Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να συνδεθούμε με αυτό το Samsung cloud και να δούμε τα αρχεία που έχει?

Θέλω να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω να τις επαναφέρει αλλά δεν βρίσκω τρόπο

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το αποτύπωμα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό πριν κατά κρίνουμε κάτι ρωτάμε εδώ στο φόρουμ ρε παιδιά πως το βλέπετε; το βάζεις προς όλες τις κατευθύνσεις και ξεκλειδώνει τέλεια. ..

Δεν ξέρω αν διάβασες παραπάνω, αλλά αυτο είναι το εβδομο s7 που αγοράζω μέσα στο 2016...και ελπίζω να μην ξέχασα κανένα στη μετρηση :) . Υπάρχει μια σχετική εμπειρία λοιπόν καθώς έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα τελευταία flagship. Επίσης δεν είπε κανείς ότι το δαχτυλικο δεν είναι καλό...απλά η υλοποίηση του δεν ειναι τελεια και υπολείπεται του ανταγωνισμού. Είναι χειρότερο για παράδειγμα από του g5 , χειροτερο ακομη και απο το "φτωχό" redmi note 3 pro.

Δύο είναι οι βασικότεροι λογοι: θα επαναλάβω για χιλιοστη φορά το σχήμα του και δεύτερον ότι δεν είναι always standby. Πρέπει δηλαδή να κλικαρεις το home button για να διαβάσει το αποτύπωμα. Μακάρι να αντιγράψουν στο s8 μια λύση τύπου G5, με στρογγυλο σχημα στο πίσω μέρος, always standby, όπου το δαχτυλικο είναι ταυτοχρονα και power button.

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε ότι δίκαια το s7 edge θα ανακηρυχθεί κινητό της χρονιάς.

Εμένα πάντως το αποτύπωμα λειτουργεί πάρα πολύ καλά.. Θα έβαζα 9/10 και επειδή είχα και iPhone 6s θα πω ότι στο samsung μου λειτουργεί πολύ καλύτερα ακόμα και όταν έχω μούσκεμα τα δάκτυλα μου μου το αναγνωρίζει τέλεια.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι τυχαίο που σε καθε poll το s7 edge προηγείται.

Σε ψηφοφορία που εκανε το gsmarena είχε αφήσει παρα πολυ πισω τον δεύτερο.

Επίσης στο poll που άνοιξε σήμερα στο Android Authority είναι και πάλι 1.

Το ειχαμε πει απο το καλοκαίρι κιόλας ότι θα είναι η συσκευή της χρονιάς κυρίως και μετά τα συμβάντα με το νοτε 7.

Προσωπικά το εχω λατρεψει σαν συσκευή οσο κανένα αλλο γιατι δεν έχει κανενα σοβαρό μειονέκτημα. Το θεωρώ απο τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές που υπηρξαν.

Αυτο που αναφερα 2 3 φορές είναι οτι καλομαθαμε φέτος και ελπίζω να μην απογοητευτουμε με το 8.

Υπάρχει τρόπος να συνδεθούμε με αυτό το Samsung cloud και να δούμε τα αρχεία που έχει?

Θέλω να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω να τις επαναφέρει αλλά δεν βρίσκω τρόπο

Κανεις λογικά δεν το έχει αντιμετωπίσει

Αφού περίμενα μάλλον άδικα για το Black Pearl (διάβασα για 850$ σε Ινδία) τώρα πάω για το onyx Black. Ένας τελευταίος ενδιασμος είναι ο ερχομός του s8. Πόσο σύντομος θα είναι (Μάρτιο?) και πόσο θα παίξει η τιμή του (τα γνωστά 800+?).

Οποτε χτυπάω αύριο κιόλας το s7 edge ή περιμένω λίγο ακόμα (εδώ που φτάσαμε)?

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και χρόνια πολλά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αφού περίμενα μάλλον άδικα για το Black Pearl (διάβασα για 850$ σε Ινδία) τώρα πάω για το onyx Black. Ένας τελευταίος ενδιασμος είναι ο ερχομός του s8. Πόσο σύντομος θα είναι (Μάρτιο?) και πόσο θα παίξει η τιμή του (τα γνωστά 800+?).

Οποτε χτυπάω αύριο κιόλας το s7 edge ή περιμένω λίγο ακόμα (εδώ που φτάσαμε)?

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια και χρόνια πολλά.

Νομίζω το ειχαμε αναφέρει ότι δύσκολα θα ερχόταν το pearl Ελλάδα και ακόμα πιο σίγουρα θα έπαιζε στα 800.

Γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει την επιπλέον διαφορά.

Το 8 θα κυκλοφορήσει Ελλάδα υπολογιζω Μάρτιο με Απρίλιο αλλα θα είναι τουλάχιστον στις αρχές στα 700+. Για να φτάσει σε υποφερτα επίπεδα θα παει καλοκαίρι αρα αν περιμένεις το 8 θα σε βρει το καλοκαίρι.

Οπως είπα και πιο πάνω το 7 edge είναι απο τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές που εχω πιασει και αν δεν έχεις το μικροβιο της αλλαγής δεν βλέπω γιατί να μην σε βγαζει ανετα του χρόνου.

καληπσερα κ χρονια πολλα!!οπως λεει κ ο τιτλος εχω το συγκεκριμενο κινητο κανενα μηνα σε αψογη κατασταση με θηκη κτλπ,χωρις πτωση,χωρις τπτ...ψαφνικα μόλις τωρα το μισο κατω μερος της οθονης αναβοσβηνει συνεχως κ γρηγορα σαν να χαλα το πανελ της οθονης,μονο ομως το κατω μισο όπως είπα.αν παιζει ρολο πριν 4 μερες περιπου ξασφνικασ το κινητο έκανε ρεστορε μ´νο οτου αλλα τπτ αλλο απο τοτε.κανενας καμια γνωμη
Χρόνια πολλά.

Αρχικά παίρνεις backup των αρχείων σου και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν στο ξανακάνει το πας σε εξουσιοδοτημένο service χωρίς να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Νομίζω το ειχαμε αναφέρει ότι δύσκολα θα ερχόταν το pearl Ελλάδα και ακόμα πιο σίγουρα θα έπαιζε στα 800.

Γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει την επιπλέον διαφορά.

Το 8 θα κυκλοφορήσει Ελλάδα υπολογιζω Μάρτιο με Απρίλιο αλλα θα είναι τουλάχιστον στις αρχές στα 700+. Για να φτάσει σε υποφερτα επίπεδα θα παει καλοκαίρι αρα αν περιμένεις το 8 θα σε βρει το καλοκαίρι.

Οπως είπα και πιο πάνω το 7 edge είναι απο τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές που εχω πιασει και αν δεν έχεις το μικροβιο της αλλαγής δεν βλέπω γιατί να μην σε βγαζει ανετα του χρόνου.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι, δεν περίμενα να έρθει Ελλάδα το Pearl αλλά αυτή η εξυπνάδα να κυκλοφορήσει μόνο 128gb ήταν ότι να 'ναι. Τυγχάνει να είμαι λάτρης του μαύρου και γι αυτό "θαμπωθηκα". Τώρα θα περιοριστώ στο onyx Black.. ....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι, δεν περίμενα να έρθει Ελλάδα το Pearl αλλά αυτή η εξυπνάδα να κυκλοφορήσει μόνο 128gb ήταν ότι να 'ναι. Τυγχάνει να είμαι λάτρης του μαύρου και γι αυτό "θαμπωθηκα". Τώρα θα περιοριστώ στο onyx Black.. ....

Παιχνίδια μάρκετινγκ φιλε είναι αυτα, δεν λέω κατανοητη η απογοήτευση σου απλα θεωρώ μεγάλη την διαφορά στα λεφτά που δεν αξίζει τον κόπο.

Μακάρι να αντιγράψουν στο s8 μια λύση τύπου G5, με στρογγυλο σχημα στο πίσω μέρος, always standby, όπου το δαχτυλικο είναι ταυτοχρονα και power button.

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε ότι δίκαια το s7 edge θα ανακηρυχθεί κινητό της χρονιάς.

Κι έτσι θα είναι 50-50 η επιτυχία του γιατί είναι τόσοι που δεν το μπορούν με τίποτα το αποτύπωμα στο πίσω μέρος.

Αυτά που με χαλάνε στην υλοποίηση του ως τώρα δεν είναι η θέση αλλά ότι δεν είναι always standby και ότι δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα εκτος από το δαχτυλικό αποτώπωμα.

Και εγω τα ιδια σκεφτόμουν αλλα αποφασισα να παρω το 7 αρι λογω τιμης αλλα και λόγω του οτι το Σ8 θα κυκλοφορησει καλοκαιρι και μπορει να μην εχει θυρα ακουστικων

Edited by takis6666

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Δεν εχει πολυ διαφορα το black pearl απο το onyx black.εγω θα ελεγα καλυτερα να εφερναν το blue coral ωραιο χρωματακι!!
I Want To Believe

αυτη τη στιγμή η samsung δεν το υποστηρίζει, νομίζω με την νέα χρονιά (έχει ανακοινωθεί ημερομηνία αλλά δε θυμάμαι) θα υπάρχει η δυνατότητα να μπεις από pc και θα μπορείς να κανεις διαγραφή από κει, από το κινητό θα αργησει λίγο.

Μου εξηγεί κάποιος πως να γραφτω στο bets programm?

Δε μπορείς δυστυχώς. Η δυνατότητα εγγραφής έχει κλείσει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κανονικά αφού συνδέθηκαμε μέσω Samsung account έπρεπε να μας δίνει το δικαίωμα να κατεβάσουμε τη beta. Τώρα που άλλαξα συσκευή επειδή έκλεισε δεν μπορώ να την κατεβάσω. Από xda την beta δεν την δοκιμάζω καν. Μόνο official από sammobile φλασαρω.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Νέο update για όσους έχουν beta nougat 301mb

Α καλα....Ακομα δινει updates στην beta;Καλο Φλεβαρη δηλαδη κι αμα...

Α καλα....Ακομα δινει updates στην beta;Καλο Φλεβαρη δηλαδη κι αμα...

:lol: Για Πασχα μερια βλεπω την επισημη να ερχεται... :lol:

Poco X3 nfc 6/128

Για αρχή δεν βλέπω καμία προσθήκη - αλλαγή..

Μεγαλωσαν λιγο τα εικονίδια στην κουρτινα και οι ειδοποιήσεις στην lockscreen είναι πλεον διαφανες.

Η οθόνη edge επίσης εγινε διαφανη ξανα.

Αυυα μέχρι στιγμής.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Το κινητό μου βγάζει θολες τις φωτογραφίες στις άκρες.

Ξέρουμε κάτι για αυτό?

Ευχαριστώ.

Λογικά δεν έχεις ευθυγραμμίσει τέλεια την μεμβράνη προστασίας και "διαβάζει" το περίγραμμα της. Πιο έντονα θα στο κάνει σε νυχτερινές σελφι με φλας.

Treat me like i treat you..

Μεγαλωσαν λιγο τα εικονίδια στην κουρτινα και οι ειδοποιήσεις στην lockscreen είναι πλεον διαφανες.

Η οθόνη edge επίσης εγινε διαφανη ξανα.

Αυυα μέχρι στιγμής.

Είσαι αρκετά παρατηρητικος Εεε...

Δεν το είχα προσέξει.

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned