Jump to content

Treleas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Treleas

  1. Κι εγω σημερα μετα απο λιγο ψαξιμο αυτο ειδα και απογοητευτηκα, καθως ειχα καραψηθει για το κινητο. Οπως και να 'χει, ευχαριστω για την απαντηση.
  2. Καλησπερα παιδια, μετα απο ψαξιμο μερικων ημερων για οικονομικο κινητο, νομιζω οτι καταληγω στο Thor. Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι το κινητο παιζει αξιοπρεπως PokemonGO, καθως ειναι ενας απο τους λογους που θα το αγορασω;
  3. 1,ΜΒ4, MF1 τι ειναι και που τα βρισκω; 2,Πως τα βαζω, με τι προγραμμα; 3,Πως κανω το wipedata+cache; 4,Αυτο ειναι το rooting; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος..
  4. Downgrade σε gingerbread πως κανω; εχω την γαλλικη I8160PXXMF1. Θελω να εχω τη μεγιστη δυνατη RAM. Αν δεν βαλω παλι GB και ξαναπερασω την JB, ποια διαδικασια να ακολουθησω για να εχω τη μεγιστη δυνατη RAM; @Yoda ευχαριστω θα ασχοληθω καποια στιγμη να το κανω.
  5. Παιδια καποιος που γνωριζει τα παντα για το ROOT, τι αρχεια πρεπει να κατεβασουμε, τι να κανουμε για να τα περασουμε, ποση ram εχουμε μετα κλπ ας γραψει μια εκτενη περιγραφη γιατι οι σελιδες ειναι απειρες και δεν ειναι ευκολο να τα βρεις ολα. Μπορει να προστεθει στο αρχικο ποστ οπως εχει γινει σε καποια αλλα κινητα! Επισης, το root επηρρεαζει την εγγυηση του κινητου ή υπαρχει τροπος να κανεις επαναφορα του κινητού όπως αγοράστηκε; Τέλος, για να επιστρεψεις απο jellybean σε gingerbread που ειναι και το εργοστασιακό τι διαδιακασία χρειάζεται; Αναμένω μια ολοκληρωμένη απάντηση, ξερω ο,τι ζηταω πολλά αλλά νομιζω απασχολούν πολλούς αυτα τα ερωτήματα. Ευχαριστω!
  6. τα ιδια και για μενα, σχεδον ιδια ram με το gingerbread, αλλα πολυ λιγοτερα MB ελευθερα..
  7. Βγηκε σημερα η γαλλικη εκδοση του JB . Μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω για να την εγκαταστησω;
  8. Αλλες δυο εκδοσεις σημερα για το I8160P, μια τσεχικη και μια γερμανικη. Προσωπικα αναμενω την γαλλικη
  9. βγηκε και η ισπανικη εκδοση σημερα για το I8160P.. πως μπορω να ξερω ποιας χωρας ειναι το κινητο μου για να κανω την αναβαθμιση; θα με ενημερωσει το Kies αν υπαρχει η καταλληλη version;
  10. Εχει διαφορα το Samsung Galaxy Ace 2 NFC στα updates σε σχεση με το απλο μοντελο χωρις NFC; Ρωταω συγκεκριμενα για την αναβαθμιση σε jelly bean. που το διαβασες αυτο; νομιζω κανονικα και class 10 υποστηριζει λιγο που το ψαξα
  11. Καλημερα, χρειαζομαι βοηθεια σε κατι. Η εκδοση του κινητου με NFC (I8160P) ειναι επισημα αναβαθμισιμη σε Jelly Bean ή δεν εχει καποια σημασια αυτο και αναβαθμιζεται κανονικα οπως το I8160; Απαντηστε asap!:worry:
×
×
  • Create New...