kremmydass Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περαιτέρω.Θα σε παραπέμψω στον παρακάτω οδηγό https://greek-nea.com/pos-na-xeklidoso-iphone-vima-pros-vima.html όπου κατά γενική ομολογία δουλεύει.Επειδη όμως δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά ούτε ξέρω αν θα ακολουθήσεις τις οδηγίες αυτές κατά γράμμα.Ό,τι και αν αναφέρεται σε αυτόν τον οδηγό συμπεριλαμβανομένης οποιαδήποτε αγοράς/τροποποίησης κτλπ εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλησπέρα! Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός powerbank για το iPhone SE. Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν τα 2.0Α θα επηρεάσουν την υγεία μπαταρίας του κινητού.Προφανώς θα είναι πιο γρήγορη η φόρτιση από τα 1.0Α όμως είναι σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλησπέρα! Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός powerbank για το iPhone SE. Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν τα 2.0Α θα επηρεάσουν την υγεία μπαταρίας του κινητού.Προφανώς θα είναι πιο γρήγορη η φόρτιση από τα 1.0Α όμως είναι σωστό; Δεν έχεις πρόβλημα Η συσκευή τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται έχει δικό της κύκλωμα προστασίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Και γω δεν είχα ποτέ θέμα, όλα τα iPhone με το φορτιστή του iPad Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλησπέρα! Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός powerbank για το iPhone SE. Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν τα 2.0Α θα επηρεάσουν την υγεία μπαταρίας του κινητού.Προφανώς θα είναι πιο γρήγορη η φόρτιση από τα 1.0Α όμως είναι σωστό; οχι η συσκευη τραβαει τοσο οσο πρεπει δεν εχει σημασια αν ειναι 5A το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα δημιουργείτε όταν φορτίζεις την συσκευή και ταυτόχρονα την χρησιμοποίησις δλδ θέλεις την μπαταρία σου οκ? όταν βάζεις την συσκευή για φόρτιση (είτε απο powerbank ειναι απο πρίζα) ΆΣΤΟ ΉΣΥΧΟ για αρχή χαλάς την μπαταρία (και οχι μόνο) και ολο αυτο απο της θερμοκρασίες που αναπτύσσονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μιας και προηγήθηκε συζήτηση για τα powerbanks,γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε καμια battery case ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μιας και προηγήθηκε συζήτηση για τα powerbanks,γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε καμια battery case ? Αν θυμάμαι καλά, δεν αξίζει τόσο που κοστίζει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 και τωρα τι κανουμε μετα τις χθεσινες ανακοινωσεις; παιρνουμε ενα δευτερο iphone se για backup η οχι; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εγώ πήρα πάντως ένα μόλις τώρα πριν λίγα λεπτά χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εγώ πήρα πάντως ένα μόλις τώρα πριν λίγα λεπτά χαχα το πρωτο σου φανταζομαι. παντως το εχω ευαριστηθει. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Παιδιά σκέφτομαι να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτη μήπως βγει κάποιο σε 5.3 inches (με αναλογίες του x θα βγαίνει στο μέγεθος του se) και δούμε άσπρη μέρα.Αλλιως με βλέπω να παίρνω και εγώ ένα δεύτερο. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 το πρωτο σου φανταζομαι. παντως το εχω ευαριστηθει. Ναι το ζαχαρωνα καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα και το πήρα Ήμουν με το X πριν Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσω φευγοντας από την μεγάλη οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ναι το ζαχαρωνα καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα και το πήρα Ήμουν με το X πριν Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσω φευγοντας από την μεγάλη οθόνη ειχες καποιο λογο να πασ απο τοσο ακριβο κινητο σε συσκευη 4 φορες πιο φθηνο; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 ειχες καποιο λογο να πασ απο τοσο ακριβο κινητο σε συσκευη 4 φορες πιο φθηνο; Εγώ πάλι δε βάζω το θέμα τιμή καθώς ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του, αλλά το γιατί να κατέβεις προς τα κάτω στο θέμα εμπειρία χρήσης Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εγώ πάλι δε βάζω το θέμα τιμή καθώς ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του, αλλά το γιατί να κατέβεις προς τα κάτω στο θέμα εμπειρία χρήσης Sent from my iPhone using Tapatalk Pro οχι προς θεου δεν κρινω τα χρηματα,μην παρεξηγηθω.απλα ειναι τοσο διαφορετικες συσκευες με μεγαλυτερη διαφορα περα απο το μεγεθος της οθονης,το δακτυλικο αποτυπωμα που με βολευει πολυ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) ειχες καποιο λογο να πασ απο τοσο ακριβο κινητο σε συσκευη 4 φορες πιο φθηνο; Τα έχω βαρεθεί όλα Γιατί να έχω μια συσκευή 800€ ενώ μπορώ με αυτό το μικρό να κάνω την δουλειά μου; Η μπαταρία του διαρκεί Δουλεύει γρήγορα Μικρό και βολικό Μου έμειναν και τα 800€ στην άκρη Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω συσκευές μεταξύ τους Στα iPhone ότι πληρώνεις παίρνεις. Όσο παραπάνω αντέχει η τσέπη σου τόσο ανεβαίνεις κατηγορία. Κάποια στιγμή όμως αναρωτήθηκα «Χρειάζομαι μια τόσο ακριβή συσκευή;» Μήπως μπορώ να κάνω την δουλειά μου μ ένα πιο φθηνό αλλά συνάμα γρήγορο και αξιόλογο τηλέφωνο; Εάν μου πέσει το iPhone X εδώ στο ορυχείο τι θα κάνω; Θέλει μια περιουσία να ξανά φτιαχτεί Οποτε κάπως έτσι λέω πάρε το se και βλέπουμε Edited September 13, 2018 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Τα έχω βαρεθεί όλα Γιατί να έχω μια συσκευή 800€ ενώ μπορώ με αυτό το μικρό να κάνω την δουλειά μου; Η μπαταρία του διαρκεί Δουλεύει γρήγορα Μικρό και βολικό Μου έμειναν και τα 800€ στην άκρη Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω συσκευές μεταξύ τους Στα iPhone ότι πληρώνεις παίρνεις. Όσο παραπάνω αντέχει η τσέπη σου τόσο ανεβαίνεις κατηγορία. Κάποια στιγμή όμως αναρωτήθηκα «Χρειάζομαι μια τόσο ακριβή συσκευή;» Μήπως μπορώ να κάνω την δουλειά μου μ ένα πιο φθηνό αλλά συνάμα γρήγορο και αξιόλογο τηλέφωνο; Εάν μου πέσει το iPhone X εδώ στο ορυχείο τι θα κάνω; Θέλει μια περιουσία να ξανά φτιαχτεί Οποτε κάπως έτσι λέω πάρε το se και βλέπουμε ακριβως το ιδιο σκεπτικο εχω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Παιδια, το ios 12 ποτε γινεται διαθεσιμο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Εδώ και 10 μέρες δεν ενεργοποιείται το iMessage Είχα στο iPhone 6 αυτό το θέμα κι εχθές πήρα iPhone se και συνεχίζει το πρόβλημα Γνωρίζει κανείς τίποτα; Πριν 10 μέρες που είχα το iPhone X είχα κανονικά iMessage Όταν γίνεται η ενεργοποίηση δεν πρέπει να σε χρεώνει το μήνυμα που στέλνει για να γίνει η διαδικασία; Έχω προσπαθήσει 3-4 φορές αλλά δεν μου τρώει καθόλου κάρτα Μήπως καμία ιδέα κανείς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Υπαρχουν κάποια workarounds στο Ίντερνετ αλλά σε γνωστό μου που τα δοκίμασε όλα, το μόνο που έλυσε το ζήτημά του, ήταν η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της Apple. Τους έδωσε το Apple ID του και το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Υπαρχουν κάποια workarounds στο Ίντερνετ αλλά σε γνωστό μου που τα δοκίμασε όλα, το μόνο που έλυσε το ζήτημά του, ήταν η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της Apple. Τους έδωσε το Apple ID του και το έφτιαξαν. Τις 10 τελευταίες ημέρες έχω το πρόβλημα σε 2 διαφορετικές συσκευές Άρα; Νομίζω είναι θέμα της COSMOTE Αν ήταν σε μια συσκευή το θέμα θα μιλούσα με apple Περιμένω επικοινωνία με COSMOTE να δούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Πιθανόν. Πάντως και ο φίλος που του έτυχε το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν μπορούσε να κάνει ούτε ενεργοποίηση από το iPhone ούτε από τον iMac. Πιο πριν βέβαια λειτουργούσαν μια χαρά τα FaceTime & iMessage. Το θέμα προέκυψε όταν άλλαξε το iPhone. Και επειδή ήμουν μαζί του το διάστημα εκείνο και τον βοηθούσα, μόλις μιλήσαμε με την εξυπηρέτηση της Apple, του είπαν ότι φαίνεται κάποια δυσλειτουργία στο id του και το έφτιαξαν. Δεν γνωρίζω τι άλλο ειπώθηκε στο τηλ, μιας και την συνομιλία την πραγματοποίησε ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Πιθανόν. Πάντως και ο φίλος που του έτυχε το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν μπορούσε να κάνει ούτε ενεργοποίηση από το iPhone ούτε από τον iMac. Πιο πριν βέβαια λειτουργούσαν μια χαρά τα FaceTime & iMessage. Το θέμα προέκυψε όταν άλλαξε το iPhone. Και επειδή ήμουν μαζί του το διάστημα εκείνο και τον βοηθούσα, μόλις μιλήσαμε με την εξυπηρέτηση της Apple, του είπαν ότι φαίνεται κάποια δυσλειτουργία στο id του και το έφτιαξαν. Δεν γνωρίζω τι άλλο ειπώθηκε στο τηλ, μιας και την συνομιλία την πραγματοποίησε ο ίδιος. Πως μπορώ να μιλήσω με apple? Μπήκα σε μια σελίδα αλλά έχει μόνο επικοινωνία με την COSMOTE ή για παράδοση σε service Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μονάδες έχεις στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μονάδες έχεις στην κάρτα; Έχω 27€ αλλά όσες φορές ανοίγω το iMessage δεν με χρεώνει άρα δεν στέλνει μήνυμα νομίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts