giorgos1966 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 παιδια κανα προγραμα για φωτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Τι ακριβώς δεν σε κατάλαβα. Επεξεργασία φωτογραφιών, προβολή; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ψάξε για το TextMaker και το DocumentsToGο. Λοιπόν, έβαλα το Text Maker. Δεν συμπαθεί τα ελληνικά και τα ελληνικά word μου τα βγάζει κινέζικα. Αλλά το κυριότερο είναι ότι τώρα που το κατήργησα, δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αρχείο word ή excel, παρότι τα ξαναπέρασα από την αρχή στην κάρτα μνήμης. :devil::devil::devil: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 παιδια υπάρχει πρόγραμμα για ελληνικό ορθογράφο στα μηνύματά?η κάποιο που να ενσωματώνει λέξεις απο database στο t9...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan02 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδια καλημερα σημερα μολις ειδα oti βγηκε το spbMobileShell3.5 ειναι αρκετα ανανεωμενο και απ΄ οτι φαινεται πολυ λειτουργικο. Πρεπει να το δειτε στην κεντρικη σελιδα αυτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδια καλημερα σημερα μολις ειδα oti βγηκε το spbMobileShell3.5 ειναι αρκετα ανανεωμενο και απ΄ οτι φαινεται πολυ λειτουργικο. Πρεπει να το δειτε στην κεντρικη σελιδα αυτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει μερικες μερες που εχει δωθει ;) ειναι πολυ καλυτερο απο το 3.01 :) το δοκιμαζω (περιστασιακα) και ομολογω πως ειναι πολυ πιο σταθερο :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Thomos Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 που το κανουμε free download??? spbMobileShell3.5 Παράθεση Iphone 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 που το κανουμε free download??? spbMobileShell3.5 ************** Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν βρήκα εξελληνισμένη version. Εκτος αν σου δίνει επιλογή γλώσσας κατα την διάρκεια του setup. Το γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν βρήκα εξελληνισμένη version. Εκτος αν σου δίνει επιλογή γλώσσας κατα την διάρκεια του setup. Το γνωρίζει κανείς; εγκατεστησε το Μιχαλη,θα κανει αυτο απο μονο του την εγκατασταση των ελληνικων. αρκει να εχεις τα regional settings στα ελληνικα;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 εγκατεστησε το Μιχαλη,θα κανει αυτο απο μονο του την εγκατασταση των ελληνικων. αρκει να εχεις τα regional settings στα ελληνικα;) Πάντα άψογος! Σε ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Garmin poi loader με πανω απο 1000 σημεια ενδιαφεροντος (pois):) περισσοτερα και οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941706#post2941706 garmin_poi_loader.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλησπέρα, σχετικά με το SPB Mobile Shell 3.5 έχει τρελά προβλήματα....... Το πρώτο είναι ένα κόλλημα που τρώει αρκετές φορές....και κολλάνε όλα δεν ανταποκρίνεται καθόλου η touch screen και το δεύτερο είναι το high drain που κάνει πολλές φορές.... Με λίγα λόγια τρώει πολλή πολλή μπαταρία....σε 1 ώρα έχω δει και 10%...ο επεξεργαστής μένει ζεστός κλπ κλπ....απεγκαταστάθηκε από μένα......:( Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan02 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για το συγκεκριμενο προγραμμα το χρησημοποιω εδω και 1 1/2 εβδομαδα και το λειτουργω πληρες. Δεν εχω παρατηρησει καμια ατασταλια απο πλευρας αυτου, ισα-ισα εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Δεν παρατηρησα αποτομη μειωση της μπαταριας οπως αναφερεις. Αν σε βοηθαει εχω το HTC P3470 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για το συγκεκριμενο προγραμμα το χρησημοποιω εδω και 1 1/2 εβδομαδα και το λειτουργω πληρες. Δεν εχω παρατηρησει καμια ατασταλια απο πλευρας αυτου, ισα-ισα εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Δεν παρατηρησα αποτομη μειωση της μπαταριας οπως αναφερεις. Αν σε βοηθαει εχω το HTC P3470 Ναι πράγματι πολλοί έχουν πει ότι τους δουλεύει άψογα.... επίσης πάρα πολλοί με touch hd και άλλα έχουν αναφέρει ένα συγκεκριμένο κόλλημα που τρώει και δεν δουλεύει καθόλου η touch screen καθώς επίσης και το battery drain φαινόμενο που ανέφερα.... Είναι γνωστά προβλήματα πλέον και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βγει fix τουλάχιστον για το bug του κολλήματος που είναι major..... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με ελληνικό Τ9? Να υποθέσω ότι οι συσκευές με query πληκτρολόγιο (δεν είχα ποτέ μου) και ελληνική ROM ούτε αυτά έχουν, σωστά? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4art Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με ελληνικό Τ9? Να υποθέσω ότι οι συσκευές με query πληκτρολόγιο (δεν είχα ποτέ μου) και ελληνική ROM ούτε αυτά έχουν, σωστά? Απο οσα εχω δοκιμασει δεν εχω βρει καποιο εκτος απο τα μαμισια που να υποστηριζει Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4art Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλησπέρα, σχετικά με το SPB Mobile Shell 3.5 έχει τρελά προβλήματα....... Το πρώτο είναι ένα κόλλημα που τρώει αρκετές φορές....και κολλάνε όλα δεν ανταποκρίνεται καθόλου η touch screen και το δεύτερο είναι το high drain που κάνει πολλές φορές.... Με λίγα λόγια τρώει πολλή πολλή μπαταρία....σε 1 ώρα έχω δει και 10%...ο επεξεργαστής μένει ζεστός κλπ κλπ....απεγκαταστάθηκε από μένα......:( Σου προτεινω το spb 2,5 ειναι το πιο βολικο και σταθερο κατα τη γνωμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Σου προτεινω το spb 2,5 ειναι το πιο βολικο και σταθερο κατα τη γνωμη μου... Και το 3.0.1 στο οποίο γύρισα και εγώ (μετά τα τρελά προβλήματα του 3.5) νομίζω είναι μια χαρά..... Σταθερό και χωρίς κανένα ίχνος επιβάρυνσης (αισθητό τουλάχιστον) για την μπαταρία...... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Και το εμπιστευεσαι να βαζεις κωδικους σε ενα τετοιο προγραμμα? γιατι οχι? και γιατι να εμπιστευτω αλλα προγραμματα τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 γιατι οχι? και γιατι να εμπιστευτω αλλα προγραμματα τοτε? Γενικά μια άγνωστη....πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία, μη δοκιμασμένη με σχόλια από πολλούς χρήστες εγγυμονεί κινδύνους όπως και να το κάνεις..... Προφανώς ο καθένας αποφασίζει μόνος του για το που θα δώσει τα προσωπικά του δεδομένα αλλά η αλήθεια είναι ότι και εγώ συμμερίζομαι τις ανησυχίες του a4art ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Κανενα profile application για pocket pc. Για το δικο μου ειδικοτερα; Εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω τιποτα. Τι ειναι αυτο το πραγμα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Κάτι σαν αυτό που αναφέρεται εδώ εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Κάτι σαν αυτό που αναφέρεται εδώ εννοείς; Eπειδη δεν εχω τηλεφωνο, αλλα pocket pc αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι το επιπεδο φωτεινοτητας της οθονης. Δηλαδη να εχω 3 -4 προφιλ με διαφορετικα επιπεδα φωτεινοτητας για καλυτερη αυτονομια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει από την SPB το News. Ουσιαστκά κατήργησαν το Insight και στη θέση του κυκλοφόρησαν (αναβάθμισαν) το News. Έχει πολύ ωραιότερα γραφικά καθώς και ψευδο-animations όταν αλλάζει σελίδες. Κατά την εγκατάσταση θα σας ρωτήσει αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα data του Insight. Συμβουλεύω οχι. Καλύτερα να αντιγράψετε τα templates σας σε έναν άλλο φάκελο και να τα εισάγετε εκ νέου στο News. Εξάλλου και οι ρυθμίσεις του προγράμματος είναι ελάχιστες. Για όσους έχουν παίξει με μαγειρεμένες roms, πιθανόν το Insight να μην έκανε scrol στα άρθρα. Με το News λύνεται ;) περισσότερα στο spbsoftwarehouse.com Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts