του ειναι απλα ΚΟΡΥΦΗ..Σε σχεση με το προηγούμενο το δακτυλικό αποτύπωμα εχει πλέον επιτυχία 99% απλα έχω καταγράψει το ιδιο δάχτυλο 3 φορές,το σκρολινγκ κατεβάζοντας την ευαισθησία στο 0% πλέον ειναι μια χαρά..απειροελαχιστα πιο ευαισθητο απο οτι έπρεπε να είναι..Σε ολους τους αλλους τομείς τα λογια ειναι περιττά..παει σφαιρα..δεν κολλάει με τίποτα,απίστευτη διαχείριση μνήμης και ατελείωτο multitasking..και εννοείται η μπαταρία το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του κινητού..πραγματικά δεν ζηλεύει τιποτα απο κινητά 300 ευρω..Μονο η φωτογραφική ειναι κατώτερη και ειδικά η μπροστινή αλλα προσοχή ειναι κατώτερη απο καποια κινητα πιο πολλών χρημάτων,στη κατηγορία των 100 εννοείται ειναι αριστη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Από τι βλέπω πάντως σήμερα βγαίνει νέο OTA update και μέσα στις αλλαγές γράφει και: "4. Improved the sensitivity and stability of the range sensor." Όποιος το περάσει το update ας κάνει ένα σχόλιο να δούμε... Να ρωτήσω κάτι άλλο, στο site τους λέει πως έχει Gorilla Glass 3, ξέρουμε αν έχει σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μην μπαίνετε σε διαδικασίες να συγκρίνεται κινητά διαφορετικής τιμής,νομίζω δεν υπάρχει νόημα. Αν είναι ετσι να λέμε γιατί να πάρω το thor με τα 100 και να μην πάρω το αλλο με τα 130; Ε οκ και γιατί να δώσεις 130 και να μην δώσεις 160 να πάρεις ενα καλλίτερο. Στο θέμα μας τώρα. Θα το ρουτιασουμε και να βάλουμε καμία κοστομ ρομ η οχι; Εμπειρίες γνώμες υπάρχουν; Επίσης ισχύει ακόμα οτι με σκέτο ρουτ και την μαμα ρομ χάνουμε τα update η το προσπεράσαμε αυτο το πρόβλημα; Ρουτιασμενο ειναι ηδη. Custom Rom δεν ξερω να εχει βγει. Ξερεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν ερχεται ρουταρισμενο. Πρεπει να περασεις twrp και μετα supersu αλλα αν το κανεις δεν θα ερχονται τα ΟΤΑ update. Απο custom υπαρχει μια αλλα γραφει οτι δεν δουλευει η sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Λοιπον μολις εκανα την τελευταια ΟΤΑ. Επιτελους εφτιαξαν το fingerprint reader.πλεον δουλευει αψογα! Sent from my thor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν ερχεται ρουταρισμενο. Πρεπει να περασεις twrp και μετα supersu αλλα αν το κανεις δεν θα ερχονται τα ΟΤΑ update. Απο custom υπαρχει μια αλλα γραφει οτι δεν δουλευει η sd. Δεν ειπα οτι ερχεται ρουταρισμενο φιλε μου. Οτι το εχουμε ηδη ρουταρει ειπα με την γνωστη διαδικασια που αναφερεις κι εσυ. Btw θεωρητικα αν βγαλεις το twrp μπορεις να κανεις OTA updates ενω παραμενει routed το κινητο. Πρακτικα πρεπει να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν χρειάζεται, στο gearbest αν επιλέξεις warehouse hk-2 το έχει στα 106 $ Ευχαριστώ για το tip! Τώρα όμως αντιμετωπίζω αλλο θέμα... Πάω για να ολοκληρώσω την παραγγελία και δεν προχωράει. Έχει τύχει σε κανέναν; Καμιά ιδέα; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Λοιπον μολις εκανα την τελευταια ΟΤΑ. Επιτελους εφτιαξαν το fingerprint reader.πλεον δουλευει αψογα! Sent from my thor την πέρασα και εγώ την αναβάθμιση και πλέον όσες φόρες κι αν πέρασα το αποτύπωμα πέρασε σε όλες!! αν θυμάμαι καλά είναι η τέταρτη αναβάθμιση που παίρνει το τηλέφωνο... μπράβο τους που δεν το παράτησαν όπως κάνουν πολλές εταιρίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τετοια να ακουω παιδια γιατι ημουν απο τους πρωτους που το εμπιστευτηκα και το τιμησα! Να δουμε τωρα τι αλλο θα βρουν για να πουν... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Κάτι δεν μου πάει καλά με την μπαταρία. Έχω 4 ώρες sot 30% Αλλα 10 ώρες idle 24% Κόλλησε καμία εφαρμογή από πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treleas Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπερα παιδια, μετα απο ψαξιμο μερικων ημερων για οικονομικο κινητο, νομιζω οτι καταληγω στο Thor. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι το κινητο παιζει αξιοπρεπως PokemonGO, καθως ειναι ενας απο τους λογους που θα το αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Για το Pokemon δεν ξέρω αν κάνει καθώς δεν έχει πυξίδα ή γυροσκοπιο και το accelerator που έχει δεν είναι και τόσο καλό ( π.χ. δεν μπορείς να δεις 3d VR σωστά). Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts