Jump to content

tiroulirous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tiroulirous

  1. Καλήμερα σε όλη την παρέα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω πλημμυρίσει με διαφημίσεις μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα πως να ξεφύγω απο αυτές?
  2. Οχι πολυ προβληματικο
  3. ξέρεις αν είναι καλύτερη απο του gkalen?
  4. Ξέρετε αν παίρνει cyanogen rom ?
  5. Σε ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα όπως ειπες ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχει κανείς θέμα με το YouTube γιατί εμένα δεν μου ανοίγει κανένα βιντεο
  6. Μήπως ξέρει κανεις γιατί δεν διαβάζει μια καινουρια κάρτα μνήμης 64αρα που του έβαλα;
  7. tiroulirous

    Jiayu F2

    Τελευταιο μου κινητο ηταν ενα note 3 δεν μπορω να το συγκρινω με αυτο ομως δεν κολλαει πουθενα η αληθεια ειναι. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μερικα βιντεο απο Facebook δεν τα παιζει καλα ενω σε αλλο κινητο οπως το Vodafone max το παιζει κανονικα. Οταν λεω οτι δεν το παιζει εννοω οτι κανει στο βιντεο πολλες διακοπες με αποτελεσμα να μην ειναι ευχαριστο. Τωρα αν λυνοταν καπως το θεμα της μπαταριας θα το συνιστουσα.
  8. tiroulirous

    Jiayu F2

    Φιλε μου πραγματθκα σε ευχαριστω. Μετα απο 1 μηνα εχω πλεον ενα κανονικο τηλεφωνο. Ολα δουλευουν τελεια εκτος απο την μπαταρια η οποια αμφιβαλω αν ειναι 3000 MA μαλλον για 1500 μοιαζει. Με απλη χρηση data ανοικτα λιγο τηλεφωνο και Facebook θελει φορτισμα μεσα στην ημερα.
  9. tiroulirous

    Jiayu F2

    φιλε μου προσπαθω να κατεβασω την αναβαθμιση αλλα δεν μπορω χρειαζεται λογαριασμο.
  10. tiroulirous

    Jiayu F2

    φίλοι μου εχω απελπιστει δεν μπορω να εγκαταστησω play store στο κινητο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθησει είναι ευπροσδεκτος εστω και χρηματικος καθως έχω ενα τηλέφωνο το οποίο χωρις το play store είναι παντελως άχρηστο.
  11. tiroulirous

    Jiayu F2

    Φίλε μου πολυ χαίρομαι που το κατάφερες αλλα θελω να σε ρωτησω αν το κινητο σου ηταν ρουταρισμενο πριν κανεις όλα τα παραπάνω.
  12. tiroulirous

    Jiayu F2

    Φιλε το εχω παρει αρκετα ωραιο αλλα εχει ερθει χωρις να ειναι ρουτ και δεν εχει ουτε πλει στορ. Οπως καταλαβαινεις επειδη ειμαι πολυ ασχετος δεν εχω ασχοληθει καθολου και το εχω και κάθεται.
  13. tiroulirous

    Jiayu F2

    Το έχει πάρει κανείς ρε παιδιά? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου χωρίς να ξέρω κιόλας καθώς μου βγαίνουν όλα κινέζικα αλλά το δεύτερο λίνκ που έχεις βάλει είναι για άλλο Κινητό. για το S3.
  14. Καλησπεριζω, την παρέα και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει άποψη για αυτό το ταμπέλα CHUWI VX3
  15. Να σαι καλα φιλε μου. Σπουδαία πληροφορια
  16. ρε παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθήσει καθώς δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω wi-fi, με τίποτα μήπως πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση?
  17. ρε παιδια δεν ξέρω για άλλους αλλά σε εμένα δεν δουλεύει το συγκεκριμένο το κατέβασα αλλα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό μου. Αν υπάρχει κάποια λύση καλό θα ήταν να ποσταριστεί καθώς θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ολοι όσοι έχουμε στορμ.
  18. Ρε παιδια να ρωτησω αν υπάρχει κάπου στο site όλα τα ΟΤΑ για το Storm? Αν δεν υπάρχει μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη? Επίσης να προσθέσω και εγώ πως με την τελευταία αναβάθμιση η RIM γλύτωσε απο ένα πολυ γκρινιάρη πελάτη της αν και η ιστορία με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του κινητού είναι εκνευριστική.
  19. το έχω κανει φίλε μου πολλές φορές και σε ευχαριστώ αλλά δεν γίνεται τίποτα. το θέμα είναι οτι κινούμαι με μηχανή και όταν το βάζω στην τσέπη καλεί όπου βρεί.
  20. εκανα update και εκει που όλα πανε σφαιρα και φαινονται μια χαρα και ειπα έδωσε ο Κύριος ανακαληψα οτι πλέον το κινητο μου δεν κλειδώνει. Για να το ανακαλύψω βεβαια πρέπει να έχω πληρώσει πάνω απο μια ώρα σε τηλεφωνήματα που έκανε το κινητό μόνο του. Τι κάνουμε τώρα ρε παιδια αν μπορεί καποιος να βοήθησει γιατι εκει που έλεγα να το πουλήσω και το κινητό με την τελευταία αναβάθμιση γιατρεύτηκε, θα μου έρθει ο λογαριασμος και θα το σπάσω.
  21. Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος. σήμερα εντελώς ξαφνικά δεν μπορώ να στείλω sms είμαι συνδρομητής cosmote λαμβάνω κανονικά αλλά δεν μπορώ να στείλω. HELP ME PLEASE.
  22. Ρε παιδια να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος με ΒΒ? Το pin πως το βρισκεις? Μην με παρεξηγητε το εχω πανω απο ενα χρονο αλλα τωρα με επιασε να σχοληθω. Η κριση έφερε και αναδουλεια οποτε ασχολουμαστε με βλακιες.
  23. ειμαι και εγω καινούργιος στην παρέα του ΒΒ και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω SKYPE στο ΒΒ? Αν ξέρει κάποιος και έχει την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του.
×
×
  • Create New...