RaZoR333 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ουσιαστικα δεν με ενθουσιασε το εβγαλα και εβαλα το spb plus πολυ καλο με κουμπι στην οθονη για να κλεινει ... οχι μονο απο το πλαι...με τρεις επιφανειες για εναλλαγη...main...connect...system και αλλα...δειτε το! Το spb pocket plus ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες εδω και χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποια εφαρμογή (για PC) για να κάνω backup επαφες sms κλπ απο το PC? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Kalispera, tha ithela na rotiso kati. Egkatestisa to destinator 6.1.1 mazi me tous xartes tou stin kuria mnimi tou pda afinontas kapou 34M eleuthera. Apo tin stigmi omos pou to ekana paratiro tin apokrisi genika tou pda eite os tilefono eite genika sto refresh ton othonon tou (start screen klp) kapos pio argi..... Yparxei pithanotita na ftaiei o ligoteros xoros stin kuria apothikeutiki mnimi? Euxaristo ek ton proteron Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Kalispera, tha ithela na rotiso kati. Egkatestisa to destinator 6.1.1 mazi me tous xartes tou stin kuria mnimi tou pda afinontas kapou 34M eleuthera. Apo tin stigmi omos pou to ekana paratiro tin apokrisi genika tou pda eite os tilefono eite genika sto refresh ton othonon tou (start screen klp) kapos pio argi..... Yparxei pithanotita na ftaiei o ligoteros xoros stin kuria apothikeutiki mnimi? Euxaristo ek ton proteron nai kalytero einai tetoiou eidus efarmoges na tis vazeis se karta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γεια σας παιδιά την βοήθεια σας λίγο... Έχω το Spb mobile shell και έχω συνδέσει το p3600 με τον Η/Υ μέσο wifi το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να κάνω update τον καιρό αλλά δεν ξέρω πώς????? Αν ξέρει κάποις ας μου πεί PM ή αν έχει κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα για καιρό???? Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γεια σας παιδιά την βοήθεια σας λίγο... Έχω το Spb mobile shell και έχω συνδέσει το p3600 με τον Η/Υ μέσο wifi το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να κάνω update τον καιρό αλλά δεν ξέρω πώς????? Αν ξέρει κάποις ας μου πεί PM ή αν έχει κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα για καιρό???? Ευχαριστώ Λογικα update κανει μονο του...και εγω αυτο εχω ..το οποιο ειναι πολυ καλο.Οπα... τωρα το καταλαβα....update κανει μονο του οταν το συνδεεις με το activsync για αυτο που μου λες παιζει το εκσεις...οπως βλεπεις τη μπαρα με το καιρο επανω αριστερα εχει ενα tab αυτο πατας και το κανει update. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Λογικα update κανει μονο του...και εγω αυτο εχω ..το οποιο ειναι πολυ καλο.Οπα... τωρα το καταλαβα....update κανει μονο του οταν το συνδεεις με το activsync για αυτο που μου λες παιζει το εκσεις...οπως βλεπεις τη μπαρα με το καιρο επανω αριστερα εχει ενα tab αυτο πατας και το κανει update. ok φίλε μου θα το κοιτάξω... thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποια εφαρμογή (για PC) για να κάνω backup επαφες sms κλπ απο το PC? Ευχαριστώ! Για δες αυτό http://www.jeyo.com/extender.asp για τα sms. Για επαφές κάνε synchronize από το activesynch... Πάντως ένα ωραία προγραμματάκι για PIM backup (τρέχει από ppc όμως) είναι κι αυτό: http://www.freewareppc.com/database/pimbackup.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Καλημερα παιδια Μπορει καποιος να μου στειλει καποιο προγραμμα ωστε να γραφω με ελληνικα στο pda Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Αυτό θα το κάνεις με το Recko Keyboard. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλησπέρα! Είχα κάνει μία ερώτηση στο φόρουμ αλλα δεν... Μήπως κανένας έχει καταφέρει να παίξει τα mame στο ppc του?Αν ναί μήπως θα μπορούσε να προσφέρει κάποιες πληροφορείες ?Ευχαριστώ για την όποια απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παίδες υπάρχει κανεις που να εχει δουλέψει MS Access σε Pocket PC? υπάρχει κάποιο προγραμματακι που να δουλευει απροσκοπτα με τα μηχανακια μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλησπέρα! Είχα κάνει μία ερώτηση στο φόρουμ αλλα δεν... Μήπως κανένας έχει καταφέρει να παίξει τα mame στο ppc του?Αν ναί μήπως θα μπορούσε να προσφέρει κάποιες πληροφορείες ?Ευχαριστώ για την όποια απάντηση! Egw exw mame, itan omws mazi me to destinator mesa se mia SD ;) twra an thes kane ena search se gnwsta places, isws na vreis kati Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Γεια σας παιδιά την βοήθεια σας λίγο... Έχω το Spb mobile shell και έχω συνδέσει το p3600 με τον Η/Υ μέσο wifi το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να κάνω update τον καιρό αλλά δεν ξέρω πώς????? Αν ξέρει κάποις ας μου πεί PM ή αν έχει κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα για καιρό???? Ευχαριστώ SPB Menu => settings => SPB Shell => weather => τσέκαρε το αυτόματο update εναλλακτικά, για χειροκίνητο update αφού συνδεθείς στο ίντερνετ με κάποιο τρόπο, πηγαίνεις στη today screen, ανοίγεις το weather tab, πατάς παρατεταμένα πάνω στην πόλη κι επιλέγεις update. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Κατεβαζετε το αρχειο,το κανετε extract στο pc,και μετα το αντιγραφεται στο PPC σας,στον φακελο των Windows στην κυρια μνημη(οχι δεν το κανουμε εγκατασταση.ειναι αρχειο CPL(control panel applet).Μετα καντε Soft Reset,και θα εμφανιστει στο ρυθμισεις->συστημα->ClearType Tuner. Τωρα μπορειτε να ρυθμιστε την ενταση του Cleartype στο PPC σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Κατεβαζετε το αρχειο,το κανετε extract στο pc,και μετα το αντιγραφεται στο PPC σας,στον φακελο των Windows στην κυρια μνημη(οχι δεν το κανουμε εγκατασταση.ειναι αρχειο CPL(control panel applet).Μετα καντε Soft Reset,και θα εμφανιστει στο ρυθμισεις->συστημα->ClearType Tuner. Τωρα μπορειτε να ρυθμιστε την ενταση του Cleartyper στο PPC σας.:) na se rwthsw kati alla mhn gelaseis......ti einai to cleartyper? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 na se rwthsw kati alla mhn gelaseis......ti einai to cleartyper? Βασικα αντι να γραψω Cleartype,εγραψα Cleartyper....:lol: Το Cleartype,ειναι αυτο που κανει τα γραμματα να φαινονται πιο ωραια&λεια....Εφαρμοζει ενα ειδος antialliasing,οπως στα παιχνιδια,για να μην φαινονται pixel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia kanena kalo programa gia anaparagogh video k idiaitera divx me ypotitlous .srt yparxei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παίδες υπάρχει κανεις που να εχει δουλέψει MS Access σε Pocket PC? υπάρχει κάποιο προγραμματακι που να δουλευει απροσκοπτα με τα μηχανακια μας? Kανένας δεν εχει ασχοληθεί ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia kanena kalo programa gia anaparagogh video k idiaitera divx me ypotitlous .srt yparxei? ψαξε για το TCPMP.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Kανένας δεν εχει ασχοληθεί ? :( Ουτε καν στο pc.:p Aυτό μήπως κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ουτε καν στο pc.:p Aυτό μήπως κάνει; Agori moy esy... :lol: Many many Thanks paw na to tsekarw;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Pocket Controller Pro Version 6 released by Soti http://www.soti.net/pro/im/Pro_Overview.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Για σερφαρισμα στο ιντερνετ εχουμε καμια καλη εφαρμογη? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου τα δειχνει οπως στο pc (ή σαν ppc με vga οθονη) γιατι εχω τρελαθει στο οριζοντιο σκρολαρισμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 kanena game me kamera ektos apo to FISHOPOLIS (pu dn leiturgei sto s200 WM6 mu) yparxei? Euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts