Jump to content

kritikos78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kritikos78

  1. Σε ευχαριστώ πολύ είσαι λεπτομερεστατος θα το κάνω και ο Θεός βοηθός. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δύο επιλογές. Επαναφορά ρυθμίσεων και επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων. Να χρεισημοποιησω ένα από τα δύο ή να το κάνω reboot με τα τρία μπουτον τής συσκευής?
  2. Δεν ξέρω πολλά δυστυχώς από τηλεφωνα.
  3. εκανα επαναφορα δικτύου , αν κανω εργοστασιακων θα τα χασω ολα ?
  4. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα.
  5. Καλησπέρα και πάλι στην παρέα και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το Samsung s7 edge και στην γυναίκα μου, μας κάνει συνεχεία από συνδέσεις από το WiFi αλλά και από τα δεδομένα κινητού από το παροχο. Τα κλείνουμε και τα ξανά ανοίγουμε για να μπούμε στο ιντερνέτ το wifi. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο μπας και λύσουμε το πρόβλημα αυτό. Αυτό συμβαίνει από όπου και αν μπαίνουμε με ανεξάρτητο WiFi.
  6. σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου. πριν το παω στο καταστημα μου ειπε οτι θα το πηγαινε στην σαμσουνγκ ,,ετσι πηρα τηλ την σαμσουνγκ κ τους ειπα το προβλημα μου,μου ειπαν να το παω σε αυτους χωρίς χρεωση κ οτι θα λυνοταν το προβλημα,αλλα προτιμησα το καταστημα γιατι μου το εφτιαξε αμεσος .:)
  7. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά που με βοήθησαν και χάσανε το χρόνο τους για το πρόβλημα μου. Το αποτέλεσμα το πήγα στο κατάστημα που το είχα πάρει κ μου είπανε αν τους το πήγαινα στης πρώτες 8 μέρες θα μου έδιναν άλλο καινούργιο,αλλά επειδή είχαν περάσει 10 μέρες μου το έβαλαν στον υπολογιστή επιτόπου μου έβαλαν άλλη ρομ ελληνική βεβαία και το πήρα μέσα σε μίση ώρα,μάλιστα έκατσα κ εκεί γιατί δεν θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο,τέλος καλό όλα καλά.
  8. τι ειναι τουτο? https://boycracked.com/201...30f-stock-rom/
  9. σε ευχαριστω πολυ,αυριο θα το παρω τηλ το καταστημα κ θα του πω να μου το αλλαξει,αναμένετε πληροφορίες .
  10. Αν μου αλλαξει ρομ χανω της εγγυήσεις , αν αλλαξει ρομ ειναι κακο αυτο?
  11. δεν μου ειπε τιποτα ,να το παω πισω δλδ? Αν το πήρες για unbranded και είναι branded ???
  12. branded ? δηλαδη? τι ειναι το odin ? ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο εκει το αγορασα ,να το παω πισω?θα δεχτουν ?
  13. device type - hero2ltexx product name - hero2ltexx country of origin - vietnam csc code - TTR available csc code - MAX TRG TTR CSC AUSTRIA / AT
  14. Dialer δεν το εχει εμενα ,ενω στην γυναικας μου το εχει σαν επιλογη στην κληση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τριψιφιο csc ? που το βλεπω ? θα το κατεβασω.:)
  15. Το αγορασα πριν λιγες μερες απο καταστημα που μαλλον τα φερνει απο το εξωτερικο μαλιστα απο γερμανια , ενω της γυναικας απο ρουμανια , τωρα για ρομ δεν ξερω να το κανω , Να το παω πισω η να παρο τηο παροχο τηλ ,η να το παω στην σαμσουνγκ. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει βιντεο κληση κανονικα . ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- dialer τι ειναι αυτο? btu rom πως τα τσεκαρω? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βιντεοκληση απο το δικτυο ,σε αυτο αναφερομαι , ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουτε εγω ξερω για την ρομ :(
  16. Καλησπέρα σας φορουμιστες , και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα :) . Πήγα και πήρα από γνωστό κατάστημα της πανεπιστήμιου 2 samsung s7 enge το ένα σε χρυσό για την γυναίκα μου και το άλλο σε silver titanium για μένα . Το θέμα είναι ως εξής το δικό μου s7 ΔΕΝ έχει βίντεοκλήση δεν υποστηρίζει καθόλου την παροχή αυτή ,ΤΙ να κάνω μπορείτε να με βοηθήσετε ??? . Σας ευχαριστώ εκ προτέρων .
  17. Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω ,θα κανω της απαραιτητες ενεργειες.
  18. Καλημερα στην παρεα,βρηκα κατω στο δρομο ειχε πεσει απο τουριστα ενα Samsung gt-i9500 και εχει κλειδωσει το imei της συσκευεις πιθανον,μου βγαζει ενα μυνημα η οθονη δωστε πιν ξεκλειδωματος διχτυου σιμ ,μαλλον ειναι απο αργεντινη η συσκευη η ισπανια ,το ερωτημα ειναι πως το ξεκλειδονω. Μπηκα σε καποια σαιτ αλλα ζητουν χρηματα για να σου στειλει τον κωδικο,και το δευτερο ερωτημα ειναι αν ποιανει 4G bant LTE γιατι μπαινω στο pfone arena και δειχνει οτι δεν εχει LTE bang 4G ,αν μπορειτε να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ προτερων.
×
×
  • Create New...