minotavros Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αρχικά άλλαξε τη sim και βαλτην στην άλλη θέση. Αν δε φτιάξει επικοινώνησε με cosmote μήπως θέλει ενεργοποίηση από αυτούς. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αλλαξα θεση αλλα παλι τα ιδια Η+ σταθερα!! οσο για την cosmote μου εχουν στειλει κανονικα τις ρυθμισεις και οπως μου ειπαν τα εχουν ενεργοποιησει ολα...Μηπως φταει οτι μενω Πειραια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αλλαξα θεση αλλα παλι τα ιδια Η+ σταθερα!! οσο για την cosmote μου εχουν στειλει κανονικα τις ρυθμισεις και οπως μου ειπαν τα εχουν ενεργοποιησει ολα...Μηπως φταει οτι μενω Πειραια? Στείλε 4G στο 1333 ενώ έχεις τη sim στο sim1 και κάνε καινούργια αναζήτηση δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε μου...Εστειλα και μου απαντησαν οτι πλεον θα εχω 4G....Reboot και πλεον ολα ρολοι...Δεν εχω λόγια...ευχαριστω ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί το τηλέφωνο σε pc monitor LG ώστε να βλέπουμε εκεί ταινίες ή γενικά να προβάλουμε την οθόνη του κινητού ; ( έχει σύνδεση hdmi ) ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί το τηλέφωνο σε pc monitor LG ώστε να βλέπουμε εκεί ταινίες ή γενικά να προβάλουμε την οθόνη του κινητού ; ( έχει σύνδεση hdmi ) ευχαριστώ Ναι φίλε υπάρχει ασύρματη προβολή πας ρυθμίσεις περισσοτερα και μετά ασύρματη προβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλησπέρα! Περιμένω απο βδομάδα το κινητο. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια θήκη τύπου pouch καλης ποιότητας. Ειχα στο μ8 μια bugati και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί το τηλέφωνο σε pc monitor LG ώστε να βλέπουμε εκεί ταινίες ή γενικά να προβάλουμε την οθόνη του κινητού ; ( έχει σύνδεση hdmi ) ευχαριστώ δοκιμασες το Xiaomi Redmi PC Suite ? http://pcsuite.mi.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έκανα την αναβάθμιση σε 8.2 αλλά από τότε η ένταση του τηλεφώνου είναι απλά τραγική. Με τα ακουστικά ακούγεται πολύ χαμηλά. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ξέρετε πως και αν μπορεί να λυθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έκανα την αναβάθμιση σε 8.2 αλλά από τότε η ένταση του τηλεφώνου είναι απλά τραγική. Με τα ακουστικά ακούγεται πολύ χαμηλά. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ξέρετε πως και αν μπορεί να λυθεί? σου ήρθε OTA?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Όχι. Την έβαλα μόνος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 21, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Σβήστηκαν ορισμένα σχόλια καθώς περιείχαν προωθητικά links σε συγκεκριμένα sites Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Ναι φίλε υπάρχει ασύρματη προβολή πας ρυθμίσεις περισσοτερα και μετά ασύρματη προβολη Δε θέλω ασύρματη καθώς δεν είναι τηλεόραση, είναι ένα απλό monitor ( lg LG 23MP47HQ ). Απλά θέλω σε μια οθόνη απλή υπολογιστή ( συγκεκριμένα μια απλή lg 1080p 23 ίντσες ) με χωρίς τη χρήση υπολογιστή να μπορώ να κάνω το εξής: με τη χρήση κάποιας συσκευής να συνδεθεί το τηλέφωνο με την οθόνη να μπορώ να προβάλω την οθόνη του κινητού στο monitor να μπορώ να συνδέσω ακουστικά και να ακουω από τα κινητό ήχο. γίνεται; κάπου διάβασα ότι μονο με google chromecast ή TV box μπορώ:confused: Edited March 21, 2017 by eptanisioz Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί το τηλέφωνο σε pc monitor LG ώστε να βλέπουμε εκεί ταινίες ή γενικά να προβάλουμε την οθόνη του κινητού ; ( έχει σύνδεση hdmi ) ευχαριστώ δες και αυτο αν θες φιλε μου. http://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-display-adapter-p-PER.570941 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλημερα που μπορούμε να βρουμε το 8.2.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλημερα που μπορούμε να βρουμε το 8.2.1.0 Υπάρχει στο xiaomi.eu. Δεν είναι Global stable αλλά source από China stable με playstore και ελληνικά. Επίσης υπάρχει και στην ελληνική xiaomi miui κοινότητα η ίδια με κάποιες παρεμβάσεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλημερα που μπορούμε να βρουμε το 8.2.1.0 Εδω είναι η 8.2.1 global επισημη : http://bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.NAAMIEB/miui_MI5Global_V8.2.1.0.NAAMIEB_f0a99f302d_7.0.zip Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλημερα και ποσ μπορω να τι περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλημερα και ποσ μπορω να τι περασω Εαν εχεις ξεκλειδωτο bootloader με miflash tool , μπορείς να διαβάσεις και εδω για τα βήματα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/?2cdaf79a Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλησπέρα δεν το εχω ξεκλείδωση. Δεν γινετε απο την εφαρμογή αναβάθμιση του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλησπέρα δεν το εχω ξεκλείδωση. Δεν γινετε απο την εφαρμογή αναβάθμιση του τηλεφώνου? Εάν έχεις επίσημη ρομ δοκίμασε το εαν είναι η fake rom δεν θα κανει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλημερα σε ολους. Μπορειτε να κατεβασετε το super mario run?? Ξερουμε αν παιζει σε android 7.0 η οχι ?? Γιατι σε εμενα το βγαζει στο ταμπλετ μου που εχει 6.0 και το κατεβασε με το ιδιο gmail που εχω στο mi5 μου αλλα εκει που ειναι 7.0 το ανοιγω και δεν μου το κατεβαζει... Μηπως φταιει οτι το κινητο μας ειναι ρουτ και εχει την τελευταια dev xtrv καδεν το αναγνωριζει σαν official Γιατι...? :(:( Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 καλημερα εχω τι global stable 8.1.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλημερα σε ολους. Μπορειτε να κατεβασετε το super mario run?? Ξερουμε αν παιζει σε android 7.0 η οχι ?? Γιατι σε εμενα το βγαζει στο ταμπλετ μου που εχει 6.0 και το κατεβασε με το ιδιο gmail που εχω στο mi5 μου αλλα εκει που ειναι 7.0 το ανοιγω και δεν μου το κατεβαζει... Μηπως φταιει οτι το κινητο μας ειναι ρουτ και εχει την τελευταια dev xtrv καδεν το αναγνωριζει σαν official Γιατι...? :(:( Στο changelog της σημερινής 7.3.23 από xiaomi.eu αναφέρει "Fixed Super Mario Run game FC" οποτε ίσως το λυσανε... Δεν έχω το παιχνίδι και δε γνωρίζω λεπτομέρειες Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στο changelog της σημερινής 7.3.23 από xiaomi.eu αναφέρει "Fixed Super Mario Run game FC" οποτε ίσως το λυσανε... Δεν έχω το παιχνίδι και δε γνωρίζω λεπτομέρειες Τσακαλι εισαι.. Τωρα το ειδα και εγω.. Ελπιζω μολις βγει η νεα ελληνικη να φτιαξει το θεμα !!! Για να δουμε ..!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts