zaharakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δεν παίζει. Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση μέσα από το πρόγραμμα? αποκλειεται να μην παιζει :blink: εγω(και καποιοι αλλλοι χιλιαδες χρηστες των xda) το δουλευω καιρο ετσι και σε 6.1 αλλα και σε 6.0 ρομς και δουλευουν αψογα και o tcmp αλλα και το video sites ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromos Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Υπάρχει κάποιο αλλο προγραμμα σαν το pocket finance γιατι μου χανει μερικες εγγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 αποκλειεται να μην παιζει :blink: εγω(και καποιοι αλλλοι χιλιαδες χρηστες των xda) το δουλευω καιρο ετσι και σε 6.1 αλλα και σε 6.0 ρομς και δουλευουν αψογα και o tcmp αλλα και το video sites ;) Και σε εμενα δεν παιζει εκανα εγκατασταση και τα 3 cab αλλα δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ένα ωραίο προγραμματάκι που δουλεύω τελευταία είναι το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου. (δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί σε αυτό το θέμα αφού με search δεν το βρίσκω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 MyMobiler Ontws poly kalo kai me pleonektimata enanti tou gnwstou SOTI Pocket Controller Pro opws to oti mporeis na kaneis copy-paste apo tin othoni tou PC sto PPC, na doulepseis me to mouse tou PC to PPC sou (ean to exeis anoixto kai kaneis to mouse terma deksia stin othoni tou ypologisti... mpainei stin othoni tou PPC!!!! ;) ) kai telos... einai kai free! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Για μηνυματα με 160 χαρ με οποιο πληκτρολογιο θελουμε υπαρχει και το παρακατω http://sledge81.freehostia.com/send-greek-sms/ Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στο phonealarm, όσον αφορά τους χρόνους απενεργοποίησης τόσο του φωτισμού της οθόνης όσο και της συσκευής. Γιατί τώρα όταν επιλέγω κάποιο τύπο λειτουργίας π.χ. "σπίτι", "αυτοκίνητο" κλπ, αυτόματα επιλέγει χρόνους απενεργοποίησης οθόνης και συσκευής (τους ίδιους για όλους τους τύπους) και αναγκάζομαι να πηγαίνω να βάλω αυτούς που θέλω εγώ μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση χάνει πάλι τις ρυθμίσεις που έχω βάλει. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην registry αλλά πού;;; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ontws poly kalo kai me pleonektimata enanti tou gnwstou SOTI Pocket Controller Pro opws to oti mporeis na kaneis copy-paste apo tin othoni tou PC sto PPC, na doulepseis me to mouse tou PC to PPC sou (ean to exeis anoixto kai kaneis to mouse terma deksia stin othoni tou ypologisti... mpainei stin othoni tou PPC!!!! ;) ) kai telos... einai kai free! :happy: Αυτό το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου, πολύ θα το θελα. Που το βρίσκουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στο phonealarm, όσον αφορά τους χρόνους απενεργοποίησης τόσο του φωτισμού της οθόνης όσο και της συσκευής. Γιατί τώρα όταν επιλέγω κάποιο τύπο λειτουργίας π.χ. "σπίτι", "αυτοκίνητο" κλπ, αυτόματα επιλέγει χρόνους απενεργοποίησης οθόνης και συσκευής (τους ίδιους για όλους τους τύπους) και αναγκάζομαι να πηγαίνω να βάλω αυτούς που θέλω εγώ μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση χάνει πάλι τις ρυθμίσεις που έχω βάλει. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην registry αλλά πού;;; Καμιά ιδέα; Είναι στα settings των profiles. Κοίτα τα settings του phoneAlarm και είναι στο ίδιο σημείο που αλλάζεις και τον ήχο χτυπήματος κλπ. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ok, το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvicious Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Αυτό το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου, πολύ θα το θελα. Που το βρίσκουμε??? Εντάξει το βρήκα εδώ και πράγματι και εμένα πολύ καλό μου φαίνεται. Thanks harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 μου βγαζει συνεχεια το μηνημα οτι εχω δοκιμαστικη εκδοση του LEng τη ειναι αυτο και που θα βρω το κλειδη ?σορυ αλλα εχω να ασχολιθω 1 χρονο με pda και προσπαθω να επανερθω:lol: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 μου βγαζει συνεχεια το μηνημα οτι εχω δοκιμαστικη εκδοση του LEng τη ειναι αυτο και που θα βρω το κλειδη ?σορυ αλλα εχω να ασχολιθω 1 χρονο με pda και προσπαθω να επανερθω:lol: εχεις πμ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εχεις πμ :) ευχαριστω πολυ φιλε:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Καλημέρα Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Καλημέρα Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ? smartblock αλλα δεν δειχνει απενεργοποιημενο απλα οτι μιλαει και το ιδιο κανει οταν ειναι με αποκρυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Καλημέρα Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ? Call SMS Blocker to vriskeis sta gnwsta magazakia. An den to vreis steile pm exei 2 epiloges h mia oti milas kai h deuterh xtupaei mia fora kai meta ton petaei xwris na leei oti einai kateleimeno. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Kαλησπερα. αν μπορει καποιος ρε παιδια ας με βοηθησει... Αυριο φευγω και προσπαθω να βρω και να βαλω το destinator 7 (απο το γνωστο μαγαζι..) και πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη. Μπορει να μου στειλει καποιος ενα πμ να μου πει ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω? Και καμια οδηγια... Αν ξερει και τι γινεται με τις καμερες.. Ειναι μεσα στο πακετο?Πρεπει να το βαλω extra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Παιδιά ένα πρόγραμμα για να μετράμε το traffic του ιντερνετ για να μη φύγουμε πάνω από το δωρεάν; Και ένα πρόγραμμα να μπλοκάρει τα apps που πάνε να συνδεθούν μόνα τους. Ευχαριστώ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Παιδιά ένα πρόγραμμα για να μετράμε το traffic του ιντερνετ για να μη φύγουμε πάνω από το δωρεάν; Και ένα πρόγραμμα να μπλοκάρει τα apps που πάνε να συνδεθούν μόνα τους. Ευχαριστώ. To BatteryStatus ανάμεσα στα δεκάδες πράγματα που κάνει, μπορεί να μετράει και το traffic πολύ καλά. Το GPRS Monitor, κάνει μόνο αυτό, αλλά υπολογίζει και κόστος (σε περίπτωση που δεν έχεις προπληρωμένο όγκο, ή αν τον ξεπεράσεις). Για να μην συνδέεται τίποτα χωρίς να το θέλεις, το NoData σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το GPRS στη συσκευή σου. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ευχαριστώ πολύ :) EDIT: Το GPRS monitor έχανε όλα τα data μετά από soft reset. Έβαλα το spb gprs monitor και προς το παρόν πάει καλά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 καλημέρα παιδια. Ρε παιδια , λυστε μου μια απορια... υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπουμε html email απο τα windows mobile? χθες πχ ετυχε και εβλεπα τα mail μου απο το iphone και πραγματικά ζηλεψα που δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα στα wm6! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 καλημέρα παιδια. Ρε παιδια , λυστε μου μια απορια... υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπουμε html email απο τα windows mobile? χθες πχ ετυχε και εβλεπα τα mail μου απο το iphone και πραγματικά ζηλεψα που δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα στα wm6! Εγω μια χαρα βλεπω html emails... Και στον λογαριασμο του Hotmail και στο λογαριασμο της Forthnet.. Απλα πρεπει να πατησεις τα κλασικα warnings για το html content και να κανεις download ολες τις φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 χρησιμοποιεις απλο push email? γιατι εγω το vodafone surf + mail , μεσα απο την πλατφορμα του visto κανει προωθηση και δεν εχω html Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 O Opera Browser είναι Free; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts