thanos1989 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Χρησιμοποιούμε το Odin που έχει μέσα το sammobile για την nougat (Odin v3.11.1) ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Έχω το εξής θέμα. Ήμουν μέχρι προχθές με την 6.0.1 απείραχτη, Πολωνέζικη συσκευή, τελευταίο official update. Υπήρχαν φορές που ενώ πατούσα το home button ή και το power button για να ξυπνήσει η συσκευή, αργούσε 1-2 δευτέρα να ενεργοποιηθεί η οθόνη. Άλλες φορές γινόταν άμεσα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το Always On, καμία διαφορά. Προχθές έκανα update στην 7 (BTU φυσικά, με Home csc, και wipe cache μετά το update) και βλέπω ότι και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Άλλες φορές αργεί, άλλες όχι. Στην γενικότερη χρήση δεν έχω απολύτως κανένα θέμα, ούτε είχα και με την 6.0.1 (με την 7 λιγότερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά μία φόρτιση έχω κάνει προς το παρών, το βλέπουμε). Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Χρησιμοποιούμε το Odin που έχει μέσα το sammobile για την nougat (Odin v3.11.1) ;;; Εγώ πέρασα την BTU Nougat μ' αυτό που έχει στο sammobile. Όλα καλά, είχα μόνο το "θεματάκι" που γράφω στα post's #8710 και #8726. Edited January 23, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Έχω το εξής θέμα. Ήμουν μέχρι προχθές με την 6.0.1 απείραχτη, Πολωνέζικη συσκευή, τελευταίο official update. Υπήρχαν φορές που ενώ πατούσα το home button ή και το power button για να ξυπνήσει η συσκευή, αργούσε 1-2 δευτέρα να ενεργοποιηθεί η οθόνη. Άλλες φορές γινόταν άμεσα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το Always On, καμία διαφορά. Προχθές έκανα update στην 7 (BTU φυσικά, με Home csc, και wipe cache μετά το update) και βλέπω ότι και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Άλλες φορές αργεί, άλλες όχι. Στην γενικότερη χρήση δεν έχω απολύτως κανένα θέμα, ούτε είχα και με την 6.0.1 (με την 7 λιγότερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά μία φόρτιση έχω κάνει προς το παρών, το βλέπουμε). Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk wipe cache έκανες, wipe data? (σωστά έβαλες home csc αφού είχες xeo έτσι κι αλλιώς αλλά απλά έγινε update, χωρίς reset) Χωρίς wipe data δε θα μάθεις αν οφείλεται σε software η hardware Η απόκριση ήταν και είναι ακαριαία (με την 7 =ανοίγει πριν καν πατήσεις!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Την είχα δοκιμάσει σε ένα leagoo M5 αλλά δεν μου άρεσε. Άνοιγε μόνη της οπότε ήθελε, ακόμη και μέσα στην τσέπη. Πρακτικά ήταν μη λειτουργικη και την πέταξα για να σωθω. εχει καποιες ρυθμισεις αυτη η εφαρμογη αν το κινητο ειναι με θηκη η οχι, ας πουμε οταν εχεις τσεκαρισμενο με θηκη με το που κλεινεις την θηκη κλεινει η οθονη και το αντιθετο ανοιγεις ανοιγει κλπ χωρις θηκη τσεκαρισμενο δεν σου ανοιγει την οθονη ισως δεν δοκιμασες αυτες τις επιλογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) wipe cache έκανες, wipe data? (σωστά έβαλες home csc αφού είχες xeo έτσι κι αλλιώς αλλά απλά έγινε update, χωρίς reset) Χωρίς wipe data δε θα μάθεις αν οφείλεται σε software η hardware Η απόκριση ήταν και είναι ακαριαία (με την 7 =ανοίγει πριν καν πατήσεις!) Σίγουρα πρέπει να κάνω wipe data για να είμαι σίγουρος για το τί φταίει, απλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνω με την 7 ακόμα, θα το κάνω ητε μένοντας με την 7, ητε γυρνώντας στην 6.0.1. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 23, 2017 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Από τότε που έκανα την αναβάθμιση δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο .mov στη σελίδα μου στο facebook. Ούτε μέσω chrome όυτε μέσω της εφαρμογής pages manager.. Τι στο καλό;; :worry::worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα στην παρέα πρωην κάτοχος του s6 edge plus και νυν s7 edge. Μια ερώτηση και απορία δεν μπορώ να κάνω back up στο Samsung cloud μου βγάζει αποτυχία πρόβλημα σύνδεσης με τον διακομιστή. Το ίδιο είχα και με το s6edge + . Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Κλικαρεις την εφαρμογη απο το μενου σου,και στη δημιουργια προφιλ σου ζηταει να εισαγεις,φυλο,ηλικια,υψος και βαρος και μετα βαζεις την δραστηριοτητα που κανεις συνηθως σαν ασκηση περπατημα,ποδηλατο,τζονκιγκ κλπ.Και αυτο μετα μετραει αυτοματα σε ημερησια βαση τι προοδο εχεις κανει στην συγκεκριμενη δραστηριοτητα που εχεις επιλεξει!Επισης εχει επιλογη να μετρησεις τους καρδιακους σου παλμους και συνεργαζεται και με εξωτερικους δεκτες (gear fit) μετρησης δεδομενων εκγυμνασης...Αυτα τα ολιγα.Ελπιζω να βοηθησα... Σε ευχαριστώ.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα στην παρέα πρωην κάτοχος του s6 edge plus και νυν s7 edge. Μια ερώτηση και απορία δεν μπορώ να κάνω back up στο Samsung cloud μου βγάζει αποτυχία πρόβλημα σύνδεσης με τον διακομιστή. Το ίδιο είχα και με το s6edge + . Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα την τελευταία έκδοσή του cloud και ξανά δοκίμασε. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα την τελευταία έκδοσή του cloud και ξανά δοκίμασε. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/ Οκ φιλε μου σε ευχαριστώ. Ολα καλά δουλεύει μια χαρά τώρα. Περίεργο όμως δεν ια έπρεπε να ειχε αναβαθμιστεί αυτόματα απο μονο του? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παιδιά μια ερώτηση...Εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε s7 edge από iPhone 6s...Πείτε μου λίγο στο νέο χρωμα coral blue τα bezels τι χρωμα είναι;;;Μου φαίνονται rose gold...Ισχύει αυτό;;;Το έχει αγοράσει κάποιος ή το έχει δει από κοντά ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Κ εγώ είχα στην 6 με το ελληνικό ρομ το ίδιο θέμα κ έκανα τα πάντα αλλά τίποτα. Με το που έβαλα την αγγλική btu nougat διορθώθηκε ελπίζω να βοήθησα. Μήπως έχει θέμα με την ελληνική έκδοση δεν ξέρω τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το always on display το χρησιμοποιήται παιδιά? Υπάρχει κανένας κίνδυνος να δημιουργήσει πρόβλημα στην οθόνη?Το ρολόι δεν αλλάζει θέση εάν παρατήρησα σωστά. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μόνιμα ανοιχτό, και πολύ βολικό. Η θεση του ρολογιού αλλάζει, δεν είναι σταθερό. Και χωρίς άγχος να αφήσει burn in, σημάδι. Και ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος αλλάζει και η ένταση του. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μόνιμα ανοιχτό, και πολύ βολικό. Η θεση του ρολογιού αλλάζει, δεν είναι σταθερό. Και χωρίς άγχος να αφήσει burn in, σημάδι. Και ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος αλλάζει και η ένταση του. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια απο τα ιδια κι εγω. Ειδικα τωρα στην nugat ολη μερα το εχω ενεργοποιημενο. Πολυ βολικο να πηγαινω στις ειδοποιησεις κατευθειαν απο σβηστη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Κ γω μία απ τα ίδια πολύ βολικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 https://www.sammobile.com/2017/01/24/some-galaxy-s7-edge-owners-are-experiencing-a-rather-annoying-display-issue/ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 στη nougat βγαλανε το edge panel με τις συντομευσεις που αλλαζαν αναλογως το μερος που ησουν? το χρησιμοποιουσα συνέχεια και τωρα δεν μπορω να το βρω. μηπως το αλλαξαν ονομα και δεν το βλεπω? επισης μπορουμε να βαλουμε δικο μας icon pack τωρα που στα θεματα αλλαζουν μονο τα εικονιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ενα περιεργο πραγμα σημερα βλεποντας το κουτι της συσκευης αγορασμενης προσφατα βλεπω εχει δυο ταινιες ασφαλειας εκεινες που γραφουν european sim card only ..γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ενα περιεργο πραγμα σημερα βλεποντας το κουτι της συσκευης αγορασμενης προσφατα βλεπω εχει δυο ταινιες ασφαλειας εκεινες που γραφουν european sim card only ..γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει? Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ταινίες ασφαλείας στις περισσότερες συσκευές και στους περισσότερους κατασκευαστές δε μπαίνουν στο εργοστάσιο παραγωγής. Αυτές μπαίνουν είτε από τους χονδρέμπορους πριν κάνουν τη διανομή στα μαγαζιά ή από τα ίδια τα μαγαζιά (ναι, πολλά εκτυπώνουν τέτοιες ταινίες ασφαλείας). Άρα γενικά δε πρέπει να μας απασχολεί αυτό γιατί ούτε μπορούμε να ξέρουμε, ούτε να κάνουμε κάτι. Στη δική σου περίπτωση το 2πλοασφάλισαν, όποιος το έκανε τέλος πάντων...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μια ερώτηση παιδιά, πιο πολύ από περιέργεια! Είναι με BTU Nougat και ενώ έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο όταν μπω στο YouTube δυναμώνει περισσότερο, όταν ξαναβγω ξαναπεφτει. Είναι φυσιολογικό; Το κάνει και σε άλλους; Έκανα factory reset μετά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μια ερώτηση παιδιά, πιο πολύ από περιέργεια! Είναι με BTU Nougat και ενώ έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο όταν μπω στο YouTube δυναμώνει περισσότερο, όταν ξαναβγω ξαναπεφτει. Είναι φυσιολογικό; Το κάνει και σε άλλους; Έκανα factory reset μετά την εγκατάσταση. Έχεις ενεργοποιήσει την βελτιωση οθονης και σε εφαρμογη οπως το youtube θ ειναι παντα full Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Έχεις ενεργοποιήσει την βελτιωση οθονης και σε εφαρμογη οπως το youtube θ ειναι παντα full Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ φίλε μου, αυτό ήταν! Δεν είχα προσέξει τι κάνει αυτή η "Βελτίωση βίντεο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 να σαι καλα φιλε δεν το ηξερα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts