kremmydass Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κανένα καλό τζαμάκι ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό όταν ρυθμίσω τη φωτεινότητα προς τα κάτω ή προς τα πάνω , αυτή τερματίζει είτε κάτω είτε επάνω (ανάλογα με το πού έχω σύρει το συμβολάκι) . Παλιά δεν το έκανε . Το night shift το έχω απενεργοποιημένο . Καμμιά ιδέα για μην το κάνει ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό όταν ρυθμίσω τη φωτεινότητα προς τα κάτω ή προς τα πάνω , αυτή τερματίζει είτε κάτω είτε επάνω (ανάλογα με το πού έχω σύρει το συμβολάκι) . Παλιά δεν το έκανε . Το night shift το έχω απενεργοποιημένο . Καμμιά ιδέα για μην το κάνει ; Έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα ; Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κανένα καλό τζαμάκι ? Ενα της nillkin που εχω βαλει ειναι εξαιρετικο. Γυρω στα 10 ευρω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα ; Ναι είναι ενεργοποιημένη ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ναι είναι ενεργοποιημένη ... Τότε απενεργοποίησε την,αν το θες Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ναι είναι ενεργοποιημένη ...Η μπαρα αυτοματης φωτεινοτητςς στο ios λειτουργει με τον εξης απλο τροπο: εσυ οριζεις το κατωτατο επιπεδο φωτεινοτητας. Αυτο ειναι ολο. Δηλαδη σε απολυτο σκοταδι, η φωτεινοτητα θα κατεβει μεχρι εκει που εχεις ορισει χειροκινητα τη μπαρα. Απο αυτου του σημειου μεχρι την τερμα φωτεινοτητα, η συσκευη επιλεγει αυτοματα, αναλογα τις.συνθηκες φωτεινοτητας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ενα της nillkin που εχω βαλει ειναι εξαιρετικο. Γυρω στα 10 ευρω. και εγω της nillkin εβαλα αγορασμενο απο ελλαδα στα 11 ευρω,ωραια αισθηση και μειωμενες αντανακλασεις. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κανένα link ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κανένα link ?Αυτο πρεπει να ειναι https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/screen-protectors/nillkin-amazing-h-tempered-glass-gia-iphone-se-5-5s-5c Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Καλησπερα, ξαφνικά δίχως λογο και αιτία το ηχείο σταμάτησε να βγάζει ηχο. Τσέκαρα ρυθμίσεις ήχου και ειναι οπως θα έπρεπε να είναι. Έκανα και 2 - 3 επανεκκινήσεις αλλα μάταια. Τα hands-free δουλεύουν κανονικά. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι ή παμε για επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Καλησπερα, ξαφνικά δίχως λογο και αιτία το ηχείο σταμάτησε να βγάζει ηχο. Τσέκαρα ρυθμίσεις ήχου και ειναι οπως θα έπρεπε να είναι. Έκανα και 2 - 3 επανεκκινήσεις αλλα μάταια. Τα hands-free δουλεύουν κανονικά. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι ή παμε για επισκευή; Μήπως έχεις κάνει κλικ στο αθόρυβο το κουμπάκι στα πλαγιά της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μήπως έχεις κάνει κλικ στο αθόρυβο το κουμπάκι στα πλαγιά της συσκευής; Όχι είναι στην κανονική θέση που θα επρεπε να ειναι. Το εκανα και 2-3 φορες μπρος πισω μηπως εφαγε κανα σκαλωμα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Κανένα link ? https://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-tempered-glass-for-apple-iphone-5-5s-se-p-TEL.032784 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα, ξαφνικά δίχως λογο και αιτία το ηχείο σταμάτησε να βγάζει ηχο. Τσέκαρα ρυθμίσεις ήχου και ειναι οπως θα έπρεπε να είναι. Έκανα και 2 - 3 επανεκκινήσεις αλλα μάταια. Τα hands-free δουλεύουν κανονικά. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι ή παμε για επισκευή; Πριν το στείλεις κάνε ένα restore στις εργοστασιακές αφού κρατήσεις ένα backup και δες μήπως έχει φάει κάποιο σκαλωμα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Τότε απενεργοποίησε την,αν το θες Η μπαρα αυτοματης φωτεινοτητςς στο ios λειτουργει με τον εξης απλο τροπο: εσυ οριζεις το κατωτατο επιπεδο φωτεινοτητας. Αυτο ειναι ολο. Δηλαδη σε απολυτο σκοταδι, η φωτεινοτητα θα κατεβει μεχρι εκει που εχεις ορισει χειροκινητα τη μπαρα. Απο αυτου του σημειου μεχρι την τερμα φωτεινοτητα, η συσκευη επιλεγει αυτοματα, αναλογα τις.συνθηκες φωτεινοτητας. Ευχαριστώ ! Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 εχει αλλαξει κανεις μπατρια στο se με τη προσγορα της apple στα 39 ευρω??το εχω 20 μηνες με υγεια μπαταριας 96% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 εχει αλλαξει κανεις μπατρια στο se με τη προσγορα της apple στα 39 ευρω??το εχω 20 μηνες με υγεια μπαταριας 96% Μια χαρά είσαι. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να ασχοληθείς με την μπαταρία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Μια χαρά είσαι. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να ασχοληθείς με την μπαταρία του... Το 5s μου, μετα απο 5 χρονια ειναι στο 85%. :shifty: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Το 5s μου, μετα απο 5 χρονια ειναι στο 85%. :shifty: Εγώ στο 7άρι μου 20 μήνες που το έχω είναι στο 87% και πρόσεχα πολύ τις φορτίσεις, είναι λίγο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ρε παιδιά αν δεν είχαμε το beta θα ασολούμασταν με αυτό το θέμα? Απόλυτα φυσιολογικά είναι τα νούμερα. Δηλαδή στα iPad γιατί δεν υπάρχει το προγραμματάκι της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ρε παιδιά αν δεν είχαμε το beta θα ασολούμασταν με αυτό το θέμα? Απόλυτα φυσιολογικά είναι τα νούμερα. Δηλαδή στα iPad γιατί δεν υπάρχει το προγραμματάκι της μπαταρίας? Διότι είναι απαλλαγμένο από το πρόβλημα της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ρε παιδιά αν δεν είχαμε το beta θα ασολούμασταν με αυτό το θέμα? Απόλυτα φυσιολογικά είναι τα νούμερα. Δηλαδή στα iPad γιατί δεν υπάρχει το προγραμματάκι της μπαταρίας? Οι μπαταρίες του iPad είναι παρά πολύ μεγάλες και διαρκούν αρκετές ώρες Δεν είναι και απαραίτητο τόσο εργαλείο που αν μείνεις από μπαταρία θα έχεις πρόβλημα όποτε δεν ασχολείται κανένας με τα ποσοστά στο iPad Στα κινητά είναι θέμα εάν δεν βγάζεις την μέρα και μένεις συνέχεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παιδιά, Γειά σας. Έχω το se και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν gps για λίγες μέρες. Παλιότερα, που το ξαναέκανα, είδα ότι ζεσταίνεται πολύ. Είναι πρόβλημα αυτό, ή να μήν του δώσω σημασία; Βασικά, γιατί το έχουν το gps αν δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς ή αν χαλάει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παιδιά, Γειά σας. Έχω το se και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν gps για λίγες μέρες. Παλιότερα, που το ξαναέκανα, είδα ότι ζεσταίνεται πολύ. Είναι πρόβλημα αυτό, ή να μήν του δώσω σημασία; Βασικά, γιατί το έχουν το gps αν δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς ή αν χαλάει το κινητό; Δεν υπάρχει συσκευή που δεν υπερθερμαίνεται ως GPS ειδικά το καλοκαίρι στο αυτοκίνητο. Φυσικά οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μειώνουν τη διάρκεια της μπαταρίας μακροπρόθεσμα αλλά αν χρειάζεσαι τη συσκευή για πλοηγό, βάλε τη. Εγώ συνήθως εκτρέπω τον αέρα του κλιματισμού στο παρμπρίζ ώστε να μειώνει λίγο τη θερμοκρασία του κινητού. Κάτι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω και ένα Samsung j5 2016. Να το βάλω ως πλοηγό ή θα κολλάει άραγε; Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts