Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανενας,καποιον task manager που να ειναι απλος(σε φαση HTC X button) και να εμφανιζει τα προγραμματα που τρεχουν στην πανω μπαρα ???εχω βρει το indibar,καλο,αλλα κατι δεν μου κολλαει... Επισης εχω δοκιμασει τον πολυ καλο WKTask,αλλα δεν μπορω να κρυψω το tab του wisabar desktop ως τρεχων προγραμμα...

ξερει κανενας,καποιον task manager που να ειναι απλος(σε φαση HTC X button) και να εμφανιζει τα προγραμματα που τρεχουν στην πανω μπαρα ???εχω βρει το indibar,καλο,αλλα κατι δεν μου κολλαει... Επισης εχω δοκιμασει τον πολυ καλο WKTask,αλλα δεν μπορω να κρυψω το tab του wisabar desktop ως τρεχων προγραμμα...

Κανένα μανατζεράκι της HTC δε μου άρεσε - το μόνο που έχω βρει γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό είναι το MagicButton που είναι μικρό και freeware και απλά τα σπάει:)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Κανένα μανατζεράκι της HTC δε μου άρεσε - το μόνο που έχω βρει γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό είναι το MagicButton που είναι μικρό και freeware και απλά τα σπάει:)

htc task manager.

apo ta agapimena mou

thanks,για τις απαντησεις αλλα τελικα θα μεινω με το indibar....

http://i12.photobucket.com/albums/a233/tonydeli7/2.jpg

τα προγραμματα που τρεχουν ειναι διπλα στο start button:

http://i12.photobucket.com/albums/a233/tonydeli7/4.jpg

τελικα απενεργοποιησα κατι παραπανησιες(για μενα)επιλογες που ειχε και ολα ΟΚ τωρα...

Παιδια εχω το Ipaq 1950 αλλα δεν ξερ πως να αποθηκευσω σελιδες απο τον Ι.Ε., ψαχνω για επιλογη αλλα τιποτα, ουτε τα temporary μπορω να βρω...Θελω να βλεπω μερικες σελιδες off line παρακαλω!

Spb Pocket Plus is the most powerful Today plug-in with tabs. The close button really closes out of running programs, the file explorer contains ZIP file support,

and new buttons allow users to assign hard keys to additional commands.

Advanced Internet Explorer buttons are installed, including new window support

and a view source feature. Spb Pocket Plus also adds a safe mode feature to your

device to restart safely if the device is experiencing problems.

Features include:

* Integration with Spb Mobile Shell

* Customizable look and feel

* Battery and memory indicators

* Advanced File and Internet explorers

Spb Pocket Plus 4.0

The most powerful Today Plug-in just got even better! Bring your Pocket PC back to life with the latest version complete with new scrolling functionality. Key features include:

NEW! Smart Scrolling - Scroll web pages, contacts, emails & more using your fingertip! Easy, intuitive

& compatible with standard apps.

Today Plug-In - Complete with vertical, large & dynamic tabs, labels for shortcuts, backlight control & battery & memory indicators.

Internet Explorer - Surf the net more on your Pocket PC with tabs like IE7, finger drag screen, fast search panel, view page source & more.

File Explorer - Find, use & enjoy new embedded features including ZIP support, file encryption, file properties & storage card format.

Safe Mode - No more data loss after crashing. Pocket Plus auto-disables plug-ins, applications & more & recovers to normal mode.

Απίστευτα βολικό πρόγραμμα και πιστεύω τεράστια βελτίωση από την προηγούμενη έκδοση (3.2).

Trial version εδώ: hxxp://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?en

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

κανα προγραμματακι για να hackaρουμε με το bluetooth υπαρχει? ειναι το sniper bluetooth αλλα ειναι μονο για αποστολη μηνυματων
[sIGPIC][/sIGPIC]

κανα προγραμματακι για να hackaρουμε με το bluetooth υπαρχει? ειναι το sniper bluetooth αλλα ειναι μονο για αποστολη μηνυματων

btcrawler & bluezard

Καλημέρα. Ηθέλα να ρωτήσω για ενα πρόγραμμα, αν υπάρχει: Αν μέσω του GPS μπορώ περπατώντας σε κάποια περιοχη, να αφήνω στην οθόνη το στίγμα μου, ώστε κάνοντας π.χ. σε κυκλική πορεία 1 km να μου δείξει την επιφανεια του οικοπέδου γύρω απο το οποίο έχω περπατήσει.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο για μηχανικούς και θα θελα να ξέρω αν υπάρχει κατι παρόμοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Ηθέλα να ρωτήσω για ενα πρόγραμμα, αν υπάρχει: Αν μέσω του GPS μπορώ περπατώντας σε κάποια περιοχη, να αφήνω στην οθόνη το στίγμα μου, ώστε κάνοντας π.χ. σε κυκλική πορεία 1 km να μου δείξει την επιφανεια του οικοπέδου γύρω απο το οποίο έχω περπατήσει.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο για μηχανικούς και θα θελα να ξέρω αν υπάρχει κατι παρόμοιο

Κάτι σαν αυτό:

http://www.gpsmeter.com/

y4

παιδια ειχα δει παλιοτερα ενα προγραμματακι που μετατρεπει το ppc σε εξωτερικο σκληρο.Δηλαδη το συνδεεις στον υπολογιστη και το βλεπει χωρις να εχεις παρασει καποιο driver οπως θα εβλεπε τη καρτα μνημης αν την εβαζες σε cart reader.

Μπορει να μου πει καποιος πως το λενε;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

παιδια ειχα δει παλιοτερα ενα προγραμματακι που μετατρεπει το ppc σε εξωτερικο σκληρο.Δηλαδη το συνδεεις στον υπολογιστη και το βλεπει χωρις να εχεις παρασει καποιο driver οπως θα εβλεπε τη καρτα μνημης αν την εβαζες σε cart reader.

Softick.Card.Export.II.v2.20.PPC

:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παιζει με ολα τα PPC ή με μερικα μοντελα? :O

στα s200,

p3300,

p3600,

tytn,

tytn ii καιζερ

που εχω δοκιμασει,παιζει μια χαρα.;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

στα s200,

p3300,

p3600,

tytn,

tytn ii καιζερ

που εχω δοκιμασει,παιζει μια χαρα.;)

Οποτε ειμαι καλυμενος. :)

Ευχαριστω φιλε.:shifty:

Softick.Card.Export.II.v2.20.PPC

:)

Σωστος.Εχει βγει και το 3.1

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

WM5 Storage free εδώ:

http://www.modaco.com/downloads-file1702.html

Κωνσταντίνος

Σωστος ;)

Και το εβλεπα μεσα στις cooked και σκεφτομουνα τι να κανει αραγε αυτο το προγραμμα. :X