Jump to content

ciscosec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ciscosec

  • Ημ. Γέννησης 06/05/1978

ciscosec's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το smartphone: iPhone 12 Pro Max, 6GB/512GB, 5G, χρώμα Pacific Blue, με την πλήρη εργοστασιακή του συσκευασία και με ένα χρόνο απομένουσα εγγύηση, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022. Το τηλέφωνο βρίσκεται εξωτερικά σε άψογη κατάσταση χωρίς το παραμικρό σημάδι χρήσης, είναι λειτουργικά άρτιο 100% και φυσικά δεν έχει χρειαστεί ποτέ επισκευή. Η υγεία της μπαταρίας του είναι 99% λόγω εξαιρετικά προσεκτικών φορτίσεων/εκφορτίσεων. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας (εγγύηση 2 έτη). Η συσκευή είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία, αλλά και με τη λήψη και επεξεργασία βίντεο. Εκτός από τις Pro κάμερες που διαθέτει, τα 512GB επιτρέπουν στον τυχερό χρήστη να τραβάει άφοβα, είτε Apple ProRAW photos, είτε 4Κ@60fps videos, χωρίς να ανησυχεί για εξάντληση του διαθέσιμου χώρου ή να αναγκάζεται να πληρώνει κάθε μήνα συνδρομή για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στο iCloud. Μαζί δίνονται και 2 θήκες Spigen χρώματος μαύρου (Spigen Liquid Air, Spigen Rugged Armor). Το τηλέφωνο φοράει προστασία οθόνης Spigen GLAStR από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του. Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα, σε άψογη κατάσταση χωρίς το παραμικρό σημάδι χρήσης και δίνονται στην προνομιακή τιμή των 1020 euro. Θα προτιμηθούν αγοραστές από Αθήνα - Ν. Αττικής. Ο έλεγχος συσκευής, χρημάτων και η εξόφληση θα γίνει χέρι με χέρι. Τα προιόντα δεν αποστέλλoνται πέρα από τον Ν. Αττικής, εκτός και αν έχει προηγηθεί επιβεβαιωμένη κατάθεση του πλήρους ποσού πώλησης καθώς και του απαιτούμενου ποσού για τα μεταφορικά, σε λογαριασμό μου.

    1.020 €

    Athens - GR

  2. Καλησπέρα στο φορουμ. Εχω στα χερια μου ενα redmi note 7 με κινεζικη rom και θα ήθελα να περασω την official global για να εχω πληρη υποστηριξη ελληνικων και google services. Ειναι δυνατον? υπαρχει καποιος οδηγος που να περιγραφει με σαφηνεια τα βηματα? δεν με ενδιαφερει να root-αρω απαραιτητα τη συσκευή μου. Σας ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε καταλάβει ότι έχουμε Pro Mode μόνο στον έναν από τους τρεις φακούς που διαθέτει η συσκευή και συγκεκριμένα στον wide lens. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνω κάτι σωστά? Μπορείτε να ρυθμίσετε το shutter speed στον ultra wide lens για παράδειγμα? Εάν συμβαίνει όντως αυτό θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα και εντελώς παράλογο... Θυμίζει πρακτικές Apple....
  4. Με ποιόν ακριβώς τρόπο γίνεται calibrate η μπαταρία? Που περιγράφεται αυτό από τον κατασκευαστή? Χρειάζεται calibration η μπαταρία Li-Ion? Ευχαριστώ.
  5. Προσωπικά, πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία του κινητού. Πάω για την τέταρτη πλήρη φόρτιση. Με εκτενή χρήση, φουλ wifi και 4G, δεν το φόρτισα όλο το βράδυ και με έβγαλε κ σήμερα μέχρι τώρα. Δυστυχώς δε μπορω να κάνω upload τα screenshots. Μου λέει ότι ξεπερνώ τα όρια του φορουμ παρότι είναι πολύ πιο μικρά καi ως προς τις διαστάσεις και ως προς το μέγεθος (help σε αυτό). Τα νουμερα είναι 1d 4h 4m και sot 5h 52m 3s 999mA.
  6. Καλησπέρα σε όλο το forum. Για να κλείνει και αυτό, μετά από ερώτηση μου σε άνθρωπο της Samsung στα Public (τα οποία ακόμα κ σήμερα στην ιστοσελίδα τους λένε ότι φέρνουν το μονόκαρτο), ισχύει το εξής: Όλες οι ελληνικές unlocked συσκευές θα είναι DUAL-SIM και θα διανεμηθούν μέσω των Κωτσόβολο, Πλαίσιο, Mediamarkt και Public. Single-SIM θα είναι οι συσκευές που θα διανεμηθούν μέσω των Γερμανός, Vodafone και Cosmote.
  7. Βασικά ίσως, (ανεπιβεβαίωτο είναι) να έχει γίνει πάυση στη γραμμη παραγωγής του Note 7 προκειμένου να προβούν σε αναλυτικούς ελέγχους. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στην Αμερική σταμάτησαν τις πωλήσεις μέχρις ότου η Samsung, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι συμβαίνει. Πιστεύω ότι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν οπαδός της σειράς Note απο το Note 1 έως 4, δε θα αγόραζα πάλι το Νote 7 αν δεν βγει η Samsung επίσημα και πει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και πώς αντιμετωπίστηκε. Και φυσικά μια τέτοια ανακοίνωση όταν και αν υπάρξει, οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη "ασφαλή" παρτίδα.
  8. Πρέπει να δείτε όλοι αυτό το βίντεο. Θα κλείσει πολλά στόματα.
  9. Ευχαριστώ πολύ! Απλά θα μπορούσε να αναφερθεί απο τον admin ότι το θεμα μεταφέρθηκε σε δικό του ποστ και όχι πως είναι ασχετο με τη συσκευή. :)
  10. Τα μηνύματα που διαγράψατε αφορρούν το Νote 7 και μάλιστα πιθανή έκρηξησε αεροπλάνο από την κατά τα άλλα safe παρτίδα... Για πιο λόγο σβήσατε τα ποστ??
  11. Χαιρομαι φίλε που πηγαν όλα καλα. Να θυμάσαι οτι το πιο σημαντικο ειναι να την αφησεις να στεγνώσει παρα πολυ καλά. Για να σταθεροποιηθεί θέλει πανω απο μια μερα. Μετα όμως σε αποζημιώνει!
  12. Ολα καλα θα πανε αν την εφαρμόσεις σωστα...!
  13. Εχω συμπληρώσει το κείμενο για την εμπειρία μου με τις θήκες... το προιόν που παραθέτεις δεν το έχω δοκιμάσει.
  14. Φυσικα και το στέλνει! με μηδεν μεταφορικά μαλιστα! Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: Με τις θήκες τα παει σουπερ εαν έχεις βάλει την μπροστική και την πισω μόνο μεμβρανη. Εαν έχεις βάλει και τις περιφεριακες τοτε ισως να μη χωράει το κινητο σε θήκες που είναι λεπτες και εφαρμόζουν πολύ σφιχτα. Εγω έχω βάλει τις μεμβράνες μπρος και πίσω και σα θήκες χρησιμοποιώ τη clearview ή την flip cover της Samsung και ποτε δεν είχα θεμα! τις εναλλασω συνεχώς. Σας είπα... αν βάλετε κ τις περιφερειακές μεμβράνες, ανετα κυκλοφορείτε χωρίς θηκη. Το έκανα για ένα διαστημα και όλα καλα. Δε ξεκολλανε. Όμως τελικα κατέληξα να αφαιρέσω τις περιφερειακες και να χρησιμοποιήσω τις θηκες διότι είχα καλύτερο κράτημα...για κανένα αλλο λογο...
×
×
  • Create New...