Jump to content

kritikos78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kritikos78

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 25

kritikos78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πολύ είσαι λεπτομερεστατος θα το κάνω και ο Θεός βοηθός. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δύο επιλογές. Επαναφορά ρυθμίσεων και επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων. Να χρεισημοποιησω ένα από τα δύο ή να το κάνω reboot με τα τρία μπουτον τής συσκευής?
  2. Δεν ξέρω πολλά δυστυχώς από τηλεφωνα.
  3. εκανα επαναφορα δικτύου , αν κανω εργοστασιακων θα τα χασω ολα ?
  4. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα.
  5. Καλησπέρα και πάλι στην παρέα και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το Samsung s7 edge και στην γυναίκα μου, μας κάνει συνεχεία από συνδέσεις από το WiFi αλλά και από τα δεδομένα κινητού από το παροχο. Τα κλείνουμε και τα ξανά ανοίγουμε για να μπούμε στο ιντερνέτ το wifi. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο μπας και λύσουμε το πρόβλημα αυτό. Αυτό συμβαίνει από όπου και αν μπαίνουμε με ανεξάρτητο WiFi.
  6. σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου. πριν το παω στο καταστημα μου ειπε οτι θα το πηγαινε στην σαμσουνγκ ,,ετσι πηρα τηλ την σαμσουνγκ κ τους ειπα το προβλημα μου,μου ειπαν να το παω σε αυτους χωρίς χρεωση κ οτι θα λυνοταν το προβλημα,αλλα προτιμησα το καταστημα γιατι μου το εφτιαξε αμεσος .:)
  7. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά που με βοήθησαν και χάσανε το χρόνο τους για το πρόβλημα μου. Το αποτέλεσμα το πήγα στο κατάστημα που το είχα πάρει κ μου είπανε αν τους το πήγαινα στης πρώτες 8 μέρες θα μου έδιναν άλλο καινούργιο,αλλά επειδή είχαν περάσει 10 μέρες μου το έβαλαν στον υπολογιστή επιτόπου μου έβαλαν άλλη ρομ ελληνική βεβαία και το πήρα μέσα σε μίση ώρα,μάλιστα έκατσα κ εκεί γιατί δεν θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο,τέλος καλό όλα καλά.
  8. τι ειναι τουτο? https://boycracked.com/201...30f-stock-rom/
  9. σε ευχαριστω πολυ,αυριο θα το παρω τηλ το καταστημα κ θα του πω να μου το αλλαξει,αναμένετε πληροφορίες .
  10. Αν μου αλλαξει ρομ χανω της εγγυήσεις , αν αλλαξει ρομ ειναι κακο αυτο?
  11. δεν μου ειπε τιποτα ,να το παω πισω δλδ? Αν το πήρες για unbranded και είναι branded ???
  12. branded ? δηλαδη? τι ειναι το odin ? ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο εκει το αγορασα ,να το παω πισω?θα δεχτουν ?
×
×
  • Create New...