vfragos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Φυσικά η γνώμη σου είναι σεβαστή αν και νομίζω ότι αν ισχύει θα είναι τρομερό να είσαι ας πούμε έξω με 20% μπαταρία και να μη μασάς τίποτα γιατί με ένα downscale θα διπλασιαζετε αυτόματα η δυνατότητα χρήσης της συσκευής και εγώ δεν νομίζω να το δουλεύω συνέχεια σε 720p Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο νήμα με τα αξεσουάρ το έχουν γράψει όπως και στο xda τζάμπα λεφτά τα tempered glass μόνο ζελατίνα οθόνης παιδιά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να πηγαίνει στα 720p μάλλον για 1080p το θεωρώ πιο λογικό, όχι ότι το ξέρω απλά αυτό λέει η λογική η δικιά μου, χρυσή τομή κέρδους σε αυτονομία και καλή ανάλυση ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Δεν νομίζω να πηγαίνει στα 720p μάλλον για 1080p το θεωρώ πιο λογικό, όχι ότι το ξέρω απλά αυτό λέει η λογική η δικιά μου, χρυσή τομή κέρδους σε αυτονομία και καλή ανάλυση ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πάει και 720p και 1080p Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το package disabler από που το κατεβάζω? Μόνο με πληρωμή το pro βρίσκω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 https://block-this.com/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ,αν και πήρε πόδι.δε θέλω ειδοποίησή στην status bar. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ευχαριστώ,αν και πήρε πόδι.δε θέλω ειδοποίησή στην status bar. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ μια από τα ίδια μιας και μόνο από τον browser μου την σπάνε οι ειδοποιήσεις έχω βάλει το adblock για τον browser της samsung και είμαι οκ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Γιατί δεν βάζετε Firefox? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Γιατί δεν βάζετε Firefox? ;) Με βολεύει πολύ ο browser της samsung Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Με βολεύει πολύ ο browser της samsung Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάφερες να τον συγχρονισεις μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κατάφερες να τον συγχρονισεις μήπως? Να τον συνχρονισω όχι δεν δοκίμασα μόνο από το τηλέφωνο μπαίνω στο Internet ειδικά τώρα στις διακοπές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Γιατί δεν βάζετε Firefox? ;) Ούτε ελληνικά δεν έχει αυτός ούτε μετάφραση Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ούτε ελληνικά δεν έχει αυτός ούτε μετάφραση Προσωπικά δεν με ενοχλεί, μου αρέσουν τα πρόσθετα που έχει και ότι μπορείς να βάλεις και add Block που στον Chrome έχει καταντησει αηδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ Opera παντού (κινητό, tablet, pc) έχει την καλύτερη προσαρμογή κειμενου-αναδηπλωση, τα καλύτερα tabs στην αρχική του σελίδα πολύ καλή εξοικονόμηση δεδομένων με adblock... Πολύ ευχαριστημένος τα τελευταία 3 χρόνια... Απλά δεν υποστηρίζει περιεχόμενο flash και μετάφραση αν και δεν μου έχει χρειαστεί Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 υπάρχει κάποιος browser να συγχρονίζει με google λογαριασμό?? ειναι σημαντικό για μενα οι σελιδοδεικτες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εγω χρονια τωρα με chrome και ας εχει κ καμια διαφημιση....τι να κανουμε... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κανένας για το package disabler που ρωτάω παραπανω; Έβαλα την apc8 btu και στο ίδιο σημείο που ήμουν χθες με COSMOTE και έπιανα σταθερά 4g σήμερα παίζει H+ και H. Μήπως η apc8 πάσχει λίγο από σημα? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Για τον stock browser ωραίο adbock είναι και ο unicorn Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κανένας για το package disabler που ρωτάω παραπανω; Έβαλα την apc8 btu και στο ίδιο σημείο που ήμουν χθες με COSMOTE και έπιανα σταθερά 4g σήμερα παίζει H+ και H. Μήπως η apc8 πάσχει λίγο από σημα? Δεν βλέπω να είναι δωρεάν, ούτε ένα ευρώ έχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κανένας για το package disabler που ρωτάω παραπανω; Έβαλα την apc8 btu και στο ίδιο σημείο που ήμουν χθες με COSMOTE και έπιανα σταθερά 4g σήμερα παίζει H+ και H. Μήπως η apc8 πάσχει λίγο από σημα? Η αλήθεια είναι οτι η apc8 εχει αλλο modem,οποτε δεν αποκλείεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 υπάρχει κάποιος browser να συγχρονίζει με google λογαριασμό?? ειναι σημαντικό για μενα οι σελιδοδεικτες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk UC browser από το store. Συγχρονίζει και έχει κ δυνατό add block. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το Samsung s7 edge και στην γυναίκα μου, μας κάνει συνεχεία από συνδέσεις από το WiFi αλλά και από τα δεδομένα κινητού από το παροχο. Τα κλείνουμε και τα ξανά ανοίγουμε για να μπούμε στο ιντερνέτ το wifi. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο μπας και λύσουμε το πρόβλημα αυτό. Αυτό συμβαίνει από όπου και αν μπαίνουμε με ανεξάρτητο WiFi. Επαναφορά εργοστασιακων έκανες ?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Επαναφορά εργοστασιακων έκανες ?? εκανα επαναφορα δικτύου , αν κανω εργοστασιακων θα τα χασω ολα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα θεμα με το gps και μολις ανοιγω τους χαρτες η κουκιδα γινεται γκρι και οταν βαζω διαδρομη μου λεει δεν υπαρχει συνδεση ενω ειμαι συνδεδεμενος κανονικα.Γνωριζει καποιος μια ρυθμιση για να κανω gps rebuild; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 εκανα επαναφορα δικτύου , αν κανω εργοστασιακων θα τα χασω ολα ? Ναι θα τα χάσεις όλα εκτός της sd card αν δεν επιλέξεις να διαγραφή και εκείνη.... Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι 2 συσκευές ταυτόχρονα σου παρουσιάζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το οποίο όλοι οι υπόλοιποι δεν το έχουμε οπότε σίγουρα δεν φταίνε οι συσκευές σας... Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζει στο set up των συσκευών... Ισως καμία εφαρμογή ιδιαίτερη που έχεις βάλει και στα 2 τηλέφωνα... Για μένα καταρχάς κάνε όλα τα update τις Samsung και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων... Τσέκαρε εκεί αν μπαίνει σωστά στα δίκτυα και μετά στησε ένα ένα τα τηλέφωνα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Η αλήθεια είναι οτι η apc8 εχει αλλο modem,οποτε δεν αποκλείεται! Τελικά αναθεωρω για την apc8. Δεν ξέρω γιατί μου το έκανε στην αρχή,αλλά τώρα πιάνω 4g+. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω να είναι δωρεάν, ούτε ένα ευρώ έχει ;) Όχι απλά νόμιζα ότι βάλατε το απλό disabler. Δηλαδή να κατεβάσω το pro ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν ξέρω πολλά δυστυχώς από τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts