Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρυθμίσεις-οθονη κλειδ. και ασφάλεια - ασφαλής εκκίνηση-να μην απαιτείται κ είστε κομπλέ

Λ.Ο.Κ στ'αριστερο.....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα παιδια..πρωτη φορα κατοχος samsung και εχω παρατηρησει κατι στο δικο μου σε σχεση με φιλου μου..οταν ανοιγει και αφου βαλω το κωδικο κλειδωματος της συσκευης μετα μου βγαζει μια κλειδαρια και γραφει android starting..μετα απο λιγα δευτερα βαζω και το κωδικο της sim και ανοιγει η συσκευη...γιατι μου το κανει αυτο?

Θα πας στις ρυθμίσεις Οθόνη κλείδ.και ασφάλεια εχει μια ρύθμιση που λέει ασφαλής εκκίνηση θα πατήσεις εκεί και θα δεις μέσα να λέει ότι απαιτείται pin μετά από επανεκκίνηση θα τικαρεις εκεί που λέει να μην απαιτείται και είσαι έτοιμος

Οσο αναφορα τις χαμενες κλησεις, να αναφερω οτι (αν και ειχα κυριολεκτικα 2-3 χαμενες κλησεις, που μπορει να ητανε απο ελειψη σηματος) απο την μερα που διαβασα το ποστ με την επαναφορα των ρυθμισεων στις εφαρμογες, δεν εχω χασει ουτε μια κληση. Ειναι αρκετες μερες τωρα που το εκανα. Επισης ειμαι μονιμα με 3G wifi, με Cosmote (αλλα οχι το λογισμικο της cosmote, αλλα μαμα Πολωνικο 7) και ανοιγω το 4G οταν δεν εχει 3G.

Δεν ξερω αν επαιξε ρολο η επαναφορα. Θελω επισης να αναφερω οτι το update του 7, δεν το εκανα ΟΤΑ, αλλα μολις βγηκε η ενημερωση του, μπηκα στο smart switch, το εδειξε κι εκει, και το εκανα απο εκει. Κατεβασε ολο το αρχειο, αν θυμαμαι καλα 2.4Gb (αν δεν κανω λαθος) και το εκανα επειδη και στα iPhone, χρονια τωρα ποτε δεν κανω ΟΤΑ update. Και ποτε δεν ειχα απολυτως κανενα θεμα.

Ελπιζω να βοηθησω και να βγαλει και καποιος αλλος ακρη με το συγκεκριμενο προβλημα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλε μου δεν παιζει ρολο αν ειναι ota η με smart switc η με odin.το μονο που παιζει ρολο ειναι hard reset μετα την αναβαθμιση οποια και αν ειναι αυτη!
I Want To Believe

Εγω παντως hard reset ή επαναφορα μετα το update δεν εκανα. Αυτη την φορα τουλαχιστον. Ειπα να δω αν εχω θεμα και θα το κανω. Ολα πανε ρολοι, μην το ματιασω!

Λοιπόν μάγκες εγώ με 7αρα ΔΕΝ έχω χάσει κλήσεις όσες φορές με έψαξαν.. μόνιμα σε 2 g για μέσα στο σπίτι και όταν θέλω ανοίγω με το διακοπτακι απ'το playstore το κάνω 4g. Επίσης είχα θέμα με το πληκτρολόγιο που κολλούσε έκανα κάτι επαναφορες απ'τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο και δουλεύει πένα.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Φιλε μου δεν παιζει ρολο αν ειναι ota η με smart switc η με odin.το μονο που παιζει ρολο ειναι hard reset μετα την αναβαθμιση οποια και αν ειναι αυτη!

Δεν έκανα Hard reset, δεν έχω χαμένες κλήσεις, δεν έχω άλλα προβλήματα........

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ούτε αυτό παίζει ρόλο. Δε χρειάζεται hard reset ντε κ καλά.

Όλο τα ίδια κ τα ίδια λέμε σε αυτό το θέμα.

Οταν αλλαζει ολη η σειρα pda,csc,modem θελει hard reset.ΝΟΜΟΣ.στο pc σου εχεις περασει ποτε windows απο πανω;να δεις τρεχει;για δοκιμασε να δεις με το root explorer στο system app και στο φακελο etc.θα εχεις διπλα μεσα!το εχουμε χιλιαδες φορες και δεν το κανετε καποιοι μς αποτελεσμα καθε τρεις και λιγο να δημιουργειτε θεμα με bugs!

I Want To Believe

Επειδη δεν μπορω να βρω υο μηνυμα...ποιο ειναι το link για την ενημερωση των εφαρμογών της samsung οοως αριθμομηχανή aod κτλ

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

@scorpio3

@psilos555

Να 'σται καλά ρε παιδιά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί το άλλο με το hard resset και την αναβάθμιση που δεν έκατσε καλά...ήταν πολύ γιούπι! :p ... Ο "υαλο-κατάσκοπος" θα μας έστελνε για επαναφορά χωρίς λόγο...:X

Αυτή η ασφαλή εκκίνηση...επειδή την θέλω...δημιουργεί κανένα άλλο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να καθυστερεί την συσκευή ας πούμε; Γιατί εάν δεν έχει επιπλοκές, δεν θα ήθελα να την απενεργοποιήσω.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

@scorpio3

@psilos555

Να 'σται καλά ρε παιδιά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί το άλλο με το hard resset και την αναβάθμιση που δεν έκατσε καλά...ήταν πολύ γιούπι! :p ... Ο "υαλο-κατάσκοπος" θα μας έστελνε για επαναφορά χωρίς λόγο...:X

Αυτή η ασφαλή εκκίνηση...επειδή την θέλω...δημιουργεί κανένα άλλο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να καθυστερεί την συσκευή ας πούμε; Γιατί εάν δεν έχει επιπλοκές, δεν θα ήθελα να την απενεργοποιήσω.

οχι φιλε μου δεν δημιουργεί κανένα θέμα απλα έχεις μια επιπρόσθετη ασφάλεια :D :D :D

IPhone 15 Pro 

Λοιπόν μάγκες εγώ με 7αρα ΔΕΝ έχω χάσει κλήσεις όσες φορές με έψαξαν.. μόνιμα σε 2 g για μέσα στο σπίτι και όταν θέλω ανοίγω με το διακοπτακι απ'το playstore το κάνω 4g. Επίσης είχα θέμα με το πληκτρολόγιο που κολλούσε έκανα κάτι επαναφορες απ'τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο και δουλεύει πένα.

Καλημέρα,

μπορείς να μου θυμίσεις ποια είναι εφαρμογή για την εναλλαγή από 2g σε 3g ή 4g και ούτω κάθε εξής;

Σε ευχαριστώ.

Καλημέρα,

μπορείς να μου θυμίσεις ποια είναι εφαρμογή για την εναλλαγή από 2g σε 3g ή 4g και ούτω κάθε εξής;

Σε ευχαριστώ.

Εγώ έχω την switch network και ξενοιαζεις Καλημέρα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν έκανα Hard reset, δεν έχω χαμένες κλήσεις, δεν έχω άλλα προβλήματα........

Καλημέρα !

Συνονόματε @montoya, είσαι μάλλον τυχερός , όπως και κάποιο άλλοι συνφορουμίτες :)

( ή κάποιοι άλλοι είναι άτυχοι .. όπως το δει κανείς ..)

Η ουσία είναι ότι τώρα που αποφάσισα μετά από χρόνια να μεταβώ στο android και στο s7 edge ( μια φορά στα 10 χρόνια μου συμβαίνει αυτό..:)) βγήκε το θέμα των χαμένων κλήσεων...:(

Θανάσης

Οταν αλλαζει ολη η σειρα pda,csc,modem θελει hard reset.ΝΟΜΟΣ.στο pc σου εχεις περασει ποτε windows απο πανω;να δεις τρεχει;για δοκιμασε να δεις με το root explorer στο system app και στο φακελο etc.θα εχεις διπλα μεσα!το εχουμε χιλιαδες φορες και δεν το κανετε καποιοι μς αποτελεσμα καθε τρεις και λιγο να δημιουργειτε θεμα με bugs!

Οταν λες hard reset τι εννοείς; factory reset?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλησπέρα στη παρέα, αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι...

Έχω το Ελληνικό firm και έχω ακόμα του Ιανουαρίου το update επειδή θέλω να περάσω νέο firm να προτιμήσω κάτι σε Σλοβακία ή κάτι τέτοιο π είναι το τελευταίο κ έχει τα update ή είναι σε κάτι καλύτερο να ξαναβάλω την Ελληνική;

Αν ξέρει κάποιος...

Την επαναφορα στο πληκτρολογιο μπορεις να μου πεις πως την εκανες; και εμενα ψιλοκολαει...

Έχω το Ελληνικό firm και έχω ακόμα του Ιανουαρίου το update επειδή θέλω να περάσω νέο firm να προτιμήσω κάτι σε Σλοβακία ή κάτι τέτοιο π είναι το τελευταίο κ έχει τα update ή είναι σε κάτι καλύτερο να ξαναβάλω την Ελληνική;

Αν ξέρει κάποιος...

Έχω την εντύπωση ότι το αγγλικό παίρνει πρώτα τις αναβαθμίσεις.δεν ξέρω για το σλοβενικο.

V10 for Vendetta

Καλημερα παιδια . Θα ηθελα να ρωτησω κατι . Εχω το συγκεκριμενο και αγορασα απο το ebay την clear view case σε μπλε (επειδη δεν την φερνουν εδω). Δουλευει μια χαρα , ομως παρατηρησα οτι οταν απανταω σε κληση ή κανω τερματισμο κλησης πρεπει οπωσδηποτε να το κανω με την αφη (δεξια ή αριστερα) . Δεν φταιει η θηκη γιατι την αλλαξα με το ιδιο κινητο της γυναικας μου και δουλευε κανονικα δηλαδη μονο με ενα πατημα .

Επανέρχομαι.. Επειδή δεν βρήκα τρόπο να το τσεκάρω..

Ο φίλος μου το αγόρασε τον Φεβρουάριο.. Το άνοιξε πριν μία εβδομάδα επειδή έλειπε επαρχία. Και μέσα έχει μήνυμα στα Πολωνικά που τον καλωσορίζει στο δίκτυο, με ημερομηνία λήψης 17/1!!!!! Πριν την αγορά δηλαδή..

Τι κάνω? Το γυρνάμε πίσω προφανώς.. Υπάρχει κάτι που πρέπει να έχω υπόψιν? Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο περιστατικό και τι αντιμετώπιση είχατε από το αντίστοιχο κατάστημα?

Περάσαμε σήμερα από γνωστό μαγαζί στην Αθήνα.. Αναφέραμε το θέμα. Εκτός απο 2 ηλίθιες απαντήσεις από τους πρώτους υπαλλήλους, ο 3ος μας είπε ότι όλα τα τηλέφωνα ανοίγονται για να ενεργοποιηθούν απο τη samsung και μετά εισάγονται σε άλλες χώρες. Κι απλά σε κάποια δεν γίνεται επαναφορά και τυχαίνει να μένει το sms ενεργοποίησης.

Προσωπικά δε μου έχει ξανά τύχει σε συσκευή που έχω αγοράσει από skroutz. Κι επίσης νομίζω ότι όσα προορίζονται για ευρωπαϊκή χώρα φεν χρειάζονται ενεργοποίηση. Σωστά?

Δεν είχα πολλές ελπίδες να γίνει κάτι. Απλά να βάλω μυαλό στο φίλο μου ν με ρωτάει πρώτα. χαχαχα

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν ξέρει κάποιος...

niko θα ερθει για ολες τις ρομ,λιγο υπομονη.και εγω με aut (ελβετιας ειμαι.ενα update εχω παρει..αν θες κατεβασε την btu απο sammobile και flashing με odin!

I Want To Believe

Την επαναφορα στο πληκτρολογιο μπορεις να μου πεις πως την εκανες; και εμενα ψιλοκολαει...

Αν εννοουμε οτι λαγκαρει πχ στη αλλαγη γλωσσας φτιαχνει με clear data / cache του πληκτρολογιου samsung αλλα ξαναχαλαει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned