giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ωραιος με γεια, δεν φανταζομουν οτι υπαρχει τοσο νεο στοκ, σημαινει οτι πουλαει αρκετα ακομα βαλε την εφαρμογη phone info να μας πεις σιγουρα ημερομηνια κατασκευης, ενα μελος πιο πριν ρωτουσε γι αυτο το λεω Την κατεβασα φιλε μου.Τι να κοιταξω στην εφαρμογη να ενημερωσω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Την κατεβασα φιλε μου.Τι να κοιταξω στην εφαρμογη να ενημερωσω; στην 1 καρτελα κατω κατω λεει ημερ. κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όντως υπάρχουν νέες παρτίδες. Εγώ το αγόρασα 4/3 με κατασκευή 7/2 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 στην 1 καρτελα κατω κατω λεει ημερ. κατασκευης Manufacturing Date: 2017:01:13 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όντως υπάρχουν νέες παρτίδες. Εγώ το αγόρασα 4/3 με κατασκευή 7/2 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Manufacturing Date: 2017:01:13 αυτο ηθελα να δω, ενταξει του φιλου ειναι Ιανουαριου μια χαρα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Κάτοχος του πανέμορφου κινητού εδώ και 6-7 μήνες. Το έχω σε Pink Gold (κοριτσάκι εδώ ) και είμαι ενθουσιασμένη απ' όλες τις απόψεις..!! Διαβάζω πως αρκετοί έχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις κάτι που ευτυχώς σε εμένα δεν έχει συμβεί. 'Ολα δουλεύουν ρολόι ( cosmote, ιταλική συσκευή, nougat ) To 8 δεν μου άρεσε εμφανισιακά όσο το 7 οπότε παραμένω εδώ. Edited April 7, 2017 by Joanna7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κάτοχος του πανέμορφου κινητού εδώ και 6-7 μήνες. Το έχω σε Pink Gold (κοριτσάκι εδώ ) και είμαι ενθουσιασμένη απ' όλες τις απόψεις..!! Διαβάζω πως αρκετοί έχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις κάτι που ευτυχώς σε εμένα δεν έχει συμβεί. 'Ολα δουλεύουν ρολόι ( cosmote ιταλική συσκευή nougat ) To 8 δεν μου άρεσε εμφανισιακά όσο το 7 οπότε παραμένω εδώ. Πηρε την nougat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μάλλον δεν είναι cosmote branded, απλά πελάτης cosmote :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Πηρε την nougat ? Ναι ήρθε με update κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παίδες αν περάσω το νέο btu update θα χάσω τις s8 αναβαθμίσεις και θα πρέπει να τις περάσω από την αρχη; Το ρωτάω επειδή είναι απλά ένα security update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παίδες αν περάσω το νέο btu update θα χάσω τις s8 αναβαθμίσεις και θα πρέπει να τις περάσω από την αρχη; Το ρωτάω επειδή είναι απλά ένα security update Σε εμένα έμεινε το Always on που πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Mια ερωτηση: nova launcher η τον δικο του; Με ενδιαφερει βασικα το double tap που ειχα στο lg.Δε θελω οταν κλεινει η οθονη να παταω το πλαινο κουμπι για να ανοιγει... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Mια ερωτηση: nova launcher η τον δικο του; Με ενδιαφερει βασικα το double tap που ειχα στο lg.Δε θελω οταν κλεινει η οθονη να παταω το πλαινο κουμπι για να ανοιγει... Δεν υπάρχει δυνατότητα για ενεργοποίηση με ταπ ούτε με τον nova. Μόνο απενεργοποιηση και αυτή με περιορισμούς. Δηλαδή κλείνει η οθόνη και κλειδώνει μόνο του μέτα από δέκα δευτερόλεπτα. Και αυτό για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με δακτυλικο αποτύπωμα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παίδες μετά από 20 ημέρες χρήση παρατήρησα από την αρχή νομίζω ότι το home button πολλές φορές όταν το πατάω κάνει πολλές φορές κάτι κρατς κρουτς να το πω σαν να έχει κάτι και να το εμποδίζει είναι η αίσθηση. Βέβαια παντα πιανει Έτσι είναι η μόνο σε μένα συμβαινει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δεν υπάρχει δυνατότητα για ενεργοποίηση με ταπ ούτε με τον nova. Μόνο απενεργοποιηση και αυτή με περιορισμούς. Δηλαδή κλείνει η οθόνη και κλειδώνει μόνο του μέτα από δέκα δευτερόλεπτα. Και αυτό για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με δακτυλικο αποτύπωμα. Ουτε καποια ξεχωριστη εφαρμογη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ουτε καποια ξεχωριστη εφαρμογη; Υπάρχει αλλά όπως όλα αυτά καίει μπαταρία. Επίσης με αυτή την εφαρμογή και ενεργοποιημένο το fingerprint sensor ΔΕ χρειάζεται να πατάς το κουμπί για να ξεκλειδώσει ή συσκευή όταν την ξυπνήσεις. Μόνο το ακουμπάς.. Εγώ τη χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Υπάρχει αλλά όπως όλα αυτά καίει μπαταρία. Επίσης με αυτή την εφαρμογή και ενεργοποιημένο το fingerprint sensor ΔΕ χρειάζεται να πατάς το κουμπί για να ξεκλειδώσει ή συσκευή όταν την ξυπνήσεις. Μόνο το ακουμπάς.. Εγώ τη χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kατσε γιατι δεν καταλαβαινω κ ευκολα αυτα τα νεα κολπα...Αυτο που μου δειχνεις ειναι μεσα στην συσκευη;Στις ρυθμισεις; Τι ακριβως πρεπει να κανω;:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ουτε καποια ξεχωριστη εφαρμογη; Εγώ έχω Nova για κλείδωμα και την παρακάτω για ξεκλείδωμα https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εγώ έχω Nova για κλείδωμα και την παρακάτω για ξεκλείδωμα https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Και απο μπαταρια καταναλωση πως παει αυτη η εφαρμογη φιλε μου; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Φούσκα μήνυμα στο fb κάτω αριστερά και βλέπω εδώ και ώρες ότι κολλάει στην αρχή λες και δεν πιάνει η αφή λες κ κολλάει η συσκευή πρώτη φορά μου το κάνει αυτό σήμερα μάλλον μετά την ενημέρωση του fb Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Και απο μπαταρια καταναλωση πως παει αυτη η εφαρμογη φιλε μου; Μία χαρά είναι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Γνωρίζει κανείς γιατί η εφαρμογή e-radio μετά από κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο σταματάει να παίζει ? Είναι θέμα ασυμβατότητας ακόμη με το android nougat ή είναι κάποια ρύθμιση του κινητού να σταματάει την εφαρμογή επειδή ρουφάει πολύ μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εγώ έχω Nova για κλείδωμα και την παρακάτω για ξεκλείδωμα https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Για ξεκλειδωμα κανει αυτη η εφαρμογη να βαλω μονο, χωρις τον nova; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για ξεκλειδωμα κανει αυτη η εφαρμογη να βαλω μονο, χωρις τον nova; Βέβαια κάνει. Και η άλλη που σου δίνω εφαρμογή ξεχωριστή είναι. Και στα συν έχει που μπορείς να ρυθμίζεις να εμφανίζεται το ρολόι εσύ πόση ώρα το θες και διάφορα άλλα καλούδια με μόνο θέμα το "κλασικό" battery drain για αυτές τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Βέβαια κάνει. Και η άλλη που σου δίνω εφαρμογή ξεχωριστή είναι. Και στα συν έχει που μπορείς να ρυθμίζεις να εμφανίζεται το ρολόι εσύ πόση ώρα το θες και διάφορα άλλα καλούδια με μόνο θέμα το "κλασικό" battery drain για αυτές τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη με βρισεις φιλε μου αλλα ποια εφαρμογη να βαλω και τι ρυθμιση κανω ακριβως να ανοιγει η οθονη; Δε ξερω αγγλικα...:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts