Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μαγαζί αξιόπιστο για σέρβις κάπου κεντρικά στην Αθήνα υπάρχει;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Έβαλα χθες το wificalling cosmote αλλά μου εμφανίζει μόνο το volte σαν επιλογή, δεν έπρεπε να βλέπω και το wificalling σαν επιλογή?

Το κινητο είναι ελληνικό από γερμανό

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Καλημέρα,

Έβαλα χθες το wificalling cosmote αλλά μου εμφανίζει μόνο το volte σαν επιλογή, δεν έπρεπε να βλέπω και το wificalling σαν επιλογή?

Το κινητο είναι ελληνικό από γερμανό

Στην εφαρμογή του τηλεφώνου, πατας τις τρείς τελείες πάνω δεξιά και στο μενου που ανοίγει το "Ρυθμίσεις"

Στις ρυθμίσεις κάτω πρέπει να έχει το Κλήσεις WiFi

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Στην εφαρμογή του τηλεφώνου, πατας τις τρείς τελείες πάνω δεξιά και στο μενου που ανοίγει το "Ρυθμίσεις"

Στις ρυθμίσεις κάτω πρέπει να έχει το Κλήσεις WiFi

Ποια εφαρμογή εννοείς? Στο κεντρικό μενού του τηλεφώνου που είναι αυτό?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια εφαρμογή εννοείς? Στο κεντρικό μενού του τηλεφώνου που είναι αυτό?

Οκ το βρήκα , το έχει σαν επιλογή.

Είναι καλύτερα να είναι επιλεγμένο το wifi ή το volte?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Πώς κάνουμε back up να πάρω ότι έχει μέσα το κινητό γιατί υφ εκω να το πάω στην smartec και μου είπαν πως για να μου το φτιάξουν θα πρέπει να το κάνω πρωτα

Έβαλα κι εγώ το wificalling -αφού εγκατέστησα την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε πριν από μερικές ημέρες- και τώρα νομίζω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από πριν. Δοκίμασα να δώσω προτεραιότητα στο wifi αλλά δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;

Έβαλα κι εγώ το wificalling -αφού εγκατέστησα την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε πριν από μερικές ημέρες- και τώρα νομίζω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από πριν. Δοκίμασα να δώσω προτεραιότητα στο wifi αλλά δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;

Έχω διαβάσει εδώ στο forum ότι είχαν και άλλοι πρόβλημα με την μπαταρία. Η λύση είναι να απενεργοποιείς το wificalling όταν δεν το χρειάζεσαι. Ακόμα καλύτερα να κάνεις διακοπή στην υπηρεσία.

Πως σας φαίνεται?

Τρώει κάτι την μπαταρία?

Λίγες μου φαινονται οι ώρες και σκεφτείτε ότι έχω βάλει καινούργια μπαταρία πριιν 20 ημέρες στην smartec

Edited by xroikon_46

Πως σας φαίνεται?

Τρώει κάτι την μπαταρία?

Λίγες μου φαινονται οι ώρες και σκεφτείτε ότι έχω βάλει καινούργια μπαταρία πριιν 20 ημέρες στην smartec

εμενα κατι μου τη φορτιζει και δεν ξερω τι να κανω.

iphone 14 pro

εμενα κατι μου τη φορτιζει και δεν ξερω τι να κανω.

Μετά από πλήρη αργή φόρτιση είχα σύνολο 20 ώρες με ανοιχτό wifi, 4g, ενίοτε και λίγο σερφάρισμα.

Οθόνη 14% (3 ωρες και 41 λεπτα), σύστημα android 11% κλπ

εκει παιζει και το δικο μου.

αν τα εχεις ολα ανοιχτα η μπαταρια του δεν θα βγαζει ανετα την μερα.

απο την αλλη, αν δεν τα εχεις ολα ανοιχτα, γιατι να εχεις ενα καλο & ακριβο τηλεφωνο; ;)

η λυση ειναι παρα πολυ απλη: Το φορτιζεις 15' το μεσημερι ή το απογευμα και δεν ασχολεισαι ξανα με την μπαταρια. ;)

iphone 14 pro

Όταν κάνετε αναπαραγωγή βίντεο στο κινητό μέσω youtube μπορείτε να καταλάβετε διαφορά στην οθόνη μεταξύ ανάλυσης 720p και 1080p; Φαίνεται το ίδιο ή έχω στραβωθεί;:wacko:

Εχει βγαλει σε κανεναν μήνυμα υπερθερμανσης το κινητο?

Εβγαλε το ιδιο ακιβως σε 2 κινητα(galaxy s7 & a7 2017) ισως γιατι τα ειχαν στον ηλιο δεν ξερω αλλα εχει τυχει σε κανεναν?

Αν ναι τι εκανε? Ειναι προβλημα που πρεπει να το πας στο service?

Κατα καιρους μου βγαζει οτι καταναλωνεις πολλους πορους ή μνημη και πρεπει να κανεις fix.

Πως το απενεργοποιουμε αυτο εντελως να μην σε πριζει καθε φορα?

Edited by adais

Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση, ελληνικη η ξενη δεν ξερω αν παιζει ρολο, να την περασω μεσω odin ? Vodafone εχω αν χρειαζεται να σας πω.

Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση, ελληνικη η ξενη δεν ξερω αν παιζει ρολο, να την περασω μεσω odin ? Vodafone εχω αν χρειαζεται να σας πω.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G930F

Εδω θα την βρεις.

Καλημέρα.. έχω ένα s7 edge Εχθές το βράδυ ξαφνικά το ένιωσα να ζεσταίνεται και έκανε μόνο του επανεκκίνηση συνέχεια.. μετά από λίγο έστρωσε.. Σήμερα το πρωί το ίδιο.. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι 3 μηνών.. να συμπληρώσω πως Εχθές έμπαινα στην κάμερα και απλά έκλεινε.. μέσα σε δύο λεπτά που άνοιγε ξανά..

καταφερε κανεις να λειτουργησει το PD Plugin Engine στο nougat?

ειναι ενα plugin για samsung συσκευες το οποιο χρειαζεται το package disabler pro

διαβαζοντας και τα σχολια στο play store αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα

ευχαριστω εκ των προτερων

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Παιδιά μια βοήθεια. Δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι άλλα δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία (φώτο) από την εσωτερική στην sd η από κάποιον φάκελλο στην sd σε άλλο φάκελλο της sd...

Edit: τελικά το τηλέφωνο μου βγάζει ότι η κάρτα είναι κατεστραμενη. Την έβαλα όμως στον υπολογιστή και την διαβάζει κανονικά και μπορώ να κάνω όλες τις ενέργειες (αντιγραφή κλπ). Αντέγραψα τα αρχεία στον υπολογιστη(ευτυχώς) αλλά ο υπολογιστής όμως αποτυγχάνει να κάνει διαμόρφωση της κάρτας...

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

Παιδιά μια βοήθεια. Δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι άλλα δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία (φώτο) από την εσωτερική στην sd η από κάποιον φάκελλο στην sd σε άλλο φάκελλο της sd...

Edit: τελικά το τηλέφωνο μου βγάζει ότι η κάρτα είναι κατεστραμενη. Την έβαλα όμως στον υπολογιστή και την διαβάζει κανονικά και μπορώ να κάνω όλες τις ενέργειες (αντιγραφή κλπ). Αντέγραψα τα αρχεία στον υπολογιστη(ευτυχώς) αλλά ο υπολογιστής όμως αποτυγχάνει να κάνει διαμόρφωση της κάρτας...

Καλήμερα. Βάλε την κάρτα στο κινητό και κανε την διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλήμερα. Βάλε την κάρτα στο κινητό και κανε την διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο.

εκανα την διαμορφωση μεσα απο τηλεφωνο πολλες φορες μου εβγαλε οτι εγινε και οτι η καρτα ειναι ετοιμη για χρηση αλλα τα ιδια.παλι κατεστραμενη μου την βγαζει οποτε παω για καινουργια

Galaxy Z fold 5

καλημερα..πηγα χθες το τηλεφωνο στην smartec για αλλαγη μπαταριας και μου εβαλαν την ελληνικη ρομ ενω ειχα την btu και εχω δυο θεματα...

1.προσπαθω να φλασαρω ξανα την btu ,δοκιμασα με δυο διαφορετικες εκδοσεις του odin(η μια ειναι η τελευταια που δινει το sammobile) ,και μου εβγαλε και στις 2 failed

2.επειδη φοβηθηκα μην το βγαλω off το τηλεφωνο απο τα αποτυχημενα φλασαρισματα ειπα να μεινω προς το παρον με την ελληνικη και πηγα να κανω επαναφορα του αντιγραφου ασφαλειας που κανει απο μονο του το τηλεφωνο με την αυτοματη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και το πιο προσφατο αντιγραφο που μου βρισκει(απο το samsung cloud) ειναι απο τον Νοεμβριο του 2016 ενω υπαρχει σιγουρα πιο προσφατο.ξερει καποιος πως μπορω να βρω το πιο προσφατο?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

ξεκινησα τα φλασαρω την btu με αλλη εκδοση του odin.ενω γινοταν κανονικα η διαδικασια και λιγο πριν γεμισει η πρασινη γραμμη κολλησε εδω και ενα τεταρτο στο meta-data/fota.zip.

να περιμενω κι αλλο?να το σταματησω και να ξανακανω την διαδικασια?αν το σταματησω και κανω factory reset θα επανελθει στην ελληνικη ρομ που μου εβαλαν απο το σερβις η θα ειναι dead το τηλεφωνο?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

ξεκινησα τα φλασαρω την btu με αλλη εκδοση του odin.ενω γινοταν κανονικα η διαδικασια και λιγο πριν γεμισει η πρασινη γραμμη κολλησε εδω και ενα τεταρτο στο meta-data/fota.zip.

να περιμενω κι αλλο?να το σταματησω και να ξανακανω την διαδικασια?αν το σταματησω και κανω factory reset θα επανελθει στην ελληνικη ρομ που μου εβαλαν απο το σερβις η θα ειναι dead το τηλεφωνο?

Ξανάκανε τη διαδικασία

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Έχει συμβεί σε πολλούς, κατέβασε την παρακάτω έκδοση του odin και θα είσαι ΟΚ!

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3877298&d=1474046912

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)