Jump to content

Xiaomi Mi 4S

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έπιασα στα χέρια μου χτες

Σούπερ

Ο τύπος δεν ξέρει τι ρομ είχε και δεν κοίταξα και γω

Μου είπε πως του πετάει διαφημίσεις στο κουλό και πως τα ελληνικά δεν είναι πλήρη

Ανέλαβα να τον βοηθήσω

Πρώτα με ξεκλείδωμα boot loader φαντάζομαι

Τι ρομ με συμβουλεύετε να του περάσω;

Ευχαριστω

κουκουρουκου

• Απαντήσεις 281
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έπιασα στα χέρια μου χτες

Σούπερ

Ο τύπος δεν ξέρει τι ρομ είχε και δεν κοίταξα και γω

Μου είπε πως του πετάει διαφημίσεις στο κουλό και πως τα ελληνικά δεν είναι πλήρη

Ανέλαβα να τον βοηθήσω

Πρώτα με ξεκλείδωμα boot loader φαντάζομαι

Τι ρομ με συμβουλεύετε να του περάσω;

Ευχαριστω

Πιθανοτατα θα φοραει καποια πειραγμενη multi rom και πεταγονται διαφημισεις και spam. Οποτε η διαδικασια ειναι ας πουμε διπλη.

Θα πρεπει να του περασεις καποια official china (ειτε dev ειτε stable) και μετα να κανεις το ξεκλειδωμα του bootloader.

Υποψιν πως οι official cnina δεν εχουν google play που μπορεις ομως να το εγκαταστησεις εσυ μετα, ειναι γεματες με κινεζικες χαζομαρες και εχουν μονο κινεζικα και αγγλικα διαθεσιμες γλωσσες. Οποτε μετα το ξεκλειδωμα επιλεγεις εσυ τι θα του περασεις απο rom.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πιθανοτατα θα φοραει καποια πειραγμενη multi rom και πεταγονται διαφημισεις και spam. Οποτε η διαδικασια ειναι ας πουμε διπλη.

Θα πρεπει να του περασεις καποια official china (ειτε dev ειτε stable) και μετα να κανεις το ξεκλειδωμα του bootloader.

Υποψιν πως οι official cnina δεν εχουν google play που μπορεις ομως να το εγκαταστησεις εσυ μετα, ειναι γεματες με κινεζικες χαζομαρες και εχουν μονο κινεζικα και αγγλικα διαθεσιμες γλωσσες. Οποτε μετα το ξεκλειδωμα επιλεγεις εσυ τι θα του περασεις απο rom.

Ok ευχαριστώ , θα διαβάσω

Το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα; Η παίρνει. Μέρες;

κουκουρουκου

Ok ευχαριστώ , θα διαβάσω

Το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα; Η παίρνει. Μέρες;

Στην αρχη εφτανε τις δεκα μερες. Τωρα μπορει να σου ερθει και σε δυο μερες το μυνημα επιβεβαιωσης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά ένας φίλος μου, θα μου φέρει αύριο το κινητό γιατί δεν μπορούσε να βάλει ελληνική. Μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη φυσικά αλλιώς θα πάρει μέρες, φαντάζομαι από ότι διάβασα παραπάνω. Θα προσπαθήσω να του βάλω ελληνική. Επειδή πρόκειται να του βάλω μια ελληνική stable πάνω, προτείνετε κάποια που να είναι απροβλημάτιστη επί το πλείστον; Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά ένας φίλος μου, θα μου φέρει αύριο το κινητό γιατί δεν μπορούσε να βάλει ελληνική. Μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη φυσικά αλλιώς θα πάρει μέρες, φαντάζομαι από ότι διάβασα παραπάνω. Θα προσπαθήσω να του βάλω ελληνική. Επειδή πρόκειται να του βάλω μια ελληνική stable πάνω, προτείνετε κάποια που να είναι απροβλημάτιστη επί το πλείστον;

Έχω καιρό να χρησιμοποιησω stable αλλα πιστεύω πως ή τελευταία 8αρα δε θα είναι κακή.

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

το εχει δοκιμασει κανεις με την ρομ των windows10 ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

το εχει δοκιμασει κανεις με την ρομ των windows10 ?

Δεν υπαρχει windows 10 για Mi4s. Για το Mi4 ειχε βγει μοναχα και μαλιστα μονο για την LTE εκδοση.

Edit. Κατι ακουγεται απο οτι διαβαζω τελικα και για Mi4s, αλλα δεν ειναι τιποτα επισημο ακομα.

Edited by baiosss

• 3 weeks later...

Ναι παίρνει. Τσεκαρε στο xda για τις rom του mi4c.

Ναι παίρνει. Τσεκαρε στο xda για τις rom του mi4c.

ξέρεις αν είναι καλύτερη απο του gkalen?

ξέρεις αν είναι καλύτερη απο του gkalen?

Δεν το γνωριζω αυτο. Σιγουρα θα ειναι αρκετα παραμετροποιησιμη αλλα ταυτοχρονα θα χασεις πολλα υπερ της miui. Για παραδειγμα η τελευταια RR που ειχα βαλει πριν μηνες, δεν εβλεπε την καρτα μνημης και δε δουλευε το δαχτυλικο αποτυπωμα. Τωρα ισως να τα εχουν διορθωσει.

Εχω καιρο να δοκιμασω καποια rom που να βασιζεται σε cyanogen, αλλα εχω την εντυπωση πως οι miui εχουν καλυτερη αυτονομια τουλαχιστον.

Κανεις δοκιμες και βγαζεις συμπερασματα βασικα.

• 2 weeks later...

Οτι και να πω ειναι λιγο

Ειχα χρονια να χαρω ετσι τηλέφωνο

Πραγματικα ειναι ενα μικρο διαμάντι.

Ουτε με το S7 δεν ενθουσιάστηκα ετσι

Και ολα αυτα με 200 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μονο κακο ειναι οτι δεν το βρήκα σε χρυσο η μαυρο που το ηθελα και το αγορασα σε ασπρο !!

• 2 weeks later...

Παραγγελία σήμερα το χρυσό για τη σύζυγο μετά από κανάλι δίμηνο ψάξιμο και με μεγάλη πίεση από μέρους μου να αφήσει σαμσουγκ και σονυ:lol:

Θα το παραγγείλω με την κινεζική και αφού το ξεκλειδωσω

Θα περάσω γκαλεν

Κανένα σημαντικό προβλΗμα;

Από ότι βλέπω στο νήμα όχι

Καλημέρες

κουκουρουκου

Το θεμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να το πιάσει στα χέρια της, μετά θα της ανοιξουν τα μάτια..

Πέρνα stable gkalen, δεν ξερω πώς είναι, αλλά καλύτερα stable μη νομίζει ότι έχει πρόβλημα αν δει κάτι

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εγω το παραγγειλα με Original Rom(only Chinese&English)

γιατι υποτιθεται πως θα ξεκλειδωσει πιο ευκολα

αφου περασω πρωτα dev

εσεις το εχετε ξεκλειδωσει?

κουκουρουκου

Και με stable μάλλον θα μπορεσεις.

Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Κάποιος που το έχει ξεζουμίσει, μπορεί να μου πει την άποψή του?

Με ενδιαφέρει κυρίως κάμερα και μπαταρία και αν είναι καλύτερη συσκευή συγκριτικά με το Mi4c.

Ευχαριστώ