honda_Vtec Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν εχω καθολου εμπειρια απο iphone πρωτη φορα θα δοκιμασω. Ζωντανα εχω δει μονο το 6s το οποιο μου φανηκε οκ σαν μεγεθος. Το se εχει μεγαλη διαφορα απο το 6s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν εχω καθολου εμπειρια απο iphone πρωτη φορα θα δοκιμασω. Ζωντανα εχω δει μονο το 6s το οποιο μου φανηκε οκ σαν μεγεθος. Το se εχει μεγαλη διαφορα απο το 6s; Δες το 5άρι ή το 5s και θα πάρεις ακριβή εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν εχω καθολου εμπειρια απο iphone πρωτη φορα θα δοκιμασω. Ζωντανα εχω δει μονο το 6s το οποιο μου φανηκε οκ σαν μεγεθος. Το se εχει μεγαλη διαφορα απο το 6s; Μην βιάζεσαι. Βρες κάποιον με 5s που στην ουσία σαν μέγεθος και σχέδιο ειναι ίδιο με το SE και μετά αποφασίσεις. Το 6 ειναι και αλλο μέγεθος και άλλη σχεδίαση. Σε ενα κατάστημα η απο κάποιον γνωστό δούλεψε το 5s και κρίνεις ανάλογα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν εχω καθολου εμπειρια απο iphone πρωτη φορα θα δοκιμασω. Ζωντανα εχω δει μονο το 6s το οποιο μου φανηκε οκ σαν μεγεθος. Το se εχει μεγαλη διαφορα απο το 6s; Αν και το καλύτερο είναι να τα πιάσεις όλα στα χέρια σου, η φωτογραφία που ακολουθεί, είναι ενδεικτική. 5S 6 6Plus http://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_compare_1_5f6f3ae5c6.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλησπερα στην ομαδα, την πεμπτη θα το εχει στα χερια η κοπελια σε χρωμα rose gold . Θα στειλω unboxing και εντυπωσεις :) . Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Καλησπερα στην ομαδα, την πεμπτη θα το εχει στα χερια η κοπελια σε χρωμα rose gold . Θα στειλω unboxing και εντυπωσεις :) . Δεν εχει καμία διαφορά εξωτερικά απο το 5s όποτε προχωρά κατευθείαν στο ψητό και πες μας εντυπώσεις απο την λειτουργία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Δεν εχει καμία διαφορά εξωτερικά απο το 5s όποτε προχωρά κατευθείαν στο ψητό και πες μας εντυπώσεις απο την λειτουργία Εγω δουλεψα μετα απο 6 οποτε δεν εχω πιασει καν στα χερια μου 5s θα ειναι κατι νεο και προσωπικα μου αρεσει το καλουπι του. Για να δουμε πως θα πηγαινει.. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εγω δουλεψα μετα απο 6 οποτε δεν εχω πιασει καν στα χερια μου 5s θα ειναι κατι νεο και προσωπικα μου αρεσει το καλουπι του. Για να δουμε πως θα πηγαινει.. Σφαίρα θα πηγαίνει. Και το μέγεθος του δυστυχώς σε κανα δυο χρόνια ίσως φτάσουμε να λέμε ότι ήταν το τέλειο μέγεθος γιατι σαν να άρχισαν πολλες εταιρείες να τα μικραίνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 θυμηθειτε πως ξεκινησαν τα κινητα τηλεφωνα Motorola ( τερατα ) μετα φτασαμε στα ποιο μικρα Nokia 8210 και μετα πηγαμε στις 6inc smartphone... πιστευω θα ξαναεπιστρεψουμε προς τις μικρες οθονες καποια στιγμη!! Θα το ευχαριστηθει πληρως η κοπελα σου. Το 5αρι μου ειναι πολυ βολικο που σκεφτομαι να το κρατησω οταν μεταβω στο επομενο Iphone ( 7αρι η 6s ). Eιδικα αυτο που εχει το εσωτερικο του 6s θα παει σφαιρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 θυμηθειτε πως ξεκινησαν τα κινητα τηλεφωνα Motorola ( τερατα ) μετα φτασαμε στα ποιο μικρα Nokia 8210 και μετα πηγαμε στις 6inc smartphone... πιστευω θα ξαναεπιστρεψουμε προς τις μικρες οθονες καποια στιγμη!! Θα το ευχαριστηθει πληρως η κοπελα σου. Το 5αρι μου ειναι πολυ βολικο που σκεφτομαι να το κρατησω οταν μεταβω στο επομενο Iphone ( 7αρι η 6s ). Eιδικα αυτο που εχει το εσωτερικο του 6s θα παει σφαιρα!! Ετσι πιστεύω κι εγω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μεχρι στιγμης στην Κινα εχει κανει περισσοτερες απο 3.4 εκατ. προπαραγγελιες http://www.gsmarena.com/iphone_se_reportedly_nabs_more_than_34_million_reservations_in_china-news-17478.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μεχρι στιγμης στην Κινα εχει κανει περισσοτερες απο 3.4 εκατ. προπαραγγελιες http://www.gsmarena.com/iphone_se_reportedly_nabs_more_than_34_million_reservations_in_china-news-17478.php Καλά αυτά ειναι νούμερα που θα φτάσουν στα καταστήματα οχι σε πελάτες. Μπορεί να μείνουν στα ράφια κανα χρόνο και παραπανω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εγώ που κουράστηκα να κουβαλάω κινητό με μεγάλη οθόνη,εύκολα θα το επερνα!! Μου αρέσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εγώ που κουράστηκα να κουβαλάω κινητό με μεγάλη οθόνη,εύκολα θα το επερνα!! Μου αρέσει!!! Μια από τα ίδια και αγια αυτό τον λόγο αποχωρήστηκα το 6 plus και πήγα σε 6s.... Είχα παλαιότερα 5αρι... τελικά θεωρώ το ιδανικό μέγεθος, αυτό μεταξύ 5 και 6... Τα κάνει όλα και συμφέρει.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 http://m.gsmarena.com/apple_iphone_se_enters_antutu_equal_with_the_iphone_6s_plus-news-17525.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Απο χτες εχουμε στα χερια μας το se.. Μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το μεγεθος και οτι θα μπορουσα να το συνηθισω. Ταχυτατο και πανεμορφο σε rose gold. Antutu εβγαλε 126000 το συγκεκριμενο ετσι για την ιστορια. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ξέρω κάποιους που θα το πάρουν (όχι με την Ελληνική τιμή βέβαια) γιατί είναι το μέγεθος που του ςβολεύει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ξέρω κάποιους που θα το πάρουν (όχι με την Ελληνική τιμή βέβαια) γιατί είναι το μέγεθος που του ςβολεύει Ένας απο αυτούς είμαι κι εγώ . Με βόλεψε πάρα πολύ το μέγεθος (είχα το 5s το οποίο χάρισα στο γιό μου και του το έκλεψαν...) ταίριαζε ακριβώς σε μια θήκη στο αυτοκίνητο , αλλά εκείνο που ηταν (και είναι) καταπληκτικό είναι το δεν υπάρχουν εκείνα τα @$#@@% soft keys τα οποία τα πατάς συνέχεια όποτε είσαι στο νετ και σου σπάνε τα ..... Δεν τρελαίνομαι για το SE , αλλά η διαφορά τιμής με το 5s είναι πολύ μικρή (100€ - μιλάω για χρήση πιστωτικής κάρτας και όχι μετρητών οπότε αποκλείονται τα skroutzομάγαζα) και γι αυτό θα πάρω το SE . Εκτός εάν με την κυκλοφορία του SE πέσει κι άλλο η τιμή του 5s ώστε να είναι υπολογίσιμη ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ένας απο αυτούς είμαι κι εγώ . Με βόλεψε πάρα πολύ το μέγεθος (είχα το 5s το οποίο χάρισα στο γιό μου και του το έκλεψαν...) ταίριαζε ακριβώς σε μια θήκη στο αυτοκίνητο , αλλά εκείνο που ηταν (και είναι) καταπληκτικό είναι το δεν υπάρχουν εκείνα τα @$#@@% soft keys τα οποία τα πατάς συνέχεια όποτε είσαι στο νετ και σου σπάνε τα ..... Δεν τρελαίνομαι για το SE , αλλά η διαφορά τιμής με το 5s είναι πολύ μικρή (100€ - μιλάω για χρήση πιστωτικής κάρτας και όχι μετρητών οπότε αποκλείονται τα skroutzομάγαζα) και γι αυτό θα πάρω το SE . Εκτός εάν με την κυκλοφορία του SE πέσει κι άλλο η τιμή του 5s ώστε να είναι υπολογίσιμη ... υπαρχουν skroutzoμαγαζα που δεχονται πιστωτικη Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπερα στην ομαδα, την πεμπτη θα το εχει στα χερια η κοπελια σε χρωμα rose gold . Θα στειλω unboxing και εντυπωσεις :) . Ωραία, να ξέρουμε και εμεις που θέλουμε να το αγοράσουμε περί τίνος πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πρόκειται περί ενός iPhone 5S, με ματ γωνίες, αντί των γυαλιστερών που είχαν τα 5/5S, κάμερα ίδια με του 6S και υποσύστημα βασισμένο στον επεξεργαστή Α9, που σημαίνει ότι δεν ζορίζεται πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πρόκειται περί ενός iPhone 5S, με ματ γωνίες, αντί των γυαλιστερών που είχαν τα 5/5S, κάμερα ίδια με του 6S και υποσύστημα βασισμένο στον επεξεργαστή Α9, που σημαίνει ότι δεν ζορίζεται πουθενά. Ε πες και για τη ram... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πρόκειται περί ενός iPhone 5S, με ματ γωνίες, αντί των γυαλιστερών που είχαν τα 5/5S, κάμερα ίδια με του 6S και υποσύστημα βασισμένο στον επεξεργαστή Α9, που σημαίνει ότι δεν ζορίζεται πουθενά. Τα ξέρω αυτά, απλά ένα review θέλω να δω από αληθινούς χρήστες. Γιατι από site τυπου PhoneArena δε τα εμπιστεύομαι καθόλου. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε πες και για τη ram... :rolleyes: Από τα κυριότερα βασικά είναι η Ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πρόκειται περί ενός iPhone 5S, με ματ γωνίες, αντί των γυαλιστερών που είχαν τα 5/5S, κάμερα ίδια με του 6S και υποσύστημα βασισμένο στον επεξεργαστή Α9, που σημαίνει ότι δεν ζορίζεται πουθενά. Αληθινός χρήστης... είμαι και εγώ. ΥΓ: Α ναι, και η RAM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μια μινι συγκρισουλα που εκανα με το 6s μου και το se της κοπελιας μην σας πω οτι ετυχε να μπει και 1 κλασμα πιο γρηγορα το se σε διαφορα app Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts