filipdent Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 ήθελα μια βοήθεια. ποιος είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να κάνω mute την συσκευή. το πλαϊνό κουμπί το βάζει στην δόνηση και είναι βαβούρα κάθε φορά να μπαίνω στους ήχους και να κλείνω την ένταση. ευχαριστω Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 ήθελα μια βοήθεια. ποιος είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να κάνω mute την συσκευή. το πλαϊνό κουμπί το βάζει στην δόνηση και είναι βαβούρα κάθε φορά να μπαίνω στους ήχους και να κλείνω την ένταση. ευχαριστω Ενεργοποιώντας το do not disturb από το κέντρο ελέγχου... https://support.apple.com/el-gr/HT204321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ενεργοποιώντας το do not disturb από το κέντρο ελέγχου... https://support.apple.com/el-gr/HT204321 Όντως ο ευκολότερος τρόπος και σε ευχαριστώ αλλά δείχνει ότι είναι κατιλλημενη η γραμμή. Θα ήθελα απλά να καλεί. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Λάθος κάνεις, to do not disturb απλά κλείνει τις ειδοποιήσεις. Δεν δείχνει ότι είσαι κατειλλημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όντως ο ευκολότερος τρόπος και σε ευχαριστώ αλλά δείχνει ότι είναι κατιλλημενη η γραμμή. Θα ήθελα απλά να καλεί. Ρυθμίζεις εσυ ποιες κλήσεις θέλεις να λαμβάνεις Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 έτσι ακριβώς, επιλέγεις για ποιες κλήσεις θα έρχεται ειδοποίηση. όλες οι κλησεις όμως για τους άλλους χτυπάνε κανονικά. Επίσης υπάρχει επιλογή αν σε πάρει το ίδιο τηλέφωνο δυο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα να απενεργοποιεί το do not disturb, και καλά επειδή μπορεί να είναι ανάγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ο πιο εύκολος τρόπος με διαφορά είναι αυτός με το πλαϊνό κουμπί.Αν σε ενοχλεί η δόνηση απλώς πας Ρυθμίσεις > Ήχοι > Δόνηση σε Σίγαση και απενεργοποιείς την επιλογή. (Δεν ξέρω αν τα είπα σωστά γιατί το κινητό το έχω στα αγγλικά) αλλά είναι η ρύθμιση πάνω από το do not disturb mode Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μπορεί κάποιος να γράψει τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ 10.3.2 και τελευταίας έκδοσης 12 iOS; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μπορεί κάποιος να γράψει τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ 10.3.2 και τελευταίας έκδοσης 12 iOS; Θα βγούμε εκτός θέματος άμα τα γράψουμε όλα Χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Ο πιο εύκολος τρόπος με διαφορά είναι αυτός με το πλαϊνό κουμπί.Αν σε ενοχλεί η δόνηση απλώς πας Ρυθμίσεις > Ήχοι > Δόνηση σε Σίγαση και απενεργοποιείς την επιλογή. (Δεν ξέρω αν τα είπα σωστά γιατί το κινητό το έχω στα αγγλικά) αλλά είναι η ρύθμιση πάνω από το do not disturb mode Σημαντική επιλογή για μένα είναι αυτή εδώ. Οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα τέρμα, όταν θέλω ησυχία γυρίζω διακόπτη mute και την ένταση των πολυμέσων πχ YouTube τις παίζω με τα volume +-. Με ενεργοποιημένη την επιλογή, πολλές φορές έριχνα και την ένταση της κλήσης και ξέχναγα να ξανά ανεβάσω την ένταση μέσω των κουμπιών και έχανα κλήσεις έτσι Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 9, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Θα βγούμε εκτός θέματος άμα τα γράψουμε όλα Χαχα :lol: Δέχομαι και pm. χαχαχ Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Σημαντική επιλογή για μένα είναι αυτή εδώ. Οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα τέρμα, όταν θέλω ησυχία γυρίζω διακόπτη mute και την ένταση των πολυμέσων πχ YouTube τις παίζω με τα volume +-. Με ενεργοποιημένη την επιλογή, πολλές φορές έριχνα και την ένταση της κλήσης και ξέχναγα να ξανά ανεβάσω την ένταση μέσω των κουμπιών και έχανα κλήσεις έτσι Sent from my iPhone using Tapatalk Και εγώ την έχω ενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία και είναι πραγματικά εξαιρετική, απλώς επειδή ο φίλος πιο πάνω έγραψε ότι θέλει να μην υπάρχει η λειτουργία της δόνησης και του πρότεινα τον πιο εύκολο τρόπο.Γιατι στην ουσία με το κατέβασμα του mute button είσαι έτοιμος.Μάλιστα εγώ έχω το έχω κάνει και για τα flashlight notifications Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 εχει αλλεξει κανενας μπαταρια με 39 ευρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 εχει αλλεξει κανενας μπαταρια με 39 ευρω;; Αρκετοί όπως και στις άλλες συσκευές που καλύπτει το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Αρκετοί όπως και στις άλλες συσκευές που καλύπτει το πρόγραμμα. Και πολλοί που δεν είναι εδώ στο forum ούτε και σε αλλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 παιδια υπαρχει browser με αναδιπλωση κειμενου οπως ο οπερα για το ανδροιντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 παιδια υπαρχει browser με αναδιπλωση κειμενου οπως ο οπερα για το ανδροιντ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk τον εβαλα αλλα δεν εχει αναδιπλωση κειμενου οπως στο ανδροιντ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Η Vodafone το έχει σε προσφορά στα 250 για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από ελληνικό κατάστημα με άτοκες κτλπ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πίστευετε ότι αξίζει η αγορά του εν έτη 2018;Δεν βρίσκω κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή με μικρό μέγεθος οθόνης. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πίστευετε ότι αξίζει η αγορά του εν έτη 2018;Δεν βρίσκω κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή με μικρό μέγεθος οθόνης. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει. Εγώ το πήρα πριν κάνα 2 μήνες Είναι σφαίρα η συσκευή Μόνο η μπροστά κάμερα δεν είναι τόσο καλή για τις μέρες μας Στα υπόλοιπα είναι πάρα πολύ καλό το τηλέφωνο Έχουμε και 10+ χρόνια iPhone και εκτός από τα φετινά, όλα τα άλλα τα έχω πάρει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλά όχι και δεν είναι καλή η κάμερα. Καλή δεν είναι σε σύγκριση με τα νεότερα μοντέλα της Apple,αλλά στο price range του προσφέρει από τις καλύτερες κάμερες Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Πίστευετε ότι αξίζει η αγορά του εν έτη 2018;Δεν βρίσκω κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή με μικρό μέγεθος οθόνης. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει. Εγω το έχω 2,5 χρόνια ακριβώς . Το πήρα λόγω μεγέθους και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή . Το μόνο θέμα είναι η μπαταρία του που μετά απο 2,5 χρόνια θεωρώ οτι είναι φυσιολογικό να θέλει αλλαγή . Με bluetooth ανοικτό τη μισή μέρα , με wi fi επίσης ανοικτό περίπου 6-7 ώρες την ημέρα και 4G αραιά και που (έχω 500 Mb το μήνα) η υγεία της σταδιακά έπεφτε στα 2 πρώτα χρόνια φυσιολογικά και μέσα σε 2 μήνες απο 93% πήγε στο 90% . Θα την αντικαταστήσω μέχρι το τέλος του έτους που υπάρχει η προσφορά και ελπίζω οτι θα το κρατήσω ακόμη 1 - 1,5 χρόνο χωρίς προβλήματα ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εγω το έχω 2,5 χρόνια ακριβώς . Το πήρα λόγω μεγέθους και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή . Το μόνο θέμα είναι η μπαταρία του που μετά απο 2,5 χρόνια θεωρώ οτι είναι φυσιολογικό να θέλει αλλαγή . Με bluetooth ανοικτό τη μισή μέρα , με wi fi επίσης ανοικτό περίπου 6-7 ώρες την ημέρα και 4G αραιά και που (έχω 500 Mb το μήνα) η υγεία της σταδιακά έπεφτε στα 2 πρώτα χρόνια φυσιολογικά και μέσα σε 2 μήνες απο 93% πήγε στο 90% . Θα την αντικαταστήσω μέχρι το τέλος του έτους που υπάρχει η προσφορά και ελπίζω οτι θα το κρατήσω ακόμη 1 - 1,5 χρόνο χωρίς προβλήματα ... 90% μια χαρά είναι η μπαταρία Στο 80% θέλει αλλαγή Βέβαια όσο περισσότερο τόσο καλύτερα αλλά αν δεν έχεις θέμα να δώσεις τα 39€ τότε την αλλάζεις όπως λες και είσαι ξανά σε παλαιότερα επίπεδα αυτονομίας Μια χαρά είναι το κινητακι Ένα se 2 θέλουμε με σχεδιασμό από iPhone x και για τα επόμενα 3-4 χρόνια να μείνουμε μ εκείνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 90% μια χαρά είναι η μπαταρία . Στο 80% θέλει αλλαγή .... Καλά είναι αλλά το βράδυ φτάνει περίπου στο 55% οπότε εάν δεν το φορτίσω , δεν με βγάζει την επομένη μέρα . Το πρωί δεν υπάρχει χρόνος για φόρτιση οπότε ή πάω για power bank ή για μπαταρία . Μπαταρία πιστεύω οτι θα είναι καλύτερη επιλογή ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts