vasilispas Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σήμερα θα πάρουμε την IOS 11.1 στις 20:00 ώρα ελλάδος σωστά; :) Η 11.2 beta βγηκε χτες βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Όσοι έχετε μείνει σε 10.X τι σκοπεύετε να κάνετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Όσοι έχετε μείνει σε 10.X τι σκοπεύετε να κάνετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Να τα πάνε σε μουσείο Σιγά τις διαφορές μην φανταστείς έχει τίποτα τρελό το iOS 11 Μικρό αλλαγές σε control center κυρίως Τα υπολοιπα είναι για κάποιους που ψάχνονται πολύ Η μεγάλη μάζα αυτές τις αλλαγές παρατηρεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Να τα πάνε σε μουσείο Σιγά τις διαφορές μην φανταστείς έχει τίποτα τρελό το iOS 11 Μικρό αλλαγές σε control center κυρίως Τα υπολοιπα είναι για κάποιους που ψάχνονται πολύ Η μεγάλη μάζα αυτές τις αλλαγές παρατηρεί Εγώ που το έχω στην τελευταία έκδοση 11.1 μήπως να το πάω για απόσυρση; :lol: Καλημέρα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Εγώ που το έχω στην τελευταία έκδοση 11.1 μήπως να το πάω για απόσυρση; :lol: Καλημέρα! :D Αν σκεφτείς ότι ήδη κάποιοι έχουν 11.2 beta Πέρα από την πλάκα αν μπορουσα να γυρίσω 10.3.2 θα το έκανα με χίλια Ήταν πιο καλή. Έχει ακόμα μέλλον το iOS 11 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αν σκεφτείς ότι ήδη κάποιοι έχουν 11.2 beta Πέρα από την πλάκα αν μπορουσα να γυρίσω 10.3.2 θα το έκανα με χίλια Ήταν πιο καλή. Έχει ακόμα μέλλον το iOS 11 Η 11.2 beta1 ειναι σε εξαιρετικα στανταρ απο οτι λενε....οταν βγει η 11.2 κατα τα χριστουγεννα θα ειναι εξαιρετικο το ios 11....καμια σχεση με 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Η 11.2 beta1 ειναι σε εξαιρετικα στανταρ απο οτι λενε....οταν βγει η 11.2 κατα τα χριστουγεννα θα ειναι εξαιρετικο το ios 11....καμια σχεση με 10 Ναι αλλά ήδη μετράει 3-4 μήνες από τις πρώτες beta Νομίζω ότι δεν κάνουν σωστή δουλειά Όλο προβλήματα είναι ο κόσμος Έχω παρατηρήσει ότι ένα iOS γίνεται άψογο λίγο λριν βγει το καινούργιο Έτσι περιμένω κατά το Πάσχα το iOS 11 να φτάσει τα επίπεδα του αψογου λειτουργικού που επιβάλλεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ναι αλλά ήδη μετράει 3-4 μήνες από τις πρώτες beta Νομίζω ότι δεν κάνουν σωστή δουλειά Όλο προβλήματα είναι ο κόσμος Έχω παρατηρήσει ότι ένα iOS γίνεται άψογο λίγο λριν βγει το καινούργιο Έτσι περιμένω κατά το Πάσχα το iOS 11 να φτάσει τα επίπεδα του αψογου λειτουργικού που επιβάλλεται Απλα ειχαν επικεντρωθει στο iphone x....βαλε 11.2 beta κ θα δεις διαφορα....ειδικα οσοι εχουν απο 6s και πανω ειδαν μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση πως θα ενεργοποιήσουμε την επιλογή για το hotspot? Την είχα παλιά αλλά με την αναβάθμιση στην 11 χάθηκε και δεν θυμάμαι τον τρόπο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση πως θα ενεργοποιήσουμε την επιλογή για το hotspot? Την είχα παλιά αλλά με την αναβάθμιση στην 11 χάθηκε και δεν θυμάμαι τον τρόπο . Control center κρατας πατημενο οποιοδηποτε εικονιδιο wifi,data, κ σου βγαζει ολες τις επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση πως θα ενεργοποιήσουμε την επιλογή για το hotspot? Την είχα παλιά αλλά με την αναβάθμιση στην 11 χάθηκε και δεν θυμάμαι τον τρόπο . Αν κλείσεις τα δεδομένα χάνεται η επιλογή Άνοιξε τα και θα εμφανιστεί και το hot-spot Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλησπέρα! Στο iPhone SE για να ακούσετε μουσική,βίντεο κτλ χρησιμοποιείτε διαφορετικά ακουστικά από τα earpods της Apple και αν ναι πoια; :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλησπέρα! Στο iPhone SE για να ακούσετε μουσική,βίντεο κτλ χρησιμοποιείτε διαφορετικά ακουστικά από τα earpods της Apple και αν ναι πoια; :music: Ενσύρματα ή bluetooth; Ότι χρειάζεται και αρέσει στον καθένα Εγώ έχω 3 διαφορετικά ακουστικά το κάθε ένα για ανάλογη χρήση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ενσύρματα ή bluetooth; Ότι χρειάζεται και αρέσει στον καθένα Εγώ έχω 3 διαφορετικά ακουστικά το κάθε ένα για ανάλογη χρήση Ενσύρματα γιατί οι περισσότεροι για Bluetooth επιλέγουν τα Airpods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ενσύρματα γιατί οι περισσότεροι για Bluetooth επιλέγουν τα Airpods Μην το λες Με 150€ δύσκολα να τα επιλέγουν οι περισσότεροι Ενσύρματα είναι πολλοί τυποι Τα μαμά εμένα μ αρέσουν Για in ear όμως έχω κάτι rha ma750i Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μην το λες Με 150€ δύσκολα να τα επιλέγουν οι περισσότεροι Ενσύρματα είναι πολλοί τυποι Τα μαμά εμένα μ αρέσουν Για in ear όμως έχω κάτι rha ma750i Με αυτά που διαθέτει το κινητό (τα μαμά) δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.Αντιθετος,είναι ακριβώς αυτά που θέλω, με το μπάσο και τα πρίμα στην θέση σου τους χωρίς κάποιο Poweramp όπως συνήθιζα στο Android. Ωστόσο,εάν είχα την δυνατότητα,αυτή την στιγμή,θα πήγαινα σε πιο ακριβά ακουστικά οπως τα δικά σου ή κάποια παρόμοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Με αυτά που διαθέτει το κινητό (τα μαμά) δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.Αντιθετος,είναι ακριβώς αυτά που θέλω, με το μπάσο και τα πρίμα στην θέση σου τους χωρίς κάποιο Poweramp όπως συνήθιζα στο Android. Ωστόσο,εάν είχα την δυνατότητα,αυτή την στιγμή,θα πήγαινα σε πιο ακριβά ακουστικά οπως τα δικά σου ή κάποια παρόμοια. Τα in ear είναι άλλη χρήση. Σε απομονωνουν από τους εξωτερικούς ήχους Αυτά που έχει μέσα είναι βολικά για ομιλία και μουσική στο δρόμο στο αμάξι και λοιπά που χρειάζεται να έχεις και συναίσθηση τι συμβαίνει γύρω σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Με την 11.1 ποσες ωρες οθονη βγαζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Με την 11.1 ποσες ωρες οθονη βγαζετε; Δεν το έχω μετρήσει ακριβώς αλλά σίγουρα βγάζει περισσότερο από την 11.0.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Δεν το έχω μετρήσει ακριβώς αλλά σίγουρα βγάζει περισσότερο από την 11.0.3... Τι να μετρησεις; πας μπαταρια κ βλεπεις ποσοστο που εισαι κ ωρες οθονης που εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Με την 11.1 ποσες ωρες οθονη βγαζετε; 6 ώρες και 8 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Πιθανόν εννοείται χρονος χρήσης και όχι ώρες οθόνης Δεν καταγράφει το iPhone ώρες οθόνης Μόνο το Android έχει σαφή ένδειξη πάνω στο φλέγον θέμα αυτονομία και ώρες οθόνης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Βασικά, το time since last full charge θα μας έδινε καλύτερη απάντηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Είναι αξιόπιστο πρόγραμμα το Battery Life; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Είναι αξιόπιστο πρόγραμμα το Battery Life; Δεν μετράνε σωστά αυτά Απλά παίρνεις μια ιδέα αλλά μπορεί να πέφτουν και εντελώς έξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts