margianniss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μάλλον έχασα επεισόδια, πως βάζουμε launcer από το s8; που το βρίσκουμε; αξίζει; από κατανάλωση μπαταρίας τι παίζει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ τσέκαρε.Απο μπαταρία μάλλον πανω κάτω δεν έχω δει καποια διαφορά.Σημειωτέων πρέπει να φοράς Nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ok ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 @Nikos_Mpl @slk200gr Εμείς οι μηλαράδες δεν τα πάμε και καλά με τις συντομεύσεις. :lol: Εγώ όταν πήρα Android πρώτη φορά (πριν κάνα χρόνο) έπαθα σοκ με τις συντομεύσεις! Παντού και πάντα και όπως θές και όποτε τις θες...συντομεύσεις. Γενικά η συντόμευση υπήρχε στο Android. Δεν νομίζω ότι ήθελε ΚΑΙ την πλαϊνή οθόνη για να βάλεις ΠΑΛΙ συντομεύσεις. Έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Προς το παρόν, εγώ, δεν μπορώ να βρω χρησιμότητα στην καμπυλωτή οθόνη. Κάτι που να την κάνει πρακτική δηλαδή. Η ομορφιά οκ...είναι όμορφη όπως και να το κάνουμε. Δίνει άλλη "χάρη" στην συσκευή. Υ.Γ Είμαι πραγματικά περίεργος να δώ πώς θα υλοποιήσει η Apple την edge οθόνη που υποτίθεται οτι θα βάλει στο 8άρι. Πολύ περίεργος...αν και εκεί...απλά και μόνο για συντομεύσεις να την χρησιμοποιήσει...θα κάνει μπάμ γιατί δεν παίζει αυτή η λέξη στο iOS μέχρι τώρα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται για s8 look αυτό εδώ μου έκανε τη δουλειά...Ακόμα καί οι γωνιες είναι πλέον σαν το s8....https://youtu.be/IFyRBtaNy8A Edited April 5, 2017 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εποχή και εγω προέρχομαι απο Apple απο το 3 έως και το 6 s δεν την θεωρώ και ιδιαίτερα χρήσιμη οσο και να προσπάθησα να την κάνω χρήσιμη :p απλα το edge το πηρα καθαρά για ομορφιά ,παντως έχει κάπου εντολή να γινει το περιβάλλον όπως τα iPhone (ετσι το εχω εγω βλεπεις η συνήθεια 8ετιας ) το συρτάρακι ποτε δεν μπόρεσα να το χωνεψο Ποια εντολή εξαφανίζει το συρτάρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αυτό με την σύνδεση σε ασύρματα και μη δυνατότητα ίντερνετ στα καλά καθούμενα έχει λύση τελικά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 ρυθμισεις εμφανιση ευκολη λειτουργια Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Γεια σας φίλοι μου. Στις πληροφορίες συσκευής στον αριθμό τηλεφώνου μου γράφει μη διαθέσιμο. Ξέρετε πως βάζουμε τον αριθμό μας να φαίνεται εκεί? Η αυτό εξαρτάται από το δίκτυο Η την sim? Ευχαριστώ πολύ. Φίλοι μου κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Παιδια κάνα νεο με τις χαμένες κλήσεις έχουμε; Να ενημερώσω οτι και εμένα ιταλικό είναι και είμαι με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Φίλοι μου κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει; Ευχαριστώ!!! εξαρτάται από τη σιμ φίλε μου (πιο συγκεκριμένα απο τον πάροχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Γεια σας φίλοι μου. Στις πληροφορίες συσκευής στον αριθμό τηλεφώνου μου γράφει μη διαθέσιμο. Ξέρετε πως βάζουμε τον αριθμό μας να φαίνεται εκεί? Η αυτό εξαρτάται από το δίκτυο Η την sim? Ευχαριστώ πολύ. Επαφές -> πάνω-πάνω θα δεις την ενότητα "Το προφίλ μου" και ακριβός από κάτω έχει την επιλογή "Ορισμός του προφίλ μου", το επιλέγεις και στην επόμενη οθόνη, αν βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου, αυτό θα εμφανιστεί στις πληροφορίες συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εποχή και εγω προέρχομαι απο Apple απο το 3 έως και το 6 s δεν την θεωρώ και ιδιαίτερα χρήσιμη οσο και να προσπάθησα να την κάνω χρήσιμη :p απλα το edge το πηρα καθαρά για ομορφιά ,παντως έχει κάπου εντολή να γινει το περιβάλλον όπως τα iPhone (ετσι το εχω εγω βλεπεις η συνήθεια 8ετιας ) το συρτάρακι ποτε δεν μπόρεσα να το χωνεψο Ποια εντολή εξαφανίζει το συρτάρι? ουσιαστικα το κανει σαν το περιβαλλον του iphone,ρυθμισεις,επιλογεσ προγραμματιστη και καπου εκει ειχε πειραματικα προγραμματα της samsung (η καπως ετσι το ελεγε) η αληθεια ειναι οτι στην nougat δεν το βρισκω πια το ειχα κανει στην 6αρα ,ευτυχος ομως μου το κρατησε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια κάνα νεο με τις χαμένες κλήσεις έχουμε; Να ενημερώσω οτι και εμένα ιταλικό είναι και είμαι με vodafone. εκανες αυτο και χανεις ακομα κλησεις? Settings -> Applications -> Reset app preferences παντως εγω 11 μερα και δεν εχω χασει καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Το δοκιμασα φιλε μου και ακομα χανω κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Γεια σας εβαλα την νουγκατ εκδοση . Παρατηρησα πολλες αλλαγες . Καποιες δεν μου αρεσαν οπτικα , οπως η μπαρα ειδοποιησεων και οι ρυθμισεις του μενου . Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος επαναφορας των ρυθμισεων , ισως με κανεναν λαντσερ (αν το λεω καλα) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 ουσιαστικα το κανει σαν το περιβαλλον του iphone,ρυθμισεις,επιλογεσ προγραμματιστη και καπου εκει ειχε πειραματικα προγραμματα της samsung (η καπως ετσι το ελεγε) η αληθεια ειναι οτι στην nougat δεν το βρισκω πια το ειχα κανει στην 6αρα ,ευτυχος ομως μου το κρατησε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκανες αυτο και χανεις ακομα κλησεις? Settings -> Applications -> Reset app preferences παντως εγω 11 μερα και δεν εχω χασει καμια Και'γω τα ίδια.. Επιμένω πως η λύση θα είναι (modem 6αρας σε Nougat),αν γίνεται και αν δεν γράψει knox. Της γυναίκας μου το γυρισα 6 και δεν ξαναχασε,! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Επαφές -> πάνω-πάνω θα δεις την ενότητα "Το προφίλ μου" και ακριβός από κάτω έχει την επιλογή "Ορισμός του προφίλ μου", το επιλέγεις και στην επόμενη οθόνη, αν βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου, αυτό θα εμφανιστεί στις πληροφορίες συσκευής. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά δυστυχώς ακόμα δεν φαίνεται στις πληροφορίες συσκευής. Μάλλον εξαρτάται από την σιμ και τον πάροχο(cosmote) όπως είπε και ο φίλος SpyGlass. Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημέρα στις ρύθμισις του wifi->συνθετες->διατηρήστε ενεργοποιημένο το wifi κατά την κατάσταση αδράνειας το έχω πάντα άμα το βάλω ποτε τι θα αλλάξει? γιατί δεν βλέπω κάποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημέρα στις ρύθμισις του wifi->συνθετες->διατηρήστε ενεργοποιημένο το wifi κατά την κατάσταση αδράνειας το έχω πάντα άμα το βάλω ποτε τι θα αλλάξει? γιατί δεν βλέπω κάποια διαφορα Λογικά οταν μπαίνει σε deep sleep δεν θα σου στείλνει ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Λογικά οταν μπαίνει σε deep sleep δεν θα σου στείλνει ειδοποιήσεις το έβαλα ποτε και κλείδωσα το κινητό και έρχονται κανονικά ειδοποίησης από τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπερα παιδια.μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω το νοτε3 μου πειτε κανα ελληνικο ιντερνετ μαγαζι για την αγορα s7edge.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 το έβαλα ποτε και κλείδωσα το κινητό και έρχονται κανονικά ειδοποίησης από τις εφαρμογές Αναλόγως την ειδοποίηση. Υπάρχουν ειδοποιήσεις χρονικές. Π.χ. όταν όταν γεμίσουν οι ζωές σου σε ένα παιχνίδι. Υπάρχει και η ειδοποίηση για λήψη email. Αυτή δε θα έρθει, μιας και το wifi είναι στην ουσία κλειστό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Αναλόγως την ειδοποίηση. Υπάρχουν ειδοποιήσεις χρονικές. Π.χ. όταν όταν γεμίσουν οι ζωές σου σε ένα παιχνίδι. Υπάρχει και η ειδοποίηση για λήψη email. Αυτή δε θα έρθει, μιας και το wifi είναι στην ουσία κλειστό. Ναι και παίζει ρόλο και ποση ωρα το τσεκαρες. Αν το αφήσεις μια ωρα και μπει σε deep sleep λογικά δεν θα στέλνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπερα παιδια.μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω το νοτε3 μου πειτε κανα ελληνικο ιντερνετ μαγαζι για την αγορα s7edge.ευχαριστω! Νομίζω θα σου φανεί μικρή η οθόνη. Το έχεις πάρει απόφαση; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπέρα. Έκανα εγκατάσταση την 7.0.62 έκδοση της κάμερας αλλά κρασαρε συνέχεια. Πως μπορω να βάλω την προηγούμενη; δοκίμασα να την περάσω από πάνω αλλά δεν με αφήνει.... Πρέπει με κάποιο τρόπο να βγάλω αυτή αλλά δεν το βρίσκω. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπέρα. Έκανα εγκατάσταση την 7.0.62 έκδοση της κάμερας αλλά κρασαρε συνέχεια. Πως μπορω να βάλω την προηγούμενη; δοκίμασα να την περάσω από πάνω αλλά δεν με αφήνει.... Πρέπει με κάποιο τρόπο να βγάλω αυτή αλλά δεν το βρίσκω. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε απεγκατάσταση ενημερώσεων από τις εφαρμογές στην κάμερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts