panosf Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπερα φιλε μου ειναι αξιοπιστο καταστημα??? Εχω βρει ενα smartwatch ....... Να το προχωρησω???? Πρεπει να προσεξω κατι???? Εχω παρει 2 φορές από εκεί και δεν είχα το παραμικρό θέμα. Επιπλέον έχει πληρωμή με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εχω παρει 2 φορές από εκεί και δεν είχα το παραμικρό θέμα. Επιπλέον έχει πληρωμή με paypal. Για το τελωνειο τι να προσεξω?????? Τα προιοντα ειναι οκκκκκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Για το τελωνειο τι να προσεξω?????? Τα προιοντα ειναι οκκκκκ??? Στην παραγγελία, στις παρατηρήσεις γράψε αυτά που προτείνω παραπάνω. Τα προϊόντα ειναι μια χαρά, αλλά αν δεν εισάγονται στην Ευρώπη (όπως το s7 edge duos) η εγγύηση είναι από Samsung Ασίας και αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα σε περιμένει γολγοθάς. Υπάρχουν και ρίσκα στο όλο θέμα. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Edited December 1, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Xperia_Keyboard_7.3.A.0.54_v7.1_by_yener90.apk απο xda developers και θα με θυμηθείς. Κορυφαίο. Γράφεις καφε στα ελληνικά και σου βγάζει εικονιδιο φλυτζανάκι καφέ. με το ΟΚ παλάμη να κανει ΟΚ. Το έβαλα τελικά αλλά πχ εκεί που λες ότι γράφεις καφέ και βγάζει smile του καφέ δε το κάνει....κάποια ρύθμιση ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 :!:Ενημέρωση :!::!: Υπάρχει σχετικό νήμα που αφορά τα πληκτρολόγια γιαυτό και θα παρακαλέσω να σταματήσει εδω το off topic :down:απο εδω και πέρα μηνύματα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση . :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε παιδιά όσοι έχετε περάσει τη nougat μετά από επανεκκίνηση πάνω αριστερά στην μπάρα ειδοποιήσεων σας μένει η ειδοποίηση ότι είστε σε λειτουργία υψηλής απόδοσης; bug είναι ή μόνο εγώ το έχω;;;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/3aa6e331e31c2144d940576f4b861e8b.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εμένα δεν το κάνει πάντως. Now using S7 edge duos... Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε παιδιά όσοι έχετε περάσει τη nougat μετά από επανεκκίνηση πάνω αριστερά στην μπάρα ειδοποιήσεων σας μένει η ειδοποίηση ότι είστε σε λειτουργία υψηλής απόδοσης; bug είναι ή μόνο εγώ το έχω;;;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/3aa6e331e31c2144d940576f4b861e8b.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μένα πάντως δεν κάνει κάτι τέτοιο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Και εγώ από εκει αγόρασα το s7 edge duos. Παράδοση σε 5 εργάσιμες (με ΕΛΤΑ κούριερ), χωρίς ούτε καν υποψία τελωνείου. Καλό βέβαια είναι για μεγαλύτερη ασφάλεια να αναγράφεται μικρή αξία αντικειμένου (80-90 ευρώ), ότι είναι refubrished και τα γνωστά. Σε όσους έχουν nougat, έχετε παρατηρήσει περιστασιακά Lags στα animations του UI; Έχει live chat μήπως για να τους τα πω αυτά? Ή πρέπει να στείλω μήνυμα. Για να αναγραφεί η χαμηλή τιμή κ ότι είναι refurbished Κλπ... Αν είναι έτσι ασφαλής από τελωνεία κλπ όπως λέτε, σκέφτομαι να το χτυπήσω. 588 δολλάρια το Coral Blue Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Σε μένα πάντως δεν κάνει κάτι τέτοιο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εντάξει είχε σκαλώσει...ευτυχώς... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ρε σεις παιδια...πως μπορεσατε και κανατε τα update για την nougat χωρις να εισυε official beta tester;γιατι εγω κατεβασ την εφαρμογη και εκει που παω να κανω register μου λεει οτι ειναι full.. Edit:υπαρχει η ρομ κομπλε με τα update; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με την beta nougat. Έκανα αναβάθμιση την έκδοση beta (και τις 2) και ενώ δούλευε μέχρι τώρα το θέμα που είχα τώρα έκανα restart και πήγε πάλι το λευκό εργοστασιακο... Δεν μπορώ να αλλάξω πλέον θέμα ενώ επιλέγω άλλο μου δείχνει μόνο το εργοστασιακο.... Έχει και άλλος αυτό το θέμα ? Πριν στην beta 1 μια χαρά άλλαζε αλλά τώρα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ρε σεις παιδια...πως μπορεσατε και κανατε τα update για την nougat χωρις να εισυε official beta tester;γιατι εγω κατεβασ την εφαρμογη και εκει που παω να κανω register μου λεει οτι ειναι full.. Edit:υπαρχει η ρομ κομπλε με τα update; Αν διαβάσεις στις πιο πίσω σελίδες, κάποιοι που πέρασαν μέσω odin την beta nougat μετά πήραν κανονικά τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Αν διαβάσεις στις πιο πίσω σελίδες, κάποιοι που πέρασαν μέσω odin την beta nougat μετά πήραν κανονικά τις αναβαθμίσεις. Τα χω διαβασει ποσες φορες αλλα εγω δεν μπορω να κανω εγγραφη γιατι μου λεει οτι εφτασε τον απαιτούμενο αριθμό χρηστων.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Τα χω διαβασει ποσες φορες αλλα εγω δεν μπορω να κανω εγγραφη γιατι μου λεει οτι εφτασε τον απαιτούμενο αριθμό χρηστων.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Θα πρέπει να περιμένεις πότε θα ξανανοίξουν οι εγγραφές. Διαφορετικά μπορείς να περάσεις το αρχικό firwmare μέσω odin, χωρίς όμως να πέρνεις update μέχρι να καταφέρεις να γίνεις register. Μην αγχώνεσαι πάντως...δεν χάνεις και τίποτα το συγκλονιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Τα χω διαβασει ποσες φορες αλλα εγω δεν μπορω να κανω εγγραφη γιατι μου λεει οτι εφτασε τον απαιτούμενο αριθμό χρηστων.. Μάλλον δεν έδωσες προσοχή στα γραφόμενά μου... δεν είπα να περάσεις την Marshmallow και μετά να κάνεις εγγραφή για beta tester, σου είπα να περάσεις κατευθείαν την Nougat μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Να ρωτησω κατι?μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα αλλο θεμα για την nougat και να γινονται εκει οι συζητησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μάλλον δεν έδωσες προσοχή στα γραφόμενά μου... δεν είπα να περάσεις την Marshmallow και μετά να κάνεις εγγραφή για beta tester, σου είπα να περάσεις κατευθείαν την Nougat μέσω odin. Την nougat εχω πανω στ κινητό εδω και 3 μερες..εγκατεστησα το beta programme αλλα δεν κανει εγγραφη Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Την nougat εχω πανω στ κινητό εδω και 3 μερες..εγκατεστησα το beta programme αλλα δεν κανει εγγραφη Sent from my SM-G935F using Tapatalk Είναι κλειστές οι εγγραφές Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Να ρωτησω κατι?μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα αλλο θεμα για την nougat και να γινονται εκει οι συζητησεις? Πράγματι, είναι κουραστική αυτή μονοθεματολογία. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πράγματι, είναι κουραστική αυτή μονοθεματολογία. Για εμάς που δεν θελουμε να την περασουμε είναι λιγο κουραστικο.Τεσπα κρίνουν οι συντονιστες/διαχειριστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ρε παιδιά όσοι έχετε περάσει τη nougat μετά από επανεκκίνηση πάνω αριστερά στην μπάρα ειδοποιήσεων σας μένει η ειδοποίηση ότι είστε σε λειτουργία υψηλής απόδοσης; bug είναι ή μόνο εγώ το έχω;;;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/3aa6e331e31c2144d940576f4b861e8b.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε το εικονίδιο ανάμεσα στην συλλογή και το playstore είναι συντόμευση για αυτό που βγάζει όταν κρατάμε πατημένο το power button? (power off-reboot)?αν ναι πως το βάζεις ? Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μάλλον για κλειδωμα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Για εμάς που δεν θελουμε να την περασουμε είναι λιγο κουραστικο.Τεσπα κρίνουν οι συντονιστες/διαχειριστες. Συμφωνώ απολύτως με τους προλαλλήσαντες Πράγματι, είναι κουραστική αυτή μονοθεματολογία. Να ρωτησω κατι?μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα αλλο θεμα για την nougat και να γινονται εκει οι συζητησεις? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι που και που (1 φορά την εβδομάδα) κάνει επανεκκίνηση μόνη της η συσκευή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts