Gianniskaz Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για aosp lollipop δες την blisspop η καποια άλλη CM 12 based rom (δυστυχώς μονο nightly αλλά ακούγονται καλά λόγια) . Προσωπική εμπειρία έχω μόνο με blisspop και είναι πολυ καλη αν και προτιμώ τις stock based... Ευχαριστώ για την απάντηση το έψαξα και εγώ και όντως διαβάζω θετικά σχόλια για την Blisspop. Μια ακόμη ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός για flashαρισμα rom, που τον βρίσκεται καλό και τον ακολουθείται ή γενικά αν έχετε υπόψιν σας κάποιον καλό οδηγό, γιατί έρχομαι από iOS και έχω πελαγώσει λίγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση το έψαξα και εγώ και όντως διαβάζω θετικά σχόλια για την Blisspop. Μια ακόμη ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός για flashαρισμα rom, που τον βρίσκεται καλό και τον ακολουθείται ή γενικά αν έχετε υπόψιν σας κάποιον καλό οδηγό, γιατί έρχομαι από iOS και έχω πελαγώσει λίγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εάν έχεις ήδη custom recovery με το oneclick root που εχει βγει για Lollipop τοτε το μοτιβο για φλασαρισμα custom ειναι το ιδιο. Περναμε τη ρομ που θελουμε στο internal storage της συσκευής και μετά: 1. Reboot στο TWRP. 2. Backup system, boot, efs. 3. Wipe τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ internal storage και external_sd 4. Install το zip της ρομ. 5. Reboot System και αναμονή κανενα 3λεπτο με 7λεπτο ανάλογα τη ρομ. Good luck και φυσικά δεν ευθυνομαι για bricked devices, nuclear wars και dead kittens. :p :p Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Και να προσθέσω εγώ επειδή απαντάς σε ποστ που μιλάει για aosp. Μετά το βήμα 4. Install το zip της ρομ είναι άλλο ένα. Install τα Gapps αφού συνήθως καμία aosp rom δεν τα περιλαμβάνει. Γενικώς κάθε developer μίας ρομ έχει συνήθως στο πρώτο ποστ τι πρέπει να κάνεις για να φλασάρεις την ρομ και τι extra αρχεία θέλεις, εαν χρειάζονται και με τι σειρά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Και να προσθέσω εγώ επειδή απαντάς σε ποστ που μιλάει για aosp. Μετά το βήμα 4. Install το zip της ρομ είναι άλλο ένα. Install τα Gapps αφού συνήθως καμία aosp rom δεν τα περιλαμβάνει. Γενικώς κάθε developer μίας ρομ έχει συνήθως στο πρώτο ποστ τι πρέπει να κάνεις για να φλασάρεις την ρομ και τι extra αρχεία θέλεις, εαν χρειάζονται και με τι σειρά. Εάν έχεις ήδη custom recovery με το oneclick root που εχει βγει για Lollipop τοτε το μοτιβο για φλασαρισμα custom ειναι το ιδιο. Περναμε τη ρομ που θελουμε στο internal storage της συσκευής και μετά: 1. Reboot στο TWRP. 2. Backup system, boot, efs. 3. Wipe τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ internal storage και external_sd 4. Install το zip της ρομ. 5. Reboot System και αναμονή κανενα 3λεπτο με 7λεπτο ανάλογα τη ρομ. Good luck και φυσικά δεν ευθυνομαι για bricked devices, nuclear wars και dead kittens. :p :p Σας ευχαριστώ και τους 2, η αλήθεια είναι ότι θα το αφήσω για να το κάνω από βδομάδα λόγω φορτωμένου προγράμματος αυτές τις μέρες. Μόλις γίνει η διαδικασία θα επανέλθω με απορίες ή/και εντυπώσεις. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εάν έχεις ήδη custom recovery με το oneclick root που εχει βγει για Lollipop τοτε το μοτιβο για φλασαρισμα custom ειναι το ιδιο. Περναμε τη ρομ που θελουμε στο internal storage της συσκευής και μετά: 1. Reboot στο TWRP. 2. Backup system, boot, efs. 3. Wipe τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ internal storage και external_sd 4. Install το zip της ρομ. 5. Reboot System και αναμονή κανενα 3λεπτο με 7λεπτο ανάλογα τη ρομ. Good luck και φυσικά δεν ευθυνομαι για bricked devices, nuclear wars και dead kittens. :p :p Φιλε μου να σε ρωτησω αν brickarei μια συσκευη ειτε απο λαθος φλασαρισμα ειτε απο διαγραφη καποιων system αρχειων ,μπορω απλα να περασω μεσω lgflash tool την rom?μπαινει σε download mode brick κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Να ρωτησω κατι μηπως γνωριζει κανεις; Εχω στοκ ρομ της lg και περασα twrp . Εκανα backup μεσο recovery τα παντα στην micro sd. Αμα βαλω cloudy και θελω να γυρισω σε στοκ παταω εξ'αρχης restore ή πρωτα φλασαρω ξανα τη στοκ ρομ και μετα παταω restore? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το κάνεις και από recovery. Απλά απόφυγε να κανεις restore το efs. Μονο αν Xρειαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το κάνεις και από recovery. Απλά απόφυγε να κανεις restore το efs. Μονο αν Xρειαστεί ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Φιλε μου να σε ρωτησω αν brickarei μια συσκευη ειτε απο λαθος φλασαρισμα ειτε απο διαγραφη καποιων system αρχειων ,μπορω απλα να περασω μεσω lgflash tool την rom?μπαινει σε download mode brick κινητο? Sorry για την αργή απάντηση... Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες brick. Στα soft brick (συνήθως) μπορείς να φλασαρεις kdz και να επανέλθει σε στοκ κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι full backup παντα μεσα απο recovery και αφου εισαι ικανοποιημενος απο την καινούρια rom τοτε μπορείς να σβησεις το backup αν σου τρωει πολυ χώρο. Εγω προσωπικά επειδή ειμαι rom freak κρατάω σε dropbox full backups (nandroid) απο όλες τις rom... Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπερα παιδια.ειμαι κατοχος ενος lg g3 d855 32g και αυτη τη στιγμη ειμαι σε chupa.ηθελα να περασω cloudy v2.2 καθως ολοι λενε καλα λογια αλλα δεν μπορεσα να βρω d855 εκδοση.υπαρχει?(διαβασα στο thread οτι καποιοι εχετε cloudy 2.2 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467 Στον τίτλο θα δεις αυτό: D850/1/2/5 F400S/L/K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για καμερα σε aosp-cm roms τι χρησιμοποιειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για καμερα σε aosp-cm roms τι χρησιμοποιειτε; εχω δοκιμασει την καμερα του htc m9 και του motorola... και οι δυο πολυ καλες αλλα μαλλον θα κρατησω του motorola λιγο ακομα για δοκιμες... Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το κατεβασα φιλε μου αλλα στον αρομα δεν ειχε την δικη μας συσκευη d855..ειχε europian model d802(αν θυμαμαι καλα).ειναι το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το κατεβασα φιλε μου αλλα στον αρομα δεν ειχε την δικη μας συσκευη d855..ειχε europian model d802(αν θυμαμαι καλα).ειναι το ιδιο? Οχι θα διαλεξεις το international D855. Δες καλα το εχει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Εννοείς ότι έχεις πάει εδώ https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546271 έχεις κατεβάσει το CloudyG3_2.2.zip και αφού πας να φλασάρεις από TWRP δεν βρίσκεις τι ακριβώς; Edit: κι εγώ θυμάμαι να επιλέγω D855 - σίγουρα όχι κάτι άλλο. Edited April 22, 2015 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εννοείς ότι έχεις πάει εδώ https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546271 έχεις κατεβάσει το CloudyG3_2.2.zip και αφού πας να φλασάρεις από TWRP δεν βρίσκεις τι ακριβώς; Edit: κι εγώ θυμάμαι να επιλέγω D855 - σίγουρα όχι κάτι άλλο. Ναι παιδια..θα ξαναπροσπαθησω..δεν ειναι η πρωτη φορα που φλασαρω ρομ και για αυτο ρωτησα..δεν εβρισκα το d855..ευχαριστω για τις απαντησεις..θα το ξαναδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ok..ολα ενταξει!αυτη τη φορα ειχε αλλες συσκευές..περίεργο.μαλλον θα ειχα κατεβασει λαθος cloudy τι να πω.ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το κατεβασα φιλε μου αλλα στον αρομα δεν ειχε την δικη μας συσκευη d855..ειχε europian model d802(αν θυμαμαι καλα).ειναι το ιδιο? D802 = G2. ΌΧΙ G3 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 τελος και οι roms απο τον seven! τέρμα οι ΑΝHD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καταραμένο το κινητό. Κρίμα που δεν ασχολήθηκε λαός. Είναι υπέροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Υπαρχει τροπος χωρις exposed να αλλαξω τα εικονιδια στη notification bar. Απο τη σειρα ως το μεγεθος θελω να αλλαξω. Ειμαι ροοτ με cloudy. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τι εγκατάλειψη είναι αυτή; καμία νέα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 τόσες έχει στο xda :P εγώ έβαλα εδώ και καιρό την cloudy και αφού παίζει μπάλα χωρίς θέματα δεν έχω λόγο να την αλλάξω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Paranoid android for LG G3 παιδες.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts