dgeorge4 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Είναι αξιόπιστο πρόγραμμα το Battery Life;Γιατί, τί σου δείχνει; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Το ibackupbot είναι το πιο αξιόπιστο Αλλιώς μιλάς με apple support τρέχουν ένα εργαλείο ασύρματα δίνοντας την συγκατάθεση από την συσκευή και απλά σου λένε αν είναι εντάξει η χρειάζεται αλλαγή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Γιατί, τί σου δείχνει; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Αρχικά βλέπω η μπαταρια να πέφτει πιο γρήγορα από το φυσιολογικό χρησιμοποιώντας το YouTube. (3-8%) Μετα μπήκα στο Battery Life και μου έβγαζε 80%. Το έκανα επανεκκίνηση και μου έβγαλε 92% όπως ήταν πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ibackupbot είναι το πιο αξιόπιστο Αλλιώς μιλάς με apple support τρέχουν ένα εργαλείο ασύρματα δίνοντας την συγκατάθεση από την συσκευή και απλά σου λένε αν είναι εντάξει η χρειάζεται αλλαγή Ωραία σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 92% ποσο καιρο το εχεις??εγω το εχω 11 μηνες και ακομα η μπαταρια ειναι στο 98% με 365 κυκλους φορτισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 92% ποσο καιρο το εχεις??εγω το εχω 11 μηνες και ακομα η μπαταρια ειναι στο 98% με 365 κυκλους φορτισης... Από 1η Αυγούστου πάνω κάτω 3 μήνες ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 92% ποσο καιρο το εχεις??εγω το εχω 11 μηνες και ακομα η μπαταρια ειναι στο 98% με 365 κυκλους φορτισης... Με 95 κύκλους φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλημέρα. Η μπαταρία με την 11.1 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Με την 11.0.3. κοκκίνιζα το μεσημέρι της 2ης μέρας ενώ τώρα μπαίνω χαλαρά στην 3η μέρα πάντα με την ίδια δικιά μου χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλημέρα. Η μπαταρία με την 11.1 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Με την 11.0.3. κοκκίνιζα το μεσημέρι της 2ης μέρας ενώ τώρα μπαίνω χαλαρά στην 3η μέρα πάντα με την ίδια δικιά μου χρήση... 2η μέρα; Εγώ στο iPhone 7 έβγαζα με οικονομία μισή μέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 2η μέρα; Εγώ στο iPhone 7 έβγαζα με οικονομία μισή μέρα ?????? Μισή μέρα? Πολύ λίγο είναι Τάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ?????? Μισή μέρα? Πολύ λίγο είναι Τάσο... Κι όμως τόσο έβγαζα Αρχίζω να πιστεύω όμως ότι και η μπαταρια μου ήταν λίγο πεσμένη επάνω στους 11 μήνες οπότε όλα μαζί συντελούν σε αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα σας. Επειδή ειχαμε ένα ατύχημα με ένα iPhone se που διαθέτουμε... Θα είχατε την καλοσύνη να μας ανάφερε κάποιο ενδεδειγμένο κατάστημα για αλλαγή οθόνης...? Αν δεν επιτρέπεται δημόσια και σε πμ. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα σας. Επειδή ειχαμε ένα ατύχημα με ένα iPhone se που διαθέτουμε... Θα είχατε την καλοσύνη να μας ανάφερε κάποιο ενδεδειγμένο κατάστημα για αλλαγή οθόνης...? Αν δεν επιτρέπεται δημόσια και σε πμ. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων isystem επίσημα αντιπροσωπεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 isystem επίσημα αντιπροσωπείαοκ.... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση...! Έχουμε μια εικόνα κόστους με εργασία...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos9 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Γεια σας. Μετα απο 4.5 χρονια με iPhone 4s, περασα εδω και ενα μηνα στο 5 SE, για ολους τους προφανεις λογους! Ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος και ευτυχως ως τωρα εχει ολα τα στοιχεια που ηθελα. Μου πηρε λιγες μερες να συνηθισω την πιο ευρεια καμερα,σε σχεση με το 4s. Aυτο που με εχει προβληματισει και ισως ειναι και το μονο αρνητικο ως τωρα,ειναι στη λειτουργια του πανοραματος. Με το 4s κλειδωνα την ᾽ἑκθεση᾽ και δεν αλλαζε οταν τραβουσα τη φωτογραφια. Με το 5 SE, δυστυχως βλεπω οτι ενω κλειδωνω την ἑκθεση, απο μονο του αυξομειωνει το ποσοστο,με αποτελεσμα η φωτογραφια να μην ειναι ομοιομορφη! Μηπως καποιος απο εσας εχει συναντησει το ιδιο προβλημα? Aν ναι,εχετε βρει λυση? Βαζω και 2 φωτο για να καταλαβετε τι εννοω.Ειναι ορατη η αλλαγη φωτεινοτητας σε διαφορα σημεια της φωτογραφιας,γεγονος που θα ηταν αποδεκτο,μονο αν δεν ειχα κλειδωσει την εκθεση.Οι φωτογραφιες ειναι οπως τραβηχτηκαν χωρις εφε,απλα μειωσα τα πιξελ. Δεν ξερω ποσοι απο εσας ασχολουνται με την καμερα και αν εχουν γνωσεις,αλλα εγω τη χρησιμοποιω πολυ. Αν ξερετε που αλλου να ρωτησω,ευπροσδεκτη η βοηθεια! Ευχαριστω! https://postimg.org/gallery/2osnrrn58/ Το λινκ Edited November 7, 2017 by Thanos9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες εδώ και θα παραθέσεις τα link εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos9 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ευχαριστω πολυ Amykles! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Απο την 11.01 κ μετα οποτε ανοιγω με δαχτυλικο, ανοιγει η οθονη κ ψηλα πανω στην οθονη φαινεται σαν φλας,σαν φως ,ειναι το εφε; λαγκαρει; bug; το εχει κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Απο την 11.01 κ μετα οποτε ανοιγω με δαχτυλικο, ανοιγει η οθονη κ ψηλα πανω στην οθονη φαινεται σαν φλας,σαν φως ,ειναι το εφε; λαγκαρει; bug; το εχει κανεις αλλος; Ισχύει.Το έχω προσέξει και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Απο την 11.01 κ μετα οποτε ανοιγω με δαχτυλικο, ανοιγει η οθονη κ ψηλα πανω στην οθονη φαινεται σαν φλας,σαν φως ,ειναι το εφε; λαγκαρει; bug; το εχει κανεις αλλος; Είναι lag δεν έχει διορθωθεί απόλυτα ακόμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Είναι lag δεν έχει διορθωθεί απόλυτα ακόμα Στην 11.01 δν το ειχα νομιζω...φτιαχνουν το ενα ,χαλανε το αλλο.....εχει παει κανεις σε beta 11.2 να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Στην 11.01 δν το ειχα νομιζω...φτιαχνουν το ενα ,χαλανε το αλλο.....εχει παει κανεις σε beta 11.2 να μας πει; Υπήρχε και στις άλλες 11.0.χ. Μπορεί να μην το πρόσεξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Αυριο 11.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα σε όλους! Φίλος με iPhone SE αγορασμένο από istorm και είχε πληρώσει και έξτρα για εγγύηση κλοπής νομίζω ή κάτι τέτοιο! Τέλος πάντων μετά την αναβάθμιση του iOS 11 το Touch ID σταμάτησε να λειτουργεί και η μπαταρία ήταν σε τραγική κατάσταση! Το κινητό το έχει 1 χρόνο και κάτι και το πήγε στο istorm για να του το φτιάξουν! Και του απάντησαν ότι η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα και το Touch ID που έχει θέμα δεν υπάρχει συμβατό ανταλλακτικό, όποτε πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση! Και μετά του λένε ότι επειδή έχει η συσκευή μικρό χτυπήματα δεν ισχύει η εγγύηση όποτε πρέπει να πληρώσει! Επειδή έχω δει τη συσκευή από κοντά και επειδή κι εγώ είμαι ψειρας με τις συσκευές οκ η συσκευή έχει κάποιες γρατσουνιές περιμετρικά αλλά όχι τπτ τραγικό έλεος! Είναι με θήκη και με προστασία οθόνης επίσης ! Μπορεί να κάνει κάτι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα σε όλους! Φίλος με iPhone SE αγορασμένο από istorm και είχε πληρώσει και έξτρα για εγγύηση κλοπής νομίζω ή κάτι τέτοιο! Τέλος πάντων μετά την αναβάθμιση του iOS 11 το Touch ID σταμάτησε να λειτουργεί και η μπαταρία ήταν σε τραγική κατάσταση! Το κινητό το έχει 1 χρόνο και κάτι και το πήγε στο istorm για να του το φτιάξουν! Και του απάντησαν ότι η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα και το Touch ID που έχει θέμα δεν υπάρχει συμβατό ανταλλακτικό, όποτε πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση! Και μετά του λένε ότι επειδή έχει η συσκευή μικρό χτυπήματα δεν ισχύει η εγγύηση όποτε πρέπει να πληρώσει! Επειδή έχω δει τη συσκευή από κοντά και επειδή κι εγώ είμαι ψειρας με τις συσκευές οκ η συσκευή έχει κάποιες γρατσουνιές περιμετρικά αλλά όχι τπτ τραγικό έλεος! Είναι με θήκη και με προστασία οθόνης επίσης ! Μπορεί να κάνει κάτι; Sent from my iPhone using Tapatalk Τι γίνεται τελευταία με την υποστήριξη των Apple συσκευών; Ολοι παράπονα έχουν Για το touch id καλά του είπε ότι πηγαίνει μαζί με την μητρική είναι ζευγάρι Για την μπαταρία καλά του είπε Τώρα όμως για τις γρατζουνιές που το βγάζουν εκτός εγγύησης δεν μπορώ να το χωνέψω Πρέπει να πάει ξανά και ξανά να κάνει φασαρία μέχρι να βρει δίκιο Τι πράγματα είναι αυτά δηλαδή τόσα λεφτά πληρώνουμε και είναι μιας χρήσης; Αν χαλάσει η το πετάμε η πληρώνουμε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Τι γίνεται τελευταία με την υποστήριξη των Apple συσκευών; Ολοι παράπονα έχουν Για το touch id καλά του είπε ότι πηγαίνει μαζί με την μητρική είναι ζευγάρι Για την μπαταρία καλά του είπε Τώρα όμως για τις γρατζουνιές που το βγάζουν εκτός εγγύησης δεν μπορώ να το χωνέψω Πρέπει να πάει ξανά και ξανά να κάνει φασαρία μέχρι να βρει δίκιο Τι πράγματα είναι αυτά δηλαδή τόσα λεφτά πληρώνουμε και είναι μιας χρήσης; Αν χαλάσει η το πετάμε η πληρώνουμε; Αυτο ειναιη αρχη.....η apple παιρνει την κατηφορα....οπως και η blackberry....η htc.... android one καλωςηρθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αυριο 11.1.2 Σήμερα το μεσημέρι την έδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts