dchris79 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Φιλε δεν θα αλλαξη εγω με το που την εβαλα τη πεταξα τα χρωματα τα κανει χαλια πετα την Κριμα...και ειχα διαβασει καλα λογια για αυτην...τσάμπα τα λεφτα λες??Νομιζω ο kountoura ελεγε τα καλύτερα για αυτην και εχει δοκιμασει αρκετές.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σήμερα μου ήρθαν τα πράγματα από amazon. Λοιπόν έχουμε και λέμε .. θήκη: https://www.amazon.co.uk/dp/B01AHQY8MW/ref=pe_385721_51767431_TE_dp_1 κάθετε τέλεια πάνω στο κινητό. Δεν είναι ultra slim αλλά δεν προσθέτει και όγκο όπως η αντίστοιχη spigen ultra hybrid clear που έχω δοκιμάσει. Είναι αρκετά καθαρή. Την ερωτεύθηκα, έβαλα χωρίς δεύτερη σκέψη την spigen neo hybrid στην άκρη. MicroSD: 64gb Samsung EVO+ . Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά φαίνεται ταχύτατη. Car Holder: https://www.amazon.co.uk/dp/B00Z620TF8/ref=pe_385721_51767431_TE_dp_1 αρκετά ποιοτική κατασκευή για τα λεφτά της. Λίγο που την δοκίμασα κάθετε βράχος κυριολεκτικά. Η βάση μόνο μου φάνηκε λίγο μικρή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αυτιά που έχει πλάγια και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Την spigen crystal hd ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορώ να την πάρω και να μου την τοποθετησουν κιόλας? Είναι εύκολη η εφαρμογή της? Είναι πολλά τα 25€ για να τη βαλω λάθος. Χαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Για 3η συνεχόμενη φορά ( 1η σε αυτή την συσκευή ) μου έβαλαν ζελατίνα από μαγαζί στη Καλλιθέα που δεν την σηκώνει ούτε η rugged armor, ούτε η nillkin nature. Πολύ καλή αίσθηση οθόνης επίσης. Αν δεν με φάει η μανία δοκιμής λογικά θα την αφήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ποια ζελατινα λες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ποια ζελατινα λες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σε γελάσω για το όνομα μιας και κάθε φορά απλά το χα δώσει στην κοπέλα να το βάλει και έβλεπα τις θήκες κτλπ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Ποια ζελατινα λες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά της x-one. Έμαθα ότι το extreme-mobile στο Αιγάλεω έφερε τη γνήσια ζελατίνα της Samsung για το s7 edge. Και λέω έμαθα γιατί δεν έχει προλάβει να την ανεβάσει στο σαιτ ακόμα. Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει με ένα τηλέφωνο και να το γράψει για σίγουρα εδώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη ζελατίνα. Αυτή τη στιγμή έχω το μικρό μέχρι να πάρω το edge ξανά και δε το έψαξα προσωπικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 17, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Λογικά της x-one. Έμαθα ότι το extreme-mobile στο Αιγάλεω έφερε τη γνήσια ζελατίνα της Samsung για το s7 edge. Και λέω έμαθα γιατί δεν έχει προλάβει να την ανεβάσει στο σαιτ ακόμα. Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει με ένα τηλέφωνο και να το γράψει για σίγουρα εδώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη ζελατίνα. Αυτή τη στιγμή έχω το μικρό μέχρι να πάρω το edge ξανά και δε το έψαξα προσωπικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει φίλε μου....την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το μαγαζί (extreme-mobile) και αγόρασα τη ζελατίνα της Samsung για το s7 edge...μάλιστα μου έκανε εκεί την τοποθέτηση...μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όταν πήγα εγώ είχε καμία εικοσαριά κομμάτια ακόμη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ισχύει φίλε μου....την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το μαγαζί (extreme-mobile) και αγόρασα τη ζελατίνα της Samsung για το s7 edge...μάλιστα μου έκανε εκεί την τοποθέτηση...μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όταν πήγα εγώ είχε καμία εικοσαριά κομμάτια ακόμη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεις να μας πεις τιμη και αν ανασηκωνεται με τις θηκες στις γωνιες? Απο υφή πως ειναι??Ρωταω γιατι 2η μερα με ultimate shield και τη θεωρω απαράδεκτη απο θεμα υφης αλλα κολλησε πολυ καλα σε σχεση με τη spigen crystal hd.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ισχύει φίλε μου....την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το μαγαζί (extreme-mobile) και αγόρασα τη ζελατίνα της Samsung για το s7 edge...μάλιστα μου έκανε εκεί την τοποθέτηση...μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όταν πήγα εγώ είχε καμία εικοσαριά κομμάτια ακόμη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τις θήκες πως τα πάει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ρωταω γιατι 2η μερα με ultimate shield και τη θεωρω απαράδεκτη απο θεμα υφης αλλα κολλησε πολυ καλα σε σχεση με τη spigen crystal hd.. Η ultimate shield θα χρειαστεί να μείνει μερικές μέρες μέχρι να κάτσει καλά στη συσκευή μιας και στην αρχή είναι πιο τραχιά η αίσθηση που δίνει. Ωστόσο για να είμαστε αντικειμενικοί δεν πρόκειται να αποκτήσεις την αίσθηση που δίνει ένα tempered glass αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δεδομένου ότι βάζουμε μια πιο παχιά ζελατίνα με self healing ιδιότητες που σίγουρα παρέχει μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια από τις κλασσικές ζελατίνες. Κάπου κερδίζεις... κάπου χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Την "ιδιαίτερη" επιφάνεια της ultimate shield την θυμάμαι από το S4. Το..καλύτερο tempered glass από άποψη αφής - απεικόνισης ,ποιο πιστεύετε είναι? Ανεξαρτήτου συνεργασίας με θήκες κλπ. Για S7 Edge. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Την "ιδιαίτερη" επιφάνεια της ultimate shield την θυμάμαι από το S4. Το..καλύτερο tempered glass από άποψη αφής - απεικόνισης ,ποιο πιστεύετε είναι? Ανεξαρτήτου συνεργασίας με θήκες κλπ. Για S7 Edge. Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα "tempered glass" που να μην χάνει σε απόκριση οθόνης. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί ένα καλό στα δύο πράγματα που ζητάς ένα καλό είναι το 3mk που πουλάει στην Ελλάδα το plusmobi. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ποιοτικά Tempered glass υπάρχουν, το θέμα είναι ότι η edge οθόνη έχει αποδειχθεί μεγάλος μπελάς όσον αφορά τη σωστή εφαρμογή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ισχύει φίλε μου....την προηγούμενη εβδομάδα πήγα από το μαγαζί (extreme-mobile) και αγόρασα τη ζελατίνα της Samsung για το s7 edge...μάλιστα μου έκανε εκεί την τοποθέτηση...μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όταν πήγα εγώ είχε καμία εικοσαριά κομμάτια ακόμη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mε ποια θήκη τη φοράς;; Και πόσο κοστίζει; Θα μείνω με την rugged armor για πολύ καιρό, οπότε προυπόθεση για κάθε ζελατίνα θα είναι να συνεργάζεται με αυτή τη θήκη πλέον. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Λογικά της x-one. Έμαθα ότι το extreme-mobile στο Αιγάλεω έφερε τη γνήσια ζελατίνα της Samsung για το s7 edge. Και λέω έμαθα γιατί δεν έχει προλάβει να την ανεβάσει στο σαιτ ακόμα. Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει με ένα τηλέφωνο και να το γράψει για σίγουρα εδώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη ζελατίνα. Αυτή τη στιγμή έχω το μικρό μέχρι να πάρω το edge ξανά και δε το έψαξα προσωπικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι της x-one λογικά μιας και την είχα δοκιμάσει μόνος μου παλιότερα και την σήκωναν οι θήκες. Θα περάσω κάποια στιγμή να ρωτήσω, το κατάστημα είναι το eclick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πραγματι εφερε το xtreme mobile το original screen protector της Samsung.Και ειναι πολυ καλο στην εφαρμογη του,και στην υφη του , και τα παιδια στο μαγαζι super εξυπηρετικα...ΑΛΛΑ: ΔΕΝ κολλαει με καμια θηκη και ειδικα της Spigen.Κι αυτο γιατι η Samsung εχει κανει κοψιματα στις γωνιες με αποτελεσμα καμια θηκη να μην "καθεται καλα"και να ξεκολλαει...και για να σας προλαβω εχω: 1.Neo Hybrid 2.Rugged Armor 3.Neo Hybrid Crystal με καμια δεν εκατσε δυστυχως...ειναι μονο για γυμνο τηλεφωνο χωρις θηκες..αρα ξανα στη σιγουρια της Spigen Curved Crystal HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εγώ την ζελατίνα της Samsung για το edge επειδή σηκώνεται στην άκρη από την θήκη την έκοψα λίγο σε εκείνα τα σημεία και τώρα είμαι μια χαρά με την θήκη που φοράω. Γυμνό το έχω σχεδόν πάντα εκτός στην δουλειά. Έχει άλλη χάρη όταν είναι γυμνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Εχει δικιο ο super mod.εμενα κοντα 40 ευρω με τα tempered glass και δεν εκανα τιποτα.εβαλα μια nillkin silicone grey θηκη και μια μεμβρανη τις x one https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h Εντυπωσεις πολυ καλες.αριστο touch,ολισθηση,χρωματα http://s18.postimg.org/epcxik44p/20161117_205815.jpg post a picture http://s22.postimg.org/ko07txnyp/20161117_205454.jpg image upload no size limit http://s18.postimg.org/kh8gbyokp/20161117_205525.jpg adult image host Edited November 17, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εχει δικιο ο super mod.εμενα κοντα 40 ευρω με τα tempered glass και δεν εκανα τιποτα.εβαλα μια nillkin silicone grey θηκη και μια μεμβρανη τις x one https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h Εντυπωσεις πολυ καλες.αριστο touch,ολισθηση,χρωματα Σου ξεκολλάει λίγο πάνω μόνο? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Το καλο ειναι οτι κολλαει παλι..ναι μου εκανε μια φουσκαλα στην αρχη αλλα το πιεσα και απο τοτε τιποτα.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Με τις θήκες πως τα πάει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την ζελατίνα της Samsung εγώ προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την υφή όσο και από την εφαρμογή. Αρχικά χρησιμοποίησα για θήκη την nillkin sythetic carbon (https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4741) η οποία δεν προκαλούσε κανένα θέμα στην ζελατίνα. Προσωπικά όμως δεν με βόλεψε και το τελευταίο διάστημα έχω την nillkin nature ,για την οποία φοβόμουν ότι θα δημιουργουσε προβλήματα αλλά τελικά την έβαλα προσεκτικά και είναι κομπλέ. Για την τιμή , δεν θυμάμαι ακριβώς, γιατί πήρα και αλλά πραγματάκια μαζί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Aπλα να ειναι gel η θηκη οπως η tpu τις nillkin.δν το ανασηκωνει! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Η ultimate shield πάντως για πρώτη μέρα φουλ χρήση απαράδεκτη υφή.. Ίσως μετά 2 μέρες στρώσει η κατάσταση που λέτε κάποιοι αλλά δεν το βλέπω. Η μόνη που θα ήθελα να δοκιμάσω και δεν το έκανα ακόμα είναι η iq shield. Πάντως δε παιδιά το βλέπω και απορώ. Πέταξα 2 spigen Crystal HD γιατί παρ'ολη την τέλεια υφή ξεκολλουσε από την πρώτη ημέρα στα πλαϊνά.. Με όλες τις θήκες πλην της rugged armor.. Εσάς δεν ξεκολλανε με τις θήκες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Εσάς δεν ξεκολλανε με τις θήκες? Με Spigen Neo Hybrid Crystal δεν μου ξεκολλάει αλλά αυτό προϋποθέτει να μην το βάζω/βγάζω συχνά στην θήκη. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts