rebel1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εγω ουτε log in δεν μππρω να κανω.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Για του λόγου το αληθές λοιπόν... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/9a8a0b64368c152894cf6add85670c18.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/bf2fa8d3f7f4d0411a1b58c0261e36f1.jpg SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κι εμενα στο nova go μπαινει κανονικα.Συνδεεται ,μ'αφηνει να διαλεξω καναλι που θελω να δω αλλα δεν παιζει το καναλι μετα.Μενει κολλημενο και δειχνει πως φορτωνει,χωρις φυσικα να ξεκινησει να παιζει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κι εμενα στο nova go μπαινει κανονικα.Συνδεεται ,μ'αφηνει να διαλεξω καναλι που θελω να δω αλλα δεν παιζει το καναλι μετα.Μενει κολλημενο και δειχνει πως φορτωνει,χωρις φυσικα να ξεκινησει να παιζει ποτε. Ειδικά το nova go γράφει Στις πληροφορίες στο play store ότι υποστηρίζει μέχρι Android 6 και soon Android 7. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ήρθανε 2 μηνύματα από την Samsung, το ένα έλεγε πώς έχω 1 gb δώρο σε φωτογραφίες και 1 σε αποθηκευτικό χώρο δεν θυμάμαι όμως πού. Τα διάβασα και δεν το έκανα από άγνοια, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πεί πως θα τα ξαναβρώ? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μετα την 3η beta nougat εχει δει κανεις να εμφανιζει την φωτεινοτητα ψηλά στο κουρτινακι οπως παλια? οπως φαινεται στο video.. Σ εμενα δεν βλεπω κατι... Sent from my s7 edge Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μετα την 3η beta nougat εχει δει κανεις να εμφανιζει την φωτεινοτητα ψηλά στο κουρτινακι οπως παλια? οπως φαινεται στο video.. Σ εμενα δεν βλεπω κατι... Sent from my s7 edge Φιλε τραβά την κουρτινα κατω, πανε στις 3 τελειες, ρύθμιση φωτεινότητας επάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 η κάμερα πως τα παει με την nougat κ με το 3 beta?? εκτος απο το μενού έχουν γίνει κάποια αλλαγή στην επεξεργασία φωτογραφίας?? π. χ αντίθεση, ισορροπία λευκού κ.τ.π Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ωραιος Μαριε..ευχαριστω φιλε!!!! Sent from my s7 edge Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Σε εμένα δεν θα απαντήσει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ήρθανε 2 μηνύματα από την Samsung, το ένα έλεγε πώς έχω 1 gb δώρο σε φωτογραφίες και 1 σε αποθηκευτικό χώρο δεν θυμάμαι όμως πού. Τα διάβασα και δεν το έκανα από άγνοια, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πεί πως θα τα ξαναβρώ? Σας ευχαριστώ. Λογικά λες για τα 100 gb που δίνει δωρεάν το onedrive στα s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 η κάμερα πως τα παει με την nougat κ με το 3 beta?? εκτος απο το μενού έχουν γίνει κάποια αλλαγή στην επεξεργασία φωτογραφίας?? π. χ αντίθεση, ισορροπία λευκού κ.τ.π Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειδα κάτι, όπως ηταν πριν απλα άλλαξε το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δεν ειδα κάτι, όπως ηταν πριν απλα άλλαξε το μενου. σ'ευχαριστώ φίλε να σαι καλά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Λογικά λες για τα 100 gb που δίνει δωρεάν το onedrive στα s7. Ναί γι αυτά λέω, πως θα τα αποκτήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ναί γι αυτά λέω, πως θα τα αποκτήσω? Κατέβασε την εφαρμογή onedrive κάνε login και θα δεις λογικά. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ναί γι αυτά λέω, πως θα τα αποκτήσω? http://www.sammobile.com/2016/01/18/how-to-claim-your-free-100gb-onedrive-storage-on-a-samsung-galaxy-device/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Λογικά λες για τα 100 gb που δίνει δωρεάν το onedrive στα s7. Τι λες τώρα? Πότε έγινε αυτό? Είναι για 1 χρονο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Να πω και εγω την αποψη μου για την nougat μετα απο 1 εβδομασα χρησης..καταπληκτικη χωρις κολληματα ακομα και με πολλες εφαρμογες ανοιχτες...ομορφο περιβαλλον αν και θελει λιγο ενα μαυρακι που και που...μπαταρια η καλυτερη που ειχα ως τωρα με το s7 edge..εχω θεματα με fb και Instagram και αυτο γιατι δεν μπορω να παρω τα update..υπαρχει καποια ρομ που να βγαλαν και να εχει και τα update μεσα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Όσοι έχουν την nougat beta στη κάμερα υπάρχει το swipe gesture απ την κυρίως πίσω κάμερα σε σέλφι? Ή ακόμα με το εικονίδιο αλλάζει από εμπρός σε πίσω κάμερα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Όσοι έχουν την nougat beta στη κάμερα υπάρχει το swipe gesture απ την κυρίως πίσω κάμερα σε σέλφι? Ή ακόμα με το εικονίδιο αλλάζει από εμπρός σε πίσω κάμερα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω με nougat beta 3 ναι και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Τι λες τώρα? Πότε έγινε αυτό? Είναι για 1 χρονο? Είναι για δύο χρόνια. Απλά κάνεις εγγραφή στο onedrive με τον λογαριασμό microsoft ή αν έχεις ήδη λογαριασμό, μπαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πας στον λογαριασμό σου και εκεί βρίσκεται ή προσφορά. Απλά θα πρέπει να κατεβάσεις μία από τις εφαρμογές office της microsoft (δωρεάν πάντα) καθώς στην ουσία αυτή είναι που δίνει την προσφορά.. Ολα αυτά μέσα από την συσκευή πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά που είναι η επιλογή για να κλείνω τις εφαρμογές που δεν θέλω όταν σβήνει η οθόνη? Στην 6 που είχα είχε στις ρυθμίσεις επιλογή για κάθε εφαρμογή να επιλέγω αν θέλω να κλείνουν. Στην 7? Το ρωτάω γιατί ενώ βάζω τις εφαρμογές εκεί που λέει συντήρηση συσκευής και μπαταρία να κλείνουν τώρα πάλι τρέχουν από αδράνεια που τις είχα..... Και πάλι πρέπει να τις κλείνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εχω ενα μυστηριο προβλημα και δεν ξερω αν εχω κανει εγω κατι... Στο facebook και στο Flipboard οταν ειμαι με data (εχω μεγαλο plan, δεν φταιει αυτό) ενω μου φορτώνουν οι σελιδες, οι φωτογραφίες οχι! Νομιζα οτι θα ηταν ρυθμιση της καθε εφαρμογης πχ να μην κατεβαζει φωτογραφιες οταν ειμαι σε data 3g/4g αλλα να συμβαινει και στα δυο ταυτογχρονα? Δεν ξερω αν υπάρχει καποιο εξοικονομηση σε καποια ρυθμιση του κινητου και δεν την βλέπω. Αν μπορει να βοηθησει κανεις θα ημουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Για εμάς που είμαστε με την beta 1 και δεν μπορούμε να πάρουμε τα άλλα update γιατί έχουν κλείσει οι εγγραφές , μήπως έχει βρεί κάποιος να υπάρχουν κάπου τα άλλα update για να τα βάλουμε offline ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Για εμάς που είμαστε με την beta 1 και δεν μπορούμε να πάρουμε τα άλλα update γιατί έχουν κλείσει οι εγγραφές , μήπως έχει βρεί κάποιος να υπάρχουν κάπου τα άλλα update για να τα βάλουμε offline ; Δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει τίποτα. Οκ, ευχαριστώ πολύ :) Οπότε αναμονή και υπομονή για την official , όταν με το καλό βγεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts