Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5η μέρα με apc8 και τα αποτελέσματα είναι μάλλον απογοητευτικά..Άντε να έχω 45 λεπτά με μια ώρα παραπάνω SoT από ότι με την τελευταία Nougat δηλαδή στο σύνολο 4 με 4.5 ώρες σε 18ωρο χρήσης με 80%-20% WiFi 4g. Άρα κατά 99% μπορώ να πω ότι τα έχει παίξει η μπαταρία μου πλέον και στην πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξω στο επίσημο αφού σκοπεύω να το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα σίγουρα.

Κατά λάθος το έγραψα εδώ. Ας το σβήσει κάποιος Mod το μεταφέρω στο θέμα της μπαταρίας.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και μετα τις χαμένες κλήσεις ξεκίνησε και απο μόνο του τις επανακινήσεις... πραγματικά έφυγα απο lg που δεν είχα κανένα πρόβλημα και πήρα samsung επειδή όλοι έλεγαν πάρε samsung μου φαίνεται πάει για πούλημα.

Το οτι σβήνουν πολύ γρήγορα έχει "λύση". Αυτό το μάνι μάνι άψε-σβήσε είναι "εκνευριστικό". Υπάρχει τρόπος (ρύθμιση) να μείνουν παραπάνω ανοιχτά με το μαμά software?

Αυτό το άναψε-σβησε με εκνεύριζε και μένα και έβαλα εφαρμογή να είναι μόνιμα αναμμένα (οταν είναι ανοιχτή η οθόνη εννοείται) μ' αρέσει να τα βλέπω :p. Η μπαταρία δε χαμπαρίζει και τόσο από κάτι τέτοια!!

Άλλους πάλι τους εκνευρίζει όταν είναι αναμμένα :)

Αυτό το άναψε-σβησε με εκνεύριζε και μένα και έβαλα εφαρμογή να είναι μόνιμα αναμμένα (οταν είναι ανοιχτή η οθόνη εννοείται) μ' αρέσει να τα βλέπω :p. Η μπαταρία δε χαμπαρίζει και τόσο από κάτι τέτοια!!

Άλλους πάλι τους εκνευρίζει όταν είναι αναμμένα :)

Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει ρύθμιση

1- με χρόνο (από τάδε ώρα μέχρι τάδε ώρα)

2- με αισθητήρα φωτός (εάν ο αισθητήρα δει χαμηλό φως, να τα ανάβει)

3- με συντεταγμένες για ανατολή-δύση (όπως είναι το Blue light)

Πολλά ζητάω ε;;; χεχε...:p

Αυτό το άψε-σβήσε πάντως είναι τελείως γκάου. Τελείως ανούσιο.

Μου θυμίζει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που έχω (Samsung). Είναι φωτιζόμενο, όποτε θές ανάβεις τα πλήκτρα...αλλά το κουμπί για να τα ανάψεις είναι σβηστό...οπότε στο σκοτάδι το ψάχνεις...για να μπορέσεις να το πατήσεις και να ανάψουν τα υπόλοιπα!!!:lol:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Και μετα τις χαμένες κλήσεις ξεκίνησε και απο μόνο του τις επανακινήσεις... πραγματικά έφυγα απο lg που δεν είχα κανένα πρόβλημα και πήρα samsung επειδή όλοι έλεγαν πάρε samsung μου φαίνεται πάει για πούλημα.

μην ακουω τετοια ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με galaxy s4..μεχρι που το εκανα ρουτ βεβαια και αλλαξα ρομ..εκει εστρωσε..δες μηπως φταει η μητρικη..παιζει και αυτο...

νεος κατοχος απο χτες και εγω του s7 edge..ειχα κανει προπαραγγελια το s8 αλλα το μετανιωσα γιατι ηταν πολλα λεφτα και δεν εχει και τοση μεγαλη διαφορα απο το s7...εβαλα να ψαξει για ενημερωσεις και μου εβγαλε κατευθειαν την ενημερωση για nougat..ειαχ την εντυπωση πως πρωτα θα μου εκανε τις προηγουμενες ενημερωσεις...δε προκειται να τη βαλω ακομα..γιατι και απο κιτ κατ οταν πηγα σε λολιποπ στο galaxy s4 εκει καταστραφηκε το κινητο...ναι το ξερω καμια σχεση το s7 με το s4 αλλα και παλι..ημουν παθων οποτε...διαβαζω και κατι για χαμενες κλησεις οποτε επειδη μολις το πηρα παραμενω στην 6αρα και οταν με το καλο σκασει η o τοτε το βλεπουμε...λιγους μηνες πριν τελειωσει η εγγυηση μαλλον θα το αναβαθμισω γιατι μετα θα παιχτει ρουτ..ηδη παρακολουθω το νημα στο xda...:p

Έβαλα τη rom της Cosmote και τώρα έχω Volte και Wifi calls (μετά από σχετικό sms). Στο wifi calls έχει δύο επιλογές, προτίμηση σε δίκτυα Wifi και προτίμηση σε δίκτυα κινητής. Να υποθέσω ότι επιλέγουμε το πρώτο; By default ήταν στη 2η επιλογή, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια η διαφορά τους. Το 1ο χρησιμοποιεί wifi έτσι και αλλιώς και το 2ο γυρίζει σε wifi μόνο αν το σήμα της κινητής είναι χαμηλό;

Σωστός. Ρύθμισε το ανάλογα με το σήμα 4g που εχεις

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αυτο με τις επανεκκινήσεις το εχω και εγω...σταματησαν οι χαμενες κλησεις και κανεις επανεκκινήσεις τωρα...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Σωστός. Ρύθμισε το ανάλογα με το σήμα 4g που εχεις

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε bb cosmote τέλειο σήμα που δε μου δούλεψε ποτέ σωστά. Από μπαταρία, βέβαια, δε ξέρω τι παίζει. Στον ήχο, πάντως, είδα διαφορά προς το καλύτερο.

Είναι το μόνο κινητό από όλα αυτά που έχω αλλάξει που από τον Ιούλιο που το έχω δεν είχα καμία επανεκκίνηση. Ίσως είναι θέμα παρτίδας..

Μηπως το εχετε απο τις ρυθμισεις βαλει?καποια εφαρμογη που του εχετε βαλει,μετα την αναβαθμιση εγινε hard reset?μηπως δεν εχει καθησει καλα?με σωστο στησιμο το κινητο δουλευγει αψογα.το δικο μου δεν εχει το παραμικρο!
I Want To Believe

παιδια υπάρχει κάποια κόλπο για να ανεβάσουμε λιγο την ενταση στα ακουστικά?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To πηγα service αλλαγή μητρική και μπαταρία... σε 1 ωρίτσα...

Smartec; Σκεφτομαι να το πάω Παρασκευή αν είναι να το έχω σε 1-2 ώρες..

Για τις επανεκκινήσεις σου άλλαξαν πλακέτα ε?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Smartec; Σκεφτομαι να το πάω Παρασκευή αν είναι να το έχω σε 1-2 ώρες..

Για τις επανεκκινήσεις σου άλλαξαν πλακέτα ε?

Για τις χαμένες κλήσεις...

Επειδή διαβάζω ότι αλλάζουν πλακέτες με το παραμικρό, είστε σίγουροι ότι σας άλλαξαν πλακέτα ή απλά κάνουν ένα factory reset και ξανά περνάνε το λογισμικό και σας λένε και καλά ότι άλλαξαν πλακέτα;

εχω φαει σκαλωμα με την αλλαγη των δαχτυλικων αποτυπωματων δεν μπορω να βρω πως αλλαζουν-διαγραφονται στην 7 ,που εχει την επιλογη για την διαγραφη η την επεξεργασια τους ρε παιδια?

εχω φαει σκαλωμα με την αλλαγη των δαχτυλικων αποτυπωματων δεν μπορω να βρω πως αλλαζουν-διαγραφονται στην 7 ,που εχει την επιλογη για την διαγραφη η την επεξεργασια τους ρε παιδια?

Πατάς παρατεταμένα πάνω στο δακτυλικό αποτύπωμα που θέλεις και το κάνεις κατάργηση.

Επειδή διαβάζω ότι αλλάζουν πλακέτες με το παραμικρό, είστε σίγουροι ότι σας άλλαξαν πλακέτα ή απλά κάνουν ένα factory reset και ξανά περνάνε το λογισμικό και σας λένε και καλά ότι άλλαξαν πλακέτα;

Όταν φευγεις απο το service παιρνεις αποδεικτικο των ανταλλακτικων που αλλαξαν. Δεν νομιζω να εχει στηθει τοσο μεγαλη πλεκτανη με ψευτικα παραστατικα στη samsung. Τι να πω..

Απλα εχουν καταλαβει οτι καποιες παρτιδες βγηκαν προβληματικες και προσπαθουν να το διορθωσουν.

Ρυθμισεις > οθονη κλειδωματος και ασφαλεια >αποτυπωματα

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τι να σας πω ρε παιδια και μενα μου δωσανε χαρτι... η παλια έλεγε ετος κατασκευής 11/2016 και η καινούργια 01/17. Εγω ζήτησα να με επιστρέψουν σε android 6 άλλα μου είπαν δε γίνεται. Σήμερα δεν είχα χαμένη κλήση άλλα είναι ακόμα νωρις να το ελέγξω.

παίδες ξαναφερνω το θέμα με τις χαμένες κλήσεις που ακομα δεν το εχω παθει εγώ (wind σύνδεση-Nougat ελληνική) και τυχαίνει να διαβαζω με παραπλήσια προβλήματα κ σε αλλα νήματα όπως A5 2017, Redmi 3s,Redmi 4a αν κ για τα xiaomi δεν είμαι σίγουρος οτι δεν ειναι hardware αλλα ίσως θα ηταν καλύτερα να ανοιχτεί ενα θεμα μήπως ειναι συγκεκριμένα σε κάποιον παροχο

IPhone 15 Pro 

παίδες ξαναφερνω το θέμα με τις χαμένες κλήσεις που ακομα δεν το εχω παθει εγώ (wind σύνδεση-Nougat ελληνική) και τυχαίνει να διαβαζω με παραπλήσια προβλήματα κ σε αλλα νήματα όπως A5 2017, Redmi 3s,Redmi 4a αν κ για τα xiaomi δεν είμαι σίγουρος οτι δεν ειναι hardware αλλα ίσως θα ηταν καλύτερα να ανοιχτεί ενα θεμα μήπως ειναι συγκεκριμένα σε κάποιον παροχο

Ειδα και εγω κατι αναφορες όπως λες σε xaomi

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned