Arxegonos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 |Spigen Galaxy S7 Edge Screen Protector Curved Crystal HD| έχει μέσα 2 μεμβράνες, στην 1η απέτυχα πανηγυρικά με γιουχαρίσματα από το κοινό κτλ, η 2η έκατσε πολύ καλά, δεν ήξερες καν ότι υπήρχε, φόρεσα και την θήκη clear της spigen επίσης και όλα καλά μέχρι που λίγο η θάλασσα στον ήλιο το κινητό, άμμος κτλ, έπρεπε να βγάλω τη θήκη και όταν πήγα να την ξαναφορέσω πάλι γιουχαρίσματα κτλ :cry: Πάντως το gorilla glass της HTC με της Samsung δεν ξέρω το λόγο αλλά η μέρα με τη νύχτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πάντως το gorilla glass της HTC με της Samsung δεν ξέρω το λόγο αλλά η μέρα με τη νύχτα.. Δηλαδή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχει κανείς την original clear view αυτή με το καπάκι που στο S6 δημιουργούσε πρόβλημα με γρατζουνιές στην οθόνη; Σκέπτομαι να την πάρω για να απαλλαγώ από άθλια screen protectors. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εμένα που είναι σπασμένη η οθόνη στα capacitive keys και έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 2 διαφορετικά tempered glass full body με χρώμα πάνω κάτω δεν ήταν καλή η αφή κάνα 2 εκατοστά πάνω από τα Keys και πίστευα ότι έφταιγε το σπάσιμο (αν και δεν είχε εξωγκοματα) Αλλά τώρα διαβάζω ότι συμβαίνει σε όλους και σε όλες τις μάρκες.... Το πιο τραγικό βέβαια είναι να συμβαίνει και σε συσκευές που δεν είναι edge.... Κάτι δεν πάει καλά.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εμένα που είναι σπασμένη η οθόνη στα capacitive keys και έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 2 διαφορετικά tempered glass full body με χρώμα πάνω κάτω δεν ήταν καλή η αφή κάνα 2 εκατοστά πάνω από τα Keys και πίστευα ότι έφταιγε το σπάσιμο (αν και δεν είχε εξωγκοματα) Αλλά τώρα διαβάζω ότι συμβαίνει σε όλους και σε όλες τις μάρκες.... Το πιο τραγικό βέβαια είναι να συμβαίνει και σε συσκευές που δεν είναι edge.... Κάτι δεν πάει καλά.... Πηρα σημερα αυτη. Ο μαγνητης που εχει δεν ειναι παρα πολυ δυνατος με αποτελεσμα να φοβαμαι πως αν πεσει κατω ισως και να ανοιξει. για τα λεφτα της μια χαρα παντως, και φαινεται ποιοτικη. ο χρονος θα δειξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 [ATTACH]65770[/ATTACH] Αυτό λέει τίποτα; Το έχει πάρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδιά.. στο *#0*# η επιλογή touch δεν είναι για ...re-calibration. Κάνει απλά διαγνωστικό έλεχγο για το digitizer της οθόνης. Mea culpa Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα κάπου recalibration αρχείο αλλά θέλει root Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημερα.Σου προτεινω να μην παρεις nillkin στο πλαι ειναι χαλια και σου δινει την αισθηση οτι θα βγει η θηκη.Οπως επισης εχει μηδενικη προστασια.Την εχω για αυτο στο λέω.Τωρα χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα την Spigen Liquid Crystal η οποια ειναι πολυ καλη σε αυτο που ζητας ουτε ογκο προσθετη και φυσικα αναδεικνυει την ομορφια του κινητου.Επισης στο κρατημα ειναι πολυ ανωτερη απο την Nillkin. http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/7561/s/spigen-thiki-silikonis-galaxy-s7-edge/?___store=default Η αλήθεια είναι ότι μ άρεσε γιατί μ άρεσαν που βγαίνουν σε χρώματα. Ξέρεις τίποτα για την Ultra Hybrid της Spigen; Να υποθέσω στο πλάι είναι πλαστικό έτσι; Δεν θα το προτιμούσα είναι η αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δηλαδή ; Δηλαδή δύο χρόνια το m8 μέσα στην τσάντα με κλειδιά κέρματα κτλ, πολλές πτώσεις, ούτε γρατζουνια, το s7 στο δίμηνο και ήδη έχει 2 σημάδια σαν ιστός αράχνης χωρίς ούτε καν πτώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δηλαδή δύο χρόνια το m8 μέσα στην τσάντα με κλειδιά κέρματα κτλ, πολλές πτώσεις, ούτε γρατζουνια, το s7 στο δίμηνο και ήδη έχει 2 σημάδια σαν ιστός αράχνης χωρίς ούτε καν πτώση ετυχε φίλε. το Μ8 φοράει Gorilla Glass 3.0 ενώ το s7 Φοράει Gorilla Glass 4.0 Οτι έχει σκληρότητα στην κλίμακα mohs απο 6 και πάνω μπορεί να στο γρατζουνίσει. ενδυκτικά ο κόκος της άμμου μπορεί να σου κάνει γρατζουνιά, το γυαλί το κοφτερό, και σίγουρα αυτό που μπορεί να σου τσακίσει την οθόνη για πλάκα είναι το διαμάντι. αν η κοπέλα σου φοράει κανένα δαχυλιδάκι και δεν προσέξει, σαν βούτυρο το γρατζουνάει το κινητό! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντομεταξύ πρέπει να έχω χαλάσει γύρω στα 30 ευρώ σε προστασίες οθόνης. το ένα του βρωμάει το άλλο του ξυνίζει. δεν κάθεται τίποτα ρε γ***το πάνω :mad: εχω αλλάξει και δύο θήκες. Τίποτα. αγόρασα μετά και αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/161994219563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT το οποίο εκατσε τέλεια πάνω στην οθόνη αλλά του χάλαγε πολύ τα χρώματα, ειδικά στο ασπρο to rainbow effect ήταν χάλια. οπότε το εβγαλα και αυτό, καλύτερα να εμενα με το g4 αν είναι να έχω χάλια χρώματα οθόνης. Εχω ξενερώσει, αρχίζω και το μετανιώνω που το αγόρασα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Για όσους είναι rooted και θέλουν recalibration από xda You need root access to do this tweak, as we are going to edit build.prop and touch screen calibration file. 1 ) go to system/build.prop , open it with some text editor, add these lines to it ( i prefer xplore filemanager, becoz it is cool and automatically set previous permissions) ro.max.fling_velocity=16000 touch.pressure.scale=0.00000001 ro.min.fling_velocity=8500 windowsmgr.max_events_per_sec=290 ro.min_pointer_dur=9 2) save it back and then go to system/usr/idc and find the file named " ft5x06_ts.idc ". its the touch screen calibration file. open it as text ( some filemanagers require to rename it as .txt extension, if its so, rename and open it. then edit this line as touch.pressure.scale=0.00000001 3) save and rename it back to " ft5x06_ts.idc " and set back permissions. reboot your phone.. now ur phone have much more sensitive screen. NB:- the normal touch.pressure.value is 0.015 for s7. ( as found in ft5x06_ts.idc file). we have changed it to a much smaller value of 0.00000001 , to make it more sensitive. you can decrease that value further to make it more sensitive or you can increase that value to 0.100 or so to decrease sensitivity ( remember to add same value on build.prop and .idc file , to avoid conflicts.) thanks all.. hope this will sort out your touch screen Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 ετυχε φίλε. το Μ8 φοράει Gorilla Glass 3.0 ενώ το s7 Φοράει Gorilla Glass 4.0 Οτι έχει σκληρότητα στην κλίμακα mohs απο 6 και πάνω μπορεί να στο γρατζουνίσει. ενδυκτικά ο κόκος της άμμου μπορεί να σου κάνει γρατζουνιά, το γυαλί το κοφτερό, και σίγουρα αυτό που μπορεί να σου τσακίσει την οθόνη για πλάκα είναι το διαμάντι. αν η κοπέλα σου φοράει κανένα δαχυλιδάκι και δεν προσέξει, σαν βούτυρο το γρατζουνάει το κινητό! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντομεταξύ πρέπει να έχω χαλάσει γύρω στα 30 ευρώ σε προστασίες οθόνης. το ένα του βρωμάει το άλλο του ξυνίζει. δεν κάθεται τίποτα ρε γ***το πάνω :mad: εχω αλλάξει και δύο θήκες. Τίποτα. αγόρασα μετά και αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/161994219563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT το οποίο εκατσε τέλεια πάνω στην οθόνη αλλά του χάλαγε πολύ τα χρώματα, ειδικά στο ασπρο to rainbow effect ήταν χάλια. οπότε το εβγαλα και αυτό, καλύτερα να εμενα με το g4 αν είναι να έχω χάλια χρώματα οθόνης. Εχω ξενερώσει, αρχίζω και το μετανιώνω που το αγόρασα. :( Φίλε μου αν διαβαζες λίγο αυτό το θέμα, ίσως δεν αγοραζες το s7 edge. Έχω ξοδέψει πάνω από 120€ πλέον για προστασιες οθόνης. Τίποτα τελείως καλό μέχρι στιγμής. Μόνο της spigen που όμως εμφανίζει πανεύκολα αραχνιες. Περιμένω και ένα της BodyGuardz να δούμε πως θα είναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) [/color]Εντομεταξύ πρέπει να έχω χαλάσει γύρω στα 30 ευρώ σε προστασίες οθόνης. το ένα του βρωμάει το άλλο του ξυνίζει. δεν κάθεται τίποτα ρε γ***το πάνω :mad: εχω αλλάξει και δύο θήκες. Τίποτα. Εχω ξενερώσει, αρχίζω και το μετανιώνω που το αγόρασα. :( Φιλε μου, το εχω μολις μια εβδομαδα και ηδη εχω πεταξει ενα 30ευρω σε μεμβρανες και tempered glass, και απλα ξεκολανε λογο της κυρτοτητας της οθονης, δεν καθονται.Δεν το ηξερα αυτο οτι δεν καθονται μεμβρανες πανω, αλλιως θα το ξανασκεφτομουν για να το αγορασω.Στην ιδια κατασταση με εσενα ειμαι. Τελικα αγορασα μια θηκη τυπου wallet με ενα 10ευρω και το εχω εκει χωρις προστασια οθονης και οτι θελει ας γινει. Δεν σκοπευεω να την ξαναπληρωσω δευτερη φορα την συσκευη δινοντας αλλα 600 ευρω σε θηκες και μεμβρανες. Edited July 21, 2016 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Φιλε μου, το εχω μολις μια εβδομαδα και ηδη εχω πεταξει ενα 30ευρω σε μεμβρανες και tempered glass, και απλα ξεκολανε λογο της κυρτοτητας της οθονης, δεν καθονται.Δεν το ηξερα αυτο οτι δεν καθονται μεμβρανες πανω, αλλιως θα το ξανασκεφτομουν για να το αγορασω. Τελικα αγορασα μια θηκη τυπου wallet με ενα 10ευρω και το εχω εκει χωρις προστασια οθονης και οτι θελει ας γινει. Δεν σκοπευεω να την ξαναπληρωσω δευτερη φορα την συσκευη δινοντας αλλα 600 ευρω σε θηκες και μεμβρανες. Παιδιά σα συσκευή το S7 edge είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ μου. Τώρα όσον αφορά στη προστασία της οθόνης, όντως δε κολλαει τίποτε... άρχισα και εγω να σκάζω λεφτά δοκιμάζοντας το ένα ή το άλλο ώσπου τελικά αγόρασα αυτή τη μεμβράνη http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ την έχω τώρα 3 μήνες ...μου έλυσε τα χέρια. Ευτυχώς δε ξαναασχολήθηκα με το θέμα οθόνη. Και το καλύτερο από ολα είναι ότι αν ποτέ σας κάνει κάποιο βαθούλωμα (γραμμή σα χαρακια από καποιο αιχμηρό αντικείμενο) που δεν γίνει heal για καποιο λόγο, απλά βρέχετε τα δαχτυλά σας, τη ξεκολλάτε προσεκτικά στο σημείο εκείνο, βρέχετε τη μεμβράνη και την ξανακολλάτε επάνω στην οθόνη και ουτε γατα ουτε ζημια!. Η μεμβράνη δε χαράζεται με τη καμία... και αυτό που περιγράφω είναι για κάποια ακραία περίπτωση. Όσον αφορά για όσους αναρωτηθούν για το feeling, γλιστράει μια χαρά το δάχτυλο σα να είναι το τζάμι μόνο του. Πιστεύω είναι one time solution για το S7 edge, αν σκεφτεί κανείς ότι καλύπτει κ περιμετρικά τη συσκευή οποτε μπορείτε να τη κυκλοφορείτε κ χωρίς θήκη!! (δε προστατεύει φυσικά από πτώσεις!). Μοναδικό μειονέκτημα που της βρίσκω είναι πως αν βουτήξετε το κινητό στο νερο η μεμβράνη επηρεάζεται και αρχίζει να ξεκολλάει μετά από κάποια ώρα, κατι που εμενα προσωπικα ουτε με χαλάει, ούτε το συνάντησα στη καθημερινότητά μου. Ελπίζω να βοήθησα! Edited July 21, 2016 by ciscosec Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά σα συσκευή το S7 edge είναι ότι καλύερο είχα ποτέ μου. Τώρα όσον αφορά στη προστασία της οθόνης όντως δε κολλαει τίποτε... άρχισα και εγω να σκάζω λεφτά δοκιμάζοντας το ένα ή το άλλο ώσπου τελικά αγόρασα αυτή τη μεμβράνη http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ την έχω τώρα 3 μήνες ...μου έλυσε τα χέρια. Ευτυχώς δε ξαναασχολήθηκα με το θέμα οθόνη. Και το καλύτερο από ολα είναι ότι αν ποτέ σας κάνει κάποιο βαθούμωμα (γραμμή σα χαρακια από καποιο αιχμηρό αντικείμενο) που δεν γίνει heal για καποιο λόγο, απλά βρέχετε τα δαχτυλά σας, τη ξεκολλάτε προσεκτικά στο σημείο εκείνο, βρέχετε τη μεμβράνη και την ξανακολλάτε επάνω στην οθόνη και ουτε γατα ουτε ζημια!. Η μεμβράνη δε χαράζεται με τη καμία... και αυτό που περιγράφω είναι για κάποια ακραία περίπτωση. Όσον αφορά για όσους αναρωτηθούν για το feeling, γλιστράει μια χαρά το δάχτυλο σα να είναι το τζάμι μόνο του. Πιστεύω είναι one time solution για το S7 edge, αν σκεφτεί κανείς ότι καλύπτει κ περιμετρικά τη συσκευή οποτε μπορείτε να τη κυκλοφορείτε κ χωρίς θήκη!! (δε προστατεύει φυσικά από πτώσεις!). Μοναδικό μειονέκτημα που της βρίσκω είναι πως αν βουτήξετε το κινητό στο νερο η μεμβράνη επηρεάζεται και αρχίζει να ξεκολλάει μετά από κάποια ώρα, κατι που εμενα προσωπικα ουτε με χαλάει, ούτε το συνάντησα στη καθημερινότητά μου. Ελπίζω να βοήθησα! Αυτο το πραγμα φιλε μου μπορουμε να το βρουμε ελλαδα? Το site που δειχνεις στελνει ελλαδα? Αν προκυτε για κατι που κανει την δουλεια του και δεν ξεκολαει εννοειτε θα το τιμησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) στο edge έχω βάλει την μεμβράνη της screen knight. Υπάρχει και πακετάκι με εμπρός-πίσω μεμβράνη. υγρής τοποθέτησης. Είναι η μόνη που μου έχει κάτσει με την spigen rugged armor, εκτός από 1 σημείο, που μάλλον φταίω εγώ. Έχει ελαφρώς όψη πορτοκαλιού υπό γωνία, αλλά γλιστράει καλά. eBay παίζει γύρω στα 4-7€. δείχνει αντοχή σε ψιλογρατζουνιές κτλ. Θεωρώ πολύ καλή λύση μέχρι (αν) βγει κάποιο αξιόπιστο glass φίλε το είχα βάλει. χαλάει ΠΟΛΥ την ποίοτητα των χρωμάτων. το κάνει σα να πιξελιάζει. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου αν διαβαζες λίγο αυτό το θέμα, ίσως δεν αγοραζες το s7 edge. Έχω ξοδέψει πάνω από 120€ πλέον για προστασιες οθόνης. Τίποτα τελείως καλό μέχρι στιγμής. Μόνο της spigen που όμως εμφανίζει πανεύκολα αραχνιες. Περιμένω και ένα της BodyGuardz να δούμε πως θα είναι. είχα δει και είχα διαβάσει άπειρα κείμενα και βιντεος στο ΥΤ. Δε μπορούσα ούτε κατ ελάχιστο να φανταστώ ότι ένα τόσο γνωστό μοντέλο ναυαρχίδα, και ΔΕΝ θα υπάρχει ΕΝΑ tempered glass που να παίζει... μεγάλο κρίμα.. btw μου ήρθε σήμερα αυτό. http://www.gearbest.com/samsung-screen-protectors/pp_348432.html και με αυτή τη θήκη που είναι ultra slim https://www.kaizerstore.gr/roar-ultra-slim-case-gia-galaxy-s7-edge-transparent δεν το φτήνει έξω. βεβαια περιμένω να δω τι σιμάδια θα μαζέψει η μεμβράνη τις επόμενες μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο εβδομάδα περιμένω και αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/311591882138?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=610551151333&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT το μαγαζί το δίνει σε συνδιασμό με θήκη. Αν δεν έχει προνοήσει το σετ που πουλάει να μην πετάει έξω το tempered glass θα φάει μια ωραιότατη αρνητική. Edited July 21, 2016 by socratis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά σα συσκευή το S7 edge είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ μου. Τώρα όσον αφορά στη προστασία της οθόνης όντως δε κολλαει τίποτε... άρχισα και εγω να σκάζω λεφτά δοκιμάζοντας το ένα ή το άλλο ώσπου τελικά αγόρασα αυτή τη μεμβράνη http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ την έχω τώρα 3 μήνες ...μου έλυσε τα χέρια. Ευτυχώς δε ξαναασχολήθηκα με το θέμα οθόνη. Και το καλύτερο από ολα είναι ότι αν ποτέ σας κάνει κάποιο βαθούμωμα (γραμμή σα χαρακια από καποιο αιχμηρό αντικείμενο) που δεν γίνει heal για καποιο λόγο, απλά βρέχετε τα δαχτυλά σας, τη ξεκολλάτε προσεκτικά στο σημείο εκείνο, βρέχετε τη μεμβράνη και την ξανακολλάτε επάνω στην οθόνη και ουτε γατα ουτε ζημια!. Η μεμβράνη δε χαράζεται με τη καμία... και αυτό που περιγράφω είναι για κάποια ακραία περίπτωση. Όσον αφορά για όσους αναρωτηθούν για το feeling, γλιστράει μια χαρά το δάχτυλο σα να είναι το τζάμι μόνο του. Πιστεύω είναι one time solution για το S7 edge, αν σκεφτεί κανείς ότι καλύπτει κ περιμετρικά τη συσκευή οποτε μπορείτε να τη κυκλοφορείτε κ χωρίς θήκη!! (δε προστατεύει φυσικά από πτώσεις!). Μοναδικό μειονέκτημα που της βρίσκω είναι πως αν βουτήξετε το κινητό στο νερο η μεμβράνη επηρεάζεται και αρχίζει να ξεκολλάει μετά από κάποια ώρα, κατι που εμενα προσωπικα ουτε με χαλάει, ούτε το συνάντησα στη καθημερινότητά μου. Ελπίζω να βοήθησα! Αυτη ήταν να την παρω και ειδα οτι ξεκολλαει με θήκες ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Αυτο το πραγμα φιλε μου μπορουμε να το βρουμε ελλαδα? Το site που δειχνεις στελνει ελλαδα? Αν προκυτε για κατι που κανει την δουλεια του και δεν ξεκολαει εννοειτε θα το τιμησω! Φυσικα και το στέλνει! με μηδεν μεταφορικά μαλιστα! Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: Με τις θήκες τα παει σουπερ εαν έχεις βάλει την μπροστική και την πισω μόνο μεμβρανη. Εαν έχεις βάλει και τις περιφεριακες τοτε ισως να μη χωράει το κινητο σε θήκες που είναι λεπτες και εφαρμόζουν πολύ σφιχτα. Εγω έχω βάλει τις μεμβράνες μπρος και πίσω και σα θήκες χρησιμοποιώ τη clearview ή την flip cover της Samsung και ποτε δεν είχα θεμα! τις εναλλασω συνεχώς. Σας είπα... αν βάλετε κ τις περιφερειακές μεμβράνες, ανετα κυκλοφορείτε χωρίς θηκη. Το έκανα για ένα διαστημα και όλα καλα. Δε ξεκολλανε. Όμως τελικα κατέληξα να αφαιρέσω τις περιφερειακες και να χρησιμοποιήσω τις θηκες διότι είχα καλύτερο κράτημα...για κανένα αλλο λογο... Edited July 21, 2016 by ciscosec Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Φυσικα και το στέλνει! με μηδεν μεταφορικά μαλιστα! Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: φίλε με εψησες πολύ με αυτά που γράφεις. θήκη παίρνει πάνω? βρήκα και αυτή πόυ δείχνει να παίζει πολύ καλά, αλλά κάνει τα διπλά λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 φίλε με εψησες πολύ με αυτά που γράφεις. θήκη παίρνει πάνω? βρήκα και αυτή πόυ δείχνει να παίζει πολύ καλά, αλλά κάνει τα διπλά λεφτά. Εχω συμπληρώσει το κείμενο για την εμπειρία μου με τις θήκες... το προιόν που παραθέτεις δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Φυσικα και το στέλνει! με μηδεν μεταφορικά μαλιστα! Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: Με τις θήκες τα παει σουπερ εαν έχεις βάλει την μπροστική και την πισω μόνο μεμβρανη. Εαν έχεις βάλει και τις περιφεριακες τοτε ισως να μη χωράει το κινητο σε θήκες που είναι λεπτες και εφαρμόζουν πολύ σφιχτα. Εγω έχω βάλει τις μεμβράνες μπρος και πίσω και σα θήκες χρησιμοποιώ τη clearview ή την flip cover της Samsung και ποτε δεν είχα θεμα! τις εναλλασω συνεχώς. Σας είπα... αν βάλετε κ τις περιφερειακές μεμβράνες, ανετα κυκλοφορείτε χωρίς θηκη. Το έκανα για ένα διαστημα και όλα καλα. Δε ξεκολλανε. Όμως τελικα κατέληξα να αφαιρέσω τις περιφερειακες και να χρησιμοποιήσω τις θηκες διότι είχα καλύτερο κράτημα...για κανένα αλλο λογο... φίλε θενξ. ήσουν πολύ κατατοπιστικός. μολις την πήρα (και αυτή). ελπίζω να είναι η τελευταία που θα βάλω πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 φίλε θενξ. ήσουν πολύ κατατοπιστικός. μολις την πήρα (και αυτή). ελπίζω να είναι η τελευταία που θα βάλω πάνω. Ολα καλα θα πανε αν την εφαρμόσεις σωστα...! Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ολα καλα θα πανε αν την εφαρμόσεις σωστα...! είχα βάλει αυτή που ήθελε εφαρμογή με νερό http://www.ebay.co.uk/itm/161994219563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Είχε τέλεια εφαρμογή, αλλά ρε φίλε, kai rainbow effect μεσα. χαλαγε πολύ την ποιότητα οπτικά. καλύτερα λέω με γρατζουνιές στην οθόνη παρά αυτό το χάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ολα καλα θα πανε αν την εφαρμόσεις σωστα...! Φιλε με ποιες θηκες την δοκιμάσες για να έχω μια ιδέα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά το Screen protector ScreenKnight εφαρμόζει πολύ καλά αλλά πρώτον ξεκολλαει με Rugged Armor και liquid crystal θήκες. Επίσης δεν έχει πολύ καλή υφή και χάνει στα χρώματα οθόνης. Το Screen protector ultimate shield επίσης μου ξεκολλησε με τις παραπάνω θήκες αλλά είχε καλύτερη υφή και χρώματα. Τις screen protector spigen curved *κωδικός που λήγει σε 64 *έχει μόνο ένα ελάττωμα, Κάνει αραχνιες πάρα πολύ εύκολα. Μόλις παρέλαβα το Screen protector BodyGuardz. Θα σας γράψω μόλις το περάσω εντυπώσεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts