Jump to content

Το F2G παρουσιάζει το #crew, για νέους έως 20 ετών!

myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αναρωτήθηκε κανένας πώς γίνεται 3 δευτ δωρεαν, αφού η ελάχιστη χρέωση στο F2G είναι 60 δευτ... :lol:

Καλό είναι να διαβάζουμε όρους και προϋποθέσεις:

• Οι δωρεάν κλήσεις έχουν διάρκεια 3’’ και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεπτά από κάποιο πακέτο ή bonus προς τον εκάστοτε προορισμό.
    Π.χ. Αν σου έχουν τελειώσει τα δωρεάν λεπτά από πακέτα, αλλά έχεις δωρεάν λεπτά προς Magic Number, τότε, αν πραγματοποιήσεις μία κλήση προς Magic Number, θα καταναλωθούν τα δωρεάν λεπτά προς Μ.Ν., αν όμως πραγματοποιήσεις μία κλήση προς έναν άλλο αριθμό τότε μπορείς να μιλήσεις δωρεάν αρκεί η διάρκεια κλήσης να είναι μικρότερη από 3’’.
  • Σε περίπτωση που η διάρκεια της κλήσης ξεπεράσει τα 3’’, τότε θα χρεώνεται κανονικά ολόκληρη η κλήση με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.
  • Οι δωρεάν κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα και όταν δεν έχεις καθόλου κάρτα, δηλ. με υπόλοιπο 0,0 €.
  • Τα δωρεάν 3’’ δεν αφορούν κλήσεις κατά την περιαγωγή, προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (δηλαδή σύντομους κωδικούς) & προς διεθνείς προορισμούς.

Δηλαδή είναι πιο πολύ ΠΑΓΙΔΑ, παρά παροχή, υπό την έννοια ότι αν μιλήσεις 4 δευτερόλεπτα, αντί για 3 ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ κανονικά;;

(αν είναι δυνατόν να μιλάμε για κλήσεις 3 δευτερολέπτων στον 21ο αιώνα...).

Δώστε στον κόσμο unlimited talk, sms, data με ένα μικρό πάγιο το μήνα να τελειώνουμε.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Δηλαδή είναι πιο πολύ ΠΑΓΙΔΑ, παρά παροχή, υπό την έννοια ότι αν μιλήσεις 4 δευτερόλεπτα, αντί για 3 ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ κανονικά;;

(αν είναι δυνατόν να μιλάμε για κλήσεις 3 δευτερολέπτων στον 21ο αιώνα...).

Δώστε στον κόσμο unlimited talk, sms, data με ένα μικρό πάγιο το μήνα να τελειώνουμε.

Το αντίθετο. Δεν έχεις κάρτα, κάνεις αναπάντητη στον άλλον, ο άλλος θεωρεί ότι έχεις κάρτα και απλά δεν το πρόλαβε. Παίρνοντας, όμως, και κλείνοντάς του το στα μούτρα (γιατί δεν θα προλάβεις ούτε γεια να πεις), και καταλαβαίνει ότι δεν έχεις κάρτα και έχεισ bonus βρίσιμο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το αντίθετο. Δεν έχεις κάρτα, κάνεις αναπάντητη στον άλλον, ο άλλος θεωρεί ότι έχεις κάρτα και απλά δεν το πρόλαβε. Παίρνοντας, όμως, και κλείνοντάς του το στα μούτρα (γιατί δεν θα προλάβεις ούτε γεια να πεις), και καταλαβαίνει ότι δεν έχεις κάρτα και έχεισ bonus βρίσιμο.

Τρία δευτερόλεπτα ειναι υπεραρκετά για να πεις στον άλλο «έλα ρε πάρε με τηλέφωνο γιατί δεν έχω κάρτα». Όλες οι κλήσεις που μου κάνουν κατά διαστήματα φίλοι χωρίς κάρτα και μου λέν αυτό, ενώ χρεώνονται ένα 40λεπτο του ευρώ για πλάκα, έχουν διάρκεια 2-3 δευτερόλεπτα

Μια χαρά είναι για τα πιτσιρίκια....Ουσιαστικά μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις και αυτό είναι σημαντικό, ειδικά για τα μικρά.

Γνωρίζει κανείς πιά είναι η μικρότερη ηλικία για να γραφτεί ένα παιδί;

Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο όριο εφόσον γίνει η αίτηση μαζί με έναν ενήλικα.Απο 18 μέχρι 20 μπορεί και μόνος του κανείς.

το έχει κάνει κανείς;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωρίζει κανείς πιά είναι η μικρότερη ηλικία για να γραφτεί ένα παιδί;

Στο σάιτ λέει ότι ο ανήλικος χρήστης θα πρέπει να έχει κάνει έκδοση ταυτότητας, αλλιώς δε γίνεται.

Το παιδί πρέπει να είναι πάνω από 12 αλλιώς δεν γίνεται. Πήγα στη wind του public για 7χρονο κ δεν το δέχτηκε.

Μετά στο λινκ που μπήκα για παραγγελία μου το έγραψε ξεκάθαρα 12-20.

Η ταυτότητα δεν είναι απαραίτητη . γίνεται κ με διαβατήριο.

Πολύ καλό το πακετάκι αλλά ήμαστε λίγο μεγαλοι

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Δεν λένε ότι η ζωή είναι ευκολότερη όταν είμαστε μικροι; :p

Αν το ειχαν βγαλει 1-1,5 χρονο νωριτερα θα πιανομουν και γω για μικρος...Τωρα για την Wind μεγαλωσα. :p

Μέχρι αύριο δίνουν με κάθε πακέτο δώρο ένα powerbank. Πήγα την Τετάρτη στο κατάστημα της Πάτρας και ένας αγενέστατος υπάλληλος που δουλεύει στον όμιλο από εποχής multirama μου είπε ότι δεν έχει κάρτες και δεν ξέρει πότε θα φέρει. Πέμπτη μεσημέρι παίρνω και ενημερώνω τα κεντρικά στην Αθήνα. Το απόγευμα με πήραν πάλι από τα κεντρικά και μου είπαν πως υπάρχουν κάρτες διαθέσιμες. Πήγαμε 5 άτομα συνολικά. :lol: Κάτι πήγαν να πουν πως πρέπει αναγκαστικά να βάλω 6€ κάρτα αλλά με ένα καυγαδάκι και προσεκτικότερη ανάγνωση από μέρους τους των όρων τα πήραμε τσάμπα και φύγαμε.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μέχρι αύριο δίνουν με κάθε πακέτο δώρο ένα powerbank. Πήγα την Τετάρτη στο κατάστημα της Πάτρας και ένας αγενέστατος υπάλληλος που δουλεύει στον όμιλο από εποχής multirama μου είπε ότι δεν έχει κάρτες και δεν ξέρει πότε θα φέρει. Πέμπτη μεσημέρι παίρνω και ενημερώνω τα κεντρικά στην Αθήνα. Το απόγευμα με πήραν πάλι από τα κεντρικά και μου είπαν πως υπάρχουν κάρτες διαθέσιμες. Πήγαμε 5 άτομα συνολικά. :lol: Κάτι πήγαν να πουν πως πρέπει αναγκαστικά να βάλω 6€ κάρτα αλλά με ένα καυγαδάκι και προσεκτικότερη ανάγνωση από μέρους τους των όρων τα πήραμε τσάμπα και φύγαμε.

Είναι αυστηρά μέχρι 20; 22 δίνουν ή τσάμπα θα πάω;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αυστηρά 20. Δικαιολογία ψάχνουν να σε διώξουν... :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είμαι 21 και όσο και αν προσπάθησα δεν...

• 2 months later...

Ήρθε στο crew της κόρης μου μνμ

"10€ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ F2G ΚΑΙ ΤΟ #CREW, ΤΟ ΠΙΟ COOL ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!"

Όχι ότι με χαλάει που πιστώσαν 10€, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει;

Στην προώθηση του crew δίναν 5 € από μια ημερομηνία και μετά αλλά είχα κάνει το crew νωρίτερα κ δεν το πήρα.

Ήρθε στο crew της κόρης μου μνμ

"10€ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ F2G ΚΑΙ ΤΟ #CREW, ΤΟ ΠΙΟ COOL ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!"

Όχι ότι με χαλάει που πιστώσαν 10€, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει;

Στην προώθηση του crew δίναν 5 € από μια ημερομηνία και μετά αλλά είχα κάνει το crew νωρίτερα κ δεν το πήρα.

'Οτι σου χαρίζουν καλοδεχούμενο είναι. Γενικώς τα κάνει τα δώράκια του το f2g και η q;)

• 5 years later...

CREW ...ΤΕΛΟΣ

https://itechnews.gr/2021/05/i-wind-anakoinonei-allages-stin-kartokiniti-tis-deite/

Τέλος από 1η Ιουνίου τερματίζονται οι παρακάτω υπηρεσίες για συνδρομητές καρτοκινητής F2G & Q:

...

Οι παροχές του μη εμπορικά διαθέσιμου σχήματος F2G Crew που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου που προσφέρει 200 λεπτά προς όλους και 1GB με διάρκεια 30 ημέρες, κόστος 5€, online bonus 100 λεπτά προς όλους και δωρεάν κλήσεις 3’’ (τριών δευτερολέπτων).

->->->

Είχαν κάνει λάθος στην ημερομηνία (1η τουνίου). Το σωστό ήταν 1η Ιουλίου καθώς η ανακοίνωση βγήκε 11/5/2021.

Όλο τον Ιούνιο το πακέτο προσφερόταν κανονικά. Από 1/7/2021 δεν υπάρχει σαν επιλογή πλέον.

Ήταν πολύ βολικό για 6 χρόνια που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά μου. Με 5€ είχαν αρκετό χρόνο ομιλίας για 1 μήνα. Σε βαθμό που δε συνέφερε η αλλαγή σε φοιτητικό.