ernesto1983 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Kαλοριζικο cyprus.και εγω χθες κατοχος silver! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Kαλοριζικο cyprus.και εγω χθες κατοχος silver! Καλοριζικο και σε σενα φιλε μου. Ισως το μονο που περνει ενημερωσεις αφου το απλο S7 εμεινε στην ενημερωση Αυγουστου 2016. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδια εγω σας ειπα οτι δεν ειναι προβλημα γιατι οταν αλλαξα την πρωτη φορα ακουστικο στο service εκανε παλι το ιδιο προβλημα.πιστευω ειναι καποιο bug και θα διορθωθει με update η με τη nougat. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου εσυ που λες οτι δεν σου κανει τιποτα ποτε το πηρες το κινητο Δεν παίζει να είναι θέμα του software και να το χουν 5 άτομα εδώ μέσα φίλε μου. Το ότι το άλλαξες στο service δεν έχει να λέει κάτι 100% μιας και πολλές φορές έχουν γυρίσει συσκευές ( προσωπικά σε άλλη εταιρεία μου χει συμβεί ) με χειρότερα προβλήματα απ'ότι ήταν πριν ή χωρίς καμία διόρθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Συγνωμη φιλε δηλαδη ειναι προβλημα του κινητου.αφου μετα αγορασα παλι το ιδιο κινητο και μου το εκανε το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Όντως η αναβάθμιση του Always on Display ειναι απο τις πιο ουσιαστικες που έχουν γίνει. Μπορείς πλέον να έχεις περισσότερο έλεγχο στα ρολογια θα έπρεπε όμως να υπάρχει και η υποστήριξη τριτων εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Όντως η αναβάθμιση του Always on Display ειναι απο τις πιο ουσιαστικες που έχουν γίνει. Μπορείς πλέον να έχεις περισσότερο έλεγχο στα ρολογια θα έπρεπε όμως να υπάρχει και η υποστήριξη τριτων εφαρμογών. Σου ήρθε στο samsung app? Εγώ δεν βλέπω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδια εγω σας ειπα οτι δεν ειναι προβλημα γιατι οταν αλλαξα την πρωτη φορα ακουστικο στο service εκανε παλι το ιδιο προβλημα.πιστευω ειναι καποιο bug και θα διορθωθει με update η με τη nougat. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου εσυ που λες οτι δεν σου κανει τιποτα ποτε το πηρες το κινητο Εγώ που έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον slk200 τον καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοεί.. Απλά φοβάμαι αυτό που λέει ο φίλος μήπως είναι κάποιο bug της ρομ.. Θα περιμένω αναβάθμιση και αν δεν στρώσει θα το πάω για σέρβις.. Εκτός και αν χειροτερεψει.. Αν είχε όμως καποιο bug η ρομ θα συνέβαινε μόνο σε 5 6 άτομα που το έχουμε? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σου ήρθε στο samsung app? Εγώ δεν βλέπω κάτι Ναι φίλε στην galaxy apps εφαρμογή Πας πανω δεξιά που λεει ενημερώσεις. Εχει γίνει όμορφη δουλειά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιζει φιλε να μην ειναι σε ολους.και απο τι ξερω οταν βγαινουν update γινονται διορθωσεις σε καποια πραγματα του software που καποιοι αλλοι δεν εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εγώ που έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον slk200 τον καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοεί.. Απλά φοβάμαι αυτό που λέει ο φίλος μήπως είναι κάποιο bug της ρομ.. Θα περιμένω αναβάθμιση και αν δεν στρώσει θα το πάω για σέρβις.. Εκτός και αν χειροτερεψει.. Αν είχε όμως καποιο bug η ρομ θα συνέβαινε μόνο σε 5 6 άτομα που το έχουμε? Εγώ θα περιμένω την αναβάθμιση δεν θέλω να μου το ανοίξουνε και αφού εχω πρόβλημα μόνο στο τέρμα νομιζω ειναι η καλύτερη επιλογή μέχρι στιγμής. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φίλε μετά από 649 σελίδες σε θέμα για συσκευή που κοντεύει να χρονισει δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανεβάζεις φωτογραφίες και να γεμίζουν σελίδες. Όποιος θέλει unboxing θα μπει youtube να δει. Καλορίζικο Sent from my SM-G935F using Tapatalk Και που εισαι ακομα....τον ειχαμε και στο NOTE 7 τον φιλο απο την Κύπρο...και εκει δεν ειχε παρει συσκευη...τωρα που πηρε.....αστα να πανε δεν τον σταματαει τιποτα....:X Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ναι φίλε στην galaxy apps εφαρμογή Πας πανω δεξιά που λεει ενημερώσεις. Εχει γίνει όμορφη δουλειά αξίζει. Νομίζω μετα την πατάτα με το note7 θα δούμε ωραία πράγματα απο την samsung και γρήγορα . Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Νομίζω μετα την πατάτα με το note7 θα δούμε ωραία πράγματα απο την samsung και γρήγορα . Ας ελπίσουμε οτι θα σπρωξει ακόμα πιο πολυ την s7/edge σειρά με αρκετά καλουδια του νοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλοριζικο και σε σενα φιλε μου. Ισως το μονο που περνει ενημερωσεις αφου το απλο S7 εμεινε στην ενημερωση Αυγουστου 2016. Απλό S7 , unbranded Ιταλικό έχει πάρει ενημέρωση Σεπτεμβρίου εδώ και 3 εβδομάδες. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως ο άνθρωπος προσπάθησε να διπλο - τριπλό τσεκάρει αυτό που λες για να δει αν ισχύει και σε άλλες συσκευές, που εκείνος μπορεί να έχει πρόσβαση, το ίδιο και να σου απαντήσει. Τελικά διαπίστωσε πως δεν συμβαίνει σε αυτές τις συσκευές, πράγμα που σημαίνει οτι στη δική σου πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Τον << μαλώνεις >> που προσπάθησε να σου πει κάτι με όσο πιο καλό έλεγχο μπορούσε να κάνει; Δε σε καταλαβαίνω, εκτός και αν δε κατάλαβα το ύφος σου.... Πάντως με αφορμή το δικό σου πρόβλημα, έλεγξα τη δική μου συσκευή και εγώ , που έχω την ένταση πάντα στο τέρμα ( του ακουστικού εννοώ ) και δεν εχω κανένα θέμα ( ευτυχώς για μένα ! ). Ελπίζω να μη με μαλώσεις και μένα που δεν έχω τα ίδια με σένα.... Πάντως όπως και να έχει σου εύχομαι να βρεις τη καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου και ας είναι αυτό το μοναδικό και τελευταίο. Δεν ήθελα να μπω καν στον κόπο να του απαντήσω φίλε μου διότι κατάλαβα πως πας να βοηθήσεις και την ακούς κιόλας, αλλά πραγματικά απαντάω σε εσένα διότι με κάλυψες 100% ....Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και τίποτα περισσότερο...Δεν μπορώ να καταλάβω πως διαβάζονται κάι πως ερμηνεύονται από μερικούς εδώ μέσα...ευτηχώς πάντως που το σύνολο βγάζει νόημα. Όπως και να έχει πάντως όλα εδώ μέσα γίνονται για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όχι για να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση......Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παιδιά εγώ γιατί δε μπορώ να βρω το good lock στα galaxy apps? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Πήγαινε στο my apps μήπως είναι εκεί Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Πήγαινε στο my apps μήπως είναι εκεί Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καλημέρα.Στο slow motion είχαν κάνει καλύτερη δουλειά στο s6. στο s7 αργεί να προσαρμοστεί στις απότομες εναλλαγές του φωτός και βγάζει και πολύ θόρυβο μου είπαν από το service ότι με την 7 θα φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παιδιά εγώ γιατί δε μπορώ να βρω το good lock στα galaxy apps? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις >εμφάνιση >always ON >πληροφ always ON και θα σου έχει την επιλογή ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Δεν ήθελα να μπω καν στον κόπο να του απαντήσω φίλε μου διότι κατάλαβα πως πας να βοηθήσεις και την ακούς κιόλας, αλλά πραγματικά απαντάω σε εσένα διότι με κάλυψες 100% ....Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και τίποτα περισσότερο...Δεν μπορώ να καταλάβω πως διαβάζονται κάι πως ερμηνεύονται από μερικούς εδώ μέσα...ευτηχώς πάντως που το σύνολο βγάζει νόημα. Όπως και να έχει πάντως όλα εδώ μέσα γίνονται για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όχι για να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση......Ευχαριστώ. Να είσαι καλά. Ίσως πάντως ( θέλω να πιστεύω ) και ο φίλος να σου απάντησε με αυτό το ύφος , γιατί τα έχει << πάρει >> με το θέμα του και μπορεί να παρανόησε. Τέλος πάντων , όπως και να χει , πάμε παρακάτω και μακάρι το δικό σου φιλότιμο για βοήθεια να το έχουμε όλοι εδώ μέσα, αν και οι περισσότεροι από ότι έχω δει το έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παιδιά εγώ γιατί δε μπορώ να βρω το good lock στα galaxy apps? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιες σελίδες πριν είχε μπει λινκ Ψάξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάποιες σελίδες πριν είχε μπει λινκ Ψάξε Για όποιον δεν το βρίσκει, μπορεί να το κατεβάσει από δω: http://www.sammobile.com/2016/09/30/latest-good-lock-update-brings-a-handful-of-much-needed-bug-fixes/ Για να μην ψαχνει αλλα του bas ηταν το ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάποιες σελίδες πριν είχε μπει λινκ Ψάξε Ok το βρήκα και ευχαριστώ. Το μωβ χρώμα δεν αλλάζει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ok το βρήκα και ευχαριστώ. Το μωβ χρώμα δεν αλλάζει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν το κράτησα πολύ τελικά, αλλά νομίζω στις ρυθμίσεις έχει επιλογή χρώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Επεστρεψα κι εγω στην παρεα με το καλυτερο κινητο του 2016 so far! Ειναι οπως το αφησα, πανεμορφο, σφαιρατο και με αψογη μπαταρια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts