Jump to content

panosvicious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosvicious

  • Ημ. Γέννησης 14/10/1965

panosvicious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παίδες, GPS και G-sensor δεν έχει; Στα specs δεν έχει συμπληρωμένο κάτι. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία σε όλους.
  2. Παιδιά καλό μεσημέρι. Έχω ξεκοπεί από τα σχετικά φόρουμ πολύ καιρό και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις. Συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έχω ένα HTC HD (αυτό το πρώτο το παλιό). Καλό ήταν αλλά πλέον δεν με εξυπηρετεί. Αργό το βλέπω σε όλα του. Το θέμα είναι ότι θέλω να βλέπω και να επεξεργάζομαι αρχεία του office (word και excel) οπότε το ερώτημα είναι αν με κάποια από τις συσκευές android ή το iphone θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ψάχνω δηλαδή για οθόνη αφής μεγέθους iphone ή leo, ενσωματωμένο gps, ταχύτητα στην απόκριση σαν αυτή που ζηλεύω στο iphone και όπως είπα και πιο πάνω δυνατότητα συγχρονισμού και επεξεργασίας αρχείων του MSoffice. Καμιά πρόταση για συσκευή; Ευχαριστώ.
  3. Τελικά σε ελληνική rom της ACE Hellas παίζει;
  4. Γεια χαρά σε όλους. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για αποθήκευση των φωνητικών εντολών κλήσης, ώστε να μην τις καταχωρούμε ξανά μετά από hard reset? Κάπου είχε πάρει κάτι το μάτι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο forum. Ευχαριστώ.
  5. Φίλε μου, βλέποντας το δικό σου post πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το Pocket Digital Clock και στο HTC TyTN το έβλεπα κανονικά. Τι να σου πώ. Τώρα για τον κύβο που λες, μάλλον εννοείς το HTC Touch Cruise, για το οποίο δεν ξέρω.
  6. Επειδή ίσως να μην το έθεσα καλά τι εννοούσα, λέω πως θα μπορούσα σαν today screen να έχω μόνο το spb mobile shell όπως πχ στην photo από το link που μου έδωσες, ενώ τώρα είμαι έτσι. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση (εντάξει είμαι και λίγο στούρνος). Όποια βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Φίλε μου εγκατέστησα το SPB Mobile Shell, έβαλα και τα themes από εδώ, αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω το ρολόι στην Today screen παρά μόνο όταν μπαίνω στο spb menu. Κάποια πατατιά κάνω ή δεν γίνεται αυτό που θέλω;;; Ευχαριστώ
  8. Εντάξει το βρήκα εδώ και πράγματι και εμένα πολύ καλό μου φαίνεται. Thanks harrispas
  9. Αυτό το MyMobiler μέσω του οποίου μπορείς και έχεις την οθόνη του τηλεφώνου στο desktop του pc με πλήρη έλεγχο του τηλεφώνου, πολύ θα το θελα. Που το βρίσκουμε???
  10. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις στο phonealarm, όσον αφορά τους χρόνους απενεργοποίησης τόσο του φωτισμού της οθόνης όσο και της συσκευής. Γιατί τώρα όταν επιλέγω κάποιο τύπο λειτουργίας π.χ. "σπίτι", "αυτοκίνητο" κλπ, αυτόματα επιλέγει χρόνους απενεργοποίησης οθόνης και συσκευής (τους ίδιους για όλους τους τύπους) και αναγκάζομαι να πηγαίνω να βάλω αυτούς που θέλω εγώ μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Ωστόσο όταν κάνω επανεκκίνηση χάνει πάλι τις ρυθμίσεις που έχω βάλει. Υποθέτω ότι θα χρειάζεται κάποια αλλαγή στην registry αλλά πού;;; Καμιά ιδέα;
  11. Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ που δεν έχω το Touch Cruise αλλά σκέφτομαι να το πάρω, παρά τα όποια προβλήματα :confused:έχω διαβάσει και στο ελληνικό forum htc. Λοιπόν μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εάν συνεργάζεται με το Nokia Wireless Stereo Headset HS-12W. Με το HTC TyTΝ που έχω λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...