TAZ_DEV Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Την puro ultra slim 0.3mm silicon case την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ποιά προτείνετε για το απλό αυτή ή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ποιά προτείνετε για το απλό αυτή ή αυτή Αν δεν θέλεις μεγάλη προστασία, η nillkin nature είναι πολύ καλή. Σχεδόν αόρατη. Και είναι και πολύ καλή στο κράτημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αν δεν θέλεις μεγάλη προστασία, η nillkin nature είναι πολύ καλή. Σχεδόν αόρατη. Και είναι και πολύ καλή στο κράτημα. Αλλιώς την spigen ε? Με ενδιαφέρει να μην χάσει τόσο την ομορφιά του το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αλλιώς την spigen ε? Με ενδιαφέρει να μην χάσει τόσο την ομορφιά του το κινητό. Αν αυτό είναι το πρώτο σου κριτήριο, η nillkin nature είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ από spigen και θα σου πρότεινα να δεις και αυτή. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-black Έχω για το edge την παραπάνω, μαζί με spigen liquid crystal και nillkin nature. Τις είχα (εκτός την liquid) και στο φλατ s6. Στο edge 7 δουλεύω εναλλάξ την Rugged Armor και την nillkin nature. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά καρτες sd από που πήρατε ; Ψάχνω παντού να πάρω μια 128 samsung pro ,αλλά είναι αρκετά ακριβές .Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 50 για κάρτα. Με βλέπω να καταλήγω με την 64 pro που την βρίσκω στα 37. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά καρτες sd από που πήρατε ; Ψάχνω παντού να πάρω μια 128 samsung pro ,αλλά είναι αρκετά ακριβές .Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 50 για κάρτα. Με βλέπω να καταλήγω με την 64 pro που την βρίσκω στα 37. Πιστεύω είναι καλύτερα να πάρεις μια καλή 64αρα, Παρα μία μη επωνυμη 128. Εγώ κοιτούσα τις 128, και τελικά κατέληξα με την 200 SanDisk από ebay.. Αν θυμάμαι καλά 105€ πρέπει να είχε βγει με τα μεταφορικά από Αγγλία. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αν αυτό είναι το πρώτο σου κριτήριο, η nillkin nature είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ από spigen και θα σου πρότεινα να δεις και αυτή. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-black Έχω για το edge την παραπάνω, μαζί με spigen liquid crystal και nillkin nature. Τις είχα (εκτός την liquid) και στο φλατ s6. Στο edge 7 δουλεύω εναλλάξ την Rugged Armor και την nillkin nature. Πάω για την rugged τελικά, σε ευχαριστώ πολύ :) Σε tempered πήγα σε nillkin μπρος πίσω, ξέρεις εαν πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη η είναι μικρότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πάω για την rugged τελικά, σε ευχαριστώ πολύ :) Σε tempered πήγα σε nillkin μπρος πίσω, ξέρεις εαν πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη η είναι μικρότερη; Για την θήκη ρωτάς? Όχι προφανώς.. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και για το tempered της nillkin στο προηγούμενο galaxy, Όχι δεν πιάνει ολόκληρη την οθόνη. Έχει λίγο κενό πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Δεν ενοχλεί και αν έχεις λευκό κινητό ούτε στο μάτι φαίνεται άσχημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Για την θήκη ρωτάς? Όχι προφανώς.. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και για το tempered της nillkin στο προηγούμενο galaxy, Όχι δεν πιάνει ολόκληρη την οθόνη. Έχει λίγο κενό πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Δεν ενοχλεί και αν έχεις λευκό κινητό ούτε στο μάτι φαίνεται άσχημα. Όχι για το tempered ρωτούσα Ξέρεις καμία που να μην είναι έτσι; γιατί λίγο που είδα στο amazon και ebay όλες έτσι είναι. Το χω σε black onyx αλλά το θέμα είναι αν δεν βολεύει στην αφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πιστεύω είναι καλύτερα να πάρεις μια καλή 64αρα, Παρα μία μη επωνυμη 128. Εγώ κοιτούσα τις 128, και τελικά κατέληξα με την 200 SanDisk από ebay.. Αν θυμάμαι καλά 105€ πρέπει να είχε βγει με τα μεταφορικά από Αγγλία. Μόνο για επώνυμη φυσικά και κατά προτίμηση samsung. Θα πάρω κατά πάσα πιθανότητα την samsung pro 64gb εφόσον δεν βρω καλή προσφορά για την 128gb Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Φαίνεται καλό αυτό το tempered στις φωτογραφίες για το edge, και Ελλάδα. Το κακό είναι ότι το χρεώνουν μια μικρή περιουσία. :) http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-JC-COMM-Tempered-Glass-για-Samsung-G935F-Galaxy-S3-Edge-DIAFANO-CLEAR-διαφανο Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Φαίνεται καλό αυτό το tempered στις φωτογραφίες για το edge, και Ελλάδα. Το κακό είναι ότι το χρεώνουν μια μικρή περιουσία. :) http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-JC-COMM-Tempered-Glass-για-Samsung-G935F-Galaxy-S3-Edge-DIAFANO-CLEAR-διαφανο Καλά το συγκεκριμένο site το έχει χούϊ αυτό. ΤΕΣΠΑ, ερώτηση ρε παίδες, είμαι ανάμεσα στη Led & στην Clear View Cover για το S7 edge. Τις έχει κάποιος και τις δύο για να πει θετικά και αρνητικά? Ή γενικά κάποιες γνώμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ έχω την clear view case της Samsung. Για εμένα είναι η πιο όμορφη slim case για το κινητό αλλά όπως και η nillkin nature και γενικά όλες αυτές που δεν καλύπτουν την μπροστινή θήκη του κινητού αν πέσουν με τη φάτσα την εβαψες εκτός αν το έχεις ασφαλισμενο.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται για κάρτα μνήμης, αγόρασα πακετο με κάρτα μνήμης Samsung 64gb evo+, ασύρματο φορτιστή Samsung (pg920) και τη θήκη clear cover της Samsung 47€ από γνωστή αλυσίδα...δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το κατάστημα... Edited April 15, 2016 by xamilos Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παίδες την nillkin nature smoke για s7 edge που μπορώ να την βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/2e9de45e0df2317e9dac8e431fe0c146.jpg Για όποιον θέλει κάτι slim η θήκη είναι σούπερ. Σιλικόνη μαλακή που πιάνει περιμετρικά πολύ καλά το edge... Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/2e9de45e0df2317e9dac8e431fe0c146.jpg Για όποιον θέλει κάτι slim η θήκη είναι σούπερ. Σιλικόνη μαλακή που πιάνει περιμετρικά πολύ καλά το edge... Nikos from s7 edge Αυτές κοτρινιζουν μετα από λίγο καιρό... καλύτερα σε σκληρό TPU... Εγω σκέφτομαι την crystal shell που έχει ενισχυμένες γωνίες και προστατεύει σε μπροστινή πτώση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/2e9de45e0df2317e9dac8e431fe0c146.jpg Για όποιον θέλει κάτι slim η θήκη είναι σούπερ. Σιλικόνη μαλακή που πιάνει περιμετρικά πολύ καλά το edge... Nikos from s7 edge πολυ ακριβη τζάμπα λεφτα για μια τύπου gel... χιλιες φορές nillkin Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αυτές κοτρινιζουν μετα από λίγο καιρό... καλύτερα σε σκληρό TPU... Εγω σκέφτομαι την crystal shell που έχει ενισχυμένες γωνίες και προστατεύει σε μπροστινή πτώση!!! Οι spigen δεν κίτρινιζουν. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για κάρτα μνήμης, αγόρασα πακετο με κάρτα μνήμης Samsung 64gb evo+, ασύρματο φορτιστή Samsung (pg920) και τη θήκη clear cover της Samsung 47€ από γνωστή αλυσίδα...δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το κατάστημα... Επειδή ακούγεται σαν καλή προσφορά και όχι σαν διαφήμιση (με ίδιο όφελος), φυσικά και μπορείς να το πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για κάρτα μνήμης, αγόρασα πακετο με κάρτα μνήμης Samsung 64gb evo+, ασύρματο φορτιστή Samsung (pg920) και τη θήκη clear cover της Samsung 47€ από γνωστή αλυσίδα...δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το κατάστημα... Για πες ρε φιλε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για πες ρε φιλε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μια απλή αναζήτηση στο Google έβγαλε ότι την προσφορά την έχει η Vodafone στα 49€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παιδιά ήρθε ο φορτιστής μια χαρά που είχα άγχος και μόνο 35.9 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/ba25331e6b4be5272e6fe668b63721e8.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παιδιά ήρθε ο φορτιστής μια χαρά που είχα άγχος και μόνο 35.9 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/ba25331e6b4be5272e6fe668b63721e8.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που έγινε η αγορά? 35 ευρώ μόνο? Για δώσε και εδώ ένα λινγκ... Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts