lek88 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Δοκίμασε κάποιο από τα online που σου προτείναμε. Από το να μην έχεις καθολου.... Το αρνητικο είναι ότι τραβάνε mb (ανάλογα τον σταθμό. Δεν είναι στάνταρ) Και το θετικό είναι ότι θα έχεις τέλειο ήχο. Σε αντίθεση με κάποιο offline αν υποστήριζε η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgalaxys7edge Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ξέρεις άμα τρώει πολύ internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ξέρεις άμα τρώει πολύ internet;Κατέβασε το και κανε μια δοκιμή με το WiFi του σπιτιού σου πριν το βάλεις με data ;) Ανάλογα τον σταθμό που ακούς πάνε και τα mb. Δεν είναι στάνταρ για να σου πω. Ανάλογα την ποιότητα του ήχου του σταθμού που θα είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερωτηση για την κάμερα του κινητου μας.Γιατι το 90% των φωτο που τραβάω δεν είναι σε φουλ οθονη. Εννοείται ότι η λήψη γίνεται σε πλάγια θέση του κινητου και οχι ορθια. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερωτηση για την κάμερα του κινητου μας.Γιατι το 90% των φωτο που τραβάω δεν είναι σε φουλ οθονη. Εννοείται ότι η λήψη γίνεται σε πλάγια θέση του κινητου και οχι ορθια.Γιατί η πλειονότητα των κινητών είναι σχεδιασμένα να δείχνουν σε μορφή 16:9 και η ανάλυση της φωτογραφικής είναι προκαθορισμενη να τραβάει σε 4:3 Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Γιατί η πλειονότητα των κινητών είναι σχεδιασμένα να δείχνουν σε μορφή 16:9 και η ανάλυση της φωτογραφικής είναι προκαθορισμενη να τραβάει σε 4:3 Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός αν πας στις ρυθμίσεις της κάμερας και το βάλεις να τραβάει φωτογραφίες σε μορφή 16:9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερωτηση για την κάμερα του κινητου μας.Γιατι το 90% των φωτο που τραβάω δεν είναι σε φουλ οθονη. Εννοείται ότι η λήψη γίνεται σε πλάγια θέση του κινητου και οχι ορθια. Άλλαξε, απ' τις ρυθμίσεις της καμερας, την αναλογία σε 16:9 αντι για 4:3 που είναι τώρα! Απλά θα τραβάς φωτογραφίες σε 9.1mp και όχι σε 12mp. Δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά σε ανάλυση....... στην ουσία "κόβει" λίγα mp απ' το ύψος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Άλλαξε, απ' τις ρυθμίσεις της καμερας, την αναλογία σε 16:9 αντι για 4:3 που είναι τώρα! Απλά θα τραβάς φωτογραφίες σε 9.1mp και όχι σε 12mp. Δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά σε ανάλυση....... στην ουσία "κόβει" λίγα mp απ' το ύψος. Θα το δοκιμάσω.Σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Νεος κατοχος κ εγω παιδια απο χθες ενος χρυσου..Εχω "μεινει" γενικα απο την δουλεια της samsung..Ποτε δεν ημουν φαν της καμερας,καθαρα για αυτονομια και σχεδιαση το πηρα αλλα πλεον εγινα φαν της καμερας..Εχω γυρω στα 45% μπαταρια με sot 3.50..Λετε η αυτονομια να στρωσει με το καιρο??Ειναι παρα πολλες οι σελιδες να ψαχνω αν μπορει καποιος να με διευκολυνει και να μου απαντηση..Εκανε ολα τα update σε nougat(branded cosmote) και εννοειται μετα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Θα στρώσει είναι αρχή Ακόμα. Με τέσσερις πεντε φορτίσεις θα αρχίσει να δείχνει. Είναι βέβαια και ανάλογα τη χρήση που θα κάνεις. Τι θα έχεις ανοιχτά τι όχι. Αλλά τη μέρα θα σε βγάζει σίγουρα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Νεος κατοχος κ εγω παιδια απο χθες ενος χρυσου..Εχω "μεινει" γενικα απο την δουλεια της samsung..Ποτε δεν ημουν φαν της καμερας,καθαρα για αυτονομια και σχεδιαση το πηρα αλλα πλεον εγινα φαν της καμερας..Εχω γυρω στα 45% μπαταρια με sot 3.50..Λετε η αυτονομια να στρωσει με το καιρο??Ειναι παρα πολλες οι σελιδες να ψαχνω αν μπορει καποιος να με διευκολυνει και να μου απαντηση..Εκανε ολα τα update σε nougat(branded cosmote) και εννοειται μετα factory reset.Μια χαρά είναι η αυτονομία σου, πόσο παραπάνω να στρώσει; Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Από σήμερα το πρωί δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι μου βγάζει αυτό το σύμβολο φύλλα σε αυτό το wifi που δείχνει 2 βελάκια δεξιά-αριστερα και το σύμβολο το wifi στην μέση. Ξέρει κανείς τι είναι και πώς φεύγει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από σήμερα το πρωί δεν θυμάμαι αν πάτησα κάτι μου βγάζει αυτό το σύμβολο φύλλα σε αυτό το wifi που δείχνει 2 βελάκια δεξιά-αριστερα και το σύμβολο το wifi στην μέση. Ξέρει κανείς τι είναι και πώς φεύγει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ παιδιά το βρήκα.. είχα κάνει σύνδεση με τον εκτυπωτή και είχε μείνει στο δίκτυο wifi direct Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδιά έχω θέμα με το email μου στέλνω κανονικά στο iPhone του αδερφού μ φωτογραφιες κτλ κ αυτός μου έστελνε μέχρι πριν λίγο καιρό τώρα στέλνει κ δεν λαμβάνω τίποτα. Γενικά email από μαγαζιά έρχονται για προσφορές τι να συμβαίνει; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Παιδιά έχω θέμα με το email μου στέλνω κανονικά στο iPhone του αδερφού μ φωτογραφιες κτλ κ αυτός μου έστελνε μέχρι πριν λίγο καιρό τώρα στέλνει κ δεν λαμβάνω τίποτα. Γενικά email από μαγαζιά έρχονται για προσφορές τι να συμβαίνει; Στα spam έψαξες; Μπορεί ο server ή ο email client να τα θεωρεί spam Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα. Πριν δύο μέρες έφαγε ένα κόλλημα το κινητό μου και έχω αγχωθεί λίγο. Μπήκα στο ίντερνετ να ψάξω κάτι και όταν το κλείδωσα δεν ξανάνοιξε ποτέ.. Η μπαταρία θυμάμαι ήταν στο 60% περίπου. Δοκίμασα hard reset τίποτα, δοκίμασα να το βάλω στην φόρτιση τίποτα.. Να αναφέρω ότι όταν το έβαλα στην φόρτιση το κινητό άρχισε να θερμαίνεται και ήταν έτσι για πολύ ώρα. Επίσης όσο διάστημα ήταν νεκρό, όσοι με καλούσαν χτυπούσε κανονικά χωρίς όμως να ανταποκρίνεται το κινητό. Κατά το βραδάκι λοιπόν το κινητό έπαψε να είναι ζεστό και δοκίμασα πάλι να το βάλω στην φόρτιση. Ξαφνικά άνοιξε και φόρτιζε και η μπαταρία του, για έναν περίεργο λόγο, ήταν στο 0%!! Μετά από δύο μέρες χρήσης δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο κόλλημα.. Να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα. Πως ρυθμίζουμε τα χρώματα του Led τι σημαίνουν κάθε φορά..; βλέπω διαφορα χρώματα ανάλογα την ειδοποίηση αλλά πουθενά δεν βλέπω ρύθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 επειδη εχω μια προταση τι λετε αξιζει η μεταβαση σε lgg6 καινουργιο ηστο s8 το απλο η θα το μετανοιωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Παιδιά μπορεί καποιος να δώσει link για να μπει η επιλογή στην διαχείρηση συσκευής-μπαταρίας για "εφαρμογές που μένουν πάντα σε αδράνεια"? ψάχνω εδώ και ώρα και δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα. Το είχα βάλει αλλά μετά από hard reset χάθηκε. p.s. μόλις το βρήκα, είναι στο post #12855 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κανεις δε σχολιαζει κατι για το καινουριο update? Τι φαση? Παρατηρήσατε κατι καλο ή κακο οσοι το κάνατε? Χθες μου ηρθε η αναβάθμιση, για δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι χωρις να ακουσω γνωμες δε παιζει να το κανω, android ειναι αυτο! http://imgur.com/a/ElEpF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα. Πριν δύο μέρες έφαγε ένα κόλλημα το κινητό μου και έχω αγχωθεί λίγο. Μπήκα στο ίντερνετ να ψάξω κάτι και όταν το κλείδωσα δεν ξανάνοιξε ποτέ.. Η μπαταρία θυμάμαι ήταν στο 60% περίπου. Δοκίμασα hard reset τίποτα, δοκίμασα να το βάλω στην φόρτιση τίποτα.. Να αναφέρω ότι όταν το έβαλα στην φόρτιση το κινητό άρχισε να θερμαίνεται και ήταν έτσι για πολύ ώρα. Επίσης όσο διάστημα ήταν νεκρό, όσοι με καλούσαν χτυπούσε κανονικά χωρίς όμως να ανταποκρίνεται το κινητό. Κατά το βραδάκι λοιπόν το κινητό έπαψε να είναι ζεστό και δοκίμασα πάλι να το βάλω στην φόρτιση. Ξαφνικά άνοιξε και φόρτιζε και η μπαταρία του, για έναν περίεργο λόγο, ήταν στο 0%!! Μετά από δύο μέρες χρήσης δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο κόλλημα.. Να αρχίσω να ανησυχώ;Προφανώς έφαγε κόλλημα ο επεξεργαστής. Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να περιμένεις. Σε κάθε περίπτωση άμα σου κολλήσει και δεν ξανά ανάψει θα σου αλλάξουν πλακέτα εντός εγγύησης. Βάλε το μία φορά την ημέρα να παίρνει backup της συσκευής σου για να είσαι σίγουρος πως δεν θα χάσεις τίποτα και συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κανεις δε σχολιαζει κατι για το καινουριο update? Τι φαση? Παρατηρήσατε κατι καλο ή κακο οσοι το κάνατε? Χθες μου ηρθε η αναβάθμιση, για δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι χωρις να ακουσω γνωμες δε παιζει να το κανω, android ειναι αυτο! http://imgur.com/a/ElEpF ίσως γιατί δεν το πήραμε;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπέρα. Πως ρυθμίζουμε τα χρώματα του Led τι σημαίνουν κάθε φορά..; βλέπω διαφορα χρώματα ανάλογα την ειδοποίηση αλλά πουθενά δεν βλέπω ρύθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψάξε στο store για σχετικές εφαρμογές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Τα φώτα σας παρακαλώ! Αν έχει κάποιος εικόνα από το mate 9 θα εκτιμούσα ένα συγκριτικό με το S7 edge. Στριφογυρίζει στο μυαλό η αλλαγή αλλά δυσκολεύομαι να αφήσω το σ7 λόγω κάμερας και χρωμάτων. Στα 2 αυτά θέματα ξέρει κάποιος πως τα πάει το mate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Σίγουρα τα πάει εξαιρετικά όμως αμφιβάλλω αν μπορεί να ανταγωνιστεί σε οθόνη το s7 edge ,όπως φυσικά και στις νυχτερινές λήψεις,απλά η άποψή μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα κάποια reviews χθες που με φρεναραν αρκετά. Ειδικά στο θέμα της ανάλυσης οθόνης. Οπότε μάλλον θα μείνω εδώ που είμαι ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts