pavlosdr Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για ποιό λόγο ρε παιδιά να βγάλει κάποιος το PIN απο τη SIM δεν κατάλαβα..πρωτη φορά το διαβάζω αυτο στα forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για ποιό λόγο ρε παιδιά να βγάλει κάποιος το PIN απο τη SIM δεν κατάλαβα..πρωτη φορά το διαβάζω αυτο στα forum Για ποιον λόγο να έχει pin? Χρόνια τώρα δεν χρησιμοποιώ pin Έχω στην συσκευή τι να το κάνω και το 2ο pin; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Για ποιον λόγο να έχει pin? Χρόνια τώρα δεν χρησιμοποιώ pin Έχω στην συσκευή τι να το κάνω και το 2ο pin; Αν σου κλέψουν την συσκευή και πάρουν τηλέφωνο από την sim σου για καμία φάρσα στον Τσίπρα ποιον νομίζεις ότι θα τρέχουν ύστερα άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι μπαλαρίνα ... Ούτε γω είχα pin μια ζωή αλλά τώρα λόγω εργασίας δεν γίνεται να μείνει χωρίς .... Πριν ένα μήνα μου κλέψανε συσκευή την πάτησα και έμαθα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αν σου κλέψουν την συσκευή και πάρουν τηλέφωνο από την sim σου για καμία φάρσα στον Τσίπρα ποιον νομίζεις ότι θα τρέχουν ύστερα άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι μπαλαρίνα ... Ούτε γω είχα pin μια ζωή αλλά τώρα λόγω εργασίας δεν γίνεται να μείνει χωρίς .... Πριν ένα μήνα μου κλέψανε συσκευή την πάτησα και έμαθα Ναι και ο Τσίπρας έχει το τηλέφωνο για προσωπική χρήση αυτό που ξέρουν όλοι Εντελώς θα τρελαθούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παιδιά ο καθένας κάνει ότι θέλει, αν θέλει βάζει pin, αν δεν θέλει δεν βάζει. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, τζάμπα προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον :lol: Ας επανέλθουμε στο θέμα μας που είναι η συσκευή και όποιος θέλει βάζει pin ή όχι. Απλό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μια δοκιμη ειπαμε να κανετε και χαλασατε τον κοσμο! @ziaba Να βγαλεις το pin να δεις μηπως φταιει αυτο και το κολημα της vodafone με τις διαφημισεις στις sim της και τιποτε παραπανω! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ναι και ο Τσίπρας έχει το τηλέφωνο για προσωπική χρήση αυτό που ξέρουν όλοι Εντελώς θα τρελαθούμε Σαν ένα τυχαίο παράδειγμα το πα ... Πχ να πάρουν σε ένα σούπερ μάρκετ για βόμβα γενικά να κάνουν καμία φάρσα ή στην κυριολεξία ποτέ δεν ξέρεις ... Μπορεί να μπλέξεις άσχημα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Σαν ένα τυχαίο παράδειγμα το πα ... Πχ να πάρουν σε ένα σούπερ μάρκετ για βόμβα γενικά να κάνουν καμία φάρσα ή στην κυριολεξία ποτέ δεν ξέρεις ... Μπορεί να μπλέξεις άσχημα Εντάξει παιδιά τέλος έκλεισε ο καθένας ότι θέλει μπορεί να κάνει Εγώ εδώ και 6-7 χρόνια δεν έχω pin Ο κωδικός στην συσκευή μου αρκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μια δοκιμη ειπαμε να κανετε και χαλασατε τον κοσμο! @ziaba Να βγαλεις το pin να δεις μηπως φταιει αυτο και το κολημα της vodafone με τις διαφημισεις στις sim της και τιποτε παραπανω! Δεν έχει σχέση το pin με το banner έχεις δεν έχεις pin το πετάει ... Αλλά παρατήρησα αν δεν βγάλεις την κάρτα από μέσα και κανείς επανεκκίνηση μόνο δεν το πετάει το banner όπως στις άλλες συσκευές Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solkey Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδια καλησπερα καλη χρονια! Χθες αντιμετωπισα το εξης προβλημα: Προσπαθησα να τηλεφωνησω εχθες στην αλλαγη του χρονου και ακουγα πααρα πολυ θορυβο απο το ακουστικο σε ενταση ιδια με αυτη του σπικερ. Την επομενη μερα ανακαλυψα πως συνεχιζε και ταυτοχρονα δεν δουλευε το μικροφωνο. Οταν πατουσα την επιλογη σπικερ ακουγα κανονικα αλλα δεν με ακουγαν. Σημερα με ενα hard restart ολα ειναι να κανονικα!! πρεπει να ανησυχω; Η συσκευη ειναι ολοκαινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 http://image.prntscr.com/image/f7d1cdc6b052465ba4d7946e2b941086.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 http://image.prntscr.com/image/f7d1cdc6b052465ba4d7946e2b941086.png 1 ώρα χρήση safari εγώ κάνω σε 1 ώρα και 1 δευτερόλεπτο από τότε που το βγάζω από την φόρτιση Κανεις προφανώς ελάχιστη χρήση της συσκευής αλλιώς τέτοια νούμερα δεν βγάζει με τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 http://image.prntscr.com/image/dcdd427f566f4f6e8c30ac3ad3cd646b.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Σαν ένα τυχαίο παράδειγμα το πα ... Πχ να πάρουν σε ένα σούπερ μάρκετ για βόμβα γενικά να κάνουν καμία φάρσα ή στην κυριολεξία ποτέ δεν ξέρεις ... Μπορεί να μπλέξεις άσχημα Εγω εχω απενεργοποιησει την φωνητικη κληση,μεσα απο τις ρυθμισεις touch id και συνθηματικο καθως και την απαντηση με μηνυμα.Φυσικα αμα βαλεις και κωδικο,μπορεις ανετα να βγαλεις το pin της σιμ.Οι μονες κλησεις που μπορει να κανει ειναι εκτακτης αναγκης και τις επαφες που εχεις στ αγαπημενα,γιατι υπαρχει widget στο ios 10 με τις αγαπημενες επαφες.Εγω δεν εχω καμια ή μπορεις να βγαλεις την προβολη σημερα(οπου δεν βλεπεις τα widgets αλλα μονο τις γνωστοποιησεις) αμα εχεις επαφες στα αγαπημενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Εγω εχω απενεργοποιησει την φωνητικη κληση,μεσα απο τις ρυθμισεις touch id και συνθηματικο καθως και την απαντηση με μηνυμα.Φυσικα αμα βαλεις και κωδικο,μπορεις ανετα να βγαλεις το pin της σιμ.Οι μονες κλησεις που μπορει να κανει ειναι εκτακτης αναγκης και τις επαφες που εχεις στ αγαπημενα,γιατι υπαρχει widget στο ios 10 με τις αγαπημενες επαφες.Εγω δεν εχω καμια ή μπορεις να βγαλεις την προβολη σημερα(οπου δεν βλεπεις τα widgets αλλα μονο τις γνωστοποιησεις) αμα εχεις επαφες στα αγαπημενα. που κολλάνε όλα αυτά που αναφέρεις.... το ότι μπορεί να βγάλει την ξεκλείδωτη sim απ τo iphone και να την βάλει σε μια άλλη συσκευή το χεις σκεφτεί; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 που κολλάνε όλα αυτά που αναφέρεις.... το ότι μπορεί να βγάλει την ξεκλείδωτη sim απ τo iphone και να την βάλει σε μια άλλη συσκευή το χεις σκεφτεί; Ναι,αλλα θελει συνδετηρα για τη βγαλει.Δευτερον επειδη επαθα τετοια περιπτωση,πρεπει αμεσα αμα στην κλεψουν να κανεις φραγη εξερχομενων κλησεων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ναι,αλλα θελει συνδετηρα για τη βγαλει.Δευτερον επειδη επαθα τετοια περιπτωση,πρεπει αμεσα αμα στην κλεψουν να κανεις φραγη εξερχομενων κλησεων. δε νομίζω κάποιος που έκλεψε μια συσκευή θα δυσκολευτεί να βγάλει την sim:ninja: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα Πρώτη φορά σήμερα που μου βγάζει "βλάβη" : Δεν λειτουργεί το φλας στις εισερχόμενες κλήσεις ενώ μέχρι χθες λειτουργούσε ... Έκανα επανεκκίνηση 2-3 φορές , τίποτα . Έκανα αναβάθμιση στην 10.2.1 τίποτα . 2 επανεκκινήσεις , τίποτα . Στη λήψη φωτο λειτουργεί κανονικά (και auto και manual) καθως και στην εκκίνηση (ανάβει στιγμιαία πριν το pin) . Εννοείται οτι διπλοέλεγξα οτι είναι ενεργοποιημένη αυτή η δυνατότητα (ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμοτητα-λάμψη σε ειδοποιησεις) . Καμμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα Πρώτη φορά σήμερα που μου βγάζει "βλάβη" : Δεν λειτουργεί το φλας στις εισερχόμενες κλήσεις ενώ μέχρι χθες λειτουργούσε ... Έκανα επανεκκίνηση 2-3 φορές , τίποτα . Έκανα αναβάθμιση στην 10.2.1 τίποτα . 2 επανεκκινήσεις , τίποτα . Στη λήψη φωτο λειτουργεί κανονικά (και auto και manual) καθως και στην εκκίνηση (ανάβει στιγμιαία πριν το pin) . Εννοείται οτι διπλοέλεγξα οτι είναι ενεργοποιημένη αυτή η δυνατότητα (ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμοτητα-λάμψη σε ειδοποιησεις) . Καμμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ; Για κοιτα στο ..Μην ενοχλείτε .....μαλλον από εκεί είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Για κοιτα στο ..Μην ενοχλείτε .....μαλλον από εκεί είναι Όχι δεν είναι μόλις το κοίταξα . Εξ' άλλου δεν είχα πειράξει ποτέ το μην ενοχλείτε . Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Όχι δεν είναι μόλις το κοίταξα . Εξ' άλλου δεν είχα πειράξει ποτέ το μην ενοχλείτε . To *Low Battery Mode μηπως είναι ενεργοποιημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 To *Low Battery Mode μηπως είναι ενεργοποιημένο Ούτε αυτό ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Έφτιαξε ..... Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να το φορτίσω απο το pc (απο 37% πήγε στο 70%) . Τι να πω ..... Ελπίζω να μη μου το ξανακάνει ... pavlosdr ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Έφτιαξε ..... Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να το φορτίσω απο το pc (απο 37% πήγε στο 70%) . Τι να πω ..... Ελπίζω να μη μου το ξανακάνει ... pavlosdr ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :) Παράξενο Για δες αν δουλεύει τώρα και ξαναδοκίμασε πάλι με πεσμένη μπαταρια αν θα στο ξανακάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Δουλεύει . Όμως πρέπει να το φορτίσω πλήρως γιατι αύριο έχω δουλειά . Απο μεθαύριο ίσως όταν πέσει κάτω απο 40% ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts