PETTROS Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το έπιασα στα χέρια μου χτες Σούπερ Ο τύπος δεν ξέρει τι ρομ είχε και δεν κοίταξα και γω Μου είπε πως του πετάει διαφημίσεις στο κουλό και πως τα ελληνικά δεν είναι πλήρη Ανέλαβα να τον βοηθήσω Πρώτα με ξεκλείδωμα boot loader φαντάζομαι Τι ρομ με συμβουλεύετε να του περάσω; Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το έπιασα στα χέρια μου χτες Σούπερ Ο τύπος δεν ξέρει τι ρομ είχε και δεν κοίταξα και γω Μου είπε πως του πετάει διαφημίσεις στο κουλό και πως τα ελληνικά δεν είναι πλήρη Ανέλαβα να τον βοηθήσω Πρώτα με ξεκλείδωμα boot loader φαντάζομαι Τι ρομ με συμβουλεύετε να του περάσω; Ευχαριστω Πιθανοτατα θα φοραει καποια πειραγμενη multi rom και πεταγονται διαφημισεις και spam. Οποτε η διαδικασια ειναι ας πουμε διπλη. Θα πρεπει να του περασεις καποια official china (ειτε dev ειτε stable) και μετα να κανεις το ξεκλειδωμα του bootloader. Υποψιν πως οι official cnina δεν εχουν google play που μπορεις ομως να το εγκαταστησεις εσυ μετα, ειναι γεματες με κινεζικες χαζομαρες και εχουν μονο κινεζικα και αγγλικα διαθεσιμες γλωσσες. Οποτε μετα το ξεκλειδωμα επιλεγεις εσυ τι θα του περασεις απο rom. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πιθανοτατα θα φοραει καποια πειραγμενη multi rom και πεταγονται διαφημισεις και spam. Οποτε η διαδικασια ειναι ας πουμε διπλη. Θα πρεπει να του περασεις καποια official china (ειτε dev ειτε stable) και μετα να κανεις το ξεκλειδωμα του bootloader. Υποψιν πως οι official cnina δεν εχουν google play που μπορεις ομως να το εγκαταστησεις εσυ μετα, ειναι γεματες με κινεζικες χαζομαρες και εχουν μονο κινεζικα και αγγλικα διαθεσιμες γλωσσες. Οποτε μετα το ξεκλειδωμα επιλεγεις εσυ τι θα του περασεις απο rom. Ok ευχαριστώ , θα διαβάσω Το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα; Η παίρνει. Μέρες; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ok ευχαριστώ , θα διαβάσω Το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα; Η παίρνει. Μέρες; Στην αρχη εφτανε τις δεκα μερες. Τωρα μπορει να σου ερθει και σε δυο μερες το μυνημα επιβεβαιωσης. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Παιδιά ένας φίλος μου, θα μου φέρει αύριο το κινητό γιατί δεν μπορούσε να βάλει ελληνική. Μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη φυσικά αλλιώς θα πάρει μέρες, φαντάζομαι από ότι διάβασα παραπάνω. Θα προσπαθήσω να του βάλω ελληνική. Επειδή πρόκειται να του βάλω μια ελληνική stable πάνω, προτείνετε κάποια που να είναι απροβλημάτιστη επί το πλείστον; Edited September 21, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Παιδιά ένας φίλος μου, θα μου φέρει αύριο το κινητό γιατί δεν μπορούσε να βάλει ελληνική. Μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, δεν το έχω τσεκάρει ακόμη φυσικά αλλιώς θα πάρει μέρες, φαντάζομαι από ότι διάβασα παραπάνω. Θα προσπαθήσω να του βάλω ελληνική. Επειδή πρόκειται να του βάλω μια ελληνική stable πάνω, προτείνετε κάποια που να είναι απροβλημάτιστη επί το πλείστον; Έχω καιρό να χρησιμοποιησω stable αλλα πιστεύω πως ή τελευταία 8αρα δε θα είναι κακή. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 21, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ baiosss, θα την δοκίμασω. zaf_4 means Zafeira Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 το εχει δοκιμασει κανεις με την ρομ των windows10 ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) το εχει δοκιμασει κανεις με την ρομ των windows10 ? Δεν υπαρχει windows 10 για Mi4s. Για το Mi4 ειχε βγει μοναχα και μαλιστα μονο για την LTE εκδοση. Edit. Κατι ακουγεται απο οτι διαβαζω τελικα και για Mi4s, αλλα δεν ειναι τιποτα επισημο ακομα. Edited September 30, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ξέρετε αν παίρνει cyanogen rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι παίρνει. Τσεκαρε στο xda για τις rom του mi4c. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ναι παίρνει. Τσεκαρε στο xda για τις rom του mi4c. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ξέρεις αν είναι καλύτερη απο του gkalen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 ξέρεις αν είναι καλύτερη απο του gkalen? Δεν το γνωριζω αυτο. Σιγουρα θα ειναι αρκετα παραμετροποιησιμη αλλα ταυτοχρονα θα χασεις πολλα υπερ της miui. Για παραδειγμα η τελευταια RR που ειχα βαλει πριν μηνες, δεν εβλεπε την καρτα μνημης και δε δουλευε το δαχτυλικο αποτυπωμα. Τωρα ισως να τα εχουν διορθωσει. Εχω καιρο να δοκιμασω καποια rom που να βασιζεται σε cyanogen, αλλα εχω την εντυπωση πως οι miui εχουν καλυτερη αυτονομια τουλαχιστον. Κανεις δοκιμες και βγαζεις συμπερασματα βασικα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Οτι και να πω ειναι λιγο Ειχα χρονια να χαρω ετσι τηλέφωνο Πραγματικα ειναι ενα μικρο διαμάντι. Ουτε με το S7 δεν ενθουσιάστηκα ετσι Και ολα αυτα με 200 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μονο κακο ειναι οτι δεν το βρήκα σε χρυσο η μαυρο που το ηθελα και το αγορασα σε ασπρο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το περιμενα λιγο καλυτερο με την αυτονομια του Οχι οτι ειναι κακο αλλα μετα απο το umi plus........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παραγγελία σήμερα το χρυσό για τη σύζυγο μετά από κανάλι δίμηνο ψάξιμο και με μεγάλη πίεση από μέρους μου να αφήσει σαμσουγκ και σονυ:lol: Θα το παραγγείλω με την κινεζική και αφού το ξεκλειδωσω Θα περάσω γκαλεν Κανένα σημαντικό προβλΗμα; Από ότι βλέπω στο νήμα όχι Καλημέρες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Το θεμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να το πιάσει στα χέρια της, μετά θα της ανοιξουν τα μάτια.. Πέρνα stable gkalen, δεν ξερω πώς είναι, αλλά καλύτερα stable μη νομίζει ότι έχει πρόβλημα αν δει κάτι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias088 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπερα να το αγορασω με την official rom (αγγλικα -κινεζικα) ή με την multi? Η multilanguage παιρνει ota?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 εγω το παραγγειλα με Original Rom(only Chinese&English) γιατι υποτιθεται πως θα ξεκλειδωσει πιο ευκολα αφου περασω πρωτα dev εσεις το εχετε ξεκλειδωσει? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και με stable μάλλον θα μπορεσεις. Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakissim Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τελικά είχες δικιο Baiosss για το πισω φιλμάκι γέμισε με σκόνες με το που το άνοιξα :(:(:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 For Mi4c, Mi4s, MiNotePRO stopped 5.1 updates because of testing Android 7.0 Άντε να δούμε τα καλά της nougat. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κάποιος που το έχει ξεζουμίσει, μπορεί να μου πει την άποψή του? Με ενδιαφέρει κυρίως κάμερα και μπαταρία και αν είναι καλύτερη συσκευή συγκριτικά με το Mi4c. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις ήρθε και η nougat. :D Sent from my MI 4S using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulos132 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Στο gearbest επεσε στα 173 αξιζει απο καποιον που το εχει δουλεψει ? Αναβαθμιζονται τα android κανονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts