daitalos Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Αν δεν κάνω λάθος η 8.5.3.0 stable η ελληνική είναι nougat βέβαια η ελληνικες ρομ βασίζονται στην china stable. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η 8.5.3.0 είναι η κινέζικη. .Η τελευταία stable global είναι η 8.2.2.0 (miui 8 όλες nougat ) Εδώ global - China / stable & developer : http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=299&mobile=no#443 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Το γνωρίζω ότι είναι η China 8.5.3.0, εγώ μιλάω για την ελληνική xtrv 8.5.3.0. Και ναι όλες nougat είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 3, 2017 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ρε παιδία μία μικρή βοήθεια..Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι..Έχω το Xiaomi Mi5 Prο με Οfficial Stable (το αναφέρω σε περίπτωση που έχει σχέση με το θέμα μου. Λοιπόν, στο κινήτο συνδέω ενα smartwatch Huawei W1 και όλα επικοινωνούν μια χαρά αλλά όταν πάω να συνδέσω και το bluetooth ακουστικό μου πέταει και αποσυνδέει το smartwatch. Είναι κάποια ρύθμιση ή στο bluetooth μπορώ να έχω συνδεδεμένη μόνο μία συσκευή την φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εννοείτε μία συσκευή την φορά, όλα τα κινητά έτσι είναι. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δε νομιζω. Στο mi max 2 συνδεω το mi band 2 κ Bluetooth ακουστικα κανονικα, ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Always On Fingerprint Magisk Module(Λειτουργεί μόνο με Mi5 και Mi Note 2) Η καλύτερη λύση για always on fingerprint στο κινητό μας! __________________________________________________________________________________________ Απαιτήσεις: Magisk 13.1+ MIUI China/Global (δεν υποστηρίζονται οι dev) Σημείωσεις: 1) Όπως έχει ήδη αναφέρει ένας χρήστης, δεν λειτουργεί μαζί με SafetyNet Fix Beta 5, γιατί αν δεν κάνω λάθος, μπερδεύονται τα libraries.. 2) Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο developer αυτού του mod, και απλώς το μοιράζομαι μαζί σας παιδιά.. Download Link: εδώ Source: https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4248471&d=1503337789 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 καλησπερα σε ολους, κατα την διαρκεια μιας κλισης οτα ακουμπαω το κινητο στο αυτι μου η οθομη κλεινει (μαλλον για οικονομια + να μην πατηθει καποιο κουμπι), υπαρχρει τροπο αυτο να το αλλαξω ? να μην κλεινει η οθονη ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 καλησπερα σε ολους, κατα την διαρκεια μιας κλισης οτα ακουμπαω το κινητο στο αυτι μου η οθομη κλεινει (μαλλον για οικονομια + να μην πατηθει καποιο κουμπι), υπαρχρει τροπο αυτο να το αλλαξω ? να μην κλεινει η οθονη ? Thanks Καλησπέρα, αυτό γίνεται σε συνεργασία με το proximity sensor και όπως λένε σε άλλα forums αν το κλείσεις, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό, αν επιτρέπεται, γιατί το θέλεις; Αν παρόλα αυτά θες να το κάνεις, πάνε Settings --> Call settings --> Incoming call settings--> και κάνε disable το prevent pocket dials Εμένα με βολεύει να σβήνει, δεν βγάζει κανένα πρόβλημα, όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό, απλώς το απομακρύνω από το αυτί μου, ανοίγει η οθόνη, και κάνω ότι θέλω :P ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να κάνεις calibrate τον σενσορα, καλώντας στο *#*#64663#*#*. Στην συνέχεια επιλέγεις τον proximity sensor και ακολουθείς τις οδηγίες! Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) το εχει γνωστος μου το κινητο και καποιες φορες κατα την διαρκεια μιας κλισης κλεινει η οθονη κανονικα οπως παντα αλλ μετα δεν επανερχετε ... το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα με κλειστη την οθονη οτι και να του κανουμε ... επανερχετε μετα απο αρκετες ωρες μεχρι και μερα εχει κανει να ξανανοιξει η οθονη, δεν συζηταμε να εχει κανει κανει αυτος την κλιση και ο αλλος να μην κλεισει το τηλεφωνο .... Τι απο τα 2 που μου γραφεις ειναι πιο ακινδυνο να κανω ? Edited September 6, 2017 by taggelou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 το εχει γνωστος μου το κινητο και καποιες φορες κατα την διαρκεια μιας κλισης κλεινει η οθονη κανονικα οπως παντα αλλ μετα δεν επανερχετε ... το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα με κλειστη την οθονη οτι και να του κανουμε ... επανερχετε μετα απο αρκετες ωρες μεχρι και μερα εχει κανει να ξανανοιξει η οθονη, δεν συζηταμε να εχει κανει κανει αυτος την κλιση και ο αλλος να μην κλεισει το τηλεφωνο .... Τι απο τα 2 που μου γραφεις ειναι πιο ακινδυνο να κανω ? Εγώ θα πρότεινα να flashάρετε άλλο λογισμικό, γιατί αυτό μου ακούγεται πρόβλημα του λειτουργικου.. Αλλιώς calibrate τον sensorα και αν δεν βοηθήσει, απερνεργοποίησε από τις ρυθμίσεις την λειτουργία αυτή, έψαξα λίγο παραπάνω, και είδα πως με τις τελευταίες εκδόσεις android, 5, 6 ,7, 8 είναι ακίνδυνο. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλησπέρα, αυτό γίνεται σε συνεργασία με το proximity sensor και όπως λένε σε άλλα forums αν το [/color]Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να κάνεις calibrate τον σενσορα, καλώντας στο *#*#64663#*#*. Στην συνέχεια επιλέγεις τον proximity sensor και ακολουθείς τις οδηγίες! Υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να μοντάρεις την ένταση του ακουστικού, ώστε να αυξηθεί λίγο ακόμα η ένταση του;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να μοντάρεις την ένταση του ακουστικού, ώστε να αυξηθεί λίγο ακόμα η ένταση του;;; Δυνατότερος ήχος Ναι υπάρχει τρόπος, από το build.prop, πείραξε αυτές εδώ τις αναλογίες στο 96 το 94, και τα 84 στο 94, με δική σου ευθύνη πάντα... Απαιτήσεις: Εννοείται πως θα πρέπει να έχεις Root. Η διαδικασία είναι ως εξής, 1) πας playstore 2) κατεβάζεις root browser 3) από root browser-πας system >etc>mixer_paths_tasha.xml 4) επιλέγεις build.prop και το ανοίγεις με text editor 50 πειράζεις τα values, και είσαι οκ. AN οι values σου είναι διαφορετικές, ενημέρωσε με πριν κάνεις κάτι.. Edited September 13, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά αγόρασα το mi5 από το GEEKBUYING εδώ και 37 μέρες και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι κολλημένο από της 20.8 στο "shipment in transit at Greece" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δυνατότερος ήχος Ναι υπάρχει τρόπος, από το build.prop, πείραξε αυτές εδώ τις αναλογίες στο 96 το 94, και τα 84 στο 94, με δική σου ευθύνη πάντα... Απαιτήσεις: Εννοείται πως θα πρέπει να έχεις Root. Η διαδικασία είναι ως εξής, 1) πας playstore 2) κατεβάζεις root browser 3) από root browser-πας system 4) επιλέγεις build.prop και το ανοίγεις με text editor 50 πειράζεις τα values, και είσαι οκ. AN οι values σου είναι διαφορετικές, ενημέρωσε με πριν κάνεις κάτι..Η σωστή διαδρομή είναι : system >etc>mixer_paths_tasha.xml MI 5 Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά αγόρασα το mi5 από το GEEKBUYING εδώ και 37 μέρες και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι κολλημένο από της 20.8 στο "shipment in transit at Greece" .Αν και δεν είναι το σωστό θέμα εδώ, με ποια εταιρία το έστειλαν? MI 5 Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Η σωστή διαδρομή είναι : system >etc>mixer_paths_tasha.xml MI 5 Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δεν είναι το σωστό θέμα εδώ, με ποια εταιρία το έστειλαν? MI 5 Tapatalk Με την sf και μου έστειλαν αυτό για track number 959600404725 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Είναι πιθανό να το έχουν κρατήσει τελωνείο. MI 5 Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Είναι πιθανό να το έχουν κρατήσει τελωνείο. MI 5 Tapatalk Και αν έχει πάει τελωνείο πόσο καιρό κάνει περίπου να φύγει από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 καλησπέρα εχει περάσει κανείς την global dev miui 9?εχει κάποιο πρόβλημα γενικά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Η σωστή διαδρομή είναι : system >etc>mixer_paths_tasha.xml MI 5 Tapatalk Ευχαριστώ για την διευκρύνηση, το διόρθωσα. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω το miui9 στο κινητό μου? Θα έρθει ota η αναβάθμιση ή θα πρέπει να την κάνω με άλλο τρόπο? Τώρα είμαι με MIUI8 global 8.2 σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Η σταθερή έκδοση θα αργήσει να έρθει κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο περίμενε την Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Η σταθερή έκδοση θα αργήσει να έρθει κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο περίμενε την Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok ευχαριστώ. Δεν βιάζομαι κιόλας να την περάσω, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 το εχει γνωστος μου το κινητο και καποιες φορες κατα την διαρκεια μιας κλισης κλεινει η οθονη κανονικα οπως παντα αλλ μετα δεν επανερχετε ... το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα με κλειστη την οθονη οτι και να του κανουμε ... επανερχετε μετα απο αρκετες ωρες μεχρι και μερα εχει κανει να ξανανοιξει η οθονη, δεν συζηταμε να εχει κανει κανει αυτος την κλιση και ο αλλος να μην κλεισει το τηλεφωνο .... Τι απο τα 2 που μου γραφεις ειναι πιο ακινδυνο να κανω ? Σου βρήκα λύση, χθες πήρα το κινητό, και έψαξα ένα λεπτάκι και βρήκα, πως αν πας settings>system apps>call settings>incoming call settings, έχει μία ρύθμιση για να απενεργοποιήσεις, ή αντίστοιχα να ένεργοποιήσεις τον proximity sensor. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Παιδιά, κατευθείαν μόλις παίρνω το κινητό κατεβάζω το antutu, στην συνέχεια το τρέχω, και βλέπω πως έχει ήδη τρέξει κάπως μαγικά το benchmark και έβγαλε 74k, κακό δεν είναι αυτό; / Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Μια φορά που το δοκίμασα εγώ θυμάμαι ότι ήταν γύρω στις 120k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts