lucivar Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Να προσθέσω κι εγώ το δωρεάν, πολύ καλό, μικρό και χρήσιμο BattClock : http://touchlockpro.sourceforge.net/BattClock.html Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία του PDA όπως ελεύθερη μνήμη, μπαταρία, ώρα κλπ στην πάνω μπάρα. Αξίζει! Σημείωση: Στην τελευταία έκδοση ο έλληνας μεταφραστής έχει κάνει ένα λαθάκι. Όταν το παραμετροποιείτε το κουμπί της Ακύρωσης είναι στην πραγματικότητα το ΟΚ. Edited September 20, 2010 by lucivar Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Τι να πρωτοχωρέσει πια σε αυτή την top bar; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucivar Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Τι να πρωτοχωρέσει πια σε αυτή την top bar; :rolleyes: Κι όμως η συγκεκριμένη εφαρμογή πιάνει εξαιρετικά μικρό χώρο. Πχ αντικαθιστά την ένδειξη μπαταρίας ή το ρολόι που ήδη υπάρχει. Edited September 21, 2010 by lucivar Προσθήκη εικόνας Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Τι να πρωτοχωρέσει πια σε αυτή την top bar; :rolleyes: Γιάννη εχεις να μου προτείνεις τις 2,3 κατα την γνώμη σου καλύτερες εφαρμογες γι ατην περίπτωση? Τα link ευπρόσδεκτα :) Εχω το wktask και εγχρωμα εικονίδια Edited September 20, 2010 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Γνώμη μου είναι μην βάζεις τίποτα. Με το wktask και τα έγχρωμα εικονίδια είσαι μια χαρά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 εχει καποιος να προτηνει κάποιο software ας ειναι και με αγορά για τηλεχειρησμό τηλεόρασης μέσω IRDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 εχει καποιος να προτηνει κάποιο software ας ειναι και με αγορά για τηλεχειρησμό τηλεόρασης μέσω IRDA? Παλιά είχα δοκιμάσει τα Novii Remote (/Deluxe) και Remote Control II. Πάει πολύς καιρός αλλά νομίζω ότι μου είχε αρέσει περισσότερο το Novii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για windows mobile που να κατεβαζει τα βιντεος του youtube κ να τα μετατρεπει σε αρχεια mp3 (δηλαδη να κρατας μονο τη μουσικη) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για windows mobile που να κατεβαζει τα βιντεος του youtube κ να τα μετατρεπει σε αρχεια mp3 (δηλαδη να κρατας μονο τη μουσικη) ??? http://www.pocketpc-software-downloads.com/software/t-free-pocketpc-youtube-mobile-downloader-download-ujjbaqdo.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 http://www.pocketpc-software-downloads.com/software/t-free-pocketpc-youtube-mobile-downloader-download-ujjbaqdo.html φιλε αθανασο αυτο που μου δινεις απλα κατεβαζει βιντεος απο το youtube(εχω το Getytv 1.3 γι αυτη τη δουλεια) εγω θελω ενα προγραμμα που απλα να κατεβαζει ΜΟΝΟ τη ΜΟΥΣΙΚΗ απο τα βιντεος του youtube κ να τα μετατρεπει σε mp3 αρχεια.ξερω οτι σε κανονικο pc υπαρχει κατι τετοιο.για wm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 φιλε αθανασο αυτο που μου δινεις απλα κατεβαζει βιντεος απο το youtube(εχω το Getytv 1.3 γι αυτη τη δουλεια) εγω θελω ενα προγραμμα που απλα να κατεβαζει ΜΟΝΟ τη ΜΟΥΣΙΚΗ απο τα βιντεος του youtube κ να τα μετατρεπει σε mp3 αρχεια.ξερω οτι σε κανονικο pc υπαρχει κατι τετοιο.για wm? Μάλλον αυτό που ζητάς είναι ένας ripper που να κάνει extract την μουσική από το βίντεο.....αλλά σε πρώτη φάση, όσα έχω δει και για windows πρώτα κατεβάζουν το συνολικό βίντεο και μετά απομονώνουν την μουσική...... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Μάλλον αυτό που ζητάς είναι ένας ripper που να κάνει extract την μουσική από το βίντεο.....αλλά σε πρώτη φάση, όσα έχω δει και για windows πρώτα κατεβάζουν το συνολικό βίντεο και μετά απομονώνουν την μουσική...... οκ αφου εχω το προγραμμα να κατεβασω το βιντεο μενει ενα προγραμμα για να απομονωσω τη μουσικη σε mp3.υπαρχει κατι τετοιο? η τελος παντων πειτε εναν τροπο να κατεβαζουμε τραγουδια απο το ιντερνετ κατευθειαν στο κινητο. Edited October 3, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 φιλε αθανασο αυτο που μου δινεις απλα κατεβαζει βιντεος απο το youtube(εχω το Getytv 1.3 γι αυτη τη δουλεια) εγω θελω ενα προγραμμα που απλα να κατεβαζει ΜΟΝΟ τη ΜΟΥΣΙΚΗ απο τα βιντεος του youtube κ να τα μετατρεπει σε mp3 αρχεια.ξερω οτι σε κανονικο pc υπαρχει κατι τετοιο.για wm? Υπάρχουν και υπηρεσίες online γι' αυτή τη δουλειά. Την παρακάτω δεν τη δοκίμασα στο κινητό αλλά στο PC δίνει πολύ καλά αποτελέσματα: http://www.listentoyoutube.com/ Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Υπάρχουν και υπηρεσίες online γι' αυτή τη δουλειά. Την παρακάτω δεν τη δοκίμασα στο κινητό αλλά στο PC δίνει πολύ καλά αποτελέσματα: http://www.listentoyoutube.com/ α μπα..βαζω τη url παταω go κ ειτε κανει δεκα ωρες conversion(χωρις αποτελεσμα) ειτε βγαζει σφαλμα (τρεις browser χρησιμοποιησα).παντως thanx για την ιδεα φιλαρακι. τελικα υπαρχει τροπος να κατεβασουμε τραγουδια απο το νετ στο κινητο?(εκτος απο τον πιο πανω που δε λειτουργει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δοκιμασε το youtube downloader.εχει επιλογη να σωζεις τον ηχο του βιντεο σε mp3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δοκιμασε το youtube downloader.εχει επιλογη να σωζεις τον ηχο του βιντεο σε mp3 thanx αλλα παω να κανω αναζητηση με το προγραμμα κ δεν βρισκει τιποτα οτι και να γραψω.γενικα εχει μια μαυρη οθονη χωρις πολλες επιλογες(δεν εχει options/settings καθολου) κ μου δινει την αισθηση οτι δε λειτουργει.το κατεβασα απο το λινκ του αθανασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brangalias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδια θελω να ρωτησω και εγω κατι. Απο το βαλε - βγαλε προγραματα ,εχω για προικα δυο-τρια εικονιδια απο παιχνιδια βασικα τα οποια τα ναι μεν απεγκατεστηνενα,αλλα τα εικονιδια τους εμειναν στην λιστα με τα games και τα προγραμματα. Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να σκαναρει τα windows mobile και να αφαιρει οτι δεν χρειαζεται; κατι τετοιο ψαχνω και δεν βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και σβήσε όσα εικονίδια δεν χρησιμοποιούνται. Πρόγραμμα σχετικό με αυτό που ζητάς είναι το SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 υπαρχει προγραμμα στο omnia 2/windows mobile 6.5 που να γραφεις στην οθονη αφης κ να μετατρεπει τα γραμματα σε ψηφιακη μορφη καταληλα για word? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 υπαρχει προγραμμα στο omnia 2/windows mobile 6.5 που να γραφεις στην οθονη αφης κ να μετατρεπει τα γραμματα σε ψηφιακη μορφη καταληλα για word? To CalliGrapher Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 To CalliGrapher κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 κάποιο link? Δεν είναι free... http://www.phatware.com/index.php?q=product/details/calligrapher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 To CalliGrapher thanx a lot! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Δεν είναι free... http://www.phatware.com/index.php?q=product/details/calligrapher Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 υπαρχει τροπος να κατεβαζουμε τραγουδια απο το ιντερνετ κατευθειαν στο κινητο? δεν πηρα απαντηση(που να λειτουργει) σε αυτο το θεμα που εεθεσα αλλα βρηκα μονος μου τη λυση και η απαντηση ειναι ναι υπαρχει τροπος!για οσους λοιπον ενδιαφερονται πως κατεβαζουμε τραγουδια mp3 απο το ιντερνετ απευθειας στο κινητο μας (omnia 2) οριστε ο (αρκετα γρηγορος κ ευκολος) τροπος που βρηκα: -βρισκουμε κ κανουμε αντιγραφη το λινκ του youtube με το τραγουδι που μας ενδιαφερει. -ανοιγουμε τον ενσωματομενο browser opera mobile (μονο με αυτον μου λειτουργησε) -διαλεγουμε ενα απο τα τρια παρακατω sites: http://www.youtube-mp3.org/ http://www.youtubetomp3.com/ http://www.vidtomp3.com/ -κανουμε επικοληση το λινκ στο πλαισιο που μας δινεται κ παταμε convert.μολις τελειωσει θα μας δωσει επιλογη για download την οποια κ παταμε ωστε να επιλεξουμε τον τοπο αποθηκευσης. επαναλαμβανω μου λειτουργησε η παραπανω διαδικασια μονο σε opera mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts