sakis88888 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και εγώ αν βλέπω αποθηκευμένα βιντεακια που έχω κατεβαίνει απίστευτα αργά και γράφει η οθόνη ώρες Αλλά αυτή δεν είναι η συνηθισμένη χρήση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παιδιά ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο οι μπαταρίες μας να έχουν κουραστεί πλέον, γι' αυτό και η nougat μας φαίνεται ότι καίει πιο πολύ. Ίσως αν το αγοράζαμε τώρα σαν τον φίλο από πάνω να είχαμε τόσο καλή απόδοση και μεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Vlasismiriagos said: Παιδιά ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο οι μπαταρίες μας να έχουν κουραστεί πλέον, γι' αυτό και η nougat μας φαίνεται ότι καίει πιο πολύ. Ίσως αν το αγοράζαμε τώρα σαν τον φίλο από πάνω να είχαμε τόσο καλή απόδοση και μεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λίγες μέρες το χω εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 konstantinoslp said: Λίγες μέρες το χω εγώ. και εγω ουτε 15 μερες δεν το εχω!! τα πανω αποτελεσματα μου φαινονται απιθανα,,εκτος οπως ειπε και ενας φιλος,,οτι αν το βαλέις να παιζει βιντεακια οντως θα εχει πολυ οθονη!! εμενα καθημερινα μου βγαζει 6 αρα οθονη και φτανει στο 10%!! αυτο που παλευω παντως να βρω ειναι οταν πεφτει απο το 100% το βραδυ στο 95-96 με σβηστα ολα το πρωι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 paraskevas013 said: και εγω ουτε 15 μερες δεν το εχω!! τα πανω αποτελεσματα μου φαινονται απιθανα,,εκτος οπως ειπε και ενας φιλος,,οτι αν το βαλέις να παιζει βιντεακια οντως θα εχει πολυ οθονη!! εμενα καθημερινα μου βγαζει 6 αρα οθονη και φτανει στο 10%!! αυτο που παλευω παντως να βρω ειναι οταν πεφτει απο το 100% το βραδυ στο 95-96 με σβηστα ολα το πρωι! Τέτοια αποτέλεσμα βγάζεις ΆΝΕΤΑ αν βάλεις φως τέρμα κάτω είσαι σπίτι ή γραφείο με 2g μόνο και δίπλα στο wifi με ελάχιστες εφαρμογές και κλειστά τα πάντα (Google sinc κλπ) και 8 ώρες βαράς και λίγα λέω Για βάλε 4g (μην κρίνεις και το WiFi σύνδεσε και το ακουστικακη Bluetooth και να είσαι έξω (δλδ ανανγαστικα φως στο τέρμα) και προφανώς όλα ανοιχτά οπός sinc για όλα τα mail account κλπ να δεις κάτι ώραια νούμερα 3 ώρες οθόνη (αν είσαι τυχερός και ήσουν σε περιοχές με καλό σήμα 4g) Ουσιαστικά με χρήση στην οποία δεν σκέφτεσαι όχι αυτό θα φάει την μπαταρία όχι το άλλο όχι θα μπω στο μαγαζί να πλυροσω με nfc πρέπει να το ανοίξω (ενώ μπορείς μόνιμα να το έχεις ανοιχτό) κλπ 3 ώρες είναι ιδανική περίπτωση (και πάντα μιλάμε για μεγάλα κινητά οπός s7 edge mate 9 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Η αλήθεια είναι ότι εγώ του χω κουμπωμένο το smartwatch πάνω από 10 ωρες την ημέρα. Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αν είχα κλειστά τα location services θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 jonos said: Αν είχα κλειστά τα location services θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς που λέω όσο κλείνεις πράγματα και περιορίζεις όλα ανεβαίνει αυτονομία για τα καλά με ολα ανοιχτά και φως ψιλά και να μην σκέφτεσαι πως και τι ~3 ώρες sot βγάζει και μάλιστα από ότι κατάλαβα θεωρείται κορυφαία αυτονομία ανάμεσα σε ναυαρχιδες αυτές η 3 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 egodemis said: Αυτό ακριβώς που λέω όσο κλείνεις πράγματα και περιορίζεις όλα ανεβαίνει αυτονομία για τα καλά με ολα ανοιχτά και φως ψιλά και να μην σκέφτεσαι πως και τι ~3 ώρες sot βγάζει και μάλιστα από ότι κατάλαβα θεωρείται κορυφαία αυτονομία ανάμεσα σε ναυαρχιδες αυτές η 3 ώρες Το έχουμε πει ξανα χρηση με χρήση διαφέρει, εννοείται οτι καμια ναυαρχίδα δεν βγαζει μερα με ολα ανοιχτά, τέρμα φωτεινότητα, 4g, παιχνίδια κλησεις κτλπ. Το edge όμως είναι απο τις κορυφαίες συσκευες σε αυτονομία αυτό είναι σίγουρο και τα νούμερα του φίλου πανω το επιβεβαιώνουν,αν λάβουμε υπόψη και τις 2 ώρες περίπου κλήσεις που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 marios_ch said: Το έχουμε πει ξανα χρηση με χρήση διαφέρει, εννοείται οτι καμια ναυαρχίδα δεν βγαζει μερα με ολα ανοιχτά, τέρμα φωτεινότητα, 4g, παιχνίδια κλησεις κτλπ. Το edge όμως είναι απο τις κορυφαίες συσκευες σε αυτονομία αυτό είναι σίγουρο και τα νούμερα του φίλου πανω το επιβεβαιώνουν,αν λάβουμε υπόψη και τις 2 ώρες περίπου κλήσεις που έχει. Έτσι ακριβώς! Εγώ πχ γιατί να ανοίξω τοποθεσία και Bluetooth αφού δεν τα δουλεύω ποτέ. Μόνο σε κανένα ταξίδι με το αυτοκίνητο κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχοντας τα κλειστά κάνω οικονομία. Εκεί που μου χρειάζεται δεν θα ψάξω να κλείσω η να αλλάξω κάτι. Πχ ο βαρης Chrome ξοδεύει ενέργεια. Δεν τον αλλάζω μόνον αυτός με βολεύει. Η εφαρμογή του Facebook που σκοτώνει τα Smartphone με βολεύει. Δεν ψάχνω εναλλακτική. Τα δεδομένα επίσης 4g κυρίως τα δουλεύω συνέχεια επίσης, δεν ψάχνω wifi να συνδεθώ. Σπάνια που μένω σπίτι δουλεύω wifi. Αυτά τα ολίγα λοιπόν, και η κάθε χρήση είναι διαφορετικη. Μονάχα ο ίδιος χρήστη, με την ίδια χρήση, μπορεί να βγάλει σαφές αποτελέσματα με μικρή απόκλιση σε κάθε συσκευή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Παιδιά θεωρείται φυσιολογικό το βράδυ να το αφήνω με 100% με ΌΛΑ κλείστα και flight mode και το πρωί να είναι 96%? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 anestispro said: Παιδιά θεωρείται φυσιολογικό το βράδυ να το αφήνω με 100% με ΌΛΑ κλείστα και flight mode και το πρωί να είναι 96%? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, ειδικά αν μιλάμε για μόνο 8 ώρες και με κλειστή aod. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 anestispro said: Παιδιά θεωρείται φυσιολογικό το βράδυ να το αφήνω με 100% με ΌΛΑ κλείστα και flight mode και το πρωί να είναι 96%? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το σκεπτικό ότι στα υψηλά ποσοστά πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία, εγώ δεν το βλέπω και τόσο παράλογο το 4%. Όχι ότι είναι πρέπον, αλλά όχι και τόσο παράλογο! Πιστεύω πως αν το αφήσεις κάποιο βράδυ με 50% π.χ. δε θα πρέπει να χάσει πάνω από 1%. Μπορεί επίσης, άσχετα αν τα έχεις όλα κλειστά, να συνεχίζει να τρέχει από πίσω κάποια εφαρμογή. Αν θες δοκίμασε να κλείσεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και να το αφήσεις έτσι το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 anestispro said: Παιδιά θεωρείται φυσιολογικό το βράδυ να το αφήνω με 100% με ΌΛΑ κλείστα και flight mode και το πρωί να είναι 96%? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο και σε μενα,, με 2g κλειστα ολα, μετα απο φορτιση το αφησα στης 2 και σηκωθηκα 11 και ειταν 95% κλειστα ολα,και χωρις aid! Δεν ξερω τι αλλο να κανω, σκεφτομαι να το κανω επαναφορά,, αν και ειναι 10ημερών η συσκευή! Στο υπολοιπο δεν νομιζω να εχω θεμα γιατι στα 10% φτάνω 6ωρες και κατι από οθόνη! Αλλα αυτο το ****το που χάνει αρχικά μπορει να κρύβει και τπτ αλλο απο πισω που να μειώνει την αυτονομία της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μη σκάτε ρε παιδιά 4-5% χάνουν όλα το βράδυ αν είναι 100% φορτισμένα...Στην αρχή το ποσοστό πεφτει πιο γρήγορα...Εγώ έχω αφαιρέσει το ποσοστό από την μπαταρία και βρήκα την υγειά μου.Που και που πριν το φορτίσω μπαίνω και βλέπω τους χρόνους και πάντα μου δίνει 6+ sot.Χρηση wifi μονίμως και ομιλία στο 2g πάντα, αλλά το σήμα μου είναι πολύ χάλια.Γενικως είμαι υπερευχαριστημένος από την Nougat. Παραθέτω και ένα screenshot ενός φίλου χρήστη του φόρουμ που μου είχε πει τι χρειάζεται να απενεργοποιησω ώστε να παίρνω τη maximum απόδοση από την μπαταρία.Με την ευκαιρία τον ευχαριστω ξανά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πολύ καλά για τη χρήση που κάνω.. Ολο 4G, δυνατά φωτεινότητα, όλη μέρα ρολόι συνδεδεμένο και γενικά όλα ανοιχτά! Κανένα 12ωρο εκτός πρίζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 tselpemts said: Μη σκάτε ρε παιδιά 4-5% χάνουν όλα το βράδυ αν είναι 100% φορτισμένα...Στην αρχή το ποσοστό πεφτει πιο γρήγορα...Εγώ έχω αφαιρέσει το ποσοστό από την μπαταρία και βρήκα την υγειά μου.Που και που πριν το φορτίσω μπαίνω και βλέπω τους χρόνους και πάντα μου δίνει 6+ sot.Χρηση wifi μονίμως και ομιλία στο 2g πάντα, αλλά το σήμα μου είναι πολύ χάλια.Γενικως είμαι υπερευχαριστημένος από την Nougat. Παραθέτω και ένα screenshot ενός φίλου χρήστη του φόρουμ που μου είχε πει τι χρειάζεται να απενεργοποιησω ώστε να παίρνω τη maximum απόδοση από την μπαταρία.Με την ευκαιρία τον ευχαριστω ξανά!!!! Τα μόνα κινητά που δεν χάνουν όλο το βράδυ είναι τα iPhone και τα nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εμένα σε flight δε χάνει καθόλου παίδες και με όλα ανοιχτά κανονικά και ίντερνετ χάνει μέχρι 4%. Εννοείται χωρίς aod.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 panoramix77 said: Τα μόνα κινητά που δεν χάνουν όλο το βράδυ είναι τα iPhone και τα nexus. Όταν λέω όλα χάνουν εννοώ όλα τα s7 edge μιας και σε αυτό το νήμα μιλάμε για s7 edge.Για το nexus δεν ξέρω αλλά για το iPhone που είχα πριν λίγους μήνες θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν χάνει.Αφου και μόνο το android που τρέχει από πίσω αρκεί για να σου φάει μπαταρία με τη συσκευή σε αδράνεια.Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ ότι android και google καταπίνουν την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Titarasaudi said: Με το σκεπτικό ότι στα υψηλά ποσοστά πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία, εγώ δεν το βλέπω και τόσο παράλογο το 4%. Όχι ότι είναι πρέπον, αλλά όχι και τόσο παράλογο! Πιστεύω πως αν το αφήσεις κάποιο βράδυ με 50% π.χ. δε θα πρέπει να χάσει πάνω από 1%. Μπορεί επίσης, άσχετα αν τα έχεις όλα κλειστά, να συνεχίζει να τρέχει από πίσω κάποια εφαρμογή. Αν θες δοκίμασε να κλείσεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και να το αφήσεις έτσι το βράδυ. Χθες το βράδυ το άφησα με 84% (Όλα κλειστα) και το πρωί ήταν 82%...πριν το κλείσω πάω πάντα στη συντήρηση συσκευές και κλείνω τις εφαρμογές που τρέχουν.. .προφανώς κάτι τρέχει στο παρασκήνιο...υπαρχει κάποια εφαρμογή που να είναι αξιόπιστη στο να κλείνει αυτά που τρέχουν στο παρασκήνιο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 anestispro said: Χθες το βράδυ το άφησα με 84% (Όλα κλειστα) και το πρωί ήταν 82%...πριν το κλείσω πάω πάντα στη συντήρηση συσκευές και κλείνω τις εφαρμογές που τρέχουν.. .προφανώς κάτι τρέχει στο παρασκήνιο...υπαρχει κάποια εφαρμογή που να είναι αξιόπιστη στο να κλείνει αυτά που τρέχουν στο παρασκήνιο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα στο άσχετο ενώ πάει καλά η οθόνη και είναι λίγο πάνω απο το σύστημα Android, τρώει φλασιά εκεί που το αφήνω και δεν το πειράζω και ξαφνικά είναι δεύτερη η οθόνη και πρώτο το "Σύστημα Android" με 4% διάφορα! Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 χθεσινη καταναλωση: Χρηση: 2 ημερες με κλεισιμο 1 το βραδυ με 7 το πρωι. 90% data μιας και σε wifi ημουν μονο παρασκευη πρωι. Ολα ανοιχτα, χρηση Gps και καμια 30αρια φωτογραφιες και 4 βιντεο. Αποδοση: 4 ωρες οθονης, 2,5 ωρες ομιλιας και 15% υπολοιπο. Βαρεθηκα να παρω screenshots μιας και ειναι σπαστικη η διαδικασια να ανεβαζω flickr κτλ αφου δεν γινεται να ποσταρουμε κατευθειαν φωτογραφιες στο φορουμ. Νομιζω η αποδοση ειναι αριστη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σημερινή κατανάλωση μόνο με Wi-Fi, φωτεινότητα στη μέση, όλοι οι συγχρονισμοι ανοιχτή όπως και η τοποθεσία Πώς το βλέπετε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αν μου επιτρέπετε μία παρατήρηση. Μην αφήνετε τις μπαταρίες να πέφτουν τόσο χαμηλά. @anestispro καλό θα ήτανε να μας έδειχνες και αλλά δύο screenshots. Ένα με τις υπόλοιπες εφαρμογές που κατανάλωσαν την μπαταρία καθώς και ένα με τον χρόνο κλήσεων. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 jonos said: Αν μου επιτρέπετε μία παρατήρηση. Μην αφήνετε τις μπαταρίες να πέφτουν τόσο χαμηλά. @anestispro καλό θα ήτανε να μας έδειχνες και αλλά δύο screenshots. Ένα με τις υπόλοιπες εφαρμογές που κατανάλωσαν την μπαταρία καθώς και ένα με τον χρόνο κλήσεων. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλήσεις καθόλου σήμερα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts