Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα κάνει κράτηση το λευκό από την περασμένη Παρασκευή, από το πλαίσιο της μεταμόρφωσης το πήρα

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επίσης προσοχή στη συσκευή που αγοράσατε γιατί έχουν επιστραφεί κ ευτυχώς αντικατασταθει...πολλά τηλέφωνα με καμμένα pixels και προβλήματα στην κάμερα.

Τι εννοείς? Εχουν επιστραφεί τηλέφωνα σε DOA και τα ξαναπουλάνε?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Φίλε μου εννοώ ότι επιστρεφονται τα τηλέφωνα με πρόβλημα κ γίνονται αντικατασταση σπο την samsung όχι ότι τα ξαναπουλανε....προφανώς όπως και σε άλλες περιπτώσεις λόγω της βιασύνης να βγουν απο την παραγωγή οι πρώτες παρτίδες αντιμετωπιζουν μωρουδιακά προβλήματα που συνήθως λύνονται στις επόμενες παραγωγές.

Όσο για την προσφορά του Πλαισίου εξακολουθώ κ την βλέπω κ τώρα. ..ορίστε το λινκ

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-S7-Edge-Mavro-32GB.htm

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ respect μόλις την κατέβασαν. ..πάτησα το λινκ για έλεγχο και έφυγε. ....το μεσημέρι που ήμουν εκεί υπήρχε. .

Παιδιά και εγω που το εκανα κρατηση σήμερα μου ειπαν για το 10% + τα 100€ δωροεπιταγη...αλλά μαλλον απο βδομάδα.....!Ειχα κανα μισαωρο στα χερια μου το χρυσο ενος φίλου. Οτι καλύτερο εχω δει και εχω πιάσει!!!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!!!

που,στο Πλαίσιο?

γενικά πάντως πιστεύω οτι θα πέσει γιατί θέλουν να γράψουν πωλήσεις σε σχέση με το iphone 7 που έρχεται.

στο Αμέρικα λένε οτι με την εφαρμογή next radio τους ενεργοποιείται το fm που υπάρχει κοιμισμένο στο κιν

στο δικό σας play store εμφανίζεται η εφαρμογή, και αν ναι παίζει στην exynos εκδοχή?

Δοκιμασα το edge στο καταστημα και δε με βολεψε. Ειδικα στο scrolling της οθονης το αισθανομουν ''λαθος''. Προσωπικη αποψη παντα. Θα περιμενω για Note 6. Το παλευω κανα 3μηνο τωρα να αλλαξω κινητο αλλα δε μαρεσει τπτ :lol::lol:

Παιδιά το s7 edge δεν έχει προστατευτικη μεμβράνη στην καμερα και στο φλας από το εργοστάσιο όπως είχε το s6?
kountouraN

Αφού δεν έχει τη καμπούρα του s6 περιττό η προστασία της κάμερας με την ανάλογη προσοχή όπως σε όλα τα κινητά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά το s7 edge δεν έχει προστατευτικη μεμβράνη στην καμερα και στο φλας από το εργοστάσιο όπως είχε το s6?

Νικο σε ευχαριστω για το κονε με τον έτερο Νικο.

Αυριο κιολας παραλαμβανω:)

Οποτε θα πω και εγω την αποψη μου μιας και εχω και ταυτοχρονα το note 5....θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Νικο σε ευχαριστω για το κονε με τον έτερο Νικο.

Αυριο κιολας παραλαμβανω:)

Οποτε θα πω και εγω την αποψη μου μιας και εχω και ταυτοχρονα το note 5....θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος!

Αύριο θα είσαι λίγο πιο χαρούμενος!

:)

Δεν είχα ποτέ note αλλά αυτό το edge είναι δυνατό μηχάνημα.

Σε τι χρώμα τελικά?

kountouraN

Προς ενημέρωση σας το Πλαίσιο εκτός απο επιστροφή 10% μέσω καρτών Eurobank δίνει και 100€.!!!δωροεπιταγη. .!! Είναι αναρτημένο στη σελίδα τους. Επίσης προσοχή στη συσκευή που αγοράσατε γιατί έχουν επιστραφεί κ ευτυχώς αντικατασταθει...πολλά τηλέφωνα με καμμένα pixels και προβλήματα στην κάμερα.

Τέλος στα μέσα Απριλίου θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα το ασημί χρώμα. ..Είμαι χαρούμενος κ περιμένω γιατί αυτό ήθελα. ..

Φίλε για το ασημι χρωμα ειναι επισημη η πηγή;

Αύριο θα είσαι λίγο πιο χαρούμενος!

Δεν είχα ποτέ note αλλά αυτό το edge είναι δυνατό μηχάνημα.

Σε τι χρώμα τελικά?

Black onyx και τα μυαλα στα καγκελα..

Δεν ειμαι για να ψηνω το ψαρι και απο τις 2 πλευρες οπως κανει ο Δημαρχος μας σε τετοια ηλικια....

Απο eshop μου απαντησαν στο mail και τελικα έχουν το F και αφαιρεσαν το silver απο το site..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Black onyx και τα μυαλα στα καγκελα..

Δεν ειμαι για να ψηνω το ψαρι και απο τις 2 πλευρες οπως κανει ο Δημαρχος μας σε τετοια ηλικια....

Καλός να το δεχτείς και εσύ αυτό το κόσμημα.

Αντε θα περιμένουμε νέα σου από αύριο.

kountouraN

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα σε μαύρο, από Πλαίσιο. Πήρα και 82.9€ επιστροφή στην κάρτα μου (Eurobank). Μείον και το ΦΠΑ (εταιρική αγορά), πώληση και του VR όταν έρθει (έχω και άλλο ήδη), καλά έκατσε...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ήρθε την Τετάρτη.

Άριστες πρώτες εντυπώσεις. Κόσμημα σε χρυσό. Γρήγορο πολύ.

Στο δικό μου χέρι πέφτει γάντι και δεν με δυσκολεύει καθόλου!

Πρόβλημα κανένα και από μπαταρία μια χαρά. Εμένα με βγάζει όλη τη μέρα και μου μένει και 50% περίπου με 4G συνέχεια ανοιχτό.

Δεν κάνω βαριά χρήση αλλά δεν το προσέχω κιόλας. Κάνω τη δουλειά μου.

Κάμερα έχει της SAMSUNG αλλά δεν βαριέσαι..... Λένε ότι είναι καλύτερη αλλά ψιλά γράμματα.

Το UI με έχει δυσκολέψει λίγο (από xperia z) αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι.

https://goo.gl/photos/kx5u4RKwb1rw7nd49

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

Παιδες καμια καλουλα - λεπτη διαφανη θηκη σιλικονης εχετε βρει? Link?

Να μην μας κρυβει και το ωραιο χρωμα.:)

Παιδες καμια καλουλα - λεπτη διαφανη θηκη σιλικονης εχετε βρει? Link?

Να μην μας κρυβει και το ωραιο χρωμα.:)

Βασίλη αυτή πήρα και είναι αρκετά λεπτή και διάφανη.

http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/CASE-THIKI-THEKE-CLEAR-Θήκη-SPIGEN-SGP-Liquid-Crystal-για-Samsung-Galaxy-S7-ΔΙΑΦΑΝΟ-556CS20032

Ebay βέβαια έχει κάτω από τη μισή τιμή που βλέπεις.

Αλλά εγώ επειδή αυτά που είχα παραγγείλει αργούν ακόμα και ήθελα κάτι άμεσα την χρυσοπληρωσα.

Καλη επωνυμη αλλά από Ελλάδα δυστυχώς αυτή είναι πάνω κάτω η τιμή της νομίζω.

kountouraN

Κάτοχος του κινητού από χθες. Έχω εντυπωσιαστεί με την μπαταρία του. Σε σχέση με το Note 3 τεράστια διαφορά!

Αναλυτικά: Σεταρα το κινητό με την μπαταρία που ήρθε από το εργοστάσιο και η πρώτη φόρτιση τελείωσε χθες το βράδυ στις 1. Ασχολήθηκα μαζί του κανένα μισάωρο και το έβαλα airplane mode από τις 1:30 μέχρι τις 7:00. Από τις 7:00 μέχρι τις 16:00 το είχα σε 4g (30 mb κατανάλωση) με BT ανοικτό και από τις 16:00 μέχρι τις 23:30 wifi (κατανάλωση 400 mb). Οθόνη στο αυτόματο, το always on κλειστό, χωρίς κάποιο battery saver, χωρίς app killers και με περίπου 18 λεπτά κλήσεις. Στο κινητό από θέμα συγχρονισμών έχω δύο mail accounts, FB, FB messenger, Viber, Twitter, whatsapp και μια εφαρμογή καιρού. Τέλος, έβγαλα καμιά 15αρια δοκιμαστικές φωτογραφίες.

Δεν περίμενα με τίποτα να περάσω τις 6 ώρες SOT με μια φόρτιση με αυτή την χρήση!

Επειδή κάθε χρονο παρακολουθώ τα θέματα προς κυκλοφορία των νέων Galaxy, φέτος βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές αγορές day one. Μπορώ να πω οτι ειναι στα επίπεδα S4 η και παραπάνω.

Επίσης δεν υπάρχουν οι έντονες αντιδράσεις των haters.

Ιδανικό ξεκίνημα θα έλεγα και θα υπαρχει άνοδος όσο πέφτει η τιμη του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή κάθε χρονο παρακολουθώ τα θέματα προς κυκλοφορία των νέων Galaxy, φέτος βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές αγορές day one. Μπορώ να πω οτι ειναι στα επίπεδα S4 η και παραπάνω.

Επίσης δεν υπάρχουν οι έντονες αντιδράσεις των haters.

Ιδανικό ξεκίνημα θα έλεγα και θα υπαρχει άνοδος όσο πέφτει η τιμη του.

Νομίζω έπαιξε τα χαρτιά της καλύτερα από κάθε άλλη φορά φέτος η Samsung.

Έδωσε εξωτερική κάρτα, μια άλφα προστασία, premium υλικά και design, σε συνδυασμό με την απίστευτη αμεσότητα της διαθεσιμότητας μετά την παρουσίαση και τα σάρωσε όλα (μαζί με VR, δωροεπιταγές, μειώσεις σε περίπτωση απόσυρσης παλιάς συσκευής κλπ.).

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα τόσα πρώτα θετικά σχόλια όσον αφορά την απόδοση της μπαταρίας και τη γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής νομίζω παίζει μόνη της.

Εδώ ακόμα και όσοι το πήραν με παιδικές ασθένειες δηλώνουν ευχαριστημένοι γιατί τα καταστήματα επιτέλους συμπεριφέρθηκαν όπως πρέπει σε περιπτώσεις DOA και δεν τους έστειλαν στο service.

Γενικότερα όλα δούλεψαν κατά τη γνώμη μου όπως έπρεπε σε μια συσκευή τέτοιας τιμής.

Βέβαια ακόμα μου φαίνεται αστεία η νέα διαφήμιση που είναι καρμπόν με την προηγούμενη της Apple!

Να το χαρείτε όσοι το πήρατε, πρόκειται για εξαιρετική συσκευή.

ps. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ο κλειδωμένος bootloader που έμαθα ισχύει και θα ισχύει και σε international μοντέλα πλέον(?).

Τώρα θα μου πείτε για rooting κλπ. Samsung θα πάρεις; όταν μάλιστα σου παίζει άψογα out of the box; good point!

Edited by Sofos_5

Εγώ δεν πίστευα με τίποτα ότι θα περάσει τις 5 ώρες οθόνη.

Με το s6 τελευταία έπιανε μαξιμουμ 4(με την χρήση μου).

Εδώ μιλάμε για πρώτη φόρτιση στο 40% έχω 4:30 οθόνη.

Έλεγα νταξει γράφουν εδώ τα παιδιά και έχει να κάνει και με την χρήση του καθενός.

Θα ήμουν ευχαριστημένος με 5 ώρες οθόνη χωρίς οικονομία πουθενά αλλά εδώ τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα απ ότι περίμενα.

Πήρε ένα καλό καλούπι από πέρσι, το τερμάτισε με την τελευταία τεχνολογια, το προώθησε πολύ και τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα.

Για του χρόνου άφησε ir και type c.

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned