Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Προτιμώ το HiCalc 2.6.2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 για μαθηματικους και οχι μονο.. spacetime ;) αλλα δεν προτεινεται στο φιλο που θελει finger friendly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ευχαριστω ολους αλλα δυστυχως κανενα απο τα τρια που προτεινετε δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Ηθελα εναν πολυ απλο calculator με μεγαλα πληκτρα για να τον χειριζεααι με το δαχτυλο και οχι με την γραφιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ευχαριστω ολους αλλα δυστυχως κανενα απο τα τρια που προτεινετε δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Ηθελα εναν πολυ απλο calculator με μεγαλα πληκτρα για να τον χειριζεααι με το δαχτυλο και οχι με την γραφιδα. Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 To calculator της htc πιστεύω θα σε βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Και εγώ για αυτό ρώτησα την παραπάνω διευκρίνηση γιατί εξαρτάται από το τι ανάλυση έχει στην οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 μακραν το καλυτερο today screen ..... spb mobile shell 3 !!!!! οποιος το θελει ας μου στειλει πμ http:///www.youtube.com/watch?v=mqW5Lcs1dc4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 μακραν το καλυτερο today screen ..... spb mobile shell 3 !!!!! οποιος το θελει ας μου στειλει πμ http:///www.youtube.com/watch?v=mqW5Lcs1dc4 +1000000 το καλύτερο απο όσα έχω βάλει. Και το κυριοτερο... Δεν είναι μπαταριοφάγος!!!!! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 +1000000 το καλύτερο απο όσα έχω βάλει. Και το κυριοτερο... Δεν είναι μπαταριοφάγος!!!!! συμφωνω για την μπαταρια!!!επιτελους κατι αξιολογο...ειχα βαρεθει να βαζω και να βγαζω:mad: και οποιος ενδιαφερεται παιζει κανονικα στο samsung i780 (240*240) και χωρις real vga!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου λέει πόση είναι σε αναμονη το κινητό και πόσο το έχεις χρησημοποιείσει? Οπως αυτή του iphone περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου λέει πόση είναι σε αναμονη το κινητό και πόσο το έχεις χρησημοποιείσει? Οπως αυτή του iphone περίπου To battery time plus κανει το δευτερο που ζητας. Για το πρωτο δεν ξερω Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Αυτο ειναι σε στυλ today plag in ετσι? Θελω κατι σε κανονικο προγραμμα, δηλαδι να το ανοιγω και να μου δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Αυτο ειναι σε στυλ today plag in ετσι? Θελω κατι σε κανονικο προγραμμα, δηλαδι να το ανοιγω και να μου δειχνει. Ναι, είναι today plagin. Κάτι άλλο δυστυχώς δεν γνωρίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Δεν ξέρω πόσοι από σας χρησιμοποιούν το twitter, αλλά αφού δοκίμασα όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές κατέληξα στο twikini: http://www.trinketsoftware.com/Twikini/ Στα θετικά του είναι ότι έχει συνεχή updates μιας και πρόκειται για καινούρια εφαρμογή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να προγραμματίζεις μηνιαία έσοδα έξοδα (πληρωμές ,δόσεις ,κτλπ ) , χρησιμοποιουσα καποιο στα ελληνικα κιολας και δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα του , αν έχει κάποιος ας προτείνει κάτι παρόμοιο και ας μην έχει ελληνικά .Ευχαριστω! Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να προγραμματίζεις μηνιαία έσοδα έξοδα (πληρωμές ,δόσεις ,κτλπ ) , χρησιμοποιουσα καποιο στα ελληνικα κιολας και δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα του , αν έχει κάποιος ας προτείνει κάτι παρόμοιο και ας μην έχει ελληνικά .Ευχαριστω! Κορυφαίο Cash Organizer με τρομερές δυνατότητες, μόνο στην αρχή λίγο υπομονή να του ορίσεις εσύ κατηγορίες και υποκατηγορίες εσόδων/εξόδων. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 κανενα finger friendly pdf reader υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 κανενα finger friendly pdf reader υπαρχει? Foxit reader :) http://www.foxitsoftware.com/pdf/mobile/winmobile.htm Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 PersianBlue v2.1 Πεισσότερες πληροφορίες εδώ. Το έχω μεταφράσει στα Ελληνικά. Κατεβάστε την ελληνική έκδοση απ' εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ενδιαφέρον Άγγελε! Εάν πιστεύεις ότι δικαιούται δικό του thread στο Windows Mobile Software... go ahead! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Foxit reader :) http://www.foxitsoftware.com/pdf/mobile/winmobile.htm Είναι μακράν ο καλύτερος pdf reader και με υποστήριξη clear view για vga οθόνες, που ο adobe δεν είχε και φαινόταν χάλια στην οθόνη του ipaq Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 το persian blue είναι όντως καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 PersianBlue v2.1 Πεισσότερες πληροφορίες εδώ. Το έχω μεταφράσει στα Ελληνικά. Κατεβάστε την ελληνική έκδοση απ' εδώ. Έλα ρε, γιατί δεν δουλεύει σε ipaq 214??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 DrYAR-Bluetooth_v1.6 http://rapidshare.com/files/102632003/DrYAR-Bluetooth_v1.6_wm6.arm.CAB ;) Υπάρχει εναλλακτικό σε αυτό γιατί δε μου δουλεύει στο xperia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Υπάρχει εναλλακτικό σε αυτό γιατί δε μου δουλεύει στο xperia? Το ObexInboxEx δεν βάζει το κάθε τι στον ανάλογο φάκελλο, αλλά όλα τα εισερχόμενα μέσω BT κατ'ευθείαν όπου του πεις στην κάρτα. Δεν ξέρω αν σου κάνει ακριβώς, είναι το κοντινότερο που μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts