tsiglas Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 https://www.punkcase.com/collections/galaxy-s7-edge-waterproof-case-ghostek-atomic-2-0-water-shock-dirt-snow-proof-lifetime-warranty φαινεται ενδιαφερουσα Έχω δει και video στο YouTube αυτό που δεν ξέρω είναι τι λεει από touch sensitivity respond... Εκεί φοβάμαι μην έχει θέμα και μετά κλαίω 55 ευρώ.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα. Να ρωτήσω αυτή η μεμβράνη είναι καλή? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=188740 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ Αγγελε! Έλεγα να πάρω την χρυσή που θα κάνει αντίθεση με το μαύρο της συσκευής μας. Ή μήπως θα είναι ψιλογυφτικο;;; Την έχει φίλος την χρυση αλλά σε χρυσό edge, προσωπικά δεν μου άρεσε το χρώμα και πιστεύω θα είναι αρκετά γυφτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Λίγα λόγια για την iq shield. http://search.store.yahoo.net/yhst-134515830346389/cgi-bin/nsearch?vwcatalog=yhst-134515830346389&query=Galaxy+s7+edge+&x=21&y=14 Καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Υπάρχει και έκδοση με κομμένες γωνίες αν θέλουμε να α χρησιμοποιούμε θήκες. Δυστυχώς δεν το πρόσεξα και πήρα δύο (μια κανονική μια ματ) που καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη. Η υφή πολύ καλή,σαν την spigen curved crystal θα έλεγα. Τα χρώματα οθόνης πολύ καλά. Δεν κάνει γρατζουνιες με τον αέρα. Πάμε στα αρνητικά. Θέλει υπομονή για την εγκατάσταση. Αν διαλέξεις αυτή που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη ξεκολλαει με τις θήκες. Με Rugged Armor ξεκολλαει. Σήμερα έβαλα μια ballistic που έχω, που ποιανει στις γωνίες Πολύ καλά. Την έβαλα προσεκτικά, να πατάει το Screen protector και να μην ξεκολλαει. Για αρχή φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Μου πήρε ένα σκονακι στην τοποθέτηση, το οποίο δεν είχα χρόνο και ησυχία να προσπαθήσω να το βγάλω όσο ήταν νωρίς. Σε μερικές μέρες και αν δω ότι δεν ξεκκολαει, θα περάσω την δεύτερη ματε που έχω πολύ προσεκτικά γιατί αυτός ο κοκος σκόνης με νευριαζει. Αυτά... ☺️ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Λίγα λόγια για την iq shield. http://search.store.yahoo.net/yhst-134515830346389/cgi-bin/nsearch?vwcatalog=yhst-134515830346389&query=Galaxy+s7+edge+&x=21&y=14 Καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Υπάρχει και έκδοση με κομμένες γωνίες αν θέλουμε να α χρησιμοποιούμε θήκες. Δυστυχώς δεν το πρόσεξα και πήρα δύο (μια κανονική μια ματ) που καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη. Η υφή πολύ καλή,σαν την spigen curved crystal θα έλεγα. Τα χρώματα οθόνης πολύ καλά. Δεν κάνει γρατζουνιες με τον αέρα. Πάμε στα αρνητικά. Θέλει υπομονή για την εγκατάσταση. Αν διαλέξεις αυτή που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη ξεκολλαει με τις θήκες. Με Rugged Armor ξεκολλαει. Σήμερα έβαλα μια ballistic που έχω, που ποιανει στις γωνίες Πολύ καλά. Την έβαλα προσεκτικά, να πατάει το Screen protector και να μην ξεκολλαει. Για αρχή φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Μου πήρε ένα σκονακι στην τοποθέτηση, το οποίο δεν είχα χρόνο και ησυχία να προσπαθήσω να το βγάλω όσο ήταν νωρίς. Σε μερικές μέρες και αν δω ότι δεν ξεκκολαει, θα περάσω την δεύτερη ματε που έχω πολύ προσεκτικά γιατί αυτός ο κοκος σκόνης με νευριαζει. Αυτά... ☺️ Ενδιαφέρουσα αυτή με κομμένες γωνίες......πόσο βγαίνει μαζί με μεταφορικά??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ενδιαφέρουσα αυτή με κομμένες γωνίες......πόσο βγαίνει μαζί με μεταφορικά??? Αν θυμάμαι καλά οι δύο μου βγήκαν 33€ μαζί με τα μεταφορικά. Τα μεταφορικά εινα πάρα πολλά και από το επίσημο site και από το ebay. Από Amazon δεν ξέρω πόσο είναι γιατί δεν έχω ψωνησει ποτέ. Με την πρώτη ευκαιρία αυτή με τις κομμένες γωνίες θέλω να την πάρω. Αν εξαιρέσουμε ότι ξεκκολαει με τις θήκες αυτή που έχω είναι πολύ καλή. Είδη και με την θήκη ballistic που την έβαλα Πολύ προσεκτικά βλέπω μια φουσκιτσα πάνω αριστερά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Νεος κατοχος samsung galaxy s7 διαβασα και προηγουμενα post και δεν ξερω για την οθονη τι να βαλω screen protector η tempred glass?Εννοω πιο καθεται πιο καλα και εναι και πιο ευκολο στην τοποθετηση.Διαβασα οτι αλλα δεν εφαρμοζουν σε ολη την οθονη.Και πιο τροπο προτεινετε για καλη τοποθετηση με το νερο? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ Αγγελε! Έλεγα να πάρω την χρυσή που θα κάνει αντίθεση με το μαύρο της συσκευής μας. Ή μήπως θα είναι ψιλογυφτικο;;; Επειδή δεν είχα ποτέ skin, μπορεί να φορεθεί θήκη από πάνω ή δεν χωράει/ δεν έχει νόημα; Ναι βέβαια μπορει να φορεθεί αφου το skin δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθολου πάχος. Άνετα θα χωράει οποιαδήποτε θήκη αν θες extra προστασία. Με το skin σκετο απλα κερδίζω ενα διαφορετικο look and feel της συσκευής,απουσία καθρέπτη η ιδρώτα η γλιτσα πάνω στο glossy γυαλί που ειναι fingerprint magnet και καλυτερο grip. Και παρέχει μια προστασία απο μικρό γρατζουνιές. Στο eBay μπορείς να βρεις ποικιλία σε χρώματα η και σε σχέδια. Sent from my iPad Air 2 Edited August 7, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_gld Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά προστασίας οθόνης για το S7 μου . Έχω ένα tempered glass αλά κλασικά στις edge άκρες κάνει κενά και με νευριαζει . Υπάρχει καμία λύση που να έχει perfec fit ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Για σας έχει δοκιμάσει κανεις αυτό το γυαλί να μας πει τι παίζει η κάποιο παρόμοιο αλλα τέτοιου στιλ που καλύπτει και το πάνω μέρος και το κάτω και είναι στο χρώμα του κινητού http://www.cellphones.gr/p/7495/ διάβασα και αυτό που λέει για την θήκη ότι μπορεί να ανασηκωθεί στις άκρες εγώ έχω θήκη γνήσια τις samsung που πιάνει μονο στις 4 γωνιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Για σας έχει δοκιμάσει κανεις αυτό το γυαλί να μας πει τι παίζει η κάποιο παρόμοιο αλλα τέτοιου στιλ που καλύπτει και το πάνω μέρος και το κάτω και είναι στο χρώμα του κινητού http://www.cellphones.gr/p/7495/ διάβασα και αυτό που λέει για την θήκη ότι μπορεί να ανασηκωθεί στις άκρες εγώ έχω θήκη γνήσια τις samsung που πιάνει μονο στις 4 γωνιές Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι έχουμε δοκιμάσει σχεδόν ότι μάρκα κυκλοφορεί σε αυτόν τον τύπο tempered glass και είναι όλα για πέταμα... Αλλά τρίζουν αλλά ξεκολλανε μόνα τους αλλά δεν έχουν καλό touch respond και άλλα όλα μαζί... Οπότε για μένα μακριά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 παρελαβε κανείς τελικά amazingthing??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 https://www.androidqicharger.com/products/wireless-charger-charging-pad-for-samsung-galaxy-s6-s6-edge-s6-edge-plus-s7-s7-edge-note-5 προσφορα για λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Γεια σας παιδια μολις πηρα το κινητο ..μπορειτε ν προτεινετε μια θηκη ωστε να μην πεταει τα τζαμακι μπροστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 παρελαβε κανείς τελικά amazingthing??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, εγώ το φοράω εδώ και 3 εβδομάδες. Το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι έχουμε δοκιμάσει σχεδόν ότι μάρκα κυκλοφορεί σε αυτόν τον τύπο tempered glass και είναι όλα για πέταμα... Αλλά τρίζουν αλλά ξεκολλανε μόνα τους αλλά δεν έχουν καλό touch respond και άλλα όλα μαζί... Οπότε για μένα μακριά... Έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο γυαλάκι αλλου τύπου να βάλω γιατί το φοβάμαι έτσι το κινητό χωρίς τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ναι, εγώ το φοράω εδώ και 3 εβδομάδες. Το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει! κάνε ενα review βαλε καμια φωτο.... με spigen crystal το εχεις δοκιμάσει?? γενικά με καμιά απότομη θήκη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά με το μαγνήτη να υποθέσω πρέπει να κολλήσω τίποτα από πίσω από το κινητό; Δεν θα έχω θέμα; Όσο να ΄ναι είναι καινούργιο κινητό και το λυπάμαι. :( Αν διαβασεις λιγο παραπανω το ποστ μου θα δεις οτι τηλ. μπορεις να το τοποθετησεις και χωρις να κολησεις το μεταλικο εξαρτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 https://www.androidqicharger.com/products/wireless-charger-charging-pad-for-samsung-galaxy-s6-s6-edge-s6-edge-plus-s7-s7-edge-note-5 προσφορα για λίγο Είναι το αυθεντικό όμως? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Βρε παιδες κανενας δεν εχει να με προτεινει screen protector η tempred glass που πιανει ολη την οθονη για το galaxy s7?Eχω αγορασει δυο temped glass αλλα δεν πιανουν ολη την οθονη και φαινεται καπως οταν ειναι σε λειτουργια η οθονη Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Βρε παιδες κανενας δεν εχει να με προτεινει screen protector η tempred glass που πιανει ολη την οθονη για το galaxy s7?Eχω αγορασει δυο temped glass αλλα δεν πιανουν ολη την οθονη και φαινεται καπως οταν ειναι σε λειτουργια η οθονη Δεν υπάρχει γι'αυτό δεν σου προτείνει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Παιδια καλησπερα, θελω να αγορασω ενα screen protector για το s7 το μικρο και απο οτι διαβασα στο θεμα εδω, εχουν προταθει αρκετα με μερικα που συγκρατησα να ειναι της ScreenKnight, της FoneΜ8 και της Spigen (αυτες στο μπλε κουτακι). Φυσικα υπαρχουν και αρνητικες κριτικες για ολες αφου δεν υπαρχει το τελειο, ωστοσο χρειαζομαι απλα κατι που να εφαρμοζει αξιοπρεπως (τωρα είμαι με αυτη τη χαζομαρα απο τα public που ερχεται μαζι με τη θηκη sbs στα 10€ και καλυπτει τη μιση οθονη). Οποτε, μπορει καποιος που εχει δοκιμασει τα παραπανω να με κατατοπισει ετσι ωστε να εχω ενα καλυτερο αποτελεσμα απο τουτο δω? http://i66.tinypic.com/jfxkbr.jpg Απο θηκες προς το παρον θα μεινω με την sbs, αργοτερα λεω να παω σε spigen (καποια απο τις διαφανεις) οποτε ιδανικα θα ηθελα να εφαρμοζει σωστα και με εκεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 εχω παραγγείλει την screen knight για το s7 edge και περιμένω να μου ερθει και να δουμε τι θα δουμε!!!:lol: την εχει δοκιμάσει κανεις εδω μεσα να μου πει εντυπώσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) εχω παραγγείλει την screen knight για το s7 edge και περιμένω να μου ερθει και να δουμε τι θα δουμε!!!:lol: την εχει δοκιμάσει κανεις εδω μεσα να μου πει εντυπώσεις?? Εδώ άπιστε Θωμά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871&page=144 Ποστ #2150 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 9, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoc Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς το tempered glass της ultimate shield? Το screen protector είναι αρκετά καλό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts